Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Pénzmosoda?
  2008-02-15 20:05:27, péntek
 
  Polgari Hírszemle: Pénzmosoda?

2008.02.15.

Sokan még mindig azt hiszik, hogy a szolgáltatásokról szól ez az egész TB privatizációs baromság.

A lényeg, hogy a befektetők profitot (tiszta pénzt) akarnak, mégpedig úgy, hogy a munkát más végzi el helyettük. Ehhez kell nekik kezdőtőke és hitel, a hitelhez pedig fedezet. Na, itt jön a képbe a TB kassza.

Ez egy állandóan "megújuló" évi 1500 milliárdos pénzalap, amit a közvetlen befizetéseinkből az egészségügy fenntartására fordítanak.

Ez a befektetőknek nagyon ínycsiklandó falat, nem a közvetlen, hanem a fedezeti értéke miatt. Pofátlan mennyiségű pénzt vehetnek fel erre nemzetközi pénzintézetektől. A felvett pénzből finanszírozható az egészségügyi rendszer működése, az állandó befizetéseidből pedig törleszthetőek a részletek és a kamatok.

Ezen hatalmas hasznot söpörnek be a bankok, amik a kölcsönt adták, kereszttulajdonlások révén maguk a magánbiztosítók is a banktulajdonosok kezében vannak, így saját magukkal üzletelnek.

Amikor már nem képes a lakosság a tb befizetéseivel fenntartani ezt az ördögi kört, azaz olyan mértékűvé válik az eladósodottsága a kasszának, hogy már nem fizethető a TB befizetésből, akkor 3 dolgot tehetnek.

Először spórolnak a szolgáltatáson addig, amíg az elfogadható minőségű. Aztán emelhetik a tb járulékot, végső esetben csődbe mennek és igénybe veszik az állami garanciájukat, ami hasonlatos a bankkonszolidációhoz, csak ez nagyobb muszáj, mint a bankos dolog.

Ezért a végén az állami költségvetésből kell majd kiegészíteni a rendszert (ahogy az Hollandiában is megtörtént), tehát az adódból is elvesznek nem csak a tb befizetésedből.

Közben meg a tulajdonosi kör akkorát akaszt a buliból, tesznek rá, hogy tönkretettek téged anyagilag és lezüllesztették az egészségügyi ellátást és az államháztartást is felborították.

Így vándorolnak a munkáddal megszerzett javak valamely adóparadicsomba újabb befektetésre és profittermelésre.

Az SZDSZ a nemzetközi tőkebefektetők meghosszabbított magyarországi karja, de mi a szerepe az MSZP-nek, hiszen elméletileg egyedül is képes lenne megakadályozni a privatizálást.

A "rendszerváltás" óta a kommunista háttéremberek, akik megfelelő pozícióban voltak (utódpárt tagjai, tsz elnökök, gyári vezetők, Apró-klán), az irányításuk alatt tartott közvagyont maguknak privatizálták - mélyen áron alul -, sokszor erről még normális hiteles szerződéseik sem voltak, csak kisajátították, az olajszőkítésből szintén hatalmasat szakítottak.

Ebből az következik, hogy a tulajdonukba került a semmiből egy óriási vagyon, amiért soha senkinek nem fizettek adót, tehát a nemzetközi pénzpiacokon ez fekete pénznek számít és nem vonható be a befektetésekre, az EU-s pénzmosási és terrorista ellenes törvényeknek nem felelnek meg.

Itthon már, ami kellett nekik - gazdasági, politikai tőke - azt mind megkapták ingyen, munka nélkül, de nagyon rosszul érzik magukat, hogy míg az angol tőzsdeügynök Svájcban vesz házat télire, és spanyolban nyárra, ők a mocskos pénzüket nem vihetik sehova, mert lopott.

Itt jön be nekik ez a TB vagyon, a "nagy mosógép".

Egyesek 4000 milliárdra becsülik a Magyarországon meglévő feketepénzt, ehhez legalább 5-7 év kell, hogy kimosódjon, ha pedig nem fog, akkor addigra jön az euro és volt pénz, nincs pénz.

Tehát akinél ebből a lóvéból van, az nagyon akarja, hogy átmenjen a TB törvény.

Hogyan lehet átmosni?

Igen egyszerű; az elvtársak érdekeltségeket szereznek biztosítókban, egészségügyi szolgáltató cégekben (pl. Hospinvest), és a hitelek fedezete alatt (amit az általuk működtetett - de nem birtokolt - intézményre felvesznek) átforgatják a koszos pénzüket.

A tiszta hitelpénzt elteszik, a mocskos pénzüket pedig a szolgáltatásra költik, amire a hitelt felvették, így számla kerül a pénzük mellé és máris hófehér.

Ez nem FIDESZ meg MSZP meg MDF meg stb. kérdése, mind benne van párthovatartozástól függetlenül, ők a rendszerváltozás nyertesei és csak úgy nyerhetnek igazán, ha átmossák a pénzüket, ezért mindent meg fognak tenni.

Múlt heti hír a Járai-féle biztosító bejegyzése, akik a "nemzeti-jobboldali" pénzmosó-őrs fedőszervét csinálták meg, mert nekik is van bőven mit kimosni.

Polgari Hírszemle

Nemzeti Hírháló
http://fusz.hu/node/7983

***

Pénzmosoda!
zowi, 2008, február 15 - 19:48

Zowi
Tökéletesen egyetértek az itt leírtakkal. Pénzügyi bonyolítására is vannak elképzeléseim, lévén szakmám szerint pénzügyi és számviteli szakellenőr vagyok. Na nem állami alkalmazott, a kis vállalkozókat képviselem.
Van egy tippem hogyan lehet a tervet össznépi öszzefogással, állampolgári engedetlenségi mozgalommal akadályozni. Ehhez kell egy választott szervezet magunk közül valókból, akik szakmailag is tudnak koordinálni. A TB bevételek döntő hányadát a kisvállalkozások adják. Meg kell tagadni a havi munkáltatói járulékrész befizetését, mint a foglalkoztatót terhelő egbizt és nybizt részt, eü hozzájárulást, stb. Arra vigyázni kell, hogy a munkavállalótól levont rész viszont be legyen fizetve, mert ennek szándékos elmulasztása már büntető jogi kategória. Ebbe a szegbe senki se lépjen. De mindezt úgy, hogy a kisvállalkozás bankszla-ja ne legyen terhelhető, lévén nem lesz rajta pénz. Így a havi járulékbevallás/ami végrehajtható okírat/ feldolgozása után az Apeh nem tud mire beszedési megbízást adni, és a végrehajtásra sem lesz személyi kapacitása. Ha ezt kb három hónapig megcsinálják a kicsik, olyan volumenü hiány keletkezik,/ kb 250 MRD Forint/ hogy ez a szemét bagázs bele pusztul. Természetesen majd jön a politika, hogy a kicsi renitensek miatt nem lehet gyógyítani, ennek az ellenreakciónak a kivédésére is van gyógyszer. TERMÉSZETESEN EHHEZ HAZÁJUKAT, MAGYARSÁGUKAT, MAGYAR HONFITÁRSAIKAT SZERETŐ NEM BESZARI EMBEREKRE VAN SZÜKSÉG. Valóban érdekes Járai biztosító alapítása, de még érdekesebb Stumpf AVIVA-beli felü.bizottsági tagsága. Nos ők a rablók honi vazallusai, függetlenül attól, hogy ők nem vörös, hanem narancsszínben adják elő a nép butítását. Narancs és vörös szín között csak egy kis SÁRGA festék a különbség!!
Akinek van még további ötlete a témához szívesen veszem.
köszönöm megtisztelő figyelmeteket:ZOWI
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: befizetéseinkből, pénzintézetektől, banktulajdonosok, profittermelésre, kisvállalkozások, meghosszabbított, rendszerváltozás, járulékbevallás, költségvetésből, munkavállalótól, érdekeltségeket, ellenreakciónak, eladósodottsága, olajszőkítésből, államháztartást, magánbiztosítók, befizetéseidből, adóparadicsomba, finanszírozható, lezüllesztették, megakadályozni, tőkebefektetők, narancsszínben, befektetésekre, foglalkoztatót, törleszthetőek, befizetéseivel, kisvállalkozás, kisajátították, szolgáltatáson, szolgáltatásra, engedetlenségi, magyarországon, rendszerváltás, honfitársaikat, befizetésedből, szolgáltatásokról szól, befektetők profitot, hitelhez pedig, közvetlen befizetéseinkből, egészségügy fenntartására, befektetőknek nagyon, fedezeti értéke, felvett pénzből, egészségügyi rendszer, állandó befizetéseidből, kölcsönt adták, banktulajdonosok kezében, ördögi kört, szolgáltatáson addig, elfogadható minőségű, állami garanciájukat, Polgari Hírszemle, Nemzeti Hírháló, TERMÉSZETESEN EHHEZ HAZÁJUKAT, MAGYAR HONFITÁRSAIKAT SZERETŐ NEM BESZARI EMBEREKRE VAN SZÜKSÉG, Stumpf AVIVA-beli,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Esti kép  Az Európai Unió is foglalkozik...  Rögtön puha Mézes Krémes  György napra  Szent György nap  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Alakot vált...  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam Gizike bar...  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  A végzet az  Gárdonyi Géza - Április végén  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Föld napja április 22  A Mester kezének érintése  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Becsüld meg azt amid van,...  Ázzal aki csak szép  Naplemente  Mosolyogtál már ma?  Jó éjszakát  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  A hét szűk esztendő  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Facebookon kaptam Krisztinától  Különös!  Föld napja április 22  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alakot vált...  A föld szépségéért  Ma  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Naplemente  Paul David Tripp Április 23  Kellemes esti időtöltést  A világnak égető szüksége van ...  Irgalom és ítélet  A könnyek összegyűjtése  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Fodor Ákos költő,  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Föld napja április 22  Irgalom és ítélet  Különös!  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Föld napja  Minden gyerek jó.  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  A lelki élet nem arról szól, .... 
Bejegyzés Címkék
szolgáltatásokról szól, befektetők profitot, hitelhez pedig, közvetlen befizetéseinkből, egészségügy fenntartására, befektetőknek nagyon, fedezeti értéke, felvett pénzből, egészségügyi rendszer, állandó befizetéseidből, kölcsönt adták, banktulajdonosok kezében, ördögi kört, szolgáltatáson addig, elfogadható minőségű, állami garanciájukat, bankos dolog, állami költségvetésből, egészségügyi ellátást, munkáddal megszerzett, nemzetközi tőkebefektetők, kommunista háttéremberek, irányításuk alatt, olajszőkítésből szintén, tulajdonukba került, óriási vagyon, nemzetközi pénzpiacokon, angol tőzsdeügynök, mocskos pénzüket, nagyon akarja, elvtársak érdekeltségeket, hitelek fedezete, általuk működtetett, koszos pénzüket, tiszta hitelpénzt, szolgáltatásra költik, hitelt felvették, pénzük mellé, rendszerváltozás nyertesei, tippem hogyan, tervet össznépi, választott szervezet, kisvállalkozások adják, havi munkáltatói, foglalkoztatót terhelő, munkavállalótól levont, szegbe senki, kisvállalkozás bankszla-ja, havi járulékbevallás, szemét bagázs, kicsi renitensek, rablók honi, témához szívesen, befizetéseinkből, pénzintézetektől, banktulajdonosok, profittermelésre, kisvállalkozások, meghosszabbított, rendszerváltozás, járulékbevallás, költségvetésből, munkavállalótól, érdekeltségeket, ellenreakciónak, eladósodottsága, olajszőkítésből, államháztartást, magánbiztosítók, befizetéseidből, adóparadicsomba, finanszírozható, lezüllesztették, megakadályozni, tőkebefektetők, narancsszínben, befektetésekre, foglalkoztatót, törleszthetőek, befizetéseivel, kisvállalkozás, kisajátították, szolgáltatáson, szolgáltatásra, engedetlenségi, magyarországon, rendszerváltás, honfitársaikat, befizetésedből, végrehajtásra, háttéremberek, elképzeléseim, végrehajtható, magyarországi, bonyolítására, magyarságukat, befektetőknek, privatizációs, biztosítókban, öszzefogással, garanciájukat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4939
  • e Hét: 19169
  • e Hónap: 30280
  • e Év: 183776
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.