Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Üzenet Orbánnak: Te csak ne védd meg a nyugdíjakat!
  2014-10-06 17:46:51, hétfő
 
 
Üzenet Orbánnak: Te csak ne védd meg a nyugdíjakat!
2014.10.04. 18:11

Amire a nemzet pocakos focihuszára ráveti mohó tekintetét, az rögtön átalakul stadionná, vagy úgy csökken, hogy közben növekszik, mint az államadósság. Esetleg átalakul a haveri kör érdekei szerint közpénzből magántőkévé, trafikolódik, mutyisodik. Ha pedig valamit meg akar védeni itthon, mert most éppen azzal szabadságharcol belföldön ha nem támadják külföldről, szinte biztos annak eltűnése, jobb esetben jelentős értékcsökkenésen megy keresztül.

Első lépésként lehetne beszélni a jövőről a nyugdíj tekintetében. Nagyon cinikus dolog lenne emlékeztetni az állampolgárt annak a magánnyugdíj vagyonnak eltűnésével, amit Orbán Viktor nagyon meg akart védeni még első fülkeforradalmi lendületében. Pedig tényszerűen be lett azóta bizonyítva, azt a lóvét bizony a fideszes fiúk elégették a szélben, nem igen csökkent tőle az államadósság, és a MOL részvények amelyeket vettek belőle, azóta sem hoztak sokat a közvagyonba. Viszont ha egy kicsit megkapargatná az ember a felszínt, lehetne látni mennyi jutott belőle a párt saját felhasználására, egyes emberek magánszámlájára, vagy éppen Orbán Viktor zsebébe. Egy normálisan működő igazságszolgáltatásnak meglenne a véleménye a védelem ilyen formájával, és tudna is hozzá megfelelő törvényi kategóriát rendelni, a letöltendő évek számával együtt. De Orbán Viktor tündérországában az ilyen felelősségre vonás elképzelhetetlen, viszont egy ekkora vagyon eltűnése nyom nélkül teljesen normális. És ez is csak egy sima nyugdíjmegvédés volt, viszont szépen felélte vele a jövőt. Közel hárommillió emberét.

A múltban sem volt másként a helyzet, ha Orbán Viktor a nyugdíj megvédéséről beszélt. Már nagyon esze hagyottnak kell lenni annak a nyugdíjasnak, aki ne érezné a bőrén a Matolcsy féle adó emelések nem megszorításának a hatását. Amikor arról beszél a kormány minden hazugsága, a multik és a bankok vannak megadóztatva, nem az állampolgárok, akkor bizony a nyugdíjasok is ugyanúgy kifizetik az ilyen formán megadóztatottak rájuk áthárított többletköltségét. Ők is bankolnak, boltba járnak, az ÁFA nekik is árdrágulást hoz. Telefonálnak, számlát fizetnek, piacra járnak, és mindenhol többet fizetnek a kasszánál. Nekik sem jelent semmit az infláció, azért a boltban nem adnak semmit, azt viszont érzik, az unokának nem tudnak vasárnap sült húst adni, mert azt már nem tudják megvenni. A dugi zsebpénz átadása már nélkülözést jelent számukra. És azt is érzik, mióta Orbán Viktor került a hatalomban, egyre többször kell a gyereket kisegíteni a devizahitel törlesztésben, mert az folyton növekszik. A gyerek fizetése meg csökken, ha egyáltalán van munkahelye abban a beígért egymillióban. amit a Fidesz meghirdetett. Érzik a bőrükön, az élet munkájával megszerzett jogosultság egyre kevesebbet ér a mindennapokban, aki pedig azt védi, egyszerűen a szemükbe hazudik.

A jövő sem sok jót ígér a nyugdíjas számára, ha teljes szellemi épségében figyeli a hazai helyzet alakulását. A Fidesz sziklaszilárd, alig ötször módisított alaptörvénye nem sok jót tartogat a jövő nyugdíjasai számára. Csak el kell olvasni figyelmesen annak betűinek kuszaságát, és értelmezni kell. Már többször felvetődött az olyan megoldás a kormánynál is, majd a gyerek gondoskodik a szülőről, ha pedig az meghal, még a sírját is megáshatja. Az állam nem sok szerepet akar vállalni az eltartásban, hiszen a kormánynak minden pénz kevés ami manapság a rendelkezésére áll. Annyi még a megépítendő stadion, annyi még az eltartandó államtitkár, annyi pénz kell még a gázszerelőknek, a nyugdíj kifizetésre alig fog maradni. Ha valaki nem volt elég ügyes, és nem kapott trafikot, vagy nem helyesen szavazó volt, netán eddig is csak megélt a fizetéséből, az semmi jóra ne számítson a Fidesz által felvázolt tündérországban. Számára nem sok jót ígér a jelenlegi kormány, de ezt azért bőszen titkolja.

Persze választás előtt más a helyzet. Semmi, és senki sem drága, akinek ígérni kell, vagy ki kell szúrni a szemét némi alamizsnával. Ilyenkor Orbán Viktor mindent megígér, amit az eddigi tapasztalatok szerint a választások után rendre nem tart be. Megvéd, felemeli a fizetést, kolbászból fonja a kerítést, csökkenti a rezsit, nem háborúzik, nem emel adót, nem emel Áfát, nem hagy senkit az út szélén. Ennyi jóból a nyugdíjasok sem maradhatnak ki. Kapnak ingyen utazást, ami nem kerül sokba nekik, csak ki kell fizetni. Kapnak megfelelő orvosi ellátást hazai orvosoktól ha kiutaznak utánuk. Segítik az unokát az oktatásban ne nagyon legyen annyira okos, alig kerüljön pár százezerbe az ingyenes felsőoktatás, és közben sokat is tornázzon a kis ember. Segítik a gyereket a munkahelyen, vagy talál itthon, vagy nem, de el is mehet külföldre. Választás előtt kaphat nyugdíjas ingyen utalványt, ajándékot, tüzelőt, tejet, kenyeret, ígéretet, aztán a választás után majd a baloldal miatt ezeket szépen kifizettetik vele, mégpedig úgy, nem is veszi észre.

Nem kellene Orbán Viktornak hinni a sok nyugdíjasnak, így is van már elég elmeroggyant aki ezt megteszi. Inkább mindenkinek a saját tapasztalatából kellene megítélni a jelenét, és az abból következő jövőt, és a szerint megtenni azt, amivel ez elkerülhető. Orbán Viktor megígérte, folytatja. Még több stadion, meg több trafik, még több mutyi, még több haver, még több közpénz, ami értelmetlenül lesz elköltve. Vagyis nem értelmetlenül, csak a kormány, és Orbán Viktor javára. Na ezért akar megvédeni most mindenkit ez rablóvezér.


http://banditapolitika.blog.hu/2014/10/04/uzenet_orbannak_te_csak_ne_vedd_meg_a_n yugdijakat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: többletköltségét, tündérországában, elképzelhetetlen, értékcsökkenésen, tündérországban, nyugdíjmegvédés, megszorításának, fülkeforradalmi, megadóztatottak, banditapolitika, tapasztalatából, magánszámlájára, szabadságharcol, felhasználására, mindennapokban, gázszerelőknek, rendelkezésére, állampolgárok, tapasztalatok, sziklaszilárd, törlesztésben, megkapargatná, értelmetlenül, egymillióban, alamizsnával, telefonálnak, nyugdíjasnak, emlékeztetni, meghirdetett, felelősségre, megvédéséről, alaptörvénye, államadósság, megadóztatva, állampolgárt, magánnyugdíj, nemzet pocakos, rögtön átalakul, nyugdíj tekintetében, állampolgárt annak, magánnyugdíj vagyonnak, lóvét bizony, fideszes fiúk, kicsit megkapargatná, párt saját, normálisan működő, védelem ilyen, letöltendő évek, ilyen felelősségre, ekkora vagyon, sima nyugdíjmegvédés, nyugdíj megvédéséről, Üzenet Orbánnak, Orbán Viktor, Ilyenkor Orbán Viktor, Orbán Viktornak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  A boldogság ült a világvégén  Miért nem menti meg Jézus...  Emlék  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Gondolatok az életről és szere...  Beney Zsuzsa - Sirató  Két tekintet van  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Nehezen engedem  Minden gyerek jó.  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  Fodor Ákos költő,  Szent György nap  Környezetvédelem  Miért nem menti meg Jézus...  Két tekintet van  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Ébredj  Facebookon kaptam  A végzet az  Zilahy Lajos gondolata  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  képre írva  Facebookon kaptam  Becsüld meg azt amid van,...  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Bizonyos kulturális szint nélk...  Szent György napi hiedelmek, s...  Tehetségtelen gyerek nincs.  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Jékely Zoltán: Szent György-k...  A lelki élet nem arról szól, ....  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Ünnepelj csak  Paul David Tripp Április 23  Jó éjt  Facebookon kaptam  S a dalok tanulsága  Gaál Viktor gondolata  A hét szűk esztendő  A Föld napja  Viharban csak az a fa marad ál...  Az elfogadásnak...  Ázzal aki csak szép  Esti kép  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Pillangó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató  Egyszerűen  Föld napja április 22  Környezetvédelem  Bella István: Zsoltár  Gondolatok az életről és szere...  A fák lelke  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
nemzet pocakos, rögtön átalakul, nyugdíj tekintetében, állampolgárt annak, magánnyugdíj vagyonnak, lóvét bizony, fideszes fiúk, kicsit megkapargatná, párt saját, normálisan működő, védelem ilyen, letöltendő évek, ilyen felelősségre, ekkora vagyon, sima nyugdíjmegvédés, nyugdíj megvédéséről, kormány minden, bankok vannak, ilyen formán, dugi zsebpénz, gyereket kisegíteni, devizahitel törlesztésben, folyton növekszik, gyerek fizetése, beígért egymillióban, élet munkájával, szemükbe hazudik, nyugdíjas számára, hazai helyzet, jövő nyugdíjasai, olyan megoldás, gyerek gondoskodik, kormánynak minden, megépítendő stadion, eltartandó államtitkár, nyugdíj kifizetésre, semmi jóra, jelenlegi kormány, szemét némi, eddigi tapasztalatok, választások után, ingyenes felsőoktatás, választás után, baloldal miatt, saját tapasztalatából, abból következő, szerint megtenni, többletköltségét, tündérországában, elképzelhetetlen, értékcsökkenésen, tündérországban, nyugdíjmegvédés, megszorításának, fülkeforradalmi, megadóztatottak, banditapolitika, tapasztalatából, magánszámlájára, szabadságharcol, felhasználására, mindennapokban, gázszerelőknek, rendelkezésére, állampolgárok, tapasztalatok, sziklaszilárd, törlesztésben, megkapargatná, értelmetlenül, egymillióban, alamizsnával, telefonálnak, nyugdíjasnak, emlékeztetni, meghirdetett, felelősségre, megvédéséről, alaptörvénye, államadósság, megadóztatva, állampolgárt, magánnyugdíj, lendületében, tekintetében, kifizettetik, felsőoktatás, elmeroggyant, trafikolódik, gondoskodik, munkahelyen, tényszerűen, nyugdíjasok, eltűnésével, eltartásban, figyelmesen, államtitkár, megépítendő, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4225
  • e Hét: 18455
  • e Hónap: 29566
  • e Év: 183062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.