Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
56 éve tart az elmeosztályok emberré válása
  2014-01-13 23:13:00, hétfő
 
  Az elmeosztályok minden zenei számot, könyvet végrehajtottak, amit az ország megjelentett és kiadott. Húsz éve ismételték azokat, akiket több, mint hetven éve megmentettek, minden ország helyetti áldozásukat végtelen szappantisztító sorozatokkal. A legsúlyosabb elmebetegségét a börtön karmikusoknak és a perverezknek, fertelmeseknek születésem óta emelik ember áldozással, akár a cigányságot, amelyik húsz éve ismétli a hetven éves nyomorult média történelmét. Ezek a nyomorultak, tőlünk az ennivalót is elvették, magukhoz vették az ennivalót is a kommunisták. A menhely mentette meg az országban berendezett bibliai szerepjátékosokat, a legfertelmesebb dolgokat hajtották rajtam végre, mióta megtámadtak. Magyarország az apokalipszistől megmenekült véglegesen, hiszen a média zenészei és a költők lírai karámja írta és rendezte be a bibliai és könyvbeli apokalipszist az egész világon. Miután szerepeiket eljátszák, meg kell szűnniük, ezért rendeznek végtelen hosszabbítást Borsod megyével, megmentve az apokalipszishez 130 éve berendezett megyét, elköztötve innen. Puskásnak még sportcsarnokot is hoztak létre, pedig a téglás börtönhöz volt Kiliánba Miskolcra berendezve az Időjelekből. Papp Lászlóval indult az elektromos erővel való visszaélése a sportolóknak a Pszichografológiából, onnan vannak a Papok. Az apokalipszis tagjai már utódokat hoztak a világra, az embereket áldozták meg hosszabbításként maguk helyett. Az adventisták helyetti áldozást Tóth névvel kezdték születésemkor Benkő fülbevalójával az Omegával, 1995-ben kezdték ismétléssel kopogókkal a lakásban, amitől ők félnek. Gábor Zsazsától kezdve valamennyien apokalipszist jelentenek, valamennyi névkiválasztottal együtt, magyarországi szégyent és csapásokat. Mára sikeresen kihalatták az országot. Erdély fenyője is én voltam gyerekkoromban, így tartották meg őket. Fenyő Miklós helyett áldoztak engem meg. Én vagyok egyedül az írótoll, az ecset, a súly alatti pálma, a gitár születésem óta.


Húsz esztendeje a Piroskaként hozzám jelentkezett róka, farkas, turulmadár is végleg magamra hagytak, segíteni ők sem tudtak. Dr. M. a Bródy sorozatból szintén nem jelentkezett többé, bemutatta kilenc éve, hogy a felesége helyett gyilkoltak le már 1972. óta. Az emberi értelmet meghaladó történések, ufó begyűjtések, egészségem összezúzása, cipelésem a zsidók helyett Ketten a kertben könyve alapján Cseh károlynak - ez Király Linda - soha nem lesz vége. Megöregedtettek,megcsonkítottak, eldeformáltak teljesen, az összes együttes, énekesnő belőlem lett minden kor izmusának képviselőivel együtt. Végtelen az elmebetegségek sorozata, soha nem lesz vége.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Búcsúznom kell
  2014-01-13 21:12:41, hétfő
 
  Link

Utolsó dal,mely kettőnkről szól,szívünkben él némán szótlanul.
Ki hallja meg,most néma csend,hisz változunk,s már másról álmodunk.
Sok-sok félre értett kérdés ,mely választ nem talált,mennyi elhibázott lépés
csak bánat várt reánk.
Refr :Búcsúznom kell ez a dal most véget ért,utolsó hang a zongorán,s végleg kulcsra zár.
Búcsúznom kell ez a dal már másra vár,a lelkünk mélyén egy másik zongorán.
2.vsz.Egyetlen szív,egy dobbanás,utolsó dal a fájó búcsúzás.
Ki érzi meg,s ki hallaná egy árva szív néma dallamát.
Sok-sok félre értett kérdés,mely választ nem talált,mennyi elhibázott lépés,csak bánat várt reánk.
Ref.1X ....oh,oh,
Refr:2X....oh,oh.
 
 
0 komment , kategória:  Dalok  
Kohut Katalin: Üresség
  2014-01-13 10:22:05, hétfő
 
  Kohut Katalin: Üresség

Életet lehelt a remény,
fantázia játszott velem,
szívem lett ismét kemény,
a szeretet elhagy engem.

Egyedül a börtön kelettel
megbirkózni nem tudok,
árnyékoskert itt ünnepel,
már innen soha el nem futok.

Szaladnék, de nincs otthonom,
országom rég szétosztották,
gyalázat és betegség a jussom,
az országokat megváltották.

Egyetlen nagy áldozással
emberré vált a nagy világ,
végtelen hosszabbítással
övék lett szabadság, boldogság.

Halálba mennék - mit tehetnék -,
hiszen börtön bűnöző vagyok,
hangom is rég elvették,
a nyomorultak itt a nagyok.

Átlépett a holnapba együtt
a megváltottak serege,
suttogó médiája közöttük,
ez a mulatós nép ünnepe.

2014. január 13.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Zöld-sárga mexikó története 1971. tollasgyík óta
  2014-01-13 09:31:37, hétfő
 
  A Kex énekelte a Zöld-sárga dalt, az elmeosztály 1971-es leértékelt boltban vásárolt kabátom kezdetével kezde Mexikó történelmét elpöröléssel tollasgyík kezdettel, mint ahogyan minden kortól, istentől így pöröltek el születésem óta. Hobo a kommunista kori erdőnép tagja ismételte ezt a dalt hatalmas nagy őrjöngő tábornak.

Magyarország humoristái ember áldozásból élnek, hatalmas tömegük nevet az áldozáson, mintn azon is nevettek, amikor Keller Dezső zsidói, elmeosztálya a maffiáknak kínált fel gitárral a kezemben kislány koromban. Madonnával egyidőben emelték a zöld-sárga eredetű mexikói leértékelt árukat, Madonna már a festmény sorozatból került ájtatos madonnaként a színre miskolci kiválasztásban cigánysággal, szőke haja miatt, a rózsás sapkámból.

Az emberré válásnak soha nem lesz vége egyetlen áldozásával Magyarországnak. A magyar kislány jelmeze a reformátusoknak viccnek is rossz volt, azóta emelik a falvak népeit. Magyar kislánynak a börtön képviseletében Maczó Ágnes öltözött be bohóckodva az Időjelek patkós parlamentjében.Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 59 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1852
  • e Hét: 6716
  • e Hónap: 12957
  • e Év: 65223
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.