Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
1992. óta Kelet a börtön bűnözőket tisztítja megváltással
  2014-01-12 23:02:09, vasárnap
 
  1992-ben álmodtam, hogy a börtön priccs alsó emeletén alszom, ekkor dögök fojtogattak, felébredtem mindig arra, hogy nem kapok levegőt és segítségért kiabálok. Már ekkor Furhmann Imre és Vargák, Tóth kezdetével születésem óta, mint kiderült a börtönt tisztították, a Hunnia elmeosztályt is meghaladták ember áldozásukkal, gyilkosságaikkal. A börtön hozta létre a nyomorultak elmeosztályát, teremtenek, Ufókkal járnak, nekik jelentenek. Sajátjuk Izrael is. Amikor 1990-ben először az Idegosztályra juttattak, F. Csaba Keletes ott előzőleg feküdt helyett történt, amelyik az Időjelekből való és azt írta, hogy aki oda belép, hagyjon fel minden reménnyel, valamint B. Tibor cigány vízszerelő indiai eredetű cigány depressziós felesége helyett engem is depressziósnak nyilvánítottak, inzulin kómát hajtottak végre minden reggel Isekutz módszertani kézikönyvén haladva már végig a NyÍrő Gyula kórház betegeinek emelésével. Csokit kerestek a zsebemben, B. Gizella már ekkor ott főorvos volt. A csokievőket követte 1995-ben a kávéivók, majd alkoholisták, füvesek, pervezrek népes tábora, mai napig a börtönnel együtt ember gyilkosságból tisztulnak Krisztus tanaival úgy, hogy a Krisztus feszületeikre engem helyeztek maguk helyett. A börtönnek kiadott apokaliptikus könyveket folyamatosan rajtam hajtották végre. Öngyilkos csak börtön képviselete lehet, övéké a börtön karmája, az 1956-os Nyomorultakat emelik 1967. óta.

A parasztok az egykori szakácsok, kocsisok voltak mesék berendezésében, a többi földművesként élt falvában. A történelmi egyházak képviselői már régen kihaltak. A jelenlegi nemeseket a Vörös Oroszlán jelenti.A börtönt 1956-ban engedték szabadon és tették ki őket a városokba, falvakba, már az 1956-os eseményekben, lincselésekben részt vettek. A börtönnel írták meg az újabb könyveket, a Talmud nekik adta el magát. A gyilkosokat a börtönökből sírva és bűnbánattal az elmeosztály emeli az én áldozásommal, ismételve a Köztársaság utcai listán és az összes 1956-ban megjelent könyvet.

Gór Nagy Mária és Szűcs Judit S. Évával, a kezdettel, aki karmikus börtön szülött a kezdetüket jelentette születésem után. 1983-ban összerendezték a hetven éves kezdetet a Révész utcába és a miskolci Bertalanba, ezt követően kezdték a hullaszállítóként beállított Székely elválasztását a Rákóczi téri Elzettben dolgozó feleségtől a, valamint a Rákóczi tér válását a cigányságtól. A b.gép, amelyik helyett engem akkor megtámadtak, börtönhöz tartozott szintén, ezt is a média ismételte. 1992-ben már fizikailag is a tégla Kilián börtönébe zártak maguk helyett, így mentek el a lakosok innen. A nemzetközi börtön hálózat részei az olaszok, mexikóiak, barzilok, romániai bűnözők is, már több, mint hetven esztendeje. Markó név börtönt jelent, Markó balettest kiengedték a börtönből, ahová vissza kellett volna mennie. Én vagyok születésem óta börtön karmában helyettük.

Pár évvel ezelőtt a karcsai vőfélyversemet akarta egyikük felvásárolni, már lagzijaikat is így rendezik.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az utolsó magyar már 78 éves
  2014-01-12 15:21:04, vasárnap
 
  Magyarország gyakorlatban megszűnt már létezni, még azelőtt, mielőtt az urbanizáció megkezdődött.
Anyám, Benkő Magdolna az utolsó magyarként került születésekor megáldozásra. Az apja, Benkő Lajos Sárospatak-Olaszliszka birtokosaként miskolci csapásoktól csonttuberkulózistól elhunyt, ugyanazoktól az elme élővilág ellenes csapásaitól, melyek itt vannak a lakásomban. A fogaimat is ezek támadták meg inyevő baktériummal, és patológiákkal, meg minden testrészemet. Ugyanerre a pusztításra képes a média, amelyik 1998-ban a gyomromba is dögöt tett, hogy cukorbeteg legyek és refluxos.

Nyílt volt a gerince anyám apjának, folyt ki belőle a váladék. A média újhelyi és pataki neveket vett fel akkor, innen van Benkő Dániel pinázó is, amelyiket születésem utántól tartanak meg, hosszabbítják az elméjével.

Anyámat nagybátyja apja haldoklásakor a barmok közé tette az istállóba, mint református nagyhatalom képviselője, Benkő Sándor volt a neve, szombathelyi berendezéssel rajtam ismételték anyámnak a sorsát 1995. óta, visszamenve időben.

Anyámat nagybátyja egy sáros tócsában mosdatta meg, libákat legeltetett vele. A média mindenért támadta egészen addig, míg a német egyik utolsó család leszármazottjához, apámhoz üldözték férjhez, akinek a családját a Pszichografológiai szülöttek már előzőleg megtámadták rontásokkal. Így kezdték születésem előtt a német-magyar történelmet a kezdetektől valamennyi elméleten végighaladva, valamennyi országban kiadott könyvvel együtt, sárga focizó kutyánkkal, amelyik a jehovát jelentette Ady könyvei szerint, valamint Mici macska három kismacskájával.

Anyám anyja, Begala Julianna megvakult, olyan súlyos cukros lett. A Bestia volt benne, nem értettem a rengeteg slájmot, mert régen senki sem dohányzott, a sziporkázását. Apámat cigányozta, már ekkor a kelet megváltási tervén, kelet és a cigányság emberré válását hajtva végre mentek végig a nagypán sorozatain szimbólumai szerint. Ebből van Izrael is, Babilon és a káldeusok többek között pusztítóval együtt.
A Pszichografológia new yorki betegét Annának nevezték el.

Bátyám szíve kihűlt, mert a kék szemű németek és Románia megváltása történt áldozásával, majd gyermek fejjel kiházasításra került....

A falvakból kiurbanizáltakat általában a római és a református egyház telepítette uradalmi cselédségnek, analfabéták voltak, földművesnek teremtették őket, sok falu népét a háborúk után hoztak ide más országokból. A honfoglaló magyarok a pusztai BI Aranyketrec szerint bolondok voltak. A bibliát rendezték be az egész ország területén, ennek megfelelő volt az az álombeli mondat, hogy a székesfehérvári csecsemőgyilkosságot 1992-ben meg kell akadályozni, ami meg is történt.

Valamennyien könyvek alapján kerültek betelepítésre, megszületésre együtt a hatalmas boszorkány táborral.

A hatvanas évek elején egyik hajnalban apa idegesen járt az udvaron. Nem engedett ki minket. Megkérdeztük, mi történt. A dalai lámáról mondott valamit, vagyis India emelkedett már, nálunk a Talmudosok aznap reggelre teljesen összerágták a kerítést. Erdős nevekkel indult az erdő emberré válása, tisztulása, mely a mai napig ismétlésben tart, még az őz is én voltam. Cseh Károly írta meg az erdő tisztulásának a könyvét. Ádám és Éva népe is erdő nép, 1986-ban kaptam meg, mint írtam a kígyójukat a nyakamba és fejembe strumaként. Ádám és Éva népének történelmét húsvéti hó lehullásával ismételték 1995-ben, vagyis olyan hatalom van rajtam, amely az időjárást befolyásolni tudja.

Anyámat idegbetegen iszonyatos sorsa után férjhez adták egy Rákóczi téri négy gyerekes férfihez, majd Kondor Katalin emelésekor egy karcsai szemetes autóval járóhoz. Anyámat születésem óta a börtön karmikus boszorkányok és a Rákóczi tér helyett tették tönkre, mely mai napig tart.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 59 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1972
  • e Hét: 6836
  • e Hónap: 13077
  • e Év: 65343
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.