Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
NEM VaGYUNK KOMMUNISTÁK
  2014-10-31 18:26:40, péntek
 
  2014. október 31., péntek

NEM VAGYUNK KOMMUNISTÁK


Mondta a miniszterelnök, miután hazatért legutóbbi svájci magánlátogatásáról, melyeknek természetesen semmi közük sincs ahhoz, hogy Svájc a jövő évtől kiadhatja a bankszámlák adatait.
,,Több dúsgazdag magyar levelet kapott a svájci bankjától - állítja a napi.hu - melyben az eddig maximális diszkrécióról és titoktartásról híres magánbankok, mint amilyen a UBS vagy a Credit Suisse, arra figyelmezteti a címzetteket, hogy a magyar hatóságok megkeresésére kiadhatják az adataikat.
Mindennek következtében megindult, és az elmúlt hetekben felerősödött a svájci bankokban tárolt többszáz milliárd forintra becsült magánvagyonok kiáramlása."
Ami igaz - igaz, kommunistáknak ezek az erkölcsileg-politikailag lepukkantak semmiképpen nem mondhatók, elég csak összehasonlítani azt a vagyont, melyet a most elhunyt Lázár György (nyugodjék békében)- aki tizenhét évig volt miniszterelnök - halmozott fel Lázár János (csak a látható) vagyonával, aki természetesen csak saját személyes értékéhez igazította felhalmozásait...
Így a kijelentés masszívan megállja a helyét, különösen akkor, ha eszünkbe jut, hogy az amerikai Cosa Nostra alapításánál Don Corleone szó szerint ezekkel a szavakkal fordult a többi maffiózóhoz.
Csapataink harcban állnak, lerövidítjük a frontvonalat, gondolta, hiszen még a szomszéd kórterem lakója, Napóleon sem bírt el egyszerre több ellenséggel, úgyhogy itt volt az ideje a tehermentesítésnek.
Már csak egy biztonsági intézkedés van hátra, a futball-ultrák lecsendesítése.
Nem kétséges, hamar ki fog derülni, hogy a véna-szkenner alkalmazása nem fér össze az egyenes magyar néplélekkel, ezért azokat gyóntatófülkékkel fogják helyettesíteni, melyben a vétkes szurkoló megvallhatja s egyben meg is bánhatja bűneit.
Mea klumpa, mea klumpa, ugye, majd a hangszóróból felhangzik Kubatov baritonja: ego te absolvo in nomine Viktor et Gáspár et spiritus sancti - feloldozlak fiam, mondj el három mocskos zsidót meg énekeld el az indul a vonat Auschwitzba című szent zsoltárt...
Megoldjuk a problémákat, azért vagyunk, nem igaz?
Persze nem kell azt hinni, hogy ezzel az ügy le lesz zárva, majd kettészedjük a problémát és amit nem tudtunk egyben lenyomni a társadalom torkán, azt majd letuszkoljuk apránként.
Merthogy a pénz igennagyon kellene, ugyanis el kellene kezdeni kicsit félretenni is, vészterhesebb időkre, ha esetleg béütne a szentkuti búcsú, oszt megvadulna az Unió is.
Merthogy a saját teljesítményből fakadó pénzforrásokkal adott esetben hordhatnák ki a leveleket a kormány tagjai, a kisműtéteket az államtitkárok végezhetnék halkéssel és cukorspárgával, míg a nyitott szívműtéteknél Lázár Jankó asszisztálhatna a Vezérnek - majd kérnek kölcsön lovassági kardot a koronát őrző délceg vitézektől.
Egyébként is, ez csak egy apró félreértés volt, merthogy az emberek ugye hülyék, hiszen internetadót látnak, miközben a kormány egy technikai módosítással a távközlési adót akarta kiterjeszteni - mert “a távközlés áthúzódik az internetre" -, ráadásul ezt is a szolgáltatóknak kellett volna fizetniük, fogalmazta meg a Vezér.
Amit aztán majd ráterheltek volna a fogyasztóra, ami teljesen logikus lépés, hiszen ha például a magyar társadalom szaporítani akarja a jólképzett hotel-menedzserek számát, akkor is a szülők fizetik Orbán Ráhel tizenötmilliós képzésének számláját, de ők előrelátóbbak, mint az internet-szolgáltatók, és már jóelőre áthárították ezt a költséget a magyar fogyasztóra - te is fizetsz belőle másfél forintot.
Ne legyenek illúzióink, az internet keresztény-nemzeti alapon szabályozva lesz, visszaállítjuk az internet 1944. március 19. előtti állapotát, az internetadó helyett bevezetjük az egér-adót, úgyis sok kárt tettek idén a termésben, elették a libák elől a kukoricát, megérdemlik!
Akinek egere van, az fizetni fog, mint a katonatiszt.
Eleinte csak havidíjat, majd később napidíjat, ami azért lesz humánus, mert míg az egérért havonta akár hatezret is kell fizetni, addig a napidíj csak négyszáz forint lesz annak, akinek lesz egértartási engedélye.
Kétféle egér lesz, az egyik cincog, ha a fenekét nyomkodják, míg a másik nem csinál semmit, ez kicsit többe kerül majd, mert nem idegesíti a felhasználót.
Az internetre anyagot feltölteni pedig az eddigi anarchisztikus állapotoktól eltérően csak egy helyen, a Gyorskocsi utcában lehet majd, ezzel az eljárások egyszerűsítésének és a bürokrácia csökkentésének követelményét is teljesítjük.
A Vezér tudatta népével azt is - és itt van az eb elhantolva - hogy január közepén nemzeti konzultációt kell indítani az internetről, benne az internet szabályozásáról és a pénzügyi kérdésekről, mert “választ kell kapnunk arra a kérdésre, hogy az interneten keletkező hatalmas extra profit hova lesz, és nem lehetne-e annak egy részét itt tartani Magyarországon, és bevonni a költségvetésbe".
A konzultáció vége 2015 első negyedévének, félévének végére várható - fűzte hozzá.
Hogy mitől extra az a profit, azt nem tudom, másrészt meg ez a szép fogalmazás bizony-bizony azt takarja, hogy csak meg akarják adóztatni az internetet, merthogy a ,,nem lehetne-e annak egy részét itt tartani Magyarországon, és bevonni a költségvetésbe" - bizony ez adóztatást jelent.
Pofátlanság, kér magának háromnegyed év egérutat, addigra az amerikaiak csak elkussolnak, aztán verheti a nyálát a sok geek, vagy gyík, vagy ki is, - úgy a nyakába csördítjük az adót, hogy még a nagymamája is zokogni fog!
És már megint ki fog szopni: hát a csóringer, mert a gazdagnak fussa, ugye, majd kicsit mélyebben merít a közpénzből, oszt jónapot, de a nagymama, aki azért fizeti a netet, hogy lássa a gyerekét meg az unokáit legalább a képernyőn, az bizony nagyokat fog cuppantani vénségére, főleg, ha megadóztatják a nyugdíját, vagy elveszik, amit szegény papa után kapott idáig.
Szegény, szegény hülye népem, megint hasbaakaszt téged ez a gátlástalan maffiózó.
Majd azért menjél tapsolni neki, meg ordítsd, hogy Vik-tor, Vik-tor, most meg ússzál egyet diadalmámorban, hiszen győztél, mint a Márton napi lúd a szépségversenyen.
De már neked is serceg a zsír a serpenyőben, párolódik a káposzta - lila, nem vörös, hiszen nem vagyunk mi kommunisták, megmondta Don Viktor Corleone is!
Azért, mielőtt nekiállsz békamenetelni, olvasd el figyelmesen a jövő évi adójogszabályok tervezetét is, és ha nyugdíjas vagy, számold ki az 1.8 százalékos nyugdíjemelésedet, aztán hidd el, hogy ez fedezi az inflációt.
A hit, az nagyon fontos.
Tulajdonképpen miért jó az neked, ha látsz, ha nem vakon botorkálsz a világban?
Nézni is rossz ezt a sok szemétséget, nemde?

Hinni kell.
Vagy inni...


http://www.pupublogja.hu/2014/10/nem-vagyunk-kommunistak.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szépségversenyen, összehasonlítani, asszisztálhatna, pénzforrásokkal, szolgáltatóknak, teljesítményből, adójogszabályok, szabályozásáról, lecsendesítése, tulajdonképpen, magyarországon, helyettesíteni, költségvetésbe, kommunistáknak, cukorspárgával, tizenötmilliós, csökkentésének, titoktartásról, miniszterelnök, anarchisztikus, felhalmozásait, diadalmámorban, visszaállítjuk, szívműtéteknél, következtében, figyelmezteti, megkeresésére, magánvagyonok, államtitkárok, követelményét, megadóztatják, előrelátóbbak, kiterjeszteni, vészterhesebb, diszkrécióról, természetesen, jövő évtől, bankszámlák adatait, svájci bankjától, eddig maximális, magyar hatóságok, elmúlt hetekben, svájci bankokban, most elhunyt, kijelentés masszívan, amerikai Cosa, szavakkal fordult, többi maffiózóhoz, szomszéd kórterem, biztonsági intézkedés, futball-ultrák lecsendesítése, véna-szkenner alkalmazása, VaGYUNK KOMMUNISTÁK, VAGYUNK KOMMUNISTÁK, Credit Suisse, Lázár György, Lázár János, Cosa Nostra, Lázár Jankó, Orbán Ráhel, Viktor Corleone,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Makszim Gorkij gondolata  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Akarat  Png rózsa csokor  Gonosz démon-álarc  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Esti kép  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Örülök, hogy látlak!  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Png telefon  Mi lenne ha  Éretlen vers  Paul David Tripp Április 20  Idő  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Akarat  Facebookon kaptam  Png cica  Png csokor  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Mi lenne ha  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Szép estét kedves látogatóimna...  Alázat  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  A sors  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png férfi  Soha ne kedvezz...  A jó emberek mindig szépek mar...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Minden harmadik...  Rátalálsz  Alázat  Őrizkednünk kell...  A kételkedés kezelése  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam Mírjam barát...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam Krisztinától  Mindig jusson idő nevetni  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png cica  képre írva  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Nem tudhatod  Radikális szeretet  Png kutya  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Png csokor  Tanuld meg ezt a versemet  Nagyi telefonál  Lóhere  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz... 
Bejegyzés Címkék
jövő évtől, bankszámlák adatait, svájci bankjától, eddig maximális, magyar hatóságok, elmúlt hetekben, svájci bankokban, most elhunyt, kijelentés masszívan, amerikai Cosa, szavakkal fordult, többi maffiózóhoz, szomszéd kórterem, biztonsági intézkedés, futball-ultrák lecsendesítése, véna-szkenner alkalmazása, egyenes magyar, vétkes szurkoló, hangszóróból felhangzik, vonat Auschwitzba, társadalom torkán, pénz igennagyon, szentkuti búcsú, saját teljesítményből, kormány tagjai, államtitkárok végezhetnék, nyitott szívműtéteknél, koronát őrző, apró félreértés, emberek ugye, technikai módosítással, távközlési adót, távközlés áthúzódik, szolgáltatóknak kellett, magyar társadalom, jólképzett hotel-menedzserek, szülők fizetik, magyar fogyasztóra, internet 1944, internetadó helyett, libák elől, egérért havonta, napidíj csak, egyik cincog, fenekét nyomkodják, internetre anyagot, eddigi anarchisztikus, eljárások egyszerűsítésének, bürokrácia csökkentésének, internet szabályozásáról, pénzügyi kérdésekről, interneten keletkező, konzultáció vége, szép fogalmazás, amerikaiak csak, nyakába csördítjük, gazdagnak fussa, unokáit legalább, bizony nagyokat, gátlástalan maffiózó, nagyon fontos, szépségversenyen, összehasonlítani, asszisztálhatna, pénzforrásokkal, szolgáltatóknak, teljesítményből, adójogszabályok, szabályozásáról, lecsendesítése, tulajdonképpen, magyarországon, helyettesíteni, költségvetésbe, kommunistáknak, cukorspárgával, tizenötmilliós, csökkentésének, titoktartásról, miniszterelnök, anarchisztikus, felhalmozásait, diadalmámorban, visszaállítjuk, szívműtéteknél, következtében, figyelmezteti, megkeresésére, magánvagyonok, államtitkárok, követelményét, megadóztatják, előrelátóbbak, kiterjeszteni, vészterhesebb, diszkrécióról, természetesen, békamenetelni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3203
  • e Hét: 13470
  • e Hónap: 24581
  • e Év: 178077
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.