Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Államosítsunk!
  2014-12-01 21:57:59, hétfő
 
 
2014. dec 01.
Államosítsunk!
írta: Edgar Swan

A múlt hét gazdag volt. Igaz, nem az ünnepvárás tette különlegessé, emlékezetessé. Szeretett politikusaink, és az "objektív" média sziporkázott, mint ahogy ez mostanában szokása lett neki.

A kormánypárt töretlen elszántsággal folytatja menetelését az izébe. Benyomásom szerint ember nem tudja a kormányban, mit akarnak, miért akarják és hogyan akarják.

Egyedül talán Orbán Viktor tud mindent, de ő meg nem mondja el senkinek. Még önmagának sem. Így aztán a november úgy zárult, ahogy indult. Ha nem is vidáman, de feltétlenül röhejesen.

Volt időszak a kormány életében, amikor valamely ismeretlen okból folyamatosan Kerényi Imre nyilatkozott. Most L.Simon László az "illetékes elvtárs", minden létező ügyben.

Tegnap este sikeresen levezette, miért is a média tehet mindenről. Véleménye szerint ugyanis aljas dolog az, hogy Lázár János Rolex órája egyáltalán téma a lapokban. Mert a nagypapától örökölt óságos időmérő egyáltalán nem ügy, csak a sajtó fújja fel, hogy ott rohadna meg, ahol van. Igaz ugyan, hogy az említett óra nem kimondottan nagypapai örökség. A politikus 4 éve lepte meg magát vele és ez óragyűjteménye egyik legféltetteb darabja.

L.Simon László a hisztériáig felhergelte magát, mivel véleménye szerint senkinek semmi köze nincs Lázár órájához (nyilván a fácánvadászatokhoz és egyéb főúri allűrökhöz sem), Szijjártó házához, Rogán vagyonához, Kósa bulizási szokásaihoz, sem Giró-Szász András fantasztikus gazdagodásához. Mert (L.Simon szerint) a politikusoknak is van magánélete, ami nem tartozik senkire.

Ez teljesen így van! Ezért is nem firtatja senki Lázár hálószobai szereplését, például. De azt igen, hogy a most 39 esztendős politikus miből engedhet meg magának milliós órát, tízmilliós vadászatokat. Ugyanis a fizetése (mivel közpénzből kapja), nyilvános adat. Abból meg nem jön össze a vagyongyarapodás sem, a költekezés sem. A kettő együtt pláne nem.

Szijjártó gyermeknevelési szokásai sem izgatják a közvéleményt. A szintén nagyon fiatal politikus negyedik házvásárlása százmilliós nagyságrendben viszont már izgatja. Joggal, jegyzem meg.

Rogán, Kósa (és még bőven lehetne sorolni) esetében sem kíváncsi senki a szexuális abberrációikra (ha van ilyen), hanem a feltűnő vagyonosodásra.

Giró-Szász orrfújási technikája sem érdekel senkit, de még az sem, veri-e az asszonyt (bár ez szintén nem magánügy), hanem az érdekli a nagyérdeműt, hogyan is milliomosodott meg a tehetséges fiatalember. Konkrétan: hogy volt az az általa alapított cég, amit eladott. Amint nem ő volt a tulajdonos, nyomban igen sok állami megrendelés (közpénz) zúdult a vállalkozásba, mégpedig pályázaton kívül és többször a Századvéggel közösen. Aztán varázslatos módon újra Giró-Szász lett a vállalkozás egyik tulajdonosa, amit ügyesen eladott 750 millióért.

Ellentétben L.Simon úr vélekedésével, ezek NEM magánügyek. Amennyiben nekem, a szomszédomnak és minden magyar állampolgárnak el KELL számolnunk az adóhatóság felé a vagyonunk eredetével (arról nem beszélve, hogy én nem írhatom át hetente négyszer a vagyonbevallásomat, hogy "bocs, az éjjel még találtam egy ingatlant, a meglévő meg megduplázódott") úgy a közpénzből fizetett közalkalmazottaknak is el kell számolni. Mi több, véleményem szerint nekik felénk, polgárok felé is el kell számolniuk. Ha tőlem elvárja a hatóság, joggal, hogy becsületesen valljam be a bevételeimet és fizessem meg az adókat, én meg elvárom a politikusoktól, hogy ők még becsületesebben tegyék meg ezt. Nem azért, mert irígylem az órát, házat, a vadászatot, vagy a koncertjegyet. Nem erről szól a dolog. Nem médiahecc, nem irígység. Becsület - így nevezik a dolgot. Na, nem nálunk. Máshol.

Az sem igazán állja meg a helyét (L.Simon), hogy ne foglalkozzunk már ezzel, mert természetes, hogy egy politikus gazdag. Hiszen ott az USA. Meg lehet nézni, ott is gazdagok a politikusok. Igaz. Csak az a nem mindegy, hogy a politikusi pályára lépés ELŐTT lett valaki gazdag, vagy UTÁNA tollasodott meg, netalán a politikusi befolyását felhasználva. Mert ez utóbbit hívják korrupciónak. Na, nem nálunk. Máshol.

A magam részéről nem csupán a fent említett urak vagyonosodása érdekel, de a miniszterek elnökének és az ő családjának gazdagodása is. Én már csak ilyen kicsinyes vagyok, mit tegyek?

Aztán érdekel még az is, hogy mit tervez a kormány a szegénység, ezen belül kiemelten a gyermekéhezés mérséklése érdekében.

Balog Zoltán az imént a Pesti Vigadóban a következőt mondta: "A kormány politikáját az jellemzi, hogy nem elfedni akarja a szociális területen jelentkező bajokat, hanem feltárni, meglátni és megmutatni azokat."

Ez igazán örvendetes. Megmutatni nem nagyon kell, mert látjuk, benne élünk. Már úgy értem: mi, átlag polgárok látjuk. Kormánytagokra ez nem vonatkozik. Tehát: látjuk a bajokat, nem kell a kormánynak megmutatnia. MEGOLDANI kell. Ugyanis a szegénység, nyomor, munkanélküliség, éhezés, reménytelenség semennyi nézéstől nem fog elmúlni. Működő gazdaság, munkahelyek, megfelelő szociális ellátórendszer kell, nem mutogatás.

Tudnám javasolni a kormányzati költések felülvizsgálatát. A szórványmagyarság kutatása, a koreai diákok ösztondíja, luxusterepjárók vásárlása, agyament stadionépítések helyett a pénz átcsoportosítására lenne szükség, hogy a leginkább égető gondokat kezelni lehessen.

Ezzel szemben pártunk és kormányunk nagyítóval vizsgálja át az országot, hol talál még egy kevés államosítható vagyont, amit majd magánosítani lehet. Ha a hírek igazak, ügyesen dolgoztak a fiúk, mert ráleltek a gyógyszerkereskedelemre, mint eddig államosítatlan területre. Arról nem hallottam, ki fogja megkapni az új birtokot. Talán nem Andy Vajna. Bár, ki tudja?

A magam részéről javasolnám államosítani a Közgép vagyonát, Mészáros Lőrincet egyben, a kormánytagok és rokonaik ingó, ingatlan vagyonát, bankszámláit és hasonló, a közjót szolgáló, közérdeket előtérbe helyező lépéseket. Természetesen megfelelő hatósági vizsgálatok után, a nem igazán tiszta úton szerzett vagyonokra gondolok.

De addig is, legalább hülyének ne nézzenek mindenkit, ha kérni lehet. Ugyanis nem vagyunk mindannyian idióták. Még akkor sem, ha nem mentünk politikusi pályára.

Köszönöm.

http://orditok.blog.hu/2014/12/01/allamositsunk_987
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: vagyongyarapodás, felülvizsgálatát, luxusterepjárók, munkanélküliség, stadionépítések, gyermeknevelési, becsületesebben, gazdagodásához, politikusoknak, abberrációikra, kormánytagokra, államosítatlan, óragyűjteménye, milliomosodott, ellátórendszer, vagyonosodásra, megduplázódott, állampolgárnak, politikusoktól, nagyságrendben, reménytelenség, emlékezetessé, politikusaink, vagyonosodása, allamositsunk, államosítsunk, elszántsággal, államosítható, vélekedésével, vállalkozásba, foglalkozzunk, koncertjegyet, szomszédomnak, gyermekéhezés, természetesen, nyilatkozott, ünnepvárás tette, kormánypárt töretlen, kormány életében, média tehet, nagypapától örökölt, sajtó fújja, hisztériáig felhergelte, kettő együtt, szintén nagyon, szexuális abberrációikra, feltűnő vagyonosodásra, tehetséges fiatalember, vállalkozás egyik, adóhatóság felé, vagyonunk eredetével, közpénzből fizetett, Edgar Swan, Orbán Viktor, Kerényi Imre, Most, Simon László, Lázár János Rolex, Giró-Szász András, Ellentétben, Balog Zoltán, Pesti Vigadóban, Andy Vajna, Mészáros Lőrincet,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mindig jusson idő nevetni  Nem számIt  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Szép estét kedves látogatóimna...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png fotel  Irgalom és ítélet  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Bounty krémes  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Minden harmadik...  Őrizkednünk kell...  Egy maradéktalanul uralt világ  Tavaszi kép  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Paul David Tripp Április 21  Szívem tiéd  Paul David Tripp Április 20  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Alvó cicák  Akarat  A jó emberek mindig szépek mar...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Png férfi  A sors  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Zilahy Lajos gondolata  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Png kislány  Nagyon különös  A kételkedés kezelése  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fehér virág  Mi lenne ha  Akarat  Soha ne kedvezz...  Nem méltó hozzád  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Éretlen vers  Nagyon különös  Próbálj meg ...  Alázat  képre írva  Alázat  Makszim Gorkij gondolata  Az engedelmesség miért nem vál...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  George Byron - Ahogy itt jár -...  Kaffka_Margit  Paul David Tripp Április 20  Erdőn  s immár én is felragyogva, ért...  Akarat  Png cica  Paul David Tripp Április 20  Leonardo da Vinci gondolata  Makszim Gorkij gondolata  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Egy lelki imádság  Png ház  Png kislány  Facebookon kaptam  Png ház  Németh László tollából  Paul David Tripp Április 20  Varga János Veniam - Fontos sz...  Irgalom és ítélet  Akarat  Png férfi 
Bejegyzés Címkék
ünnepvárás tette, kormánypárt töretlen, kormány életében, média tehet, nagypapától örökölt, sajtó fújja, hisztériáig felhergelte, kettő együtt, szintén nagyon, szexuális abberrációikra, feltűnő vagyonosodásra, tehetséges fiatalember, vállalkozás egyik, adóhatóság felé, vagyonunk eredetével, közpénzből fizetett, politikus gazdag, politikusi pályára, politikusi befolyását, magam részéről, fent említett, miniszterek elnökének, gyermekéhezés mérséklése, következőt mondta, kormány politikáját, szociális területen, kormánynak megmutatnia, kormányzati költések, szórványmagyarság kutatása, koreai diákok, leginkább égető, kevés államosítható, hírek igazak, közjót szolgáló, vagyongyarapodás, felülvizsgálatát, luxusterepjárók, munkanélküliség, stadionépítések, gyermeknevelési, becsületesebben, gazdagodásához, politikusoknak, abberrációikra, kormánytagokra, államosítatlan, óragyűjteménye, milliomosodott, ellátórendszer, vagyonosodásra, megduplázódott, állampolgárnak, politikusoktól, nagyságrendben, reménytelenség, emlékezetessé, politikusaink, vagyonosodása, allamositsunk, államosítsunk, elszántsággal, államosítható, vélekedésével, vállalkozásba, foglalkozzunk, koncertjegyet, szomszédomnak, gyermekéhezés, természetesen, nyilatkozott, folyamatosan, vadászatokat, házvásárlása, közvéleményt, bankszámláit, magánosítani, kormánytagok, államosítani, felhasználva, fantasztikus, századvéggel, bevételeimet, korrupciónak, legféltetteb, becsületesen, sziporkázott, különlegessé, hisztériáig, kimondottan, felhergelte, gazdagodása, családjának, tulajdonosa, megmutatnia, munkahelyek, politikáját, nagypapától, ellentétben, miniszterek, varázslatos, vizsgálatok, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2637
  • e Hét: 16867
  • e Hónap: 27978
  • e Év: 181474
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.