Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
A Vörös Oroszlán ismétlése 1995. óta
  2014-01-02 10:13:57, csütörtök
 
  A Vörös Oroszlán korai, köztük a kommunista korok és nemesség, antirkisztusok, rózsakeresztesek, sadduceusok, farizeusok, pusztító valamennyien Anna nevekkel kerültek berendezésre az egész világon. Valamennyi Anna szereplőt megmentettek, engem áldoztak meg helyettük, mint Nagy Anna színésznővé tett helyett is, akire teljes begyűjtését szánták volna a halotti, másik világnak, s ezután a lányának kellett volna eltartania.

Az elmeosztályok 1995. óta ismétlik a börtön Vörös Oroszlánját, Nagy Annára való teljes begyűjtésemmel, összezúzásommal, démoni és szellemvilág tisztításával, lányommal való eltartásommal, megalázásommal együtt.

Így mentették meg ismétlésben Friderikusz Sándort és Madonnát is. Megváltójuk szintén Halak szülött, akit senki sem követ a másik világba. Az Annák szép életet éltek, valamennyi reformátust felemelték, megtisztították.

Jelenleg még a teát is alig tudom lenyelni, mert a pusztítót a menhely 1995. óta tisztítja, azt, amelyik j árványbetegségben gyilkolja a harcosokat elméletben, most a gyakorlat azt mutatta, hogy az Időjelek eladta a lelkét neki, cigánysággal jár szintén, viszi őket egyik országból a másikba, hogy megtámadta az embereket. Kínzóim enni sem engednek, fulladozom az ételtől is, egyfolytában nyomogatják szúró-szerű érzéssel a szívemet és a tüdőmet, cipelnek, mint egy állatot tizennyolc esztendeje már az egészségügy beleegyezésével és szervezésében, hiszen valamennyiüket a börtön és az elmeosztályok tették meg orvosnak, valamint szerep játékosok.

A kommunista régi korokat ismétlő Vörös Oroszlánosak most egyházasdit játszanak együtt a Hunnia római egyházas, Ufós elmeosztályokkal. Öcsémet és engem összezúzva emelkedtek, veszik át a Bibliás holt tengeri tekercses Föld feletti hatalmat, iskolákat.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Biblia egyik holt tengeri tekercse
  2014-01-02 00:04:47, csütörtök
 
  Magamat a velem történtek ellenére is materialistának vallom. Álmoskönyveim, melyeket az Idegosztály főorvosnője apokalipszis címen vezettetett velem az ott történő gondolatfelpörgetés, hangelvevés, elektromos elementáris csapások megkapásakor 1991-ben után már nem voltam képes szinte semmire, többé nem tudtam az utcára kimenni sem. Már akkor az egyik Krisztusos feszületnél jártak a születésem óta tartó Istár-Vénusz Istálló-Jézus áldozása óta a börtönnek és elmeosztályoknak, a Kelet lírai karámjának, maga helyett szállított be a kórházba.A kezdeti Istálló Jézus áldozást a Jézusra való utalásokból tudtam meg az Új Bekezdésesek között 1991. tavaszán a Bródy sorozat titkaival együtt. Már akkor a pszichopatáit mentették az Új Bekezdésnek, melyet a cigányok 1995. óta jelen médiával ismételtek, a város végtelen hosszabbításra rendezkedett be, világ könyvtárat hajtott végre, mentve a benne leírt szereplőket is.

A menhely az elmeosztályokkal 1983. óta ismételte a születésem óta történteket, visszamenve időben is hetven évet, hozva, tartósítva a Zöld Medeiát, akik helyett az egészségügy nyomorba is döntött engem 1998-ban az orvosi bizottság döntése és szavai alapján. A menhely a saját apokalipszisét, mely rájuk és az elmeosztályokra volt megírva, hajtotta végre és ismétli folyamatosan csonkítással, bénítással, betegségekkel. Ha az igazság napvilágra is jön egyszer, a tönkretett életemet, egészségemet, börtön életemet senki sem tudja visszaadni, sem a gyalázatot, amiben részesítettek.

Az emberek nem hisznek a láthatatlan világban, nem tartozik rájuk, ennek ellenére a láthatatlan világ körbevett és tönkretett, megölt mindenkit benne élő féktelen csűrjhéjével, mióta megszülettem. A misztikus titkokat a zsidók száz éve kezdték fellebbenteni a földlakosok előtt, az első ilyen könyv olvasása után írtam meg a Misztikus titkokat, melynek főszereplője szintén Anna volt, egykori jeruzsálemi templom kárpitjának kettérepedése utal a főhős, az akkori Istenség lányának egyik reinkarnációs életére. Négy okkultista beszélgetéséből derül fény a titkokra. Sajnos kevesen olvassák ezt a novellát.

Az emberek nem álmodnak maguktól. A menhelyi Müller Péter Sziámi miatt bezúzásra került Magyarország szeretet csillagának 17-szeres történelmi anyagát pusztították el az álmaimmal, könyvbe nem került írásokkal, végrehajtott fordításokkal együtt.

Első álmom három éves korom körül volt, most már tudom, hogy kívülről történt, a homlokom elé tett képekkel. Ültem a WC-n, azt álmodtam és akkor magam alá vizeltem, a hidegségre ébredtem fel, hogy terjed alattam az ágyban a tócsa. Valószínűleg valamelyik betegük maga alá vizelt, vagyis emberek büntetése történt már akkor, s ezt elnevezték Megváltásnak, emberré válásnak. Így tisztulnak, változnak, így élnek emberhez méltó életet, ezt álmodta meg Weöres mestere egykor, Kelet és a cigányság felemelésének történetével.

Második álmom a strumás rontással egyidőben jelentkezett 1986-ban. Feküdtem az ágyban és hihetetlen bűzt éreztem, óvódáskori Ági társam anyjának a lábát kötöztem be, akinek tele volt a lába pondróval. Ekkor kettő hatása alá kerültem, az Ádám és Évás börtönébe és a Bestiáéba, de könyvbeli olvasmányaim szerint Cerberus, a féregállat is teli van pondrókkal, meg kell ölelni és azt mondani neki, hogy szeretlek, akkor nem árt. Szeretettel távol lehet tartani a mágusok szerint a rontó erőket, ezért van tönkretéve minden energia központom, a szívemet ezért nyomogatják, foglalták el annyian.

Az álmoskönyvek apokalipszis bizonyítékok voltak, én ezeket az álmokat nem emberi élet történéseiként leplezem, mert az életemről szólnak, vagyis az apokalipszis már születésem óta ért minket a zenészek, lírai karám és a bibliában megírt játékosok, elmeosztály, menhely berendezettjei helyett.

1991-ben vettem egy halott után meg a régi korona márkájú írógépemet. Aznap éjszaka álmodtam, mintha az írógépnek szelleme lett volna, kísérője. 1873-as évszámot hallottam és a Semmelweis kórház mellett jártam az egyik családi házban. Bementem az ajtón középen, egy szobán keresztül haladtam, közben olyan érzésem volt, hogy a házat láthatatlan világ őrzi, veszi körül. A szoba titkos fiókjában a falban találtam meg az írógépet egy tekerccsel. Talán arra utal a dátum, akkor kerülhetett Miskolcra az egyik holt tengeri tekercs, mely alapján a Bibliát megszerkesztették, tele Krisztusokkal, harcosokkal, Ufókkal együtt, ezek valamennyien a jelenlegi egyházakhoz tartoznak.

A Holt tengeri tekercs egyikéből lett a református vallás is, Krisztus feszületesük helyett én kiáltottam fel, hogy Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet, ugyanis ezt Íziszként dolgozták ki a Keletesek.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 59 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 366
  • e Hét: 5230
  • e Hónap: 11471
  • e Év: 63737
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.