Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Savanyúbbak vagyunk az európai átlagnál
  2015-06-02 21:23:04, kedd
 
  Sok fanyalgó, ki érti? Itt a mosoly országában, ahol minden, mint a karikacsapás, minden isteni, vagy jobb. És javul állandóan, vagyis állandó a javulás. Csak a rezsi csökken.

Semmi nem elég na.Jó még ott van a aduász, Kövér elnök, na az még majd odabasz. Meg a kopasz Szilárd, ketten együtt a dinamikus duó, a szakrális jelleget Kerényi, a mágiát Matolcsy biztosítja, Lázár pedig a kedvességet. És az élen ott ül és szotyit töpköd, hogy az isten áldja telibe, minden magyarok pöttömpalkója.
Hogy a faxba lehet ez? Hiszen már a holokausztot is tanítják a katolikus egyetemen, a homokosok jogai egyre jobban "kiteljesednek" és egyre többen leszünk, mert besegített a demokratikus USA amikor ránktolta a menekülteket.
És a "magyarok" filmsikereiről még nem is emlékeztem meg, a Saul fiairól és a hamarosan várható 500 ezer vendég-állampolgárról sem. Tényleg, mi kell még ezeknek az örökké elégedetlenkedő magyaroknak?

*************

Savanyúbbak vagyunk az európai átlagnál

június 1., hétfő 22:09
356 59

Az Eurostat legújabb felmérése szerint az uniós átlagnál elégedetlenebbek vagyunk az életünkkel. A megkérdezetteknek az életük különböző területeit kellett értékelniük egy 10-es skálán. Erre a magyaroknak átlagosan 6,2 pont jött ki, az uniós átlag pedig 7,1 pont volt. Ugyanennyire be vannak savanyodva a ciprusiak, a görögök és a portugálok is, náluk is 6,2 pont jött össze átlagban.

A kutatás alapján a szomszédos országok közül csak Szerbiában látják rosszabbnak a helyzetet, mint mi, ők 4,9-re értékelték a helyzetüket. A szlovének és a szlovákok viszont 7 pontra, horvátok 6,3-ra értékelték az elégedettségüket. A románok pedig a 7,2 ponttal túl is lépték az uniós átlagot. Az osztrákoknál ugyanez 7,8 pont.
Átlagos elégedettség az Európai Unióban - Forrás Eurostat


Különösen elégedettek magukkal a dánok, a finnek, a svédek és az izlandiak is, ők mind 8 pontot adtak maguknak. Viszont a legjobban a bolgárok lehetnek ki, mert náluk az átlag csak 4,8 pont volt.

A statisztikusok az személyes kapcsolatok, a lakáskörülmények, a közlekedéssel töltött idő, a lakókörnyezet, a zöldterületek és szabadidős lehetőségek, a munkahely, az időfelhasználás és a pénzügyi helyzet megítélésére kérték a megkérdezetteket.
európai életminőség index
európai életminőség index Forrás: Eurostat

A magyarok a legmagasabb pontszámot, 7,6-ot a személyes kapcsolatok megítélésnek adták, a legalacsonyabbat, 5,2-t pedig pénzügyi helyzetüknek. A megkérdezett magyarok a lakhatási körülményeikre 6,8 pontot, a munkába járás idejére 7,1, lakókörnyezetükre 6,5, a zöldterületekre és szabadidős lehetőségekre 6,2, munkahelyükre 7,1, időbeosztásukra 6,3 pontot adtak a lehetséges 10-ből. (via MTI)




http://444.hu/2015/06/01/savanyubbak-vagyunk-az-europai-atlagnal/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: legalacsonyabbat, lakáskörülmények, megkérdezetteket, elégedettségüket, elégedetlenebbek, időbeosztásukra, elégedetlenkedő, időfelhasználás, zöldterületekre, statisztikusok, filmsikereiről, körülményeikre, állampolgárról, pöttömpalkója, kiteljesednek, munkahelyükre, közlekedéssel, zöldterületek, lehetőségekre, lakókörnyezet, megítélésére, elégedettség, megítélésnek, helyzetüknek, holokausztot, menekülteket, megkérdezett, ugyanennyire, demokratikus, osztrákoknál, karikacsapás, rosszabbnak, lehetőségek, savanyúbbak, kapcsolatok, magyaroknak, mosoly országában, rezsi csökken, kopasz Szilárd, szakrális jelleget, mágiát Matolcsy, isten áldja, faxba lehet, katolikus egyetemen, homokosok jogai, hamarosan várható, örökké elégedetlenkedő, európai átlagnál, uniós átlagnál, életük különböző, 10-es skálán, magyaroknak átlagosan, Európai Unióban, Forrás Eurostat,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Még csak most kezdődik a nap  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Nem tudhatod  Facebookon kaptam Krisztinától  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Akarat  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Nevem  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Kaffka_Margit  Szép álmokat!  Szabolcska Mihály – Ákác...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Png nő  Akarat  Erdőn  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Kerüld el az evangélium örömén...  Szép álmokat!  Leonardo da Vinci gondolata  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Esti kép  Paul David Tripp Április 20  Ami embereknek lehetetlen, az...  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Akik bántanak téged  Jó éjszakát  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Png csokor  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Szívem tiéd  Az igazi szeretetért rendszeri...  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam Annuska bar...  Varga János Veniam - Fontos sz...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Mi lenne ha  Soha ne kedvezz...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Png cica  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Reménység és erő Krisztustól e...  Png csokor  Png csokor  Mi lenne ha  Jónás Tamás – Végtelen b...  Esti kép  Fekete István - Akác  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Nagyi telefonál  Akarat  képre írva  Png virág  Png lepke  Fekete István - Akác  Kaffka_Margit  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  George Gordon Lord Byron: Inez... 
Bejegyzés Címkék
mosoly országában, rezsi csökken, kopasz Szilárd, szakrális jelleget, mágiát Matolcsy, isten áldja, faxba lehet, katolikus egyetemen, homokosok jogai, hamarosan várható, örökké elégedetlenkedő, európai átlagnál, uniós átlagnál, életük különböző, 10-es skálán, magyaroknak átlagosan, uniós átlag, kutatás alapján, szomszédos országok, szlovákok viszont, románok pedig, uniós átlagot, osztrákoknál ugyanez, bolgárok lehetnek, átlag csak, személyes kapcsolatok, közlekedéssel töltött, pénzügyi helyzet, legmagasabb pontszámot, megkérdezett magyarok, lakhatási körülményeikre, munkába járás, lehetséges 10-ből, legalacsonyabbat, lakáskörülmények, megkérdezetteket, elégedettségüket, elégedetlenebbek, időbeosztásukra, elégedetlenkedő, időfelhasználás, zöldterületekre, statisztikusok, filmsikereiről, körülményeikre, állampolgárról, pöttömpalkója, kiteljesednek, munkahelyükre, közlekedéssel, zöldterületek, lehetőségekre, lakókörnyezet, megítélésére, elégedettség, megítélésnek, helyzetüknek, holokausztot, menekülteket, megkérdezett, ugyanennyire, demokratikus, osztrákoknál, karikacsapás, rosszabbnak, lehetőségek, savanyúbbak, kapcsolatok, magyaroknak, értékelniük, kedvességet, helyzetüket, elégedettek, legmagasabb, életminőség, savanyubbak, biztosítja, besegített, értékelték, emlékeztem, szerbiában, portugálok, pontszámot, szomszédos, lehetséges, területeit, életünkkel, szabadidős, országában, savanyodva, különösen, felmérése, homokosok, egyetemen, katolikus, szlovákok, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 842
  • e Hét: 11109
  • e Hónap: 22220
  • e Év: 175716
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.