Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A felmondott szentimrés altatóorvos szerint havi háromszáz ó
  2015-12-07 21:44:25, hétfő
 
 

Szóval.
Én nem sajnálom a pénzt az orvosoktól .A politikusoktól se a fizetést sajnálom, hanem amit ellopnak, de ez más kérdés.
Nem sajnálom a havi 800 ezret. De ne mondja, azt senki hogy ez kevés, és nem lehet belőle megélni. Ez az egyik dolog
Másik dolog: szerintem a fizetés nem minden. A körülmények ,hogy milyen eszközökkel kell dolgozni, hogy lerohad-e a vakolat a kórházban, hogy elavult vacak eszközök , nem megfelelő gyógyszerek vannak, na ez a nagy gond. Teljesen megértem, amikor orvosok emiatt feladják.
Mellesleg ha már orvosok: és az ápolók? Ők mosdatják a beteget, kikapar a szarból..és mennyit is kapnak? Botrányosan keveset. De ők is elmennek lassan. Ezt is megértem.
Azt is megértem: nagyon sokat kell az némelyik orvosnak dolgozni. Sokkal többet, mint az elvárható emberileg. Meg értem azt is ha emiatt elmennek.
Csakhogy. Emiatt kétféle ember marad az egészségügyben: a legelhivatottabbak, és a szarok. Saját tapasztalat, horror történeteket kellet megélni, némelyik orvossal, nővérekkel, úgy bánnak a betegekkel. És nem csak a stílussal a hozzáállással van baj: a szakmai hozzáértéssel is.
Nem akartam saját dolgokat belfűzni, csak annyit mondok, idős rokon háziorvosa, hihetelten milyen szarul végzi a munkáját. Bunkó nemtörődöm, de a markát tarja. Óriási mázli ,hogy akadt egy normális háziorvos, akihez átvittük a kartonját.
De sok helyütt, nem akad normális ,sőt semmilyen se akad!

És még egy dolog, ezt is leírtam lentebb. Nem csak az orvosok meg a tanárok miatt kellene aggódni. Mi van a dolgozókkal? Olyan törvényeket hozott a kormány, ami miatt szarabb helyzetbe kerülnek, alig kapnak fizetést, de dolgozhatnak míg bele nem döglenek.
És senki ne mondja azt hogy hohú tanulni kéne. 40-50 vagy felette lévő emberekről van szó, akiknek sok esetben volt normális szakmája, de mára ilyen fos helyzetbe jutott. Örül ha kap 100 ezret és nem közmunkás! Nekik már nincs lehetőségük tanulni. Ha pedig valaki szegény, a legtöbb esetben, nem tudja megoldani a gyereke taníttatását sem...röghöz kötés, jobbágysor mint a középkorban.

Viszont! Azok a fiatalok, akik azért tudtak tanulni , tudnak legalább egy nyelvet, elhúznak! Inkább mosogat Londonban. Mindenki elhúz innen. Aztán majd csak maradnak azok akiknek semmilyen más lehetőségük nincs. És ők fogják fenntartani az államot?
Nabasszamegakurvaélet.

Szóval az a lényeg, ez nem csak az orvosok problémája, az egész társadalomé. Az hogy elhúznak innen, kurva nagy baj.

De...hiába , többet írtam mint az egész cikk...de kit érdekel? Szóval...a 2/3-ad, az 2/3-ad. 2018-ban is nyer a Fidesz, oszt jó napot. Aki meg itthon marad, hát..majd él a levegőből. Mert se nyugdíj, se fizetés ,se kórház se iskola semmi.



*************************


A felmondott szentimrés altatóorvos szerint havi háromszáz óra munkaért járt a béremelés

Botos Tamás
egészségügy
ma 20:18


Dr. Csurgai Annamária, a Szent Imre Kórházban felmondott hét anszteziológusnak egyike az RTL Klub Híradójának elmondta, hogy legutóbb 2013 és 2014 között volt béremelés az osztályon, akkor bruttó 878 ezerre emelték a fizetését. Az kórház igazgatója szerint idén ősszel is volt egy emelés, de ez az altatóorvos szerint csak úgy jött ki, ha nagy számban vállaltak túlórát, ami összesen több mint havi háromszáz munkaórát jelentett volna. Ha valaki ezt vállalta, akkor bruttó 980 ezret kapott.

Az orvosok szerint a Szent Imrében nem csak a fizetés miatt mondtak fel, hanem mert a nővérek száma annyira lecsökkent, hogy az rengeteg plusz feladatot rótt rájuk.



http://444.hu/2015/12/07/a-felmondott-szentimres-altatoorvos-szerint-havi-haromsz az-ora-munkaert-jart-a-beremeles

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: politikusoktól, egészségügyben, hozzáértéssel, hozzáállással, történeteket, taníttatását, dolgozhatnak, középkorban, gyógyszerek, társadalomé, lehetőségük, törvényeket, egészségügy, eszközökkel, altatóorvos, fenntartani, botrányosan, tapasztalat, körülmények, híradójának, altatoorvos, dolgozókkal, problémája, felmondott, lecsökkent, orvosoktól, jobbágysor, nemtörődöm, szentimres, betegekkel, emberekről, nővérekkel, szentimrés, igazgatója, háziorvosa, hihetelten, fizetést sajnálom, egyik dolog, nagy gond, némelyik orvosnak, elvárható emberileg, szakmai hozzáértéssel, markát tarja, normális háziorvos, tanárok miatt, legtöbb esetben, gyereke taníttatását, orvosok problémája, egész társadalomé, hogy elhúznak, egész cikk, felmondott szentimrés, Botos Tamás, Csurgai Annamária, Szent Imre Kórházban, Klub Híradójának, Szent Imrében,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Alakot vált...  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  Szép estét kedves látogatóimna...  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Muratáj  Életművészet  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Muratáj  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Messziről jött ember  Gábor Dénes gondolata  Búzaszentelés  Egyszerűen  Gondolatok az életről és szere...  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emlék  Pillangó  A végzet az  Facebookon kaptam Krisztinától  Két tekintet van  Szép estét kedves látogatóimna...  Ez a jó az alvásban.  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  802 esztendeje, 1222. április ...  Jékely Zoltán: Szent György-k...  A fenyő nem szép fa, (...)  Szent György nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam Krisztina b...  Beney Zsuzsa - Tavasz  A végzet az  Sokkal bölcsebb a természet,  Április 22. a Föld napja,  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
fizetést sajnálom, egyik dolog, nagy gond, némelyik orvosnak, elvárható emberileg, szakmai hozzáértéssel, markát tarja, normális háziorvos, tanárok miatt, legtöbb esetben, gyereke taníttatását, orvosok problémája, egész társadalomé, hogy elhúznak, egész cikk, felmondott szentimrés, kórház igazgatója, altatóorvos szerint, orvosok szerint, fizetés miatt, nővérek száma, rengeteg plusz, politikusoktól, egészségügyben, hozzáértéssel, hozzáállással, történeteket, taníttatását, dolgozhatnak, középkorban, gyógyszerek, társadalomé, lehetőségük, törvényeket, egészségügy, eszközökkel, altatóorvos, fenntartani, botrányosan, tapasztalat, körülmények, híradójának, altatoorvos, dolgozókkal, problémája, felmondott, lecsökkent, orvosoktól, jobbágysor, nemtörődöm, szentimres, betegekkel, emberekről, nővérekkel, szentimrés, igazgatója, háziorvosa, hihetelten, annamária, mellesleg, mosdatják, béremelés, megfelelő, háromszáz, emberileg, elvárható, vállaltak, fizetését, beremeles, stílussal, háziorvos, osztályon, semmilyen, jelentett, munkaórát, kartonját, kórházban, helyzetbe, londonban, közmunkás, haromszaz, szerintem, megoldani, feladatot, levegőből, fiatalok, maradnak, megértem, belfűzni, legutóbb, normális, elmennek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4225
  • e Hét: 18455
  • e Hónap: 29566
  • e Év: 183062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.