Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
CSUPASZ SEGGEL a TÖRTÉNELEMBE?
  2013-07-26 19:36:09, péntek
 
  2013. július 26., péntek
CSUPASZ SEGGEL A TÖRTÉNELEMBE?

Ugyan kérem, hogy venné az ki magát?
A miniszterelnök vagyoni helyzete legutóbb akkor került szóba, mikor legjobb barátja szóba hozta Kálmán Olgánál.
Azt hallhattuk, hogy a Vezér az öt leggazdagabb magyar egyike, ami - valljuk be - csak a legnaivabb Fidesz-zombikat lephette meg, a magyarok többsége ezzel - ha nem is a helyezés pontos ismeretében - tökéletesen tisztában van.
És ez így helyes is, mégiscsak, hogy jönne ki, ha olyan csóringer miniszterelnökünk lenne, hogy még egy jachtkikötője se lenne, piha!
Az olyan országot, amelyiket egy gatyából kilógó seggű filosz vezet, az olyat még a költöző libák is leszarják, márpedig hogy néz ki egy zöldfülű miniszterelnök a májusi réten?
Az is milyen nevetséges, ahogy elődei eljótékonykodták a miniszterelnöki fizetésüket!
Ha valaki értékes munkát végez, azt jól meg kell fizetni, a pénzt pedig meg kell becsülni, nem pedig szétszórni mindenféle élhetetlenek között!
A jó miniszterelnököt az különbözteti meg a rossz miniszterelnöktől, hogy ismeri a pénz értékét és hatalmát, márpedig hogy ő ismeri, azt nem lehet letagadni még az ellenségeinek sem!
Pénz beszél, a többieknek meg csak az állkapcáját lengeti a tavaszi szél, amelyik vizet áraszt, de majd szállítunk egy kis dolomitot a gátakhoz is, oszt jónapot!.
Mikor miniszterelnök lett, az égadta úrvilágon semmihez sem értett a lopáson kívül, merthogy azt korán kezdte.
Amikor Szolnokról Pestre költözött egy Mester utcai tanácsi lakásba, nem sokáig nyomorgott a prolinegyedben, hamar szert tett egy színvonalasabb, szintén tanácsi lakásra a már előkelőbb Haris-közben, ezt tanácsi pénzen felújíttatta, majd eladta, természetesen a méltóságos asszony üzleti köréből került rá a vevő.
Hogy hogyan épített ebből magának villát, hogyan próbálja eldugdosni a nyilvánosság elől, meg miért fotóztatja magát előszeretettel a spejzban, az már legyen az ő dolga, meg az is, hogy miért kell a mai napig trükköznie a használatbavételi engedéllyel.
Szép kis villa van benne borospince is, ahogy az egy tokaji szőlősgazdához illik, és nem lennék meglepve, ha atombiztos bunkert, pánikszobát és menekülő alagutat is rejtene a birtok, első az óvatosság, ugye...
A vagyon java természetesen nem saját néven szerepel, erre jó a kiterjedt család, és aki arra kíváncsi, hogy miért is a rendkívül tehetséges Vitézy gyerek vezeti a Budapesti Közlekedési Központot, annak tudnia kell, hogy az adriai kikötők telekkönyvi tulajdonosát meg Vitézy Tamásnak hívják.
A ,,ne mi nyerjük a legtöbbet" sárazsadányi ügye a magyar igazságszolgáltatás szégyene, de aki azt hiszi, hogy a Méltóságos Asszony veszteséggel szállt ki belőle, az nagyon-nagyon ostoba.
Amit a közvélemény lát az Orbán-vagyonból, az csak a jéghegy csúcsa, márpedig, mint tudjuk, a jéghegy kilenctizede a víz alatt van, nem látható.
És ami látható abból egyetlen centiméter sem tiszta, egy tisztességes jogállamban egy ilyen velejéig korrupt politikusra már rárohadt volna a műanyaglakat is.
Ezek az üzleti tranzakciók nem a nyilvánosság előtt zajlanak, strómanok, cégek, részvényesek és részvények, külföldi bankok és tőzsdék szövevényes hálózatán keresztül folyik az üzletelés.
Soha nyilvánosan nem mutogatott, ügyvédek és közjegyzői páncélszekrényeiben, letétben tartott szindikátusi, kölcsön és adásvételi és egyéb szerződések biztosítják a Család anyagi érdekeit, melyek nagyságrendjéről a népnek halovány segédfogalma sincs.
Hogy kik a KÖZGÉP részvényesei, hány százalékkal érdekelt a cégben az Orbán-család, azt sűrű, sötét homály fedi, aki meg a parlamenti vagyonbevallását nézegeti, az vagy hülye, vagy röhögni akar egy jót.
Vagy sírni.
Rettenetesen nagy pénzek mozognak ebben a szférában és egy miniszterelnök - főként a mai ügymenet mellett - pillanatok alatt tud milliomosból milliárdost csinálni, ehhez elég egy önálló képviselői indítvány, esetleg egy szaftos kis kiszivárogtatás, meg egy bennfentes információ és kész is a milliárdos.
A tiszta korrupcióról, mint amilyen például a messze bűzlő Gripen-döntés, ne is beszéljünk, annak ellenértéke valamelyik Karib-szigeteken dolgozó bank számláin lapul.
És ahány ilyen módon kreált milliárdos, az mind leadja a sápot a Keresztapának, aki elégedetten ül a pénzhegyek tetején, mint a nép egyszerű és szerény gyermeke, miközben a nép fele nyomorog.
Ha tisztán lehetne látni, hogy hány intézkedés született Orbán regnálása alatt a nyomor felszámolása és hány Orbán és sameszai meggazdagodása érdekében, el lehetne csodálkozni, attól tartok.
Amikor pedig a baloldal széplelkei Anikó asszonyt méltatják párás szemmel, akkor valaki elmondhatná nekik, hogy nincs ok a szemforgatásra - ez esetben is csak a zsák találta meg az ő igen passzentos foltját.
Ha a mezei Fidesz-fant erről kérdeznéd, úgy nézne rád, mint liba a piros kukoricára, azt mondaná, rosszindulatú vagy és gyűlöletet szítasz a Nemzet Miniszterelnöke ellen.
Pedig dehogy tennél ilyet, csak egy ócska maffiózóról beszélsz, aki tönkretette az országot és közben igencsak megszedte magát.
Hagytuk, megérdemeljük.

http://www.pupublogja.hu/2013/07/csupasz-seggel-tortenelembe.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: miniszterelnököt, nagyságrendjéről, eljótékonykodták, vagyonbevallását, miniszterelnöke, kiszivárogtatás, miniszterelnöki, színvonalasabb, miniszterelnök, meggazdagodása, szemforgatásra, prolinegyedben, szőlősgazdához, előszeretettel, ellenségeinek, megérdemeljük, természetesen, rosszindulatú, keresztapának, jachtkikötője, rettenetesen, élhetetlenek, felszámolása, milliomosból, korrupcióról, részvényesek, veszteséggel, felújíttatta, sárazsadányi, nyilvánosság, tortenelembe, tulajdonosát, kilenctizede, tisztességes, történelembe, részvényesei, miniszterelnök vagyoni, legnaivabb Fidesz-zombikat, magyarok többsége, helyezés pontos, olyan országot, gatyából kilógó, költöző libák, zöldfülű miniszterelnök, májusi réten, miniszterelnöki fizetésüket, pénzt pedig, rossz miniszterelnöktől, pénz értékét, állkapcáját lengeti, tavaszi szél, égadta úrvilágon, CSUPASZ SEGGEL, CSUPASZ SEGGEL TÖRTÉNELEMBE, Kálmán Olgánál, Amikor Szolnokról Pestre, Budapesti Közlekedési Központot, Vitézy Tamásnak, Méltóságos Asszony, Nemzet Miniszterelnöke,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Az igazi szeretetért rendszeri...  Ágai Ágnes – Csendélet  Kaffka_Margit  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Adakozás  Nem tudhatod  Mai harmónia kártyám  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  A sors  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Nagyon különös  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Esti kép  Hiányzik  Alázat  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Elköszönt  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Kaffka_Margit  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Akarat  Rátalálsz  Varga János Veniam - Fontos sz...  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Mindig jusson idő nevetni  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Miért kiabálunk amikor dühösek...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Elköszönt  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Nem számIt  Esti kép  Tanuld meg ezt a versemet  Radikális szeretet  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Akarat  Elköszönt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png cica  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Png férfi  Hazára minden embernek szükség...  Nem számIt  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Nem méltó hozzád  Neked tudnod kell  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam Annuska bar...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  A boldog családok mind hasonló...  Leonardo da Vinci gondolata  Adakozás  Ami embereknek lehetetlen, az...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Alázat  Fehér virág  Erdőn  képre írva  Mindig jusson idő nevetni  Png csokor  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ... 
Bejegyzés Címkék
miniszterelnök vagyoni, legnaivabb Fidesz-zombikat, magyarok többsége, helyezés pontos, olyan országot, gatyából kilógó, költöző libák, zöldfülű miniszterelnök, májusi réten, miniszterelnöki fizetésüket, pénzt pedig, rossz miniszterelnöktől, pénz értékét, állkapcáját lengeti, tavaszi szél, égadta úrvilágon, lopáson kívül, méltóságos asszony, nyilvánosság elől, használatbavételi engedéllyel, vagyon java, kiterjedt család, rendkívül tehetséges, adriai kikötők, nagyon-nagyon ostoba, jéghegy csúcsa, jéghegy kilenctizede, tisztességes jogállamban, ilyen velejéig, üzleti tranzakciók, nyilvánosság előtt, népnek halovány, parlamenti vagyonbevallását, vagy hülye, miniszterelnök &#8211, önálló képviselői, bennfentes információ, tiszta korrupcióról, messze bűzlő, mind leadja, pénzhegyek tetején, nyomor felszámolása, baloldal széplelkei, zsák találta, mezei Fidesz-fant, piros kukoricára, ócska maffiózóról, miniszterelnököt, nagyságrendjéről, eljótékonykodták, vagyonbevallását, miniszterelnöke, kiszivárogtatás, miniszterelnöki, színvonalasabb, miniszterelnök, meggazdagodása, szemforgatásra, prolinegyedben, szőlősgazdához, előszeretettel, ellenségeinek, megérdemeljük, természetesen, rosszindulatú, keresztapának, jachtkikötője, rettenetesen, élhetetlenek, felszámolása, milliomosból, korrupcióról, részvényesek, veszteséggel, felújíttatta, sárazsadányi, nyilvánosság, tortenelembe, tulajdonosát, kilenctizede, tisztességes, történelembe, részvényesei, szindikátusi, műanyaglakat, különbözteti, segédfogalma, leggazdagabb, nyilvánosan, állkapcáját, tranzakciók, politikusra, maffiózóról, jogállamban, elégedetten, biztosítják, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1740
  • e Hét: 12007
  • e Hónap: 23118
  • e Év: 176614
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.