Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Milliókkal tömik a helyettes államtitkárhoz köthető cég zseb
  2013-10-22 20:02:12, kedd
 
  Milliókkal tömik a helyettes államtitkárhoz köthető cég zsebét
2013, október 22 - 17:00


Kormányváltás ide vagy oda, ugyanaz a gazdasági holdudvar megtalálja a számításait Bajnai Gordonnál, Németh Lászlónénál, vagy éppen Lázár Jánosnál is. Nincs különbség a Fidesz- vagy az MSZP-kormány között.

A Jobbik által a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségnél (NFÜ) feltárt, több mint 30 milliárd forintnyi offshore szervezeteknek történt kifizetési botrány továbbra sem csillapodik - közölte hétfői parlamenti felszólalásában Szilágyi György, a nemzeti radikális párt országgyűlési képviselője.

A politikus szerint hiába hangsúlyozza Lázár János miniszterelnökségi államtitkár nap mint nap, hogy rendet tesznek az NFÜ-nél, a Jobbik tudomása szerint 2012. január 1. után az offshore cégeknek kifizetett támogatásokból mind a mai napig egy fillért sem követeltek vissza, és a rejtőzködő tulajdonosokat továbbra sem tudják, vagy továbbra sem akarják megnevezni.

Szilágyi György kiemelte: nyilvánvaló, hogy az NFÜ-nél továbbra sincs rend, melyre kiváló példa a Vielin Ingatlankezelő és Ingatlanhasznosító Kft. esete. Csepreghy Nándor helyettes államtitkár egykori üzlettársa, Ódor Zsolt 2008 végén úgy gondolta, hogy a VIELIN Ingatlankezelő és Ingatlanhasznosító Kft-ben meglévő üzletrészét egy liechtensteini adóparadicsomban jegyzett szervezetre, a Promax Holdingra ruházza át. Az elhatározás jó döntésnek bizonyult, hiszen pár hónappal később - az offshore szervezetekkel szimpatizáló Bajnai kabinet illetékesei 126.121.220 forint támogatásról biztosították a céget. A társaság sikertörténetét a fejlesztéspolitika jelenlegi vezetői - közöttük nyilvánvalóan értve Csepreghy Nándort is - koronázták meg. Szeptember 12-én ugyanis - újabb 45.521.200.- forint érkezett a vállalathoz. A dátum azért érdekes, mert az offshore tulajdonosok mindössze 3 nappal korábban szeptember 9-én váltak meg üzletrészüktől, azonban a cégbírósági törlés csak négy nappal később szeptember 16-án következett be.

,,Gondolom szóltak nekik, hogy offshore cégként nem lenne szabad nyerniük, ezért változtassanak. És ők változtattak" - közölte a nemzeti radikális képviselő.

A politikus szerint jól látható, hogy ,,kormányváltás ide, vagy kormányváltás oda", ugyanaz a gazdasági holdudvar megtalálja számításait Bajnai Gordonnál, Németh Lászlónénál, vagy éppen Lázár Jánosnál is, tehát a Fidesz és az MSZP ugyanúgy működik.

http://www.youtube.com/watch?v=alUKZH3_GDA&feature=player_embedded

Az NFÜ létrehozása óta eltelt szűk 10 év alatt kialakult ott egy olyan szervezeti kultúra, amely sok esetben nehezen követhetővé teszi a pályázatokat, a pályázati pénzek odaítélését és felhasználását - mondta Szilágyi Györgynek adott válaszában Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes.

Hozzátette: most már az újságokban naponta lehet találkozni olyan esetekkel, amelyek a mostani NFÜ átvizsgálása során derülnek ki. A fideszes politikus megjegyezte: néhány hónapja került az NFÜ a Miniszterelnökséghez, ezért még csak nemrég kezdődött a szervezet ellenőrzése.

Navracsics Tibor Lázár János elkötelezettségét nem vonná kétségbe, már csak azért sem, mert az elmúlt időszakban olyan esetek láttak napvilágot, amelyek azt mutatják, a tisztességes elbírálást kijátszó hálózatok működtek az NFÜ-n belül. A politikus azt ígérte, megszüntetik annak gyakorlatát, hogy uniós támogatások kerüljenek offshore hátterű cégekhez.

Szilágyi György azonban nem volt elégedett a válasszal, szerinte ugyanis nem tíz évről, hanem az elmúlt háromról kellene beszélni. A nemzeti radikális képviselő emlékeztetett: a kormány hozott egy törvényt 2012. január 1. után, mely szerint offshore cég nem kaphat támogatást ebben az országban.

A politikus arra is felhívta a figyelmet, hogy mennyire arcátlanul jutnak cégek ezekhez a pénzekhez, Szilágyi konkrét esetet is említett: 8,5 millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz jutott a szegedi Dorvet tanácsadó Kft. Ez az a társaság, amelynek 2011 közepéig Csepreghy Nándor is tulajdonos-ügyvezetője volt, illetve ebben a társaságban volt egykoron üzlettárs Ódor Zsolt is.

A nemzeti radikális képviselő szerint nem megengedhető, hogy a döntéshozók volt cégei folyamatosan támogatásokhoz jutnak, ez ugyanis a Bajnai-korszakot idézi.

alfahir.hu

http://alfahir.hu/milliokkal_tomik_a_helyettes_allamtitkarhoz_kotheto_ceg_zsebet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: adóparadicsomban, sikertörténetét, felszólalásában, államtitkárhoz, üzletrészüktől, szervezeteknek, tulajdonosokat, szervezetekkel, allamtitkarhoz, ingatlankezelő, felhasználását, támogatásokhoz, miniszterelnök, változtassanak, támogatásokból, liechtensteini, emlékeztetett, kormányváltás, országgyűlési, biztosították, nyilvánvalóan, ügynökségnél, tisztességes, tulajdonosok, támogatáshoz, átvizsgálása, támogatásról, hangsúlyozza, változtattak, pályázatokat, megszüntetik, szimpatizáló, megengedhető, folyamatosan, odaítélését, csillapodik, helyettes államtitkárhoz, gazdasági holdudvar, számításait Bajnai, nemzeti radikális, politikus szerint, offshore cégeknek, rejtőzködő tulajdonosokat, liechtensteini adóparadicsomban, offshore szervezetekkel, társaság sikertörténetét, dátum azért, offshore tulajdonosok, cégbírósági törlés, olyan szervezeti, pályázati pénzek, újságokban naponta, Bajnai Gordonnál, Németh Lászlónénál, Lázár Jánosnál, Nemzeti Fejlesztési Ügynökségnél, Szilágyi György, Lázár János, Vielin Ingatlankezelő, Ingatlanhasznosító Kft, Csepreghy Nándor, Ódor Zsolt, VIELIN Ingatlankezelő, Ingatlanhasznosító Kft-ben, Promax Holdingra, Csepreghy Nándort, Szilágyi Györgynek, Navracsics Tibor, Navracsics Tibor Lázár János,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Png cica  Esti kép  George Gordon Lord Byron: Inez...  Albert Einsteinről  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Németh László tollából  Esti kép  Hogy lehet megtartani  Reménység és erő Krisztustól e...  Nagyi telefonál  Png virág  Az engedelmesség miért nem vál...  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Popper Péter szavai  Tanuld meg ezt a versemet  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Őrizkednünk kell...  Szép estét kedves látogatóimna...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Adakozás  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Elköszönt  képre írva  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Fehér virág  Rátalálsz  Alázat  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Irgalom és ítélet  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Png ház  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Szívem tiéd  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Fekete István - Akác  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Elköszönt  Lóhere  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Esti kép  Nagyi telefonál  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Nem méltó hozzád  Fehér virág  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Egy lelki imádság  Png virág  Png virág  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  képre írva  Ne kapaszkodj magasabbra,  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Sokan azt tartják  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nagyon különös  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Idő  Fekete István - Akác  képre írva  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Reménység és erő Krisztustól e...  Ágai Ágnes – Csendélet  Kerüld el az evangélium örömén...  Minden harmadik... 
Bejegyzés Címkék
helyettes államtitkárhoz, gazdasági holdudvar, számításait Bajnai, nemzeti radikális, politikus szerint, offshore cégeknek, rejtőzködő tulajdonosokat, liechtensteini adóparadicsomban, offshore szervezetekkel, társaság sikertörténetét, dátum azért, offshore tulajdonosok, cégbírósági törlés, olyan szervezeti, pályázati pénzek, újságokban naponta, fideszes politikus, szervezet ellenőrzése, elmúlt időszakban, tisztességes elbírálást, elmúlt háromról, kormány hozott, törvényt 2012, politikus arra, szegedi Dorvet, társaságban volt, döntéshozók volt, adóparadicsomban, sikertörténetét, felszólalásában, államtitkárhoz, üzletrészüktől, szervezeteknek, tulajdonosokat, szervezetekkel, allamtitkarhoz, ingatlankezelő, felhasználását, támogatásokhoz, miniszterelnök, változtassanak, támogatásokból, liechtensteini, emlékeztetett, kormányváltás, országgyűlési, biztosították, nyilvánvalóan, ügynökségnél, tisztességes, tulajdonosok, támogatáshoz, átvizsgálása, támogatásról, hangsúlyozza, változtattak, pályázatokat, megszüntetik, szimpatizáló, megengedhető, folyamatosan, odaítélését, csillapodik, képviselője, számításait, üzletrészét, államtitkár, döntéshozók, következett, megjegyezte, lászlónénál, társaságban, ellenőrzése, támogatások, gyakorlatát, nyilvánvaló, illetékesei, követhetővé, létrehozása, cégbírósági, elhatározás, ügyvezetője, fejlesztési, vállalathoz, szervezetre, megtalálja, követeltek, rejtőzködő, megnevezni, üzlettársa, koronázták, szeptember, kifizetett, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2820
  • e Hét: 13087
  • e Hónap: 24198
  • e Év: 177694
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.