Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Kohut Katalin: Életben tartottál
  2014-02-14 21:07:56, péntek
 
 


Megtartottál, ébresztettél
több ezer éves álomból.
Meghaltam, de remény játszott,
bízom Benned mindörökké.
Valentin-nap alkalmával
köszöntelek szép szavakkal,
legyél erős, mindig vidám,
mert az élet egy röpke villanás.
Pillanatokat jelent a boldogság,
számomra ez jutott,
figyelmesség és emberség.
Sokáig minden gondolat Te voltál,
hiányod sikollyá változott,
majd megnyugodva elfogadtam
helyemet az életedben.
Köszönöm az ébredésem,
a késői józanságot,
látod bízok és remélek,
nem feledem a jóságod.

2014. február 14.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Szenci tökéletes magyar nyelvi kezdete Újhelyben
  2014-02-14 19:16:46, péntek
 
  Mi Szenci szódás szamaras zsidó helyére költöztünk, a szamár istállóból lett gyerekszoba volt a miénk 1957-ben kb.

Szenci a Magyar irodalom története szerint bemutatta az egész világnak a tökéletes magyar nyelvet. Így is van, nincs ennél tökéletesebb sehol a világon, ezért támadtak annyian folyamatosan, meg az állandó reformtásus bibliai berendezések miatt. Luther régen rájött arra, hogy az ország romlásának oka, a bibliai berendezés erkölcstelenekkel, élet és természetellenesekkel. Ajánlom mindenkinek a figyelmébe a Debrecenben 1986-ban kiadott bibliát Gelencsér Zsigmond előszavával, akkor éppen Reegen idetartozóként volt az amerikai elnök, választási beszédében a bibliából idézett. Szokás ez az erkölcsi magasság, mint család bemutatásával annak, aki politikus lenni más országban, itt nem.

Újhelyben élt egykor a nyelvművelő nagyság, illetve Széphalomban, Kazinczy Ferenc. Nem véletlen, hogy a hét egykori hegye a régi biblliai berendezéseknek minden előlről kezdve a világ egy-egy részén a bibliát mindig Újhelyből indult felvett nevekkel. Most már talán senki sem maradt ott a bátyámon és anyámon, unokanővéremen kívül, csak apokaliptikus csapások.

Baj volt, hogy tökéletesen beszéltük a magyar nyelvet. Minden média képviselet, amelyik a csinál, pucol, izé szavakat használja, az én támadómat jelenti, mivel mi ezeket annak idején úgy tanultuk, hogy csúnyák, soha nem használtuk őket. A zsargon tolvaj nyelvet jelentett, érintettük, de a genyózás és ehhez hasonló szavak a rima Jeruzsálemet jelentik, valamennyien odatartoznak, őket kellett volna megtámadni teljes begyűjtéssel 1995-ben.
A Barátok között egykori vödrös kezdettel Szécsi Pál Palik néven kiválasztott hosszabbításaként miskolci Szécsi család berendezéssel börtönből ered. Amelyik a határozott névelőt használ nevek előtt, szintén magyar nyelv ellenes csapást jelent. Magyar nyelv ellenes csapást jelentettek tehát a tolvaj nyelvek, ezek régen kiadott szlovák és magyar börtön tolvajok által használt szavakat jelentettek. Jeruzsálem meghaladta a képzeletet is fórumokban megnyilvánó sátánistáival, fertelmeseivel, utcanépével a barzil mókus rendi Liptai elmeosztályával.

Mivel én lettem bemutatva a világnak magyar nyelvi képviselőként, el lehet képzelni, miket tettek csonkításaimmal együtt, nemcsak a beszéd, hanem az énekhangom is. Soha többé nem tudok énekelni, odalett a szoprán-mezo hangom, soha többé nem tudok fütyülni, napjaim nemcsak kínban, hanem zenei borzongás nélkül telnek a szív elleni táncdalok kezdete miatt.

A kidobott egykori járványtemetője helyére a honvédekkel berendezett Jehova népének odaköltöztették az apokaliptikus csapásokat bérházakba, felszámolva a Misztikus titkok eredeti kezdetét. Ők már kihaltak. Pusztai bácsinak voltak rokonai Miskolcon, amin meglepődtem.

Egész Miskolc magyar nyelv és irodalom elleni csapásként volt itt 130 évig, az egész világot átrendezték, megengedték, hogy kimenjenek innen, elmeneküljenek, könyveiket rajtam hajtották végre ismétlésben is húsz éve.

1983-ban a Révész utcai kezdettel a politika bevezette első nyelvrongálását, az és előtti vessző használatát, majd a tanárok büntették emiatt a gyerekeket. A többi ezután következett, ez a börtön és jeruzsálemi alpárság, ami a sátánistákat jelenti a fertelmesekkel és alkoholistákkal, Rákóczi téri nyomorultakkal, börtön gyilkosokkal már a jelent mutatja, a magyarság felszámolását ismétlésben ezúttal az emberek felszámolásával és kihalatásával.

Miskolci az állatok és természet ellenes csapások hatalmas sorozata, én két könyvét kaptam a Herman Ottó Múzeumnak, egyiket a Katalin sorozatba tették Mekate jel miatt, vagyis belőlem lettek meghagyva.

Börtönt jelentik a testnevelés ellenes csapások, minél primitívebb, annál nagyobb a fizikai ereje a gyereknek, ami már iskolában látható. Ez volt a kezdet, az ő kiemelésük, mint primitíveké. Már ördögök is fociznak, nemcsak a medvék.
Fekete Gyula feltételezett eredetét nem írom le, találják ki.

Amerikai a fizika ellenes csapás, kémiai szintén, ezért ott mutatták be az egykori kriptont és társait, ez régen mind Magyarország ellenesként jött létre, amikor az általam megírt Iskolába mentem én és többi gyerekvers alapján iskolába jártak az egykori jehova teremtmények. Már maguk is teremtettek, ezt fogalmazta meg Bródy az Ákombákomban, amit a már megöregedett Halász Judit a börtönből adott elő.

Ének ellenes csapás volt az egész világ régen, minden népdalból létrejött egy népcsoport, mint a thálibok legutóbb, régebben a pulyka és többi állatból is hálaadást rendeztek, de a népdalokkal és gyűjtésükkel elmentek Oroszországba is, így kutatták fel az állítólagos rokonokat, ezeket Kodály iskolában tanították.
Emiatt is meg lett támadva az iskola, ott voltak végig a miskolciak. Gergelyjárást is létrehozták bibliai oktatással az egész világon, mint ahogyan minden kórusművet behelyettesítettek. Itt a l akásban az összes könyvön 2004-ig végig mentek hatalmas erővel, akkor vette el a menhely a hangomat az árnyékoskerti pogármester miatt, ami felfoghatatlan, mivel árnyékokat jelentenek, még akkor is, ha Unióba ment a kiválasztottja, Pelczné Gaál Ildikó. Lengyel Lászlót folyamatosan ismételhetik a Lengyel névhez érve.
Itt ismételték azt, hogy Aggtelken égették el a Medúza zeneszerzőit, ennek a maradványai láthatóak, mint ahogyan megölték a hattyú tisztaságúan énekelőket az Időjelekből, amiért Cseh engem tett be az Időjelekbe hattyúdalúként, aki szerinte nem veszhet el véglegesen. Minden szívvel hangot érzőt megöltek.

Egyszer meg akartam reformálni a német nyelvet, behelyettesítettem mondatelemzés szerint a magyarba, átszerkesztettem a mondatokat, kivettem ragok betételével az egyes szám első személyt. A német, mint egykori Ádám és Éva népe három főnevet használ, hímet, nőt és semlegest, mivel ennyiféle nem volt akkor.

Szlovákia régen nem létezett, ezt a német-magyar kezdésnél üveg iskolával állították be. Nyelvi csapásként jött lére a fülsértő szlovák nyelv, akár a kemény női és híímnemes orosz. Nem tudjuk, mi törrént, tény, hogy ezek a nyelvek bántják a fület.

Az angol nyelvet időmértékesen tanultam gyerekkoromban. A jelenleg lakásban megtalált angol szótár szerint az amerikai angol nyelvet is tönkre tették, sőt azt is megtaláltam, hogy az ottani humanások kimondottam ember ellenesek pár évvel ezelőtt.

Nem megyek vissza teljesen a múltba, hogyan jöttek létre az országok, mert nem akarom megsérteni a felségterületeiket, mint Hollandia nevével, melynek jelentése hol landol a dia. Nem ez a fontos most, hanem az, amit Borsod a médiájával végrehajtott valamennyi országban lévő csapásával az embereken, egymás ellen harcolhatnak, de szerepeikbe embereket nem vonhattak be, ahogyan ezt Busch mondta.

Az Operakalauz könyv szerinti áriákat itt hajtották végre pesti berendezéssel ismétlésben.

Élővilág ellenes csapásként jött egykor létre az egész Biblia emberiség külsejével, de szív nélkül. Kezdetben lelklük volt, ami a festményemen látható, ők voltak az atlantisziak. Később, mikor őket a fekete mágusi atlantisziak felszámolták, a tisztátalan lelkek vették át a bibliai állandó berendezéseket Sátán népeként, azóta az egész világ bibliai népe a Sátáné, mely itt zajlik 130 éves bibliai ország berendezésével, melynek a trianoni elosztás vetett végett, a már ismert országok képvisletében, irodalom ellenes csapásokkal, mint a Bánk bánból lett albánok. Az adventista sorozatokat a média rajtam ismételte az advent egyházhoz érve, nagyon sok országa van körülüttönk Horn szarvval ellátott Parabrutális romániai béka formában ábrázolt parákkal olimpiákon részt vevő csapásoknak.

Minden nép istene emberi formát hozott létre, mert a földön más nem elfogadható. Soha nem házasodtak emberekkel össze egészen hetven évvel ezelőttig, akkor kezdte a nyomorultak Pszichografológiája szív né lküliekhez adni az embereket, hogy szenvedjenek, meg kihalassák őket.

Nem jelenhetnek meg valódi fekete, vagy pók, légy, szellemvilág formában, mert az látható lenne, de felsorolhatatlan az ufókkal együtt emberi formában megjelenő apokaliptikus csapás.

A mostani börtön általi sivatagi és nyomorult országok berendezése a halálnéppel, mint ózdi központtal, cigánysággal, egész Indiával, Kínával, Mexikóval őskígyó kezdettel ismétlésben a börtönt jelenti, ezt szüntetik meg most a miskolciak, hogy rajtam hajtották végre, a többi borsodi emberrel együtt.

Izrael a menhellyel és roma börtönnel megcsonkította és meggyalázta az embereket Dávid Mónika Mónika Showjával, ami most is történik Presser Gábor zsidó kezdetével születésemkor. A biblia teljes egésze a többi könyv alapján létrehozott népekkel emberiség ellenes csapásokat jelentenek, köztük a termékenységi nyomorultjaival a vasasoknak.

Az Anna felébredése daljátékot 1994-ben írtam a Braun-Talmudosok házában, akik lábmegrántásommal és bagolyként való Izrael helyetti megáldozásommal kezdtek rögtön a Pszichografológiai félig nemes, félig cigány leszbikus megmentése helyett az én megáldozásommal Istálló-Jézusként, ami itt egyenlő a Kata gyümöcseiben megírt egykori kommunista medve, som, kökény és szeder, ehhez hasonló nevekkel berendezett árnyékoskerttel, akik sorsukat, mint ismeretes rajtunk hajtották végre könyveikkel együtt az egész világ helyett. Megtettek világ megváltójává és egyben romlás virágává maguk helyett.

Az Anna felébredése száz éves médiát jelent, én Kajánt ismertem meg, én voltam Anna, aki mellett megtisztultak a démonok és a szellemvilág.

A miskolci egészségügy pár éve odahozott a rendelőbe egy idős asszonyt, aki elmondta, hogy nem szabad férjhez menni, mert aki férjhez megy, elmegy az énekhangja. Ezért is adtak engem férjhezk, ezt ismételték a cigánysággal, amelyik Vekerdi névvel kezdett nálunk.

A zenei csapások lírai karám tagjait jelentik, mint születési kezdet Babilonként, a többi elmeosztály a Zöld medeiával. A lírai bibliát író karám az írókkal és a költőkkel, nyugatosokkal és keletesekkel, mindannyian apokalipszist írtak, Adyt is beleértve.

A zenei csapások nemi szerve is csapás, így gyalázták meg az egész világot. Fekélyes nemi szervvel bírtak már a Beat, Hippi, Punk ének ellenes csapások, amik a zenét összezúzták. Most itt nagy házakban élnek, mint az emberek túlélője. Kommunista korokat is végrehajtottak.

Az Időjelek kommunista hosszabbítás testenyészetei árnyékvilág fekélyeit hordozzák nemi szerveikben, vannak bés és keresztes nemi csapások, ezek helyett is engem támadtak meg, megmentve a Vörös Oroszlán és Táncdalfesztivál vasfüggönyös szintén nemi csapásait.

A cigányság keresztes gennyes fekélyeket jelent, halált hordoz magában, ilyen volt Szécsi Pál is, amiért a Zöld medeia folyamatosan támad és rendezi az elmeosztályokat, mint nyomorultak.

Itt 2004-ig énekeltettek engem a miskolci árnyékoskerti közgyűlésnek. Nagy hangon énekeltem a Mama bohém rapszódiáját Mecurynak, akit az itt lévők megöltek, mint egykori Sátán népét. Szintén itt ölték meg Michael Jacksont, őt is eldeformálták, mert a Vörös Oroszlánba tették 1958-as oroszlán szülött kiválasztottnak, ezért fehérítette magát. Madonnát, mint írtam leértékelt áruként a II-es elmeosztályon a győri kapu Balázsné cigánytelep megmentette.

A dögök a sötétkapus református kíséretek Romániából, amik folyamatosan viszik el a református Sátán népét a megyéből, mint fogcsonkítókat, magyarok támadóit ember gyilkosként és náciként szintén halált hordoznak a nemi szerveikben, ezeknek halál népek születnek, így az egész világ halált jelent nemsokára.

A kék szemű németek zsidók, fajelmélet alapján fritz és hasonló teremtmények a művészeti sorozatokból is.

A pogány egykori világ biblia előtti időben szemben állott István népével, aki nap és hold jeles egykori Napisten népét jelentette, így van lefestve a cserepén. A holló és varjú népek halált jelentettek Hunyadi Mátyás korában Romániában. Ezeket a korokat is ismételték leninvárososi és kazincbarcikai berendezéssel a Száműzött nap daljátékommal együtt, Piroskájával az elmének, illetve helyette születésem óta való ember gyilkosságban rókák, varjúk, farkasok berendezésével, amit folytatttak az én további alázásommal a börtön Piroskás lenge ruháiban a pornósok.
Fekete mágia uralta a középkort, ez volt Angliában is, mint egykori Vörös Oroszlán, amit a média ismételt Casanova és hasonló nevek bizonyítékával, mentek végig a mostani Vörös oroszlánon folyamatosan az én kommunista legyilkolásommal a mindenkori politikukusokkal együtt. Orbán felállításakor Soros György - aki az egykori Jehova egyik tanítványa nevét vette fel - által a Révész utcából izraeli nyomorultként romániai eredettel, amiért áthozták a tolvaj és cigány népét tudta, hogy ember áldozás történik, ment végig a két berendezett utcán, mint ahogyan felállt a Talmuddal 1995-ös megtámadásom idején a Talmudosok helyett, kezdte a Pszichografológiát a sivatagi és uniós nyomorultakkal.

Valamennyien árnyékvilágot jelentenek, fekete az igazi formájuk. A művészi világ tisztátalan lelkekkel rendelkező apokaliipszist jelent, nemi szervükben csapások vannak.

A teremtmények, akiknek nincs lelkük bekódolt nemi szervekkel rendelkeznek, nem tudni, mi születik meg náluk, mivel a Rákóczi tér átvette a születéseket, rendelkezik a csapások felett hetven éve. A nyomorékok és betegségek már belőlünk lettek, akik helyett ismét megtámadtak engem.

Jeruzsálem leszbi és buzi fajtalankodó népe a Dávid Mónika népével és perverzekkel Rákóczi téri hosszabbítást jelent, születésem óta gyaláztak elválasztva a csapásokat egymától.

Nem emberjogi bizottságok ezek, hanem csapások jogait érvényesítő bizottságok. Az embereket támadták meg nyolcvan éve már.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lefektetett Dávid Mónika meghalni és a börtön maga helyett
  2014-02-14 06:08:33, péntek
 
  1898-ban, miután a börtön és az izraeli menhely végrehajtotta rajtunk a trianoni bibliai olvastatását az egykori nagy-Magyarországnak, mely a Bibliát jelentette és teljes begyűjtését rám a világ csapásainak maga helyett Nagy Anna Vörös Oroszlános halott helyett, megtámadtak itt többen az utcán megjelenő börtön elektromosságokkal, hogy én vagyok a Sátán felesége. Már 1995. óta ismét ismételték a Bertalan és újhelyi Révész utcaiak sorsát iszonyatosan átírva a vezetett álmosfüzetek álmait, melyek a két utcai apokalipszist jelentették, szerepek végrehajtását embereken. Ezért felháborító, hogy folyamatosan elköltöztek innen, s hogy a világ könyvtár végrehajtásáért felelős földszintes V. László most budapesti rokonságához mehetett szabadon, elvitték őt is, mint a szirmabesenyő Gabi házaspárját a börtön fogkiszedő kísérettel rendelkező SÁTÁN népének, Simon Ilonát és brazil füves maffia képviseletét az elmeosztályról, melyet Liptatiék elméje hajtott rajtam végre és az egész világon.

Müller Péter Izraellel születésem óta gyilkolta az embereket és az egész világot, Presserrel indultak születésemkor, ezért volt az utcába beállítva, Pressernek kellett volna megszünnie, mint legyekkel gyilkolónak a menhellyel együtt. Ehelyett lefektettek engem meghalni azzal, hogy felemelik mindazokat a karmikus szerepjátékosokat, akik frigyet kötöttek a pokollal és a halállal, így mennek végig az összes csapás médiába vitelével, külföldre költöztetésével. Majdnek kiürült a megye, a sátánisták vitték el őket, utcanép. Ezek támadtak meg Újhelyben Moldován Nóra miatt.

Lefektettek meghalni a börtön helyett, megölte a menhely azóta a nagynénémet, szétlyuggatta az elvitt házaspár kísérete az unokanővérem fogait is, az egyetlen igazi és eredeti szőke magyar volt Magyar névvel az egész világon, mert velünk kezdték az egykori világ végi történelmet, még a haját is levágatták vele, mert derékig érő egykori Magyar eredeti szőke hajzuhataggal rendelkezett. Rajtuk hajtották végre a festő által megrazolt cserepet, melyen a Kecskések vannak ábrázolva hangyás fejjel gyerekszüléskor 1971-ben, ami a Föld-anyás cserepeim között van.

Lefeketettek meghalni Dávid Mónika nyomorultjai maguk, mint Szörnyeteg koporsója helyett. Müller kiszedte a fogaimat, dögöket tett a nyelvem alá az elmeosztály miatt, melyekkel születésemkor nálunk voltak, sorsukat hajtják végre folyamatosan, ahogyan születnek.

Dávid Mónika gondoskodott a jövőről dr. M-mel, melyet Illésék állítottak be 1972-ben Emlék M-nek dalával az 1962-es Mákostésztás hintás kislány indulással, a pontos dátum a szöveggyűjteményei között található, az enyémeket elégették.

Ezután Bródy új életet kezdett, ismét házasodott, ezért a felesége nevét a Kiss Tábornok utca beállította, mert én voltam a hibás.

A Rákóczi tér nemcsak vált a Keresztöltéstől és szerető életet élt az emberek megáldozásával, hanem szüléskor olyan durván bánt mindenkivel, hogy egyeseknek levágták a húgyhólyagját is, amit rajtam akartak végrehajtani az Idegosztályon 1995-ben, amikor öngyilkossággal a börtön ismét maga vitt be a Bertalan utcai Turcsányi Gyula helyett, aki a genyót jelentette, Újhelyben Turcsányi Évával kezdtek, mint hivatalsegéddel, nyomorultként. Végig genyóztak engem a nyolcvanas évektől, mert a szomszéd így kiabált neki, felesége miatt nem vezethettem kerékpárt, autót, állandó egyensúlyzavarom lett, olyan csapásokat kaptam minden részembe. Már megöregedtek, itt rajtam ismételték 2004-ig a genyózást.
Az Idegosztályon a börtön elméje belé döfte a húgyhólyagomba a katétert, s már a Duna tévé hunnia filmeit hajtották végre Benkő református kezdetével anyám sorsa ismétlőinek két utcáján.

Lefektettek meghalni, míg a cigányság emelkedett és a börtön megnyitotta nyaraló helyeit Krisztus rajtam végrehajtott börtön feszületeivel a szirmabesenyőieknek, Sas jelével a Jézus születési kezdetemnek, amit a Média ismételt az összes feszületes könyvével, végig kísérte az emberek meggyilkolását a börtön helyett.
A zsidók a hangom miatt és a külsöm miatt gyilkoltak le, ezért állították be a tehetség kutató műsorokat is a börtönnel.

Sátán karmikus népeit jelentik, már az egész ország karmikussá vált, mióta a kommunizmust száz éve hajtják végre, egyedül a parasztok és az emberek maradtak meg születésemkor.

A börtönhöz tartozik az egész megye Borsodban, fekete csapásokat jelentenek a nyomorultak Pszichografológiai országaival együtt, melyekhez a kivégző osztagok, horrorosak tartoznak, mint a Kereszöltés népe és a termékenységi népek, amelyekkel születésemkor kezdtek barna bőrűként mondva engem a Keresztöltés népe helyett, ők a nácik. Zoltán Erika az engem tágító gyalázó kíséretével isi börtönt csapást jelent a két utcával együtt. A Kiss Tábornok utcai Kata és Lila kocsmás kommunista iszonyatok, melyek azóta Szombathelyre költöztek a gyerekemet kísérve és tönkre téve cseremisz pusztítóé az Antológia Humana zsidó rokonságból. A Kata kocsma Mészáros neveket jelent, régi múltja van a médiában is a kék buszos útvonalakkal együtt, 1956-os lincselők voltak a szívkivájó ballonkabátos sántával együtt, ez is itt van beállítva, hogy meg kellett volna halnia. Már a Tatárdombon a börtön a menhellyel és a romániai Tik sem vagytok magyarok sátánistáival engem akart felakasztani az utcába rendezett csapás helyett, el akarták vágni az ereimet is az egyik sátánista helyett. Egyetlen áldozással kívánta Borsod megoldani Müllerrel a túlélésüket, mint Halál és börtön néppel, ezért mentek ők folyamatosan színésznek, énekesnek, politikusnak, média szereplőnek. Izrael húsállatokat és Presser Pici nyomorultjait jelenti a Fejezetek a szexualitás történetéből című könyv alapján létrehozva, míg Jeruzsálem a barzil és bibliai könyvben megírt fertelmeskedő nyomorultjait a világ csapásainak. Ezeket is a börtön hozta létre.

Lefektettek meghalni, megcsonkítottak a menhellyel az utcába rendezett orosz történelmet rajtam végrehajtó Árvay Róza helyett, akinek az apja is nyomorultként orosz történelmet hajtott végre a zsákba kitett könyvei alapján az elköltözöttnek, mely hihetetlen, hogy Pestre és külföldre vonultak az emberiség mészárosai, ezt jelenti a Mészáros Kata név is.

Megcsonkítottak Oláh Ibolya cigány izraeli csapás miatt már tíz évvel ezelőtt, Kati nevemet vette fel Kernék börtönével. Megcsonkítottak japán gésaként Gór Nagy Mária börtön sorsának ismétlésekor és valamennyi fogkiszedő helyett a családdal együtt, így hozták ide az öcsémet, hogy majd kinőnek a fogai halála előtt. A karmikus ezoterikus kiadóban megjelent egykori Ciprusi mágus könyvében leírtakat ismételték, hogy a ciprusi mágus karmikusan elhordja más bűnét, kinöveszti a fogakat, ő rendelkezett favédő manókkal is. Emiatt a könyvéhez érve nemcsak minket támadtak meg emberként csonkítással, hanem Ciprust is folyamatosan eljárták.

Lefektetett maga helyett meghalni a börtön, miközben egyházakat nyitott és felment a médiába fertelmeskesni a Miskolcról állított médiába.
Lefektettek meghalni a börtönből Szűcs Judit karmikus szülött helyett, aki nyomorultként már ismételt az utcába állítva, valamennyi Szűccsel együtt, így Pécsi Ildikó sportolóként bemutatott férjével együtt, aki nehezen gondolkozó csapás lett volna, szerepét embereken végrehajtották. Valamennyi sportoló így állhatott elő. A szívemet gyalázzák 1998. óta, iszonyatos fájdalmaim vannak, mint börtön gyilkosnak és elme csapásnak, míg a Nyírő Gyula, a Pszichografológiai egykori létrehozó elektromos csapásaival elmebetegezett engem, mikor kezdtem érteni, mi történik itt, mivel ellenkezik a józan ésszel minden láthatatlan világ kísérete a két utcának.

Lefektettek meghalni a cigányság halálnépe helyett és pokol medúzás kezdete helyett a zenészeknek, akik elmeosztályi ismétlésben vannak 1995. óta az egészségügy képviseletében, utálva engem, mint embert.

A Rákóczi tér minden szépséget rólam megszüntetett, minden részemet tönkretette. Koncz Zsuzsáékkal kezdődött kommunista ismétlést is Müller Péterék hajtották végre, mint ahogyan kezdtek születésemkor az elmével pisiszaga miatt, ezért támadtak meg engem, s rajtam ismételték.

Az emberi szív gyilkolása és gyalázata Izraeltől, mely a szívemet folyamatosan nyomogatja és mellbimbóimon van 1998. óta Müllerékkel születésem óta tart, a melleimnél fogva a Ketten a kertben Cseh Károly egyik kötete miatt vezet Müller, mert itt van az egyik démon isten, akitől elpöröltek Philemoni társ kell nekem énekem alapján. Egyetlenegy kívánságom száll feléd világ, mutasd, hol a paradicsom, s társam, kisvilág. Philemoni társ kell nekem, félje nevedet, s míg föld forog velem legyen örök-szerelem. Ettől a démon istentől Cseh Károly Keletes sorozattal pöröltl el engem, úgy fordítva le Erich Fried Philemon énekét, hogy csapj bele a szívébe Philemonnak, ezért csapkodnak a szívembe, ezért gyalázzák folyamatosan. Az egész kelet gyalázkodó egykori zsidó nép ellenes sorozatot írt, ezek itt a híres-nevesek, a város értelmiségét jelentik, wikipédiában vannak, mint a többiek, az Időjelek képviselői eladott lélekkel.
Philemon démonja itt van a bal oldalamon, nem hagyott el, pedig démon és én ember voltam dr. Sági Ilona újabb apokalipszist a két utca alapján rajtam elkezdő idegorvos szerint, már soha nem leszek ember, ezt a két utcai csapások 1991-ben mondták ki rám. Malacok is itt vannak, ahogyan Cseh kiadta és megrajzolta, hogy nem engednek el, míg áldást nem kapnak, ugyanis én királyköszöntőket fogadtam, mindet meggyalázták, amit Fecske Csaba is megírt, így fogadták itt az összes bibliai népet a világ minden részéből. Máriák terhes tanácsadáson Fecske szerint, fel is csinál mindenkit a Rákóczi tér Szörnyeteg koporsója, ők hosszabbítottak velem, adták a gyerekeket a Keresztesi familia 1971-es emelésével szürke nadrágos beöltöztetésemmel a jelen sógornőm ruhájába a Kohut családnak, a cigányságukkal, melyekkel engem és anyámat gyalázták meg az emberekkel együtt Dávid Mónika fia, Melion Miklós hosszabbításával emelkedett alkoholista, buzi és leszbi nyomorult Rákóczi terével, amik jungizmust is tanultak már. Zsoldos börtön orvos csak annyit mondott, hogy vegyem le a bárányos jelmezt, mint kardigánt magamról és már meg is halt. Zsoldosok a fűvósok, a Talmudos náci nép zsoldosai, ezért kellett volna elmenni a foguknak, amit az egész világon végrehajtottak.

Itt vannak a fogkiszedők, ezeket taníttatták fogorvosnak, ezért juttatott a város a börtönnel a fogorvosokhoz folyamatosan a börtön fogkiszedő népe, mint Gór Nagy Mária helyett Dévényi újhelyi zsidó kezdettel.

Dévényiék az elmeosztállyal 1991-es kivégzésem óta emberként a Bertalan utcaiak részéről folytatták az elmeosztálynak a három kívánságomat Mária Duval jósnő asztrológiai jóslata miatt, így kerültek a nyomorultak média irányítóként költőnek, írónak lapok létrehozójának, lediplomáztak. 1967. óta a nyomorultak és a zsidók diplomáztak le, a nyomorultakat vitték diplomásként külföldre hatalmas jólétbe.

A szirmabesenyői központ 1995. óta hajtja végre a világ összes feszületét rajtunk kék szemű német kezdetével az üvegesének.

A Mónika Show fertelmesei Dávid Mónika Miskolc igazságügyi elmeszakértővé tett Rákóczi téri hosszabbításként a németek rtl klubjával lett bemutatva, mint református zsidó börtön.

A csapások a gyerekeik nevét apokalipszis folytatásként adták. Így lettek Erikák és Ildikók a karmikus kurvák, kiválasztottak lettek egykori magyarországi Rákóczi térként. Szirtes nevéből vett Szirtes Dóra és Müller mostani médikus baráti köréből Szinetár Dóra szülei a nevüket Pandorás adták a Dóráknak.
Az Ágnesek születési kurvázásommal kezdetével az elválások sorozatát jelentik, Ágnes asszony mossa lepedőjét soroknak megfelelően. Valamennyi Ágnest a média tartotta meg végig emberek gyilkolásával.
Ez Voit, Mészáros Ági, a jó szomszédja a Coop garázsboltból emelkedő Júlia jósnő álmából lett ember gyilkosok Ágneseit is jelenti óvoda társam, Hantos Ágival együtt, akinek a nevéhez érve hantoltak a városban, Ezt Gálvölgyi mutatta be sírásóként, rajtam ismételte a miskolci elméjével Hantos Ági sorsát, akinek a gyereke kamillával lett leforrázva, mielőtt az enyémet gulyáslevessel leforrázták volna. A kamillás fordítását Rab Zsuzsának Cseh Károly hozta az Én téged elpöröllek fordítással együtt, melyet születésem óta a vadon hajt végre, minden kortól és időtől való elpöröléssel, mert így senkit sem fontak még énenkükbe, mint engem, így voltam minden egykori isten felesége, Istvánnak is.

Csend mennydörgése az éj, de nem riaszt ma, te nékem mint a fahéj, vagy kamilla kezdettel indult a vers, Hantosék ezeket szüntethették meg. Valamennyi írásom, mesém egykori világ kezdettel indult, senki sem kiváncsi a maradékra, de a nyomorultak valamennyit ismételték és végrehajtották a várossal együtt rajtunk, az öcsémet emiatt cipelték üzengetve a rég meghaltaknak, a másik világba, ahol a jehova kutya és kísérete tartozik, mint kezdet, Japánnak is, amit a Heti hetes művel az összes elmebeteggel. Szulák bermudásait is innen emelték, s mert tágul-szűkül a börtön engem tett tönkre. Xénia láz a tatárdombi űrhajós ufókat jelenti.
Bármilyen hihetetlen, nekem is az volt, szellemvilágot, fekete halált jelent.

Az sem volt mindegy, mint ahogyan Árvay orosz történelem végrehajtó családból elmondta, hogy Róza, vagy Rózsa nevet kapjanak-e szerepeik szerint a csapások. Így lett a Rózsa tűzrózsa, tűzmágia berendezés világ végi megadás előtt Rózsival. Így támadtak meg engem férjhez adásom előtt már többszörösen a királdi Rózsa helyett, majd 2004-ben azért, mert karmikus sorsa szerint a vége archeimer kór . Valamennyien jelenleg írással foglalkoznak, mint a Varga börtön emberiség mészárosa, amelyiknek az arcának nem lett volna ismerős és semmi sem lehetett volna Rózsa kiadónál dedikált, mint helyesírni nem tudója a Debreczeni Omegás kezdetnek. Ezek valamennyien, mint miskolci csapások a börtönből átléptek a Holnapba. Nem véletlenül került a Bertalan utcai okkultista vérfürdősök utcája Kata Mészáros névvel berendezve a pusztító Lila kocsmájával együtt, melyet a maffia coca cola jellel megjelölt Szelepből felállítottként, mint 1972. óta anyámat gyilkolókat, amit a menhely rajtam ismételt.

Mivel a kommunisták a szerepeiket rajtam hajtották hidegháborúként végre, ők maguk bejárták a világot, utazgattak, házasodtak, utódaik diplomásként szép életet élnek. Valamennyien emberiség felszámolása vérében gyilkosok.

Lefeküdtem négy éve, mikor az elmeosztály születésemkor nálunk lévő megszületettek csapásait megkaptam, mint betegségeket, a lábamat Müller eldeformálta, összelyuggatta, ezután teljesen tönkrement, alig tudok járni rajtuk, de már a parkinsón koros Ufó csapása a bolhahegynek után sütött a talpam a magas sarkú szandálokban, volt, hogy a bőrcipőm tiszta vér lett, mert a boszorkányoknak adták a drága ruháimat, majd szétlyuggattak mindent, azóta a zsidók és leszbik,. a Lila kocsma üzemetetőjének ócska ruháit hordták össze, mint ami Ómasztánéval kezdődött a hatvanas években ócska epres ruhájával, azóta már elmúlt negyven éves, börtönből van szintén.

Én vagyok a múlt, Müller a zsidókkal a jövőt jelenti Oláh Ibolya cigány leszbi buzi fajtalankodóival Izraelnek.

A két utcái apokalipszisnek, s innen kiválasztottaknak a börtönnel kellett volna meghalnia. A német-magyar zsidó megmaradottak az egykori trianon előtti 130 éves berendezésként kezdte el apám és anyám házasságával a világ történelmét a focizó sárga Jehova igazi kutyával, Csokival pokol angyalaival, ezek a Szentháromság kezdeti együtteseit jelentik. Az utánuk következő már a miskolci Avassal és Vas megyével berendezett hosszabbítása a Vörös Oroszlán karmikus kommunistáinak, kutyákkal.

Rima Jeruzsálem valóban rima, ahogyan megírták a bibliájukban, fertelmeseket jelenti Börtön által létrehozva, mivel a magyarok börtön fogságában voltak, így kezdtek a Rákóczi téri Ágnessel, mint Pszichografológiai félig nemes, félig cigány beállításuk helyetti ember támadással, így ment át az 1995. óta ismtelt Unió kezébe a cigányság és kelet népének egyetlen áldozással történő felemelése, valamennyi szerep és könyv végrehajtásával az itt beállított két utca elmeosztálya helyett, amin folyamatosan járnak végig, nyolcvan éves beállítás, Balla név már száz, amerikai színésznőként is. Azóta a borsodi elme embereket támadott meg, belőlünk állították fel az angol királyi családot is Margittal több, mint száz esztendeje.

Minden ország nemese Katalin könyv alapján került berendezésre.

Lázár politikussal visszamentek nagyapa haláláig a szőlőskertek Énekek éneke nagyfolyású szerelmesével, amit itt római egyháznak írtak meg. A szőlő pusztító jele a régi Magyarország bibliájából.
Ezt huzigáltatta a református magyar nép önkívületben anyámmal a kertünkből, mi tehetetlenül néztük az ablakon át, ez a magyar reformtátus egyház, amelyik Hunnia néven tartósította magát emberek legyikolása árán. A pszichiátriára Illés apokalipszisből dr. Melion Józsefhez, emlék M-nek dala alapján az egykori összerombolt világhoz érve a bemutatatott videó szerint a római egyház ufósa helyett szállítottak be, így mentek át Rómába. II. János az elméről, akit a Braun padlás jelentett a sünökkel együtt, reformátusokkal, mint nácikkal már ekkor emelkedett Lengyelországból. Dr. M. volt az egyetlen a béka Bestia szerint, aki segíteni akart. A Föld-anyás kiállítása után a világ vallásainak cserepeivel és feszületeseivel a Szivárvány szövetségeseknek, amiket születésem óta rajtunk hajtottak végre bevitt a börtön öngyilkossággal a Hunnia filmje mondatával a reformátusoknak, hogy elutazom messzire, itt már rátértek a Bertalan utcaiak sorsára, valamint egy asszonyét hajtották végre a hangom miatt, mert minden hónapban öngyilkosságot követett el, ezt kiabálták a gyerekeimnek az ufói a római egyháznak, ahová Fábry is tartozik. Meg akartak ölni. Sikerült. Igaza volt Ságinak, a két utcai kíséret általi lemészárlásomkor, belőlem már soha nem lehet ember.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 95 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2083
  • e Hét: 6947
  • e Hónap: 13188
  • e Év: 65454
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.