Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Döbrögi válaszra sem méltatta! Ő is költözik!
  2015-05-07 20:47:35, csütörtök
 
  Döbrögi válaszra sem méltatta! Ő is költözik!

Posted on 2015/05/07 Szerző: Admin

Nem válaszolt nyílt levelére Orbán Viktor annak a családapának, aki elkeserdésében fordult a nyilvánossághoz. Mindhárom fia Angliába ment mosogatni. A harmadik már munkába is állt - havi félmilliós fizetésért.
Közösségi oldalán mondott köszönetet támogatóinak Cserpák István. Ő az az édesapa, aki egy éven belül harmadik fiát kísérte ki a repülőtérre: mindannyian Angliába mentek mosogatni. Nyílt levelét, amiben Orbán Viktort hibáztatja családja szétszakításáért, a Bors is közölte. István újabb nyílt levelében most azokhoz szólt, akik támogatták őt.
- Nagyon szépen köszönöm a közel 12.000 megosztást és 6.550 like-ot - kezdi levelét, amit közösségi oldalára is feltöltött. Később megemlíti: előző levélének címzettje nem reagált neki: ,,Orbán Viktor nem válaszolt a levelemre, de mindegy is, mert túl kicsi vagyok ahhoz, hogy egy ilyen politikai kör foglalkozzon az én egyéni problémámmal."
Jó hírrel is szolgál István: ,,Harmadik gyerekem ma írta alá a munkaszerződést, és mától teljes jogú mosogató, havi közel fél milliós fizetésért."
Íme a levél:
Köszönő levél.
Nagyon szépen köszönöm, a közel 12.000 megosztást és 6.550 like-ot. Látszik, hogy egy nagyon érzékeny pontját találtam el a Magyar embereknek. Igazán sok őszinte hozzászólás érkezett, nagyon szívhez szóló és megható történetekkel. Rengeteg külföldön élő Magyar honfitársam is hozzászólt, de 99%-ban nem bánta meg, hogy külföldre távozott. Egyedül az itthon hagyott családtagjait, szeretteit sajnálja mindenki és azt az országot, ahol gyermekkorát élte vidáman és boldogan. A szüleink is, és én is, sokkal szebb és tartalmasabb jövőt képzeltünk el ebben a gyönyörű országban. Sajnos a politikai hatalom ezt meggátolja. Hogy mi ennek a célja, sajnos most homályos, de egyszer úgyis mindenre fény derül.
Orbán Viktor nem válaszolt a levelemre, de mindegy is, mert túl kicsi vagyok ahhoz, hogy egy ilyen politikai kör foglalkozzon az én egyéni problémámmal.
Van egy jó hírem is. Harmadik gyerekem, ma írta alá a munkaszerződést, és mától, teljes jogú mosogató, havi közel fél milliós fizetésért. Regisztrált Angliai munkavállaló lett. Holnap lesz az első munkanapja.
Külön köszönöm az Angol kormánynak, hogy semmilyen akadályt nem gördített a kitelepedés elé.
Innen üzenem, minden becsülettel dolgozni akaró Magyar embernek, hogy ne féljen változtatni. Meg lehet teremteni egy biztos és élhető jövőt, ha nem itthon, hát külföldön. De akárhol is vagyunk a nagyvilágban, a szívünk mindig MAGYAR marad...
Mégegyszer, köszönöm nektek a támogatást és a rengeteg őszinte jókívánságot.
Szeretlek titeket !!!! .
Üdv. Cserpák István.
(bors)
Bal-Rad komm: Egy kifosztott, szétrabolt, gyarmattá tett ország Nyugat-Európa mosogatófiúivá és kézilányaivá degradált nemzedéke szüleinek fájdalomkiáltása is lehetne ez a levél. A vége felé egy rossz tanáccsal: “...Innen üzenem, minden becsülettel dolgozni akaró Magyar embernek, hogy ne féljen változtatni. Meg lehet teremteni egy biztos és élhető jövőt, ha nem itthon, hát külföldön..."
Ez nem egy megfogadandó vagy követendő tanács! Ez a hazaáruló és nemzetrontó-kifosztó politikai bűnbandák tetteinek jóváhagyása!
Innen üzenem, minden becsülettel dolgozni akaró Magyar embernek, hogy ne féljen változtatni. Meg lehet teremteni egy biztos és élhető jövőt ITTHON-MAGYARORSZÁGON!
A gonosztevőink-kifosztóink-országelsikkasztóink számára ez az ország nem több, mint VADÁSZTERÜLET! Ahol a zsákmányukat gyűjtik.
NEKÜNK-MAGYAROKNAK-A HAZÁNK!
NEKÜNK-MAGYAROKNAK-KELL MEGTEREMTENÜNK EGY BIZTONSÁGOS ÉS ÉLHETŐ MAGYARORSZÁGOT!
Közösen-NÉLKÜLÜK! A banditák nélkül!

https://balrad.wordpress.com/2015/05/07/dobrogi-valaszra-sem-meltatta-o-is-koltoz ik/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szétszakításáért, fájdalomkiáltása, nyilvánossághoz, munkaszerződést, megteremtenünk, magyarországon, elkeserdésében, magyarországot, mosogatófiúivá, gonosztevőink, családtagjait, vadászterület, történetekkel, foglalkozzon, jókívánságot, gyermekkorát, megfogadandó, nagyvilágban, kézilányaivá, támogatóinak, munkavállaló, problémámmal, tartalmasabb, családapának, zsákmányukat, változtatni, magyaroknak, mindannyian, regisztrált, repülőtérre, becsülettel, kitelepedés, hozzászólás, biztonságos, jóváhagyása, nemzetrontó, éven belül, ilyen politikai, nagyon érzékeny, itthon hagyott, gyönyörű országban, politikai hatalom, első munkanapja, szívünk mindig, rengeteg őszinte, vége felé, rossz tanáccsal, megfogadandó vagy, zsákmányukat gyűjtik, banditák nélkül, Orbán Viktor, Cserpák István, Orbán Viktort, Regisztrált Angliai, NEKÜNK-MAGYAROKNAK-A HAZÁNK, NEKÜNK-MAGYAROKNAK-KELL MEGTEREMTENÜNK EGY BIZTONSÁGOS ÉS ÉLHETŐ MAGYARORSZÁGOT,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  A hét szűk esztendő  Föld napja április 22  A világnak égető szüksége van ...  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Naplemente  Muratáj  Próbálkozni kell ahhoz,  Miért nem menti meg Jézus...  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Szép estét  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam  A világnak égető szüksége van ...  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét kedves látogatóimna...  Ébredj  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Beney Zsuzsa - Álom  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  A keserű igazság  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Egyszerűen  Fodor Ákos költő,  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Maradék idő  William Shakespeare idézet  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Minden gyerek jó.  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Naplemente  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Volt egy...  Amit átélünk,  Életművészet  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Az idő elsodorja létezésünk  Ünnepelj csak  Gaál Viktor gondolata  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Alvó cica  képre írva  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
éven belül, ilyen politikai, nagyon érzékeny, itthon hagyott, gyönyörű országban, politikai hatalom, első munkanapja, szívünk mindig, rengeteg őszinte, vége felé, rossz tanáccsal, megfogadandó vagy, zsákmányukat gyűjtik, banditák nélkül, szétszakításáért, fájdalomkiáltása, nyilvánossághoz, munkaszerződést, megteremtenünk, magyarországon, elkeserdésében, magyarországot, mosogatófiúivá, gonosztevőink, családtagjait, vadászterület, történetekkel, foglalkozzon, jókívánságot, gyermekkorát, megfogadandó, nagyvilágban, kézilányaivá, támogatóinak, munkavállaló, problémámmal, tartalmasabb, családapának, zsákmányukat, változtatni, magyaroknak, mindannyian, regisztrált, repülőtérre, becsülettel, kitelepedés, hozzászólás, biztonságos, jóváhagyása, nemzetrontó, kifosztóink, honfitársam, embereknek, megosztást, mégegyszer, támogatást, szeretteit, fizetésért, képzeltünk, munkanapja, hozzászólt, támogatták, kormánynak, meggátolja, feltöltött, hibáztatja, szétrabolt, köszönetet, kifosztott, félmilliós, politikai, levelemre, közösségi, válaszolt, hazaáruló, követendő, mindhárom, külföldön, mosogatni, országban, bűnbandák, címzettje, levélének, megemlíti, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4225
  • e Hét: 18455
  • e Hónap: 29566
  • e Év: 183062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.