Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
KAPUZÁRÁS eLŐTTI PÁNIK
  2013-12-02 17:53:31, hétfő
 
 

KAPUZÁRÁS ELŐTTI PÁNIK

2013. december 1., vasárnap

Vége van a szemérmes tolvajok korának, vége azoknak az időknek, amikor pitiáner kis tolvajok mai mércével mérten pitiáner összegeket loptak pironkodva, pártjuk érdekére hivatkozva, majd a kizsarolt összeg felét veszélyességi pótlékként lenyúlva.
Eljött a brutális rablások kora.
Nincs már itt magyarázkodás, pedig milyen jókat lehetett nevetgélni anno a kínszenvedésen, mellyel a rablóbanda megpróbált ideológiát gyártani a fosztogatásokhoz, nincsenek itt már nemzetiszínű mázzal sem leöntve az ügyek, nincs semmi más, csak a pőre erőszak.
Ma olvastam valakitől, hogy Orbán azért nem tiltakozik az ellen, hogy maffiának nevezik őket, mert arra számít, hogy maga a vád is félelmet gerjeszt az emberekben - holott, a szerző szerint a helyzet nem ilyen rossz, hiszen még nem öltek meg senkit.
Én úgy pontosítanám ezt a mondatot úgy, hogy tudomásunk szerint még nem öltek meg senkit, habár ennek ellentmondanak az elmúlt évtizedek eseményei, a szervezett bűnözés elleni küzdelmet megyei szinten irányító rendőr halálától Vancsik képviselő furcsa balesetéig, a bizonyítékot használhatatlanná tevő főrendőrtől - mai minisztertől - a Nógrádi testvérek vallomásáig.
Dejszen nem kell ahhoz ölni, hogy rettegjen a nép, retteg az mindjárt, ha az a veszély fenyegeti, hogy kiveszik a kenyeret a szájából, és ha retteg, akkor kussol.
Másképp mivel lehetne magyarázni, hogy nem veri ki a biztosítékot, hogy a kiemelt adózók kiemelt nagyságrendű tolvajlásait leleplező adóhivatali tisztviselőket úgy hajtják el az ügynek még a környékéről is, mint a vetésbe tévedt libát, és még örülhetnek is, hogy egyelőre nem mennek a levesbe?
Mivel lehetne magyarázni, hogy abban az országban, ahol egy zárt körben elhangzott ,,kurva ország" kifejezés hallatán lángba borult Budapest, most senki nem emel szót semmi ellen, most ha az ebédlőasztalán dugják az asszonyt, a dohányzóasztalon meg a lányát, akkor is kussol a magyar?
Vagy lehetséges, hogy anno nem is a nép volt olyan rettenetesen felháborodva, hanem csak azok, akiket megfizettek?
Jön a választás, és bár hihetetlenül öntelt képpel pöffeszkednek a Fidesz prominensei, de Orbán szinte eltűnt a hazai pályáról - aki nem beszél, az nem hibázhat alapon, - vélhetőleg, Matolcsynak sem köszönhette meg a harcos kiállását.
Lehet, ő is megy majd Párizsba, mint a családi titkokat kifecsegő és szinglihordákkal fenyegető Mikola.
Nem biztos, hogy a nagy magabiztosság mögött nincs nagy majré, hiszem a nép elcsendesedése nekik is feltűnhetett, nem egy jó jel, nincs ellene eszköz és ki tudja, mi játszódik le a magyar speciálisan bekötött agyában - megjósolhatatlan.
Márpedig a választási rendszer olyan, hogy aki nyer, az nagyon nyer, és ha nagyon nyer, akkor nagyon nagy pofonokat tud osztani.
Azon töröm a fejem mostanában, hogy a demokratikus ellenzéknek deklarálnia lenne érdemes az Alaptörvény azonnali hatályon kívül helyezésének szándékát, vagy ráérnek majd a választások után, Orbán puccskísérlet miatti megvádolásával és letartóztatásával egyidőben meghirdetni?
Meg, hogy mi legyen a TEK jól kiképzett harcosaival, akik végső soron nem eszmei alapon azok, akik, hanem ideológiamentes zsoldosok?
Azon is gondolkodtam már, hogy a Fidesz esetleges választási veresége esetén vajon átadná-e békésen a hatalmat, vagy ehhez szét kellene verni a futballhuligánokat, sokkal erőszakosabban, mint 2006-ban?
Meg azon is, hogy mit lehetne kezdeni Polt Péter ügyészségével?Mit lehetne kezdeni Áderral, Szájerral, Kövérrel, meg a többi puccsistával?
Szóval nincs ok az irigységre, nincs az az Audi, ami megérné egy ilyen intézkedés-sorozat megterhelését, pszichikai feszültségét és a valóságos életveszélyt, amivel járna.
Érdekes helyzet lenne, egyben persze félelmetes is.
Mindemellett kívülnézetből most úgy tűnik, hogy a Fideszes fiúk ki akarják még használni az időt, ameddig kétharmaduk van, ameddig még övék a hatalom, és ügyeskednek ezerrel.
Betelepítik hűbéreseik trafikjaiba a lóversenyfogadást - olvashatták a Keresztapát - levágatják a nullás sütésű lovak fejét, ha valaki okoskodna, ne kerüljenek zavarba, ha egy lófejet az ágyába kell tenni, egyben a CBA-s Lázár testvéreknek is elsimogatják a pályát - ügyeskednek szakadatlanul.
Soha nem voltam elégedetlen a fantáziámmal, el tudtam képzelni mindig ezt-azt, de a mai állapotok még legvadabb álmaimban sem ködlöttek fel.
Tudtam, hogy mi legfeljebb Balkán felső feltételes megállóhely vagyunk, de hogy ráverünk egy kanyart bármelyik banánköztársaságra, azt azért nem képzeltem volna.
Hát, majd meglátjuk, az utolsó időszak sorsdöntő lesz, ki mit fog lépni.
Meglátjuk, hacsak a tények ismeretében nem úszik majd könnyben a szemünk.

http://www.pupublogja.hu/2013/12/kapuzaras-elotti-panik.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megjósolhatatlan, dohányzóasztalon, szinglihordákkal, fosztogatásokhoz, ideológiamentes, kínszenvedésen, erőszakosabban, elcsendesedése, tisztviselőket, ellentmondanak, ebédlőasztalán, megvádolásával, magyarázkodás, pöffeszkednek, veszélyességi, ügyészségével, kívülnézetből, megterhelését, szakadatlanul, puccskísérlet, magabiztosság, puccsistával, tolvajlásait, bizonyítékot, feszültségét, biztosítékot, mindemellett, életveszélyt, feltűnhetett, gondolkodtam, helyezésének, hihetetlenül, demokratikus, pontosítanám, felháborodva, nagyságrendű, szemérmes tolvajok, kizsarolt összeg, brutális rablások, rablóbanda megpróbált, pőre erőszak, emberekben –, szerző szerint, elmúlt évtizedek, szervezett bűnözés, bizonyítékot használhatatlanná, kiemelt adózók, vetésbe tévedt, zárt körben, ebédlőasztalán dugják, hazai pályáról, harcos kiállását, KAPUZÁRÁS ELŐTTI PÁNIK, Polt Péter, CBA-s Lázár,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimna...  Esti kép  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Png cica  Nem tudhatod  Alázat  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Szép napot kívánok  Próbálj meg ...  Örülök, hogy látlak!  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png csokor  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Fehér virág  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Nem tudhatod  Nagyi telefonál  Reménység és erő Krisztustól e...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Paul David Tripp Április 21  Nagyi telefonál  Amikor Jézus rátapos a lábadra  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png rózsa csokor  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam Krisztinától  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Örülök, hogy látlak!  Kerüld el az evangélium örömén...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Sokan azt tartják  Akarat  69 éve hunyt el Albert Einstei...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Png virág  Png nő  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam Mírjam barát...  s immár én is felragyogva, ért...  Png kislány  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Gonosz démon-álarc  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Alázat  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Zilahy Lajos gondolata  Irgalom és ítélet  Png rózsa csokor  A jó emberek mindig szépek mar...  Gonosz démon-álarc  Éretlen vers  Fehér virág  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Egy bizonyos határt  Szép estét kedves látogatóimna...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Hiányzik  Mi lenne ha  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Alvó cicák  Nagyon különös  Soha ne kedvezz...  Nevem  Png fotel  Szabolcska Mihály – Ákác...  Tavaszi kép  Jó éjszakát  Gyökössy Endre - Virágok virág...  képre írva  Örülök, hogy látlak!  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  A sors 
Bejegyzés Címkék
szemérmes tolvajok, kizsarolt összeg, brutális rablások, rablóbanda megpróbált, pőre erőszak, emberekben &#8211, szerző szerint, elmúlt évtizedek, szervezett bűnözés, bizonyítékot használhatatlanná, kiemelt adózók, vetésbe tévedt, zárt körben, ebédlőasztalán dugják, hazai pályáról, harcos kiállását, családi titkokat, nagy magabiztosság, magyar speciálisan, választási rendszer, nagyon nyer, fejem mostanában, demokratikus ellenzéknek, választások után, többi puccsistával, valóságos életveszélyt, lóversenyfogadást &#8211, nullás sütésű, ágyába kell, kanyart bármelyik, utolsó időszak, tények ismeretében, megjósolhatatlan, dohányzóasztalon, szinglihordákkal, fosztogatásokhoz, ideológiamentes, kínszenvedésen, erőszakosabban, elcsendesedése, tisztviselőket, ellentmondanak, ebédlőasztalán, megvádolásával, magyarázkodás, pöffeszkednek, veszélyességi, ügyészségével, kívülnézetből, megterhelését, szakadatlanul, puccskísérlet, magabiztosság, puccsistával, tolvajlásait, bizonyítékot, feszültségét, biztosítékot, mindemellett, életveszélyt, feltűnhetett, gondolkodtam, helyezésének, hihetetlenül, demokratikus, pontosítanám, felháborodva, nagyságrendű, rettenetesen, minisztertől, nemzetiszínű, testvéreknek, fantáziámmal, elsimogatják, keresztapát, megállóhely, elégedetlen, matolcsynak, vallomásáig, olvashatták, környékéről, harcosaival, meghirdetni, ismeretében, választások, deklarálnia, speciálisan, megfizettek, alaptörvény, prominensei, ellenzéknek, betelepítik, ügyeskednek, kétharmaduk, főrendőrtől, trafikjaiba, köszönhette, adóhivatali, tiltakozik, örülhetnek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 721
  • e Hét: 10988
  • e Hónap: 22099
  • e Év: 175595
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.