Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Amikor egy országot néznek hülyének. Blöff.
  2016-11-15 14:33:51, kedd
 
 
Amikor egy országot néznek hülyének. Blöff.

2016.11.15. 12:27

"-Te Tóni. A tököm már nagyon tele van veled. Nem tudnád egy kicsit visszafogni magad? Helikopterezel, táguló lakásod van, új táskát veszel egymillióért. Most meg az Árpival kapnak el, mint egy amatőrt.
- De Viktor, visszafogom magam. Nekem sem öröm naponta kimosni a szaros alsód ha Mészáros Lőrinc kerül szóba. De a vejedtől is ki vagyok, annak sem győzőm a saját lábon állását kimagyarázni. Megegyeztünk. Enyém a Belváros, és a letelepedési kötvény biznisz, te meg viszed a földeket, kisvasutazol, hajókázol, meg összeraksz egy cégbirodalmat magadnak. Már stadionod is van. Lőrincet is nekem kell felügyelni, egyedül a cipőjét sem tudja bekötni. Választhattál volna egy másik idiótát, ez még annak is rossz.
- Jól van Tóni, szépen higgadjunk le. Mindenki csinálja a maga kis üzletét, de közben még úgy is kellene csinálni, mint aki kormányoz. Neked az a feladatod, ennek a látszatát magyarázd el, cserébe fedezem a segged.
- Rendben van Viktor, akkor ezt túl is tárgyaltuk. Holnap majd baszogatnak miattam, nevezd majd blöffnek. Matolcsynál is bevált, pedig ő egy elmebeteg.

- Tóni! Azért ne oktass ki engem, még én vagyok a főnök. Tudom mit kell csinálni. Majd szólok ha fordul a kocka, addig kussban leszel szíves lenni. Pofád befogod, kicsit visszaveszel a tempóból, és akkor majd szépen elcsendesül minden. Ahogy eddig is történt. Na akkor most mi a helyzet ezzel a grúz bulival? Nekem is kell egy rész belőle, nagy a család, etetni kell őket."

Ez persze a képzelet szüleménye, hiszen Orbán Viktor egy normális ország, felelős miniszterelnöke. Vagy nem! Hiszen ami ezzel kapcsolatban történt, az tündérországban természetes dolog. Itt minden káprázat, ahol a többség inkább elhiszi azt amit mondanak neki, és nem a saját esze szerint véleményezi a dolgokat.

Ma már, és tegnap is, az ország miniszterelnöke nyugodtan megteheti azt a pofátlan nyilatkozatot, miszerint ami kedves miniszterével történt két helikopterezés közben, azt blöffnek nevezze. Végül is az Indexen megjelent riport Rogán Antal kávézási szokásairól nem bűncselekmény. Ha valakinek meg nem tetszik ami ott történt, az tegyen feljelentést a Polt Péter vezette ügyészségen, ami Orbán Viktor régi barátjának az irányítása alatt áll, és az indítson eljárást a miniszter ellen. Majd ha ott találnak ellene valamit, akkor legyen nagy bárkinek is a pofája, és követelje a lemondását. Eddig a Polt Péter vezette ügyészség minden szakmai alapot nélkülözve mosta ki a szennyest a politika megrendelésére a kormányközeli figurák kétes üzleteivel kapcsolatban. Nem csoda, ha a Rogánhoz hasonló férgek szabadon garázdálkodnak a közpénz közelében, és biztosak a büntetlenségben. Orbán Viktor biztosítja ezt számukra, a régi barát segítségével. Így tündérország propaganda minisztere Rogán Antal marad a folyton bővülő házával, milliós táskájával, jövedelmét jócskán meghaladó életmódjával. Mert ennek így kell lenni.

Ugye nem is történt semmi valójában ami említésre méltó lenne. Rogán Antal felugrott valakihez kávézni, akiről először azt mondja nem is ismer, aztán kiderül róla mégis csak egy régi barátja. Sőt, még a letelepedési kötvény bizniszben is érdekelt az ismeretlen illető, amely üzlethez Rogán Antal választotta ki a neki megfelelő cégeket a kötvény árusítására, még gazdasági bizottsági elnök korában. Eddig minden szabályos volt, nincs ebben semmi különös. Vagy mégis? Innen érdekes a dolog, ettől kezdve sűrű homály fedi a letelepedési kötvény körüli eseményeket. Ki vesz belőle? Kinek adja el a sokszor off-shore hátterű cég? Mennyit veszít rajta a költségvetés? Hova kerül végül is a közvetítői díj? Miért nem az állam adja el közvetlenül, miért kell cégeket bevonni? Számtalan kérdés merül fel a kötvénnyel kapcsolatban, a józan eszét használó csak annyit lát maga előtt, ismét egy jó üzlet pár embernek, a veszteséget meg az adófizetők állják.

De nem ez az egyetlen furcsaság ma a tündérországi keretek között. Ott van a miniszterelnök családja, ami saját lábon áll, miután kapott pár közvilágítási üzletet a hálás kormányközeli önkormányzatoktól. Hogy a munka szarul lett elvégezve az már nem érdekes, a vő uram kiszállt az üzletből a pár milliárddal amit megkeresett, és átváltott ingatlanra. Vett kikötőt, vett ezt, meg vett azt. Vásárolt egy belvárosi ingatlant is egy arab befektetőnek nevezett professzorral, akit huszonöt éve köröznek szerte a világon. Tündérországban az ilyen személy meg szállodát épít a főváros közepén, a miniszterelnök családjának az üzletfeleként. Hogy jött ide? Miért kapott vízumot? Ezt a Pintér Sándor vezette minisztérium alig tudja ködösíteni, de az tény, a faszi itt volt, és még egy házat is vett a miniszterelnök szomszédjában. Ja, bocs, egy hozzá köthető cég vette meg. Hibázott valaki? Dehogy, minden szabályos, minden rendben van.

Mészáros Lőrincet már felhozni is felesleges mint furcsaságot Tündérország ügyes gázszerelőjeként. Minden pályázatot megnyer ami az államhoz köthető, a kedvéért utólag még az induló összeget is megemelik, hagy vásárolgasson be kedvére az ország vagyonából épen azt, amire Orbán Viktornak szüksége van. Ilyenkor mindig elfelejti a földi halandó, Lőrinc nem Viktor strómanja, nem neki gyűjtöget. Ez azért biztos, mert Orbán Viktor mindig is tagadta a köztük levő kapcsolatot. Lőrinc egy zseni, aki nem a saját lábon álló Ráhelnek vesz szállodákat, nem a miniszterelnöknek vásárol kastélyokat, földeket, cégeket, amelyek azonnal állami megrendelést kapnak, és tisztes hasznot vágnak ezen zsebre.

Na és ott vannak a bankok, amelyek finanszírozzák a vásárolgatást. Szegény Orbán Viktor közeli vállalkozók néha megszorulnak, nem elegendő a saját pénzük ha a miniszterelnök tévé csatornára vágyik. Na akkor az Exim bank siet a segítségükre pár milliárddal, ne kelljen már senkinek a saját lóvéját kockáztatni, ha az adófizetők is megtehetik ezt. Ha meg buknak, hát istenem, nem jött be az üzlet, a veszteség a költségvetésé, onnan lehet ezt pótolni.

Még ide lehetne sorolni a jegybank elmebeteg elnökét, annak lakás, nőügyeit, alapítványait. Ide lehet sorolni a miniszterelnök kedvenc építőjét, aki pótolja Simicskát a közbeszerzések elnyerésénél. Itt lenne a helye a sok kormányközeli üzletembernek, szomszédnak, rokonnak, barátnak, akik viszik az állam minden vagyonát, közbeszerzését, földjét, ahol csak lehetőség van a lopásra. Ezek mind közpénzből működnek, ezeknek a meggazdagodását mind az adófizetők állják a saját kárukra. Ők azok az emberek,a kik biztosak lehetnek a büntetlenségben, ameddig Orbán Viktor van hatalmon, és az engedi nekik az ilyen módon való vagyon szerzést. Ez a gesztus biztos nem önzetlen, egymás támogatása nélkül nem megy, és nem is működhetne. De védik, óvják egymást, még a józan ész határain túl is gátlástalanul tagadnak mindent. Még azt is, ami nyilvánvaló. Csak így tudnak megmaradni, csak így tudnak gazdagodni. Törvényekkel fedezik a közpénz saját zsebre történő hasznosítását. Minden szépen összeér egy nagy körben, ami számukra kiváló megélhetést jelent. Az ország meg közben szép lassan bele is törődik a hatalom játékába, és nem zavarja ha hülyének nézik közben. Mert Orbán Viktor mindenkit annak néz, amikor ernyőt tart a tolvajok felett az ország erőforrásainak a kirablása során. Lehet ezt az országot butának gondolni Viktor, csak lebecsülni nem lenne okos dolog. Márpedig most pont azt teszi. BANDITA,


http://banditapolitika.blog.hu/2016/11/15/amikor_egy_orszagot_neznek_hulyenek_blo ff
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: gázszerelőjeként, miniszterelnöke, büntetlenségben, banditapolitika, tündérországban, meggazdagodását, helikopterezel, miniszterelnök, közbeszerzését, finanszírozzák, megrendelésére, közbeszerzések, garázdálkodnak, erőforrásainak, helikopterezés, vásárolgasson, közvilágítási, vásárolgatást, miniszterével, alapítványait, hasznosítását, nyilatkozatot, üzletembernek, gátlástalanul, cégbirodalmat, tündérországi, választhattál, kormányközeli, professzorral, szomszédjában, költségvetésé, üzletfeleként, bűncselekmény, egymillióért, segítségével, tündérország, országot néznek, kicsit visszafogni, szaros alsód, saját lábon, letelepedési kötvény, cégbirodalmat magadnak, másik idiótát, látszatát magyarázd, helyzet ezzel, grúz bulival, rész belőle, képzelet szüleménye, normális ország, tündérországban természetes, többség inkább, saját esze, Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor, Rogán Antal, Polt Péter, Pintér Sándor, Mészáros Lőrincet, Orbán Viktornak, Szegény Orbán Viktor, Mert Orbán Viktor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szép estét kedves látogatóimna...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Leonardo da Vinci gondolata  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Éretlen vers  A televizió nem a kultúrát kép...  Alázat  Albert Einsteinről  Akarat  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Lóhere  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Leonardo da Vinci gondolata  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png rózsa csokor  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét kedves látogatóimna...  Png ház  Png nő  Boldog születésnapot a ma ünne...  Kövesd a cowboyt!  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Hiányzik  Ágai Ágnes – Csendélet  Neked tudnod kell  Akarat  A sors  Facebookon kaptam  Akarat  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  A Megváltó szolgálatában  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Ágai Ágnes – Csendélet  Tavaszi kép  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Gonosz démon-álarc  Még csak most kezdődik a nap  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Png kislány  Nevem  Régi emberek, akikre máig büsz...  Garai Gábor - Takarítás  Albert Einsteinről  Png virág  Ami embereknek lehetetlen, az... 
Bejegyzés Címkék
országot néznek, kicsit visszafogni, szaros alsód, saját lábon, letelepedési kötvény, cégbirodalmat magadnak, másik idiótát, látszatát magyarázd, helyzet ezzel, grúz bulival, rész belőle, képzelet szüleménye, normális ország, tündérországban természetes, többség inkább, saját esze, ország miniszterelnöke, pofátlan nyilatkozatot, tegyen feljelentést, irányítása alatt, indítson eljárást, miniszter ellen, politika megrendelésére, kormányközeli figurák, közpénz közelében, régi barát, folyton bővülő, régi barátja, ismeretlen illető, neki megfelelő, kötvény árusítására, sokszor off-shore, állam adja, kötvénnyel kapcsolatban, józan eszét, adófizetők állják, egyetlen furcsaság, tündérországi keretek, miniszterelnök családja, hálás kormányközeli, munka szarul, belvárosi ingatlant, arab befektetőnek, ilyen személy, főváros közepén, miniszterelnök családjának, miniszterelnök szomszédjában, hozzá köthető, államhoz köthető, kedvéért utólag, induló összeget, ország vagyonából, földi halandó, köztük levő, miniszterelnöknek vásárol, saját pénzük, miniszterelnök tévé, saját lóvéját, jegybank elmebeteg, miniszterelnök kedvenc, közbeszerzések elnyerésénél, állam minden, meggazdagodását mind, saját kárukra, engedi nekik, ilyen módon, gesztus biztos, közpénz saját, nagy körben, hatalom játékába, tolvajok felett, ország erőforrásainak, kirablása során, országot butának, gázszerelőjeként, miniszterelnöke, büntetlenségben, banditapolitika, tündérországban, meggazdagodását, helikopterezel, miniszterelnök, közbeszerzését, finanszírozzák, megrendelésére, közbeszerzések, garázdálkodnak, erőforrásainak, helikopterezés, vásárolgasson, közvilágítási, vásárolgatást, miniszterével, alapítványait, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 370
  • e Hét: 10637
  • e Hónap: 21748
  • e Év: 175244
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.