Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
TARLÓSGRAD HÉTKÖZNAPJaI
  2015-07-20 18:42:00, hétfő
 
  TARLÓSGRAD HÉTKÖZNAPJAI

Budapesti életképek: Drog, pia, menekült, csöves

2015. július 19. 17:21


Varga Moncsi - Hunhír.info

Ez a város tényleg megérett a pusztulásra. Deák térre menni agyhalál, de lassan már nem marad közterünk. Mocsok és fertő, ilyen vagy olyan. Drog vagy pia, menekült vagy csöves. Kómásan fekvő mellett isznak a fiatalok. Alvó csöves mellett csókolózik az ifjú pár. Részegen gubbasztó mellett leánybúcsú résztvevői bohóckodnak.

A Jászain csöves cigányok vertek sátrat, ott élnek, hevernek, isznak, hánynak és a bokrokba szarnak. Zaklatják, akit érik. Tehetik, senki nem csapja őket nyakon. Két kicsi cica a játszótársuk, néha futtatják, majd elkapják őket és nagyokat röhögnek.

Tíz méterre tőlük két rendőr őrzi a migránsokat. Egy csapat gyerek, tíz évestől tizenhatig. Nem ott vannak, ahol lenniük kellene. Honnan jöttek, senki nem tudja. A koruk is néha változik. A papír pedig csak egy fecni marad.
A híd túloldalán nagydarab kopasz, mögötte libasorban hat hátizsákos. Üres a rendőrautó az úton, megy hát és vezeti a pénzesebb csapatot. Autóhoz, szállásra, vagy csak kifosztani? Kit érdekel?

A csövessel senki nem törődik. Lejmol, kiabál, kötözködik. Mert neki ehhez is joga van. Neki csak joga van, kötelessége semmi.

A csapnál három afgán fiú mosakszik. Szappan, dezodor, kézfertőtlenítő és hajvax. Tiszta ruha, tökéletes német tudás. Nem mennek a táborba. Bárhová, de oda nem. Mert ők nem akarnak verekedni. A táborokban, tudják, csak balhé van. Három évig tanultak a németeknél, mennek oda vissza dolgozni. Vagy csak mese, de akkor is szép. Szóval mennek, innen el. Mindegy, hogyan. De a táborba nem!

Menekült család - valahonnan, a nagyvilág keleti feléből. Két kisgyerek. A papírok - elvesztek. Elvesztek? Ramadán vége van, hát ajándékot adnak a Nyugatiból loholva érkező segítőknek. Egy szatyor gyerekruha, ennyi az ajándék. Másuk nincs. De ramadánkor ajándékot kell adni. Aztán futnának tovább, el a rendőrök elől. Mert nincs papír, a fogdára pedig inkább nem mennének a kicsikkel. Nekik még az utca is jobb.

A mellettünk álló hajléktalan a kezében forgatott banánt a kisebbik gyerek kezébe nyomja. Az utolsó étele mára. Ki tudja, még meddig. Ő pedig nem kap semmit a migránsokat segítőktől. Az afgán fiú kér neki. Mondja németül a menekült, amannak is adjanak. De nem jár, mert magyar. A magyarnak nem jut adomány. Hát meghívtam egy kávéra. És mesél. Mesél a hajléktalanokról, a csövesekről, a migránsokról. Az éjszakai verekedésekről, a késekről, amik gyorsan előkerülnek. Kifosztásokról és rablásokról, amiket az éjszakában, az utcán hall.

És a Nyugati. Segítők csapata. Étel már nincs, és mindenki telefonkártyát akar szerezni az éjszakában. Öreg szudáni egyedül, a társai, a pénzesek odahagyták. Az unióban már nem kell az összetartás. Menne a táborba, de nem tudja, hogyan. Minden szót megköszön, mosolyog, és megint megköszön. A többinek csak telefonkártya kellene. Gyerek kókad a padon, anyja hallgat, apja csak telefonálni akar. Nem ér rá Debrecenig, most, azonnal, adjon valaki!

Egy srác biciklivel arra teker. Mocskos hazaárulók - üvölti. A segítők pedig ugranának felé, de a többi lefogja a lázadókat. A többi pedig köhög. Szárazon, ugatva. És ugyanúgy köhög két segítő... Azt hiszem, én inkább hazamegyek. És imákat mormolok azért, hogy ne legyen igaz a hír: elfogyott a TBC elleni oltás.

De a hír igaz, a tévé megint bemondja. Nem kap már a kisbaba oltást, egynek sem jut a magyar kicsik közül, mert ebben az évben egyáltalán nem kapott az ÁNTSZ. Ami volt, elfogyott, nem jut már. Nincs oltás, de van tébécés menekült számolhatatlan. Szabadon kószál, hozza és szórja a kórt. Tébécét, tán rühöt, atkát és még ki tudja, mennyi egzotikus csodát. És vannak kisbabák, akik rejtélyes módon örökre elalszanak. Magyarok.
De vannak légvédelmi szirénák is, tavaly mindet letesztelték.. Működnek tökéletesen. Lehet majd visítattatni őket, ha minket is elér a fekete halál.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=85329
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hajléktalanokról, kézfertőtlenítő, kifosztásokról, telefonkártyát, verekedésekről, számolhatatlan, telefonkártya, visítattatni, letesztelték, játszótársuk, migránsokról, hétköznapjai, összetartás, telefonálni, kötelessége, előkerülnek, rablásokról, bohóckodnak, tökéletesen, migránsokat, csövesekről, hajléktalan, pusztulásra, elalszanak, valahonnan, tizenhatig, egyáltalán, hazaárulók, éjszakában, biciklivel, résztvevői, leánybúcsú, mellettünk, németeknél, légvédelmi, ramadánkor, város tényleg, bokrokba szarnak, csapat gyerek, papír pedig, fecni marad, pénzesebb csapatot, csövessel senki, csapnál három, nagyvilág keleti, szatyor gyerekruha, rendőrök elől, fogdára pedig, mellettünk álló, kezében forgatott, kisebbik gyerek, utolsó étele, TARLÓSGRAD HÉTKÖZNAPJaI, TARLÓSGRAD HÉTKÖZNAPJAI, Varga Moncsi,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Paul David Tripp Április 19  Makszim Gorkij gondolata  210 éve született a SZÓZAT meg...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Mindig jusson idő nevetni  Reménység és erő Krisztustól e...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Szép álmokat!  George Byron - Ahogy itt jár -...  Szívem  Png cica  Hiányzik  Png virág  Png csokor  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Irgalom és ítélet  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Alázat  Nevem  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Szívem  Facebookon kaptam  Nem számIt  Png ház  Lóhere  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Bertolt Brecht -től idézet  Png csokor  Ne kapaszkodj magasabbra,  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam Krisztinától  Varga János Veniam - Fontos sz...  Nagyi telefonál  Zilahy Lajos gondolata  Makszim Gorkij gondolata  Irgalom és ítélet  George Byron - Ahogy itt jár -...  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem tudhatod  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Kerüld el az evangélium örömén...  Lóhere  Tanuld meg ezt a versemet  Szép estét  Reménység és erő Krisztustól e...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Png kislány  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Nem tudhatod  Csak a fogyatkozás látható  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  A Megváltó szolgálatában  Szép estét kedves látogatóimna...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png virág  Hiányzik  Nagyon különös  George Byron - Ahogy itt jár -...  Makszim Gorkij gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Alázat  Nem méltó hozzád  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Jó éjszakát  Reménység és erő Krisztustól e... 
Bejegyzés Címkék
város tényleg, bokrokba szarnak, csapat gyerek, papír pedig, fecni marad, pénzesebb csapatot, csövessel senki, csapnál három, nagyvilág keleti, szatyor gyerekruha, rendőrök elől, fogdára pedig, mellettünk álló, kezében forgatott, kisebbik gyerek, utolsó étele, migránsokat segítőktől, éjszakai verekedésekről, utcán hall, pénzesek odahagyták, többinek csak, srác biciklivel, segítők pedig, többi lefogja, többi pedig, tévé megint, kisbaba oltást, magyar kicsik, évben egyáltalán, fekete halál, hajléktalanokról, kézfertőtlenítő, kifosztásokról, telefonkártyát, verekedésekről, számolhatatlan, telefonkártya, visítattatni, letesztelték, játszótársuk, migránsokról, hétköznapjai, összetartás, telefonálni, kötelessége, előkerülnek, rablásokról, bohóckodnak, tökéletesen, migránsokat, csövesekről, hajléktalan, pusztulásra, elalszanak, valahonnan, tizenhatig, egyáltalán, hazaárulók, éjszakában, biciklivel, résztvevői, leánybúcsú, mellettünk, németeknél, légvédelmi, ramadánkor, kötözködik, kifosztani, táborokban, gyerekruha, segítőktől, rendőrautó, csókolózik, segítőknek, nyugatiból, libasorban, hátizsákos, tarlósgrad, hazamegyek, túloldalán, debrecenig, odahagyták, lázadókat, pénzesebb, csövessel, kicsikkel, életképek, meghívtam, ugranának, ajándékot, rejtélyes, egzotikus, nagydarab, magyarnak, közterünk, budapesti, nagyvilág, elfogyott, kisgyerek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2247
  • e Hét: 12514
  • e Hónap: 23625
  • e Év: 177121
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.