Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Török Halál angyala kék ruhában - Fertelem
  2014-02-20 22:24:18, csütörtök
 
  Írtam 2001. körül az Ombsmann egyik Pszichografológiai szerepjátékosának felejelentést, mellékelve az Időjelek ábráit, egyes szerepeit a már akkor darabokra hullott bibliáknak. Még nem értettem semmit, csak Urbán mondatát arról, hogy ne éljem magam bele a szerepekbe. Kértem kivizsgálását az egészségügyben történteknek, 1990-es öngyilkosság óta Johannaként mellékelve a zárójelentéseket, az orvosok írásaival együtt, hogy ők mindent tudtak rólam, azt is tudta előre Balogh Gizella Idegosztály főorvosa a Pszichografológiából, hogy nem lesz munkahelyem 1990. nyarán. Megírtam, mi történt dr. M. osztályán, s utána, s hogy megfenyegettek engem az egészségügyben, miket mondtak nekem, meg hogy az osztályt pesti orvosokkal rendezték be a fogadásomra Malek, Medveczky és a kávés Szelep helyett, ekkor támadott meg az összes elmeosztályt emelve kazincbarcikai központtal a Talmud születésem óta ismétlésben sánták megmentőjeként, az összes perverzének, fertelmesének, hajtépőjének, magában beszélőjének, agyvérzést kapottjának, mint amiknek nem szabad nemi életet élniük, mert nem élhetnek nemi életet az elmebetegek, ezért is minket gyilkoltak le 1998. óta. Ezek jelentik Csepregi Éva és Zoltán Erika bennem lévő, engem végig gyalázó főnixes fekete éjszaka világát a média által képviselt buzikkal - köztük Alföldivel a börtönből és fajtalankodóival Varga kezdettel Sátoraljaújhelynek. Itt csak ezek voltak, mikor ideköltöztem 1988-ban az ember gyilkosok, zsidók elvivői, világ átrándezői, magyarok támadói központi városában. Kovács Gabriella elmebegje a Pszichografológiának folytatta 2001. után azzal, hogy itt megerőszakolják az apák a lányaikat a cigánysággal a gyilkolásomat. Az Inform Média 2001-ben skizopren refrénezett a Pszichografológiai világ összes könyvén rajtunk végighaladó fertelmes Bertalan és Révész utcai listán végighaladó Észak-Magyarország Forgószél Idegenhangú Éva népével a Heti hetesnek, akik zsidó üldözöttnek vallják magukat, mint a barakkosok a Pszichografológiából, emlékműveket állítanak a Simonok egykori magyar területeken, hogy vagonokba vitték őket a nácik, amikor hozzájuk tartoznak mai napig.
Ezek kértek kárpótlást a Nagy Karola hasi érgörcsben impotens papi szerelmei miatt meghalt Vörös Oroszlános fekete világ elmeosztályával, ezt ismétlésben 1990-ben kezdték el a város impotenseivel, majd itt folytatták Katona Klári igazgatójának leváltásakor Csiba Gábor Pszichografológiai sorsával és könyvével és dögjeivel, ezek a református dögök jelentik a világ végét általában.
Nagy Ferónek és a főnixes Rákóczi terének Csepreginek és Fábiánnak Ádámokkal, mint pácini betétek kezdetének boszorkány eredettel, amit az öcsémen ismételtek azzal, hogy anyám a gonosz boszorkány és a Rákóczi téri, mely mai napig tart Müller Péter sziámi fertelmes cigánytelepét jelentette, ami Oláh Ibolya Katijával kezdődött a Zöld Medeiának. Nagy Feróéknak a főnixesekkel volt megírva Erdős Péter szerint az apokalipszis. Itt berendezték Kata kocsmai fertelmesek kommunistáit a Lila kocsmai nemi csapásokkal együtt 1998-ban az elmebetegek betegségeinek folytatása miatt Dávid Mónika kihalásra ítélt Szörnyeteg koporsójával. A Rózsák Isten hívőként az elmeosztályhoz tartoztak, már nyolcvan évesek lettek, vigyáznak rájuk a római egyház Vörös Oroszlánosai, ez az Istenük Konczékkal együtt. 2001-ben már magamon kívül írtam kivizsgálás kérést az orvosi bizottságnak, előzőleg 1998-ban a pestieknek, akik nem szóltak bele a miskolciak dolgába. Én nem tudtam, milyen város ez. Már akkor a megjelent írásaimon mentek végig, ebből emelkedtek a fertelmeskedőkkel a vallások. Rácz a börtön képviseletében válaszolt, hogy nekem orvosok segíteni akartak, hárman voltak, a róka, a varjú és a farkas Miskolc városa berendezésében, ezt a perverzek azóta is ismétlik Oszwald Marika helyett rajtam kezdetekig visszamenve az operettesekkel. A rendőrség belőlem emelt az egész országban, cigányság és zsidók képviseletében vannak.

1990-ben folytatta a Tigáz Tisza kezdetével a fasiszta kornak szikszói Éva három gyerekes szőke és francia mérnök párzásakor támadva rám azt, amit a Révész utcai baszógéppel a börtönből és Moldován Róka kisfiúkat beavatóval, mint Wolf Kati rókájával elkezdtek, végig menve az utcai Pszichografológiai fertelmesek, Kállainé Bencs Marianna orosz baba állandó apokalipszis kurvázása és szeretőije kocsijának ideállításával az Istenével, mint Lila kocsmai pusztítóval, amelyik skizoprenek helyetti gyilkolást elkezdte születési két utcán végig menve sorsuk elhordoztatásával Mülller Péter Pszichografológiai kivégzőivel. Harmadik gyalázó Maczó Ágnes börtön népe elektromos csapásaival.

1991-ben már én voltam a pszichopata, a médiába vittek ismételték ezt is, így támadtak meg a Csanyikban Soltészné apokalipszistől megmentett Nácijával a Bertalan utcának, fogaim sárgÍtásával kezdtek, ezért mutogatta a hófehér fogsorát dr. Vass pszichiáterével, idetartozik dr. Vass is.
Onnantól én voltam a leszbije a városnak, nemcsak a börtön baszógépe. Ezek jelentik itt az egész várost, pulyaszeplősítőkkel kezdték az emelkedést.

Itt olyan fertelem történik 1983. óta, így mentek el dr. Barna Gabriella egykori nácival, amit nem lehet leírni, sem elmondani, tehetetlen vagyok megszállva a pusztítók által az elmékről. Valamennyi elmeosztály legsúlyosabb betegein Müllerék végig mentek, azokén, akik születésem után minket gyilkoltak, s megszülettek, ezek helyett csonkított is meg Presser népe a Pszichografológiából népe, Izrael helyett és Szenes Andera légy népe.
Ebédelni a rajtam végrehajtott hosszabbítókkal járok a Pszichografológiából, valamennyien skizoprenek, mint dr. Kígyóssy öcsém gyilkosának elmeosztálya, amelyik helyett 1992-ben hozták az osztálytársamat, hogy a vajdák Erika megöléséből emelkednek, elmondja, hogy megölték és Gizella pénzügyis osztálytársamhoz ekkor hozták Pestről az élettársat, mert olyan fóbiás volt, hogy nem tudott kimenni az utcára. A Weidlich udvarban lakik megmentve, okleveles könyvelőként már.

A nyolcvan éves Rózsák sorsával kezdtek az én ember áldozásommal Gina Lolobrigida születéséig visszamenten időben a kezdetekig, amikor a Molnár Rózsa és Gina atlantiszi aranyhalakkal római egyház történelmét kezdték el világ végék megadásával Krisztus feszületekkel. Itt az 1991-es Bertalan utcai kivégzőim Jézusaként az Északnak egyik szerepjátékos helyett gyalázatával Zoltán Erika népének végzett ki. Ezután kezdtem el írni az apokalipszist, amit születésem óta hajtottak végre álmok vezetésével, mint egy elmeszülött, amiket Müllerék ismételtek iszonyatosan, csonkításokkal rajtunk, a börtön által öcsém megölésével, befejezte a Feketebárány áldozását a cigánysággal együtt.
Éppen a török nagykövetséggel együtt Törökvész utcákkal a törökök történelmét ismételték Cseh Károly és a többi törökökre vonatkozó könyvvel együtt, az Egri csillagokat Dobó Kata és a többi névvel berendezve már befejezte dr. Kiss Kálmán elmeosztálya.

A törökök a Pszichografológiai cserép babilonhoz tartoznak fehér csillaggal megfestett két tányér és kaspójuk szerint, innen vannak Miskolcról Isten hívőként a Szent Anna egyház cserépkorainak megfelelően.
Együtt ismételtek. Éppen az egyik török Halál angyala táncosnő szerepét hajtották végre rajtam, a Halál angyala megmentésével, ami hihetetlen, mivel halált jelent. Ekkor a Halál angyala könyvlap felemelkedett és eltűnt a levegőben. Ezt is megírtam az Ombudsman mindenről tudó szerepjátékosának, de itt csak a csapásoknak és a szereplőknek vannak jogaik, mint az engem szorgalmas világ megváltónak megtett börtön cigányságnak a Pszichografológiából.

Törökök nagy szégyenét jelentik az országoknak, a Borsod megyei Pszichogfafológiával történő emberek megáldozásának vádjával.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Judy Garland miatti Média áldozás
  2014-02-20 22:17:47, csütörtök
 
  Judy Garland a nagy médiája szerint Miskolc városának puffadt. Benkő Dániel megléte óta ismétlésben is minket támadott a Zöld medeiája Silvia Plath elmeosztályának, ezért lett öngyilkos, elméről eredt, római egyházas hívő volt, ők mindannyian történelmet ismételnek. Előfordul néha közöttük idegösszeomlás, meg ehhez hasonló.

Judy Garland Erich Fried általam emlékezetből írt Annás fordításom szerint a miskolci Szent Anna egyház egykori őseredetének névösszetételéből landolt Amerikában, mint Gariv Anna írás mutatja, melyet nehezen, de összeszedtem, s feltettem a netre.

Ezt az Annás történelmet ismételték a cserépkori babilon végrehajtói születésem óta rajtunk a Kecskésekkel, mint hangyás fejűekkel, még emiatt is minket támadtak meg. Mint írtam, István egy volt a cserepek közül, ennek a korát is ismételték Isten szemének jelével, jogarral és karddal. Minden királytól elpöröltek, több ezer éves időktől, mert a világ orosz kezdetéig mentek vissza Cserhátiékkal, innen van a Cserhát név is az indiai lámás cigánysággal emelkedett elmeosztály nemeseivel a Vörös Oroszlánból Nagy Karola mimóza egykori Hunyadi nemes Annás megmaradt novella-darabja szerint emberek megáldozásával, így vették el a birtokokat, amihez csak 1956. előtti zavargásban résztvettek közül, éppen itt jártak a két utcai történelemben, ekkor állott fel a magyarok hintás kislánya, Maczó Ágnes később születve, megmentve magyar népviseletben az 1956. előtti kisgazdákkal, a könyveket megíró börtönnel, Hunnia elmével. A cserepeimet 1995. óta ismételték a pszichografológiaiak, ebből alapítottak egyházakat, jogot formálva épületekre, iskolákra.

Virág Anna, fordítva Gáriv Anna, akiből a templomtorony egykor épült neve alapján sok teremtménye született a médiának és Borsod megyének. Yudi Garland landolásakor átment a Média Amerikába. Puffadása feltehetően Zoltán Erika engem puffasztó Zöld Medeiájának köszönhető, amelyik immáron több, mint hetven éve megtámadta az embereket a Pszichografológiai kivégzőkkel együtt, ami itt a Révész és Bertalan utcákat jelenti szirmabesenyői, ózdi, korláti, felsőzsolcai és rengeteg náci falvával Borsod megyének, akiket folyamatosan mentenek meg születésem óta, sőt már születésem után a náci Talmudosok megrántották a lábamat, minden sántát így tettek sikeressé, mert Jézusuk sánta volt vörös bottal. Ez volt a Braun ház a Tatárdombon, az Iker torony egyik fele. A másik fele helyett, emelkedésük ismétlésekor, amelyik az ufós elmeosztályt jelenti az egészségügy 1995-ben áldozott meg emberként másokkal együtt dr. M-mel együtt, akihez Illés apokalipszis berendezésben Hintás magyar kislány 1962-es kezdete óta kerültem 35 éves koromban Emlék M-nek Bródy dala alapján, ő állította ki az iker torony ufós elméje helyett nekem a kartonomat. Én, miont írtam India történelménél, a tűzmadárnál jártam a táncdalfesztiválosok vasfüggönyösöseivel együtt, a pusztító által űzötten atlantiszi halak lélekként, ekkor ugráltak bennem a Talmud démonjai ki-be a testemen hatalmas fájdalmat okozva és sorolták a neveiket dr. M-nek azoknak, akikkel fertelmeskedtek ember áldozással a szerepjátékosok sorsát végrehajtva.

Elhiszem a nagy média elmeosztályának, hogy Yudy Garland fontos volt, de nem annyira, hogy az embereket a börtön megáldozza a Zöld Medeiával ismétlésben.

Ma tudtam meg, hogy Tolnay Klári Rózsa is itt van berendezve, innen vitték a kezdet Molnár Rózsa utáni összes Rózsával kiválasztottságban a médiába. Némelyik Rózsa már nyolcvan éves Isten-hívő abban a korban, ahol a reformátusok rendezik be folyamatosan a bibliai szerepjátékosokat Sátánnal az élen.

Most a szereplőket megmentették, sorsaikat, könyveiket rajtunk végrehajtották, ismétlésben a Táncdalfesztivál jelentette anyám sorsán körben járva folyamatosan az elmeosztályokkal.

Nekem egy életem volt, nem vagyok a börtön karmikus szülöttje, bármennyire hihetetlen, a világ nagy része, erre lehet példát hozni, mint bármelyik ország történelmét, amit teremtmények jelentenek. Itt éltek az emberek, soha nem bántották őket, kihagyták a játékaikból, egyedül Miskolc városa az újhelyi lakosok támadták meg elválasztva a börtönt, a durva karmikusokat a pillangóktól, babák helyett, akiknek lakójuk van, ezért idegenhangú Éva népének nevezik őket, mint Staller Ilonát, aki összepisilte Horváth Gyula cigány pszichografológiai szörnyekkel embereket legyilkoló Keletessel Európát. Megmentve óvodás kora óta, mert élvezett már akkor is, segítségre szorult az elmeosztály szerint.

Míg a római egyház egykori atlantiszi lelkeket jelent, amit ismétlésekor az egyiptomi elmeosztály is iünnepelt, mint akik törvényt beszéltek egykor ott, addig az Annás Anna eszménnyel indult, így jött létre.
A görög egyházat berendezték, kezdete volt a medve csillag, átment azkét horoszkópba medveként, utána jött a medve kommunizmus, itt engem tettek az élére az erdőnek Kataként a Kata gyümölcsei életemrről idejövetelemig szóló története szerint a régi ismétlésnek, itt jártak korban, mikor idejöttem, így Orbán a Pszichografológiával és a börtönnel nyugodtan feállhatott a Vörös Oroszlános kommunista korok végrehajtása Annák helyett rajtam angol kommunizmus korának után Deutch György Időjelek majom szülöttjével újhelyi Elzettes névvel, Vargákkal a Bertalan utcai névlistából, mint roma parával a Parabrutális népétől, s játszhatták tovább a történelmüket, Lévai Pszichografológiával ismétlésben ellfoglalta Olaszliszkát, ahol anyám apja meghalt. A magyar Benkő család reformátusairól szól az egész egyetlen emberi életem, meg a szívhez szóló slágerekről, meg arról, hogy a külsőm harmonikus volt a belsőmmel, ezért tettek tönkre, húsz éve már iszonyatos állapotban feküdtem le meghalni, de azt sem engedik.
Leskizopreneztek a születésem óta áldozásommal emelkedő Pszichografológiai okkultisták és börtön bűnözők helyett, ez itt az egész Várost jelenti, ezeken mentek végig születésem óta valamennyi község, falu, Ózd központja, Heves megye, s az innen eredő ország területén elhelyezkedők megtartásával. Valamennyi apokaliptikus csapások a börtöntől.

A görög egyház azkét horoszkópos kezdetét Szél Kálmán névvel, Virág néven, Eső néven - bár ezzel nem találkoztam, Medve névvel rendezték be, kivéve a Rákóczi téri kimentett Medvéket a Pszichografológiából, Marianna néven. Ha én szél lehetnék számmal indultak az egykori történelmével. A szelet az Időjelek világ végi jeladók - amik nyaralnak a ratkósokkal születésem előttől, Pálinkásékkal is berendezték őket a cigány z zenészek mellett, mint a zseniket, akik helyett én számoltam a fűszálakat, én zenéltem ismeretlen lényeknek. Az Időjelek szele fekete ufókat dobál mindenfelé, a Szemetekbe bújok Új bekezdés csapásai mellett, ezek is szemre támadnak, amiért az embereket a szemész orvosok betegeinek listáin végighaladva megtámadták. Minden betegen a menhely végigment az egész Nagy-Magyarországon, a feketevonat Erdélyen is.

A református egyház Kun könyve szerint, rátett rajzok alapján a Hermészi hármas jelölésű címerével az országnak holt tengeri tekercses eredettel bír. Ezek a pléhkrisztusosak a Talmudos reformátusok mellett, akik teljes begyűjtést hajtottak végre az elmeosztályokkal, miután fóbiáikat is elhordoztatták, nem engedtek sem boltba menni, sem utcán közlekedni rendesen, megcsonkítottak maguk helyett karmikus sorsuk elhordoztatásával és elhagyták a megyét, az országot is. Hermész a Vörös Oroszlánt angol történelemként írta meg egyiptomi eredetével bírva, mint háromszor hatalmas, akinek törvénytáblája is fenn maradt. Ez alapján születtették meg az elmeosztály Annás kommunistáit, amivel körben járnak kommunista korok végrehajtásával 1945. óta.

Az elmeosztály minden református helyett minket támadott meg,, folyamatosan történik, ennek soha nem lesz vége. Már nyugdíjasok az elme reformátusok, mint apokaliptikus szerepjátékosok, sőt, nem is tudnak róla, hogy neveik mit jelentenek.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Sárga villamos
  2014-02-20 06:41:13, csütörtök
 
 

Ébredő játszótérrel kezdődött,
négy évesen a hintán.
Ébredtek a játékosok,
magyar paraszt kislány
jelmezekben ijedten néztem
az ismeretlen jövő felé.
Korlát vadállati népe
fejezte be a Maszkabált,
távcsöves csillagásznak
közvetít a féktelenek serege.
A játék végén darabokra
szaggatott bibliák,
eljátszott szerepek könyvei,
a csapások kimentésével,
én voltam mindenki helyett
egyedül az áldozat.
Világ végi kép:
könyvlapokat, újságokat
fúj a szél helyett
biblia oktatás, csőcselék,
vasnemesek folytatása
fekete vonatként a börtönnel.
A múltba vissza nem mentek,
indiai kisebbség megmentője,
Időjelek főszereplője,
főnixes bárány,
Ízisz, ki felkiált
minden elpörölés után:
Istenek, miért hagytatok
el engemet?
És nem jön sehonnan felelet,
a sötétség tisztul,
emberfeletti sorssal, végzettel.
A sárga villamos
csilingel, amerre jár,
Korlát vadállati 666 népe
üzenete Villa,
lesi a távcsöves csillagászt.

2014. február 20.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 95 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1486
  • e Hét: 6350
  • e Hónap: 12591
  • e Év: 64857
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.