Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Rendszer váltás 1989.
  2014-02-22 23:16:09, szombat
 
  A taxisok voltak egyedül, akik szemben álltak a Révész és Bertalan utcai okkultista skizopren refrénként folyamatosan az én gyilkolásommal könyveiken végigmenő elmeosztályokkal, akik afriakai vasbabilonos nyomorult törzseikhez mentek, meg utazgattak, nyelveket tanultak, diplomáztak.

Ekkor Soros egykori Soros Sári gyerekvers alapján azok megölésének nevével magyarként főördögként tette fel Orbánékat az elmeosztályával a két utcának, mint Kata és Lila kocsmai kommunistáknak, ahol már be voltak rendezve a Hunnia elme börtön Vatikános jövői, a római egyház ufós elmeosztályával és minden vallás képviselőjével a körben járó Vörös Oroszlánosok nyomorult elmeosztályának nemesei is ismétlésben körben járva a két utcán az én áldozásommal. Nem történt rendszerváltás, maradt a vastrágya Romániából, amivel indultak az én áldozásommal Johanna reformátusként.

1989-ben már idehoztak miskolci áldozatként főnixes bárány Derláné életének folytatásaként a Pszichografológia okkultista börtön Kilián és Kőporos utcai lakhellyel maffia hálózatával Keller Dezső elme zsidóinak a médiának. Ekkor találkoztak össze a németek létrehozóinak Müller berendezettjei a Bertalan utcai okkultista Horváth Katalin néven megmentett csapásokkal, amik így házasodtak már felszabadított Miskolccal, ami azóta ismétli a születési kezdettel a Vörös Oroszlánt folyamatosan a Táncdalfesztiválos vasfüggönyös korlátolt felelősségű elmeosztállyal. A rendszer váltáskor, 1989-ben tovább gyalázkodtak az elmeosztály apokalipszisének kurvái miatt, ekkor hangzott el a mondata Jakubcsek Gabriella már nyomorultak elméje emeléséve - már nem fogkrém -, hogy nekem mindig férfire van szükségem. Innentől Benedek Éva Halak szülött értelmiséggé tételével Barna Gabriellával együtt óvónő szőke nővérével a Lila kocsmai pusztítótól csak elme nyomorult egykori nácijait vitték el a városból diplomásan. Innen lehet tudni, hogy ők vannak a médiában és mindenütt a világban, hogy azok a varjús zsidók, akiket megöltek, nem hallatják hangjukat, hanem a barakkos dögök és munkatáborba vitt egykori vörös oroszlános vasfüggönyös nemesek, amik visszatértek. Maradt a vas Babilon a pszichografológiából.

A rendszer váltás fekete főnixesek győzelmét jelentette az elmeosztályokkal, egykori inidiai cigányteleppel.

1989-ben kerültem okirat hamisításával dr. Barna Gabriellának a Kilián börtön téglaházába áldozatként, a börtön ment a vallásokkal egyházakat alapítani. Ezek voltak dögök a priccsesekkel nálam. Itt csak börtön és nemi csapások voltak.
1990-ben kezdte dr. Balogh Gizella a Bertalan utcaiak közül a Johannás születésemet öngyilkosságával az elmeosztályoknak, majd folytatták 1991-es kivégzésemmel az Idegosztályon Fecske Csaba sorsaként Krisztus feszületével az Észak-Magyarországban megjelentett verse szerint Cseh Károly Zoltán Erika kórházban engem meggyalázó, 1998. óta az utcai árnyékoskertiek helyett puffasztó elmeosztályával.
Ekkor közölte Sági Ilona, hogy belőlem már soha nem lesz ember, vagyis tudták, hogy embert gyilkoltak, így is fogadott Miskolc városa, hogy az emberek nem pénzért dolgoznak a diplomássá tett Benedek Éva Halak szülöttel és Salakó István alkoholista Halak szülöttjével a Vándor Kálmán utcai Hegyalja Mgtsz-nek, ahol Pálffy Gyula és Katika Demjén vonatából volt berendezve, aki belőlem lett, helyette sem szerethetett anyám születésem óta, Molnár Ibolya skizopren helyett itt ismétlésben is engem támadtak, ide van berendezve az összes Molnárral együtt.
Szerelemre született Japán, ezzel kezdett Zoltán az interpop fesztiválon a Rózsaszín bombázókkal elme folytatást. Japán helyett én vagyok a gésa nagy hassal, belém tette a napot a menhely 1998-ban, megcsonkított a japánok helyett, vagyis együtt vannak, így is jöttek ide munkahelyet berendezni, együtt is kezdtek, mikor integettem a Bodrogban Erdős Bandinak.
Ha a rendszerváltás Miskolc felszabadításának folytatását, élelmezését jelenti, akkor nagy gond van, mert az egész világ csapásait jelentik.

1991-ben már elkezdtem írni az apokalipszist, amit a Bertalan utcai csapások jelentettek születésem óta sorsuk végrehajtásával, ezt ismételte a menhely 1995-ös támadásom óta rima Jeruzsálemként.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miskolci orosz pusztító az okkultista csapásai mennek el
  2014-02-22 10:53:13, szombat
 
  A sátoraljaújhelyi Révész és a miskolci utcai okkultista Pszichografológiai kommunista cigány sátánisták, rózsakeresztesek róka népe, báránya a nácinak, babái a pusztítónak, ss-ekkel együtt a szlovák történelem Tóth atyafiak néven ismételve elvive a Keresztöltéssel engem megtámadott Rákóczi téri születési kezdettel kivonulnak az orosz pusztítóval reformátusokkal együtt a városból 1998-as pusztító támadása óta Zöld Medeiával együtt Romániába, ami egykor létrehozta őket (valamint külföldre, ott van az egész város, itt csak az árnyékoskert fekete szülöttei maradtak és a nyomorultak. Ezek házasodnak, melyeket Vass Tibor néven hoztak létre az Időjelek után megmaradásukkal és a Lila kocma cseremisz pusztító népe, gyerekeik egyetemen, valamint belőlem született asztmás, tüdő, szív, egyéb betegségek, egészségügy által kitartva. Romániába . most Orbán, a fekete várostól remél a Pszichografológiából segítséget, amelyikat a média beállította, egy vesztesége volt, Szerencsi Éva.

A pusztíítója a két utcának végrehajtotta az összes csapása szerepét és sorsát embereken anyám apjának sorsát ismételve folyamatosan szombathelyi berendezésével a vasbabilonnak Soltészné Pszichografológiai Jehova fogsárgítói és fekete mágusokkal engem legyikolói megvédésével.

A két utca iszonyatot hajtott végre Szepes Mária Pszichografológiájából, egykori protestánsok elleni okkultista kommunista vérfürdőként kihalatva az embereket, a családomat végig genyózva a szerepjátékoshoz érve Kokokkal berendezett népeivel.

A két kocsma a református karmikusokat viszi el Pestre és külföldre, a Gabikat emberek áldozásával ismételve mindazt, amit helyettük rajtunk végrehajtott az elmeosztály.

A menhely is a pusztítóhoz van rendezve Presser Pici teljes izraeli népével, míg Jeruzsálem a börtön buzikat, perverzeket jelenti az egész világon. A Talmudos sánták saját megmentett náci kori gyilkosait jelentik. Nagy Feróék csöves panel feszületese sorsát végrehajtották.

A kocsonya fesztivál alapja egy börtön Imre rajtam végrehajtott kakukkoló Ufó népe, amelyik a Mint a mókus fenn a fánt énekelte a kommunizmust kísérve, amely átjött ide családom gyilkolásával 1961-be a református értelmiségként élő alkoholista halál néphez, helyettük ölték meg nagyapát. A Fogj egy sétapálcát Német Lehel dala szerint Németország lehelte Lehel kürtjével operett primadonnáival.
1961-es nagyapa gyilkolása óta anyám apjának támadói, magyarok ellenes csapások Miskolc teljes városát jelentőkkel ember gyilkossággal maradtak fenn, könyveik, szerepeik végrehajtásával, belőlem van a jelenlegi Holnap népe teljes egészében a net világának ál-művészetivel együtt NÉMET LEHEL kezdetével a Lehet kürtös postai bevonulásnak Posta Gusztáv nevéből, nevelt fia, Dobos Arttila folytatásával az egykori menhelynek. Így élnek jólétben az elmebetegek Európában vasfüggönyösként, így is ismétlik 1998. óta, hogy én vagyok a pálmás súly alatt amerikai zsidóként, a lírai karám tollja, ecsetje és gitárja egyben. Ez jelenti Magyarországot. Azt az ismétlést az elmeosztály cigánytelepe hajtotta végre születésem óta indiai kezdettel.

A Bestia béke születésem óta van a méhemben, végig, míg párszor házaséletet éltem, mind terhességgel zárult, így született a két gyerek, egyik természetvédőként, másik orosz csillagmedveként visszament idővel oroszok medve csillagához, bocs-kor kezdetével a medve koroknak, majd elment a medve kommunista, lett belőle úttörő nyakkendője a kormánynak, ezután görög egyház. Jelenleg keletesek vasbabilonjának börtön képviselete Kelet-görög egyházként, saját birtokokra kényszeríti a megmentett és semmitől félő börtön hálózat.

A Bestiája Miskolcnak minden gyalázata ellenére ragaszkodik hozzám. A Rákóczi téri Dávid Mónika népe elmeosztályával viszi ki a karmikus börtön dögnépét, amelyik nem hal meg, engem nem engednek el, mint hosszabbítás 1972. óta.

1977. óta vagyok az Ízisze egykori Egyiptomnak, ezt a Keletesek lírai börtön elméje dolgozta ki, hajtotta végre, hogy minden Rózsánál felkiáltok, Istenek, miért hagytatok el engemet, feszületeseket, mint bábokat Bábu vagy vasfüggönyösként dala alapján a KFT-nek, mely a megmentésükért jutalmat kapott a Főnix kormányától, így vitték ki Amerikába és szerte a világba a börtönnel Debrecenből is.

Jelenleg Miskolc városa a Müller Péter Sziámi által irányított Operafesztiválja az okkultista vérfürdős médiának után még mindig a főnix apokalipszisre születésem óta váró Csepregi Éva ember gyilkosainak ünnepét tartja a P. Mobillal. Most van P. Mobil koncertje az árnyéknépnek. Mulatoznak, ünnepelnek születésem óta, Heti hetessel együtt, amelyikkel fekete levest közvetít a forgószél Bertalan utcai árnyéknépe, amelyik fölött a börtön áll, mint a náci Talmudja felett.

Az engem maga helyett lelki betegező Erika Kiss tábornok utcai asszisztenső a gyerek doktornői pályájából lett hosszabbításban egészségügyi dolgozó, az azóta egyetemet végzettek együtt, mert orvosnak készült.
Itt nem lehet orvos, csak valamilyen elmélet képviselője, akiket az elme és börtön választ ki, ugyanez a média is, így választotta ki vaafüggönyös csapásait az országból. Visszaélnek a barátai a barátságosságával a félig embernek, valamennyien ember áldozásból vannak, szaporodva átlépve a jövőbe. dr. Vaszilyt a cigányság elmebegetezte, már nyugdíjasként rendel a Sokféle neveknek magyarázata alapján Garas Dezső erl manóval együtt létrehozott ember gyilkos. Neki az az elmebeteg, akit az elmeosztálya tönkretesz.

Az emberek megáldozását a vasfüggönyös média hajtotta végre elmeosztályként, ezt ismételte Müller Péter biblia olvastatásával együtt, varjú összes könyvének darabokra hullásával románai Tik sem vagytok magyarok Sátán népével együtt az elmeosztályokkal, mint világ gyilkosokkal, folyamatosan apokalipszist hajtanak végre száz éve már. A Semmelweis kórház elmeosztálya Miskolc város védelme érdekében gyilkolt, hogy megmaradjanak.

Mint írtam, 1995. óta kezdték a születésem óta emelkedett skizoprenek sorsát az én áldozásommal, ez az egész médiát és a vasfüggönyös kommunistákat, vallási emelkedetteket jelenti vastrágyaként a net világával, okkultista karmikus asztrológiai iskolákkal, jósokkal együtt a miskolci börtön TV2 beállításával.

1983-ban kezdték élesben a Révész utcai fekete kommunizmust a hunnia elmével, Rákóczi tér csapásaival, nácik emelésével boltfóbiával.

Nincs hová mennem, nem jön senki a segítségemre levenni és kivenni belőlem a csapásait az elmeosztályoknak, már 56 éve gyilkolnak.

A Vörös Oroszlán angol fekete mágusi történelem volt azelőtt is,ez volt a sötét középkor, onnan hozták át a csapásokat Borsodba, míg a hatalmas egyiptomi, izraeli, káldeus, babiloni, sumer, kínai pusztító, mexikói esőisten és hasonló állandó apokalipszis Japánnal kezdődott a Jehova történelemben, igen Pán jelentéssel, így mentek végig minden ország történelmén születésem óta. Az ezer éve tartó állandó apokalipszis szereplői rajtam hajtották végre szerepeiket születésem óta és a családomon, ezt jelenti a Bustai írás, melynek kezdete 1983. volt, hatalmas nagynak látszottam a szemükben, ekkor támadtak meg a Rákóczi tér és pusztító népe helyett, választva szét a kurvákat a börtöntől.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Barack a Pszichogralógiából megy a Láma kezdethez
  2014-02-22 08:30:43, szombat
 
  Barack Obamát az okkultista vérfürdős Pogány Juditék elmeosztálya állította a Bertalan utcai 100 éves okkultista vérfürdős kommunista két utcából az újhelyi Révésszel együtt, a nácik és az 1956-os események innen kerültek berendezésre ismétlésben a vasfüggönyös mimózás vasfüggönyös elmeosztályok nemeseivel együtt Ausztriában is, ahogyan a Zöld medeiában szerepeltek a Habsburgok a Szilágyi János neve miatt kiválasztott szavakat köpködő nyelvi csapás leninvárosi és újhelyi Elzettes náci kor képviselőjével.

A láma kezdet a hatvanas években volt a kommunista erdő nép Erdős néven berendezettjével, mára már megöregedett mimózaként, ennek kellett volna Straubbal találkoznia Edomként.

Indiai cigányság emelte a nemeseket végig kísérve engem az egykori világ történelmén, szereplők nevét felvéve romániai csapásként. Románia hozta létre Indiát Rozzman 130 éves kezdetével a depressziós alárendelt csűrhéjének az ottani élősködőknek.

Baracknak ufói is vannak, hiszen legyekkel jár a zsidókkal, a Pszichografológiai pusztítókkal, Miskolc elme Ufóival, amik itt béka ünnepet is tartanak Imre börtön szülött mentésével, amihez tartoznak, járványtemetőjével az egész Borsod megyének, amivel 130 éve eltemették az egész világot, ezek hajtották végre szerepeiket és könyveket rajtunk az egészségüggyel szívből éneklők ellen tüdőkórházak kezdetével nyolcvan éve már. Az erdő nép tisztul. A medvém, mint kommunista medve, amit állítólag én hoztam létre egykori Sátánként Kata néven, ami a fejemben és nyakamban van egykori Mózesi csipkebokor kezdetével a náci berendezésnek nálunk, roncs alakban várakozik Oroszországban a művészeti sorozatából Ledniczky Zsolt Bertalan utcai okkultista vérfürdős népe által ismételve 1998. óta a menhellyel Balogh berendezéssel, párosodnak, kimentették őket. Balogh volt a Hunnia börtön elméből is, amiknek a könyveit a börtön rendezte be Kata Sátán, mint írtam a Révész utcán támadott meg a csernobili atomreaktor robbantáskor, ekkor már Ózdon jártak egykori kommunisták koránál. Barna Gabriella náci helyett támadott meg az Ádám és Éva zsidó teremtője. Barnáék úgy születtek meg, akik idejuttattak a kiliáni tégla börtönébe Noé bárkájának az egészségüggyel, amik a meséskönyveket végrehajtották a médiával a Vörös Oroszlánból rajtunk és a világon, hogy Barna a cigány külsejű náci és testvére óvónőként a Lila Kocsmai szőke pusztítóé. Mályiban építkeztek, amikor engem legyilkoltattak le maguk helyett az elmeosztályokkal.
Orosz történelemmel függ össze az egykori Egyiptomból kihozott zsidó nép történelme a kommunista utcába helyezve.

Göncz Árpádékkal 1956-ban magyar filmekkel, a miskolci Herman Ottó művelődési házban kiadott összes élővilág ellenes csapásával az ufókkal együtt az elmeosztályoknak, ezeken mennek végig egyesével az én csonkításommal, gyalázásommal, dr. Tűzkő Judit füves elmebeteg menhelyi berendezése óta a nálunk l évő születési csapások miatti támadásukkal, csonkításukkal. Cseh Károly olyat akart felkottázni a Kelettel, amelyik belőlem jött létre vasfüggönyös lírai karámnak a Délsziget egykori ismétlőivel a régi koroknak, valamint Ady csuvas kezdettel indult nyugatosainak a vasfüggönyből, amit soha többé a világ nem felejt el. Minden sora után, amit leírt rigó fütyült időtlen messzeségből Philemonként. A Hermann Ottó hiéna dolgozói közül ketten kerestek fel a 130 éves holt tengeri tekercses írógépe miatt egykori zsidóknak, akik bibliát írtak, majd közölték, hogy én vagyok a rendetlen Malek Andrea a Pszichografológiai elmeszülöttek közül és el akarták vinni Derláné Éva, a főnixes bárány gyümölcstartóját, ismételték az ember gyilkosságot az egész várossal. Mivel a főnixes vallások kora a vasfüggönyös fekete éjszaka képviseletében apokalipszisére várt a farkasoknak, mint elméletben ellenségeknek, ideje lenne Csepregi Éváéknak a náci népével átmenni a fekete éjszaka világába, végleges megszűnésük miatt. Az elme viszi el a karmikus reformátusokat a Pszichografológiai okkultista vérfürdősök közül folyamatosan, míg Kovács Gabriella apai erőszakolói miatt a cigány sátánistákkal együtt egészségügyet reformál elmeosztályról 1998. óta a csapásoknak, amik apokalipszisét rajtunk végrehajtották. Az árnyékoskert, ami puffad sorsát Müllerék a sátánistákkal hajtották végre Zoltán Erika nyomorult Zöld Medeiájával, dögökkel, amik hatalmas energiával vesznek körül Demjén Rózsi népeként Katikás kezdetével a születésemnek.

Miskolc városa nincsen, én így érkeztem ide, hogy itt csak hárman vagyunk, az összes többi csapás.

Ma reggel felébredtem, kimentem a főzőfülkéjébe a gyufásskatulya ragasztásomból épített árnyékoskerti fekete szülöttek berendezési főzőfülkéjébe, ahová idehoztak, hogy panel újításokat végezzenek a Pszichografológiának az orosz maffiával, mert szegény csapásokat kommunista történelmük idején panelbe zárták, én lettem a panel feszületese a menhelynek roma Farkas börtön csapásként berendezve a Pszichografológiából. Szegények így építkeznek, vásárolnak házakat, szigeteket az egész világon, mivel születésem óta járják a világot, költöznek el.
Kiöntöttem a kávét egy pohárba, hogy megmelegítem, betettem a mikroba, amit engedélyeztek nekem, míg mostam a szenes holmimat a Média Nagy Anna Vörös Oroszlános vég helyetti teljes Jeruzsálem összes csapásának begyűjtése után 1995-ben Izrael által kivitelezve.

Lezsibbadt az egész testem, remegni kezdtem, elzsibbadt a szám is. Ami rajtam van bal oldalon, a hangom pár éve az Idegenhangú Éva Ufója sugallta, hogy ne feküdjek le, mert akkoro meghalok. Járni kezdtem, míg a zsibbadás alább nem hagyott. Borzalmas volt. A kanadai Isten Idegen hangú ufói vannak itt, amiket az elmeosztály itt maradt hányás söpredéknek nevezett 2001-ben a megmentett Inform Média Észak-Magyarországi helycserés nyomorultjainak mentésekor a Pszichografológiából. Ők hajtották végre a forgószeleket a Bertalan utcával, ez a Heti hetes, nekik kellett volna megszünniük vérben. Az Észak Lévais forgószeleket végrehajtói értelmiség legyőzők, így is kezdték Orbán feleségével 1998-ban Lévayt idehozva a bérházba az egyik szereplő halála után már hívőként, hiszen vallásokat hoztak létre. Az esernyősök mind értelmiség ellenes csapások, mint a Kelet szandi orosz náci cigánya Józsefvárossal együtt, József Attiláról nevezve el, mint egykori pszichopatáról.
Az elmeosztály 1991. óta minden betegségen végig menve, ami saját éppen a vérhigítós elmebetegek sorsát hajtja végre. Megállították a vérkeringésemet reggel. Minden vérhigítósat meg kell nézni orvosi karonokon, 1986-ban támadtak meg kíséreteik a Révész utcai fekete árnyékoskerti kommunizmus kezdetével a Rákóczi térnek, ninóztak a véremben a baktériumai a Hermann Ottó művelődési háznak, ezeknek kell vérhigító.

Gyarmati és Keleti, Tiszai Pszichografológiai eredettel bír, belőlük gyarmatosítottak az egész világon, az udódok már debreceni névvel kitermeltek Tik sem vagytok magyarok romániai egykori cigányok jelentik itt a szociálisi hálózatot, Ildikókkal, vörös hajú elmeosztályokkal, Erikákkal, Gáborokkal, Gabriellákkal, velem egyidősként élték le csodálatos ember feletti életüket, végzetüket. A kétnevű nyomorultakkal, mint Rudolf Péter Rudolf Steiner elméleteinek képviselőjeként a Zöld Medeia elmeosztályát jelentik Orbán Viktorral együtt. Infarktusa volt az alám költözőnek kétnyelvű náciként, az egészségügy védi, vigyáz a szívére, belőle jöttek át a romániai alkoholisták és tolvajok Orbán népeként húsz éve már.

A Heti hetes Bajor Imréje helyett Koós János kiválasztott náci sakkkártyás kezdettel a mezőkövesdi róka vasközpont 1998-ban felmentett a rokkantsági alól, megkérdezte, van-e jogosítványom, ennyiből állt egy vizsgálat. Ráoltották a villanyt a gyerekekre az apokalipszis háztartási boltjában, ahol még pengét sem akartak az eladók eladni nekem azzal a célzattal, hogy elmebeteg vagyok, nekem nem lehet pengét adni ceruza faragáshoz. Ott volt a háztartási bolt alkalmazottja a Tatárdombi iker tornyos Hitler házban, amikor fel akarta a menhely dr. M. osztályon berendezett egyik lány csuklóvágása miatt vágni a csuklómat.

A Vasak, mint az Új Bekezdés megmentett Vass Tiborja kísérete védelmében sorsához 1986-ban értek el, hogy az egyik Időjelek rajz szerint a gerincét megtámadják az egyik fekete egykori egyházból a világ történelmi ismétlés közben. Le is százalékolták a tanítót idejövetelem után, majd megházasodott, utódot nemzett, cigarettáztatásommal a Kiss tábornok utcai Ifjúság utcai Vass berendezésből Kata kocsmai kommunizmus végrehajtója átlépett a jövőbe a Kelet vasfüggönyös lírai karámjával együtt. Cseh 1983. óta hosszabbít magával, azzal, hogy a bőröndje útra készen, mint negyven felé a létezés, létrehozta a média ismétlőivel a vas bibliás földet a római egyház Vörös Oroszlános pusztítójával, amelyik végig üldözött engem a nácik munkahelyein atlantiszi aranyhal lélekként.

1995-ben támadtak meg a sötétkapus dögök ismételni a média tetteit, közvetítve a Familia Kft-sek Szép Pál újhelyi természetjáró kezdetével apa támadóval. Ezekkel rendezték be a kormányhivatalt és az emberjogi bizottságokat, amiknek levelet írtam 2001-ben. A reformátusokat viszik el, sajátjuk a sötét kapu. Halott vagyok Nagy Anna helyett, szívemen számtalan csapás, hangom nincsen, minden részem eldeformálva, még a szívemen lévő csapásokat is gyalázza az elmeosztály, a pusztító felül cipel a Lila kocsmából 1998. óta Sátán feleségeként, derekamon körben, melleim alatt a Rákóczi tér az okkultista vérfürdősök utcájából, születési kezdetemként berendezve anyám életét ismételve folyamatosan paraziták által. Ez a Herman Ottója Borsodnak a Duna tévés címereket végrehajtójával Borsod megyének, a mulatós romániai vasfüggönyös elmeosztályokkal, nyolcvan éves túlélők.

A szívemet gyalázók médikus berendezését a menhely sátánista dögjeinek bemutatták a médiában. Pszichografológiai berendezéssel bírnak a cigánytelepekkel együtt, amitől Miskolc a Rákóczi téri Pereces árnyékoskerti népével a gyerek primitív udvarlója óta megtisztult Imre börtön berendezésével, Vándor utcai kezdet helyett Király utcai listán végig haladókkal, Király berendezésével világ-könyvtár ismétlésével az elköltözöttnek elmeosztályáról Pestre. Király Lindát ekkor hozták meg New Yorkból Cseh Károly Ketten a kertben könyvének Kelet vallás vaskorainak szereplőjeként Presser születésem kezdetem zsidóival.
A királyok orvosok lettek, Stefan King a Kingekkel együtt szabadon élte a világban szép életét a martin telepi Martin Luther King egykori indiai cigánytelepével.

Az egész Bertalan utcai forgószél fogkiszedő szörnyetegével a Medeiának idegen hangú Éváit jelenti Staller Ilona Rákóczi téri okkultista vérfürdőseinek a Vörös Oroszlánosokkal, Johannásokkal együtt, a románai börtön elme Farkasaival, amiknek szellemvilág elmeosztálya a tanácsaadójuk, a kormány jutalmazza őket mindig a nevükhöz érve az utcai listából.

Írtam, hogy a borsodiakat minden városnak ki kell adnia, a református dögökkel gyilkoló romániiai csapásokkal, az ufós római egyház elmeosztályával, a Talmud Hitler Braun náci népével, Időjelek testenyészeteivel együtt, a Vörös Oroszlán vasfüggönyöseivel, ez mind Miskolc városa az Új bekezdés indigósaival és kristálygyerekeivel.

Most Veszprémi Linda Katalin néven berendezett Görbe Nóra SS filmnél jár a megye Veszprémben, miután a székesfehérvári Heródesi kori elsőszülött zsidókat 1992-ben megmentte a két elmeosztály, ott Izrael maradt. Bodrogi Gyula Bertalan utcáról már nyolcvan éves lesz, amióta gyilkolja a világot Mészáros kocsmai berendezésével a lányának az anyjával már. Én vagyok Mészáros Kata alkoholista kommunista 1998. óta az egészségügy és Demjén bíró passzoló játéka által.
Ezért nem tudtam én nézni a magyar undorító filmeket és színészeket, csak a zenés filmeket, melyeket néha adtak. A Zöld medeia elmeosztálynak 1995-ben lejárt az ideje, azóta ismételnek az összes csapással.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hidegháború emberek ellen vasfüggönyös Médiától
  2014-02-22 08:14:10, szombat
 
  A média berendezte születésem kezdetét nácik sánta vörös botos Braun ikerház Istálló-Jézus-Vénusz kezdetét a Pszichografológiai okkultista Bertalan utcának Sátoraljaúűjhelyen a médiával együtt a német-magyar zsidók kezdetével, egykori sárga focizó Jehova japán kutyájukkal.

Ez ment egy pár évig, miközben az elme a zsidók helyett folyamatosan engem gyilkolt, mint a vasbabilon kommunistáinak nyomorultként létrehozott termékenységi törzsei helyett a Fejezetek a szexualitás Oláh könyv szerinti egykori darwinista - itt jártak 1964-ben -, jungista, freudista, viktóriánus és nudista Púder pusztítóval állandóan ismételt korait az elmeosztályoknak, így törtek össze a zsidó perverz Woody Allen, a termékenységi nemi vesszős törzs helyett, de a többit is végrehajtották, mint a Jókai utcán 1972-ben cigányság elvitelével, amik beállították őket Indiából azt a törzset, amelyik varrát dug magának oda házasélet helyett, ekkor jártak Brigitte Bardot Pszichografológiai Bardo Halál nép felmentésénél szerepéből, átjöttek ide az állatvédők emberek gyilkosaihoz.

Ellenem állott fel a vasbabilon Johannás református Sátán népe kezdetével a mezőkövesdi Halak szülöttjüknek az elmeosztályról Vörös Oroszlános elmeosztályoknak, mint kommunistáknak. Szaturnuszi Koncczal kezdtek a borsodiak, 1983-ban értek az angol kommunizmus végére, itt kezdtek a Bertalan utcai Pszichografológiai Bencs Marianna babájával a Lila kocsmai miskolci pusztítónak, megtámadtak, mert a börtön Kállai férje babának szólította, a hollóházi fiának az apósa kurvázta. Innen végig kurváztak a borsodiak, 1998. óta ismételnek, ismétlik átírva csonkítással, gyalázatatl az apokaliopszist, mint hidegháborús kommunizmust, amit ellenem folytattak azzal, hogy én vagyok a pöcegödörben Csiba Gábor református dögje helyett a halál népnek. Ez majdnem húsz éve tart az ózdiaknak, azzal, hogy a szabadköműves freudista ufóinak a 666 korláti cigányai lefeküdtek Szentlelken a hegyen, hogy leszállítsák az ufókat. Isten gyermekei korláti Bródy apokalipszis meg lett mentve, nekem lyuggatták össze helyettük mindenemet, mai napit tart a cigányok média anyám apjának sorsától történő ismétlése mindig újabb tehetségkutatókkal, mert a hangom miatt és a szívem miatt tettek tönkre.

Az egykori korokból írásaim alapján felálíltott egyházak Pszichografológiai perverz kivégző elmeosztályokat jelentenek, kivétel nélkül.

Az orosz történelem is itt van berendezve, Árvay is orosz könyvet jelentett, meg a most meghalt Nikell árnyékoskert képviselője, 1998. óta puffasztanak, mert az árnyékoskertnek ez lett megírva. A Farkasok már nyolcvan évesek, melyekről a zsidó vicces könyvben olvastam, hogy azelőtt nem voltak, mivel vaselme csapások, végig táncolták a világot a jövőbe, Holnapba átlépettek magyarok és emberek kivégézőivel, a Zöld Medeiával, amelyik a vasfüggönyt emelte. Most újabb Szűcs szereplője jött ide a Pszichografológiának a kivitt árnyékoskerti egyetemi tanár Gondolatatok a könyvtárban világ-könyvtár képviselője után.

A várost a világ apokalipszis végrehajtása után szétszóratják, mivel könyveiket rajtam hajtották végre.

A vasfüggöny híres emberei euró táncdalfesztiválokon vesznek részt megöregedve, híresek az egész világon. Ide túsznak hozott minket a megyei börtön, Zorán perverz kezdete óta az ortodoxoknak a zsidókkal együtt, ahogyan a Bizottsága Lendvai Ildikónak beállította.

Valamennyi együttes belőlünk állott fel a Vörös Oroszlánból, 1983-ban kezdtek a Lila kocsmai pusztítóval és a rózsakereszteseivel Moldován Nóra Első emeletének a Pszichografológiából, ezután csak kurvák jöttek, visszafelé az időben a Telefongyár Pataki utcai nácijai Pataki névvel, Pataki Ágival a kommunistáknak, Lénártjával a Tatárdomb szőke jehovájának lányával együtt, aki miatt Ádám és Éva sátán népe 1991-ben meggyalázott engem a Mária utcáján a jelenlegi Boldog utcájának Müller Péteréknek Mária evangéliuma alapján egykori Jézus anyjának, amit Vár-heggyel indítottak, hogy várják Jézust Újra várunk rád dalával az Illés apokalipszisnek.

Illés Romániát jelenti, ezért csápolnak neki a Sátán népei. Metro az ortodoxokat, zsidókat jelentette orosz főpap Ízisz ember áldozásával a Pszichografológiából, okkultista egykori protestánsok helyetti emberek gyilkosságával, amiért a börtön felkiáltott 1995-ben Íziszhez érve ismétlésben, hogy az orosz főpap Ízisz néven képviseli magát.

Az Omega, mint szentháromság tagja Benkő adventista fülbevalójával az egész világot jelentette, mivel az adventista könyvek alapján valamennyi egykori kor vallása, kezdve a lutheránusoktól a mostani denevéres száz éves református egyházig mindegyik kor be van rendezve a börtön által, anyám apjának megtámadásának korával kezdtek apokalipszist Presser izraeli legyeivel, debreceniek és környéke kitermelésével a Bertalan utcai árnyékorkert tíz emeleteseivel Kovács Zsuzsa fajtalankodó perverzeivel Katona Klári Matávjától, mint amik jótékonykodnak a babos kendős kutyáival a maffiáknak Révész utcai és zsidó Nyírő kezdetét ismételve a Pszichografológiának a nyomorultak Boross médiájával.

A média a vasfüggönyösöket jelenti az elmeosztályokkal, önvédelemből zárta le vasfüggönnyel a német-magyar zsidókat az én emberekkel együtt történő kihalatásunk miatt. Így rendeztek Ki Mit Tud-okat az elméknek, így mentek el az országból, így párosodnak, támadva, ha torz gyerekük születik az elméknek.

A Járványtemető történelme Jehova kutyával indulva miskolci egykori áldozataival ment tovább filmekben, mint a mexikói halottak történelmével.

Nagy Ferónak Ádám és Éva Csepregi Évájával 1998-ban el kellett volna pusztulnia a korláti cigányteleppel együtt, ha fel akarják a főnix állandó apokalipszisét számolni, nem embereket támadni, mert perverz elmeosztályt jelent nagyfia folytatásával a Pszichografológiának. Kata kocsmai kommunizmusát jelentik Borsodnak. Ekkor hosszabbított a börtön sok-sok Ádámmal, pácini kezdetével a szárnyas betéteknek.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 95 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1972
  • e Hét: 6836
  • e Hónap: 13077
  • e Év: 65343
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.