Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Üzenet a Nemzeti Választási Bizottságnak: gyáva és hitvány i
  2016-02-29 21:11:38, hétfő
 
 

Üzenet a Nemzeti Választási Bizottságnak: gyáva és hitvány intézmény vagytok.
2016.02.29. 21:07

Tök mindegy hányan szavazták meg, és hányan nem szavazták meg a rezsi néni által jegyzett, vasárnapi boltzárról beadott népszavazási indítványt a bizottságban. Az is teljesen mindegy az elnököt leszavazták, vagy nem szavazták le ebben a kérdésben. Annak sincs jelentősége mennyit ér a bizottságban ülők lelkiismerete amit éppen most árultak el a saját maguk által hozott törvények be nem tartásával. Annak van jelentősége, hogy ebben az országban a lakosság nagy része jogkövető, tiszteli és betartja a törvényeket bármennyire is nem tetszik az neki. És a bizottság hét tagja most aprópénzért kiírta magát a jogot betartó állampolgárok közül, elárulta egy olyan értéket amelynek betartása sok ember számára még a demokráciába vetett maradék hitet jelentette.

A vasárnapi bolt bezárások bizony sok embernek nem tetszenek. A nagyobbik kormánypárt valamiért azonban mégis beleállt annak törvényesítésébe, hogy vasárnap ne legyenek nyitva a boltok. A kisebbik kormánypárt által benyújtott törvénytervezet eleinte bohózatba illő agyszüleménynek tűnt, normális ember nem is vette komolyan az ilyen tőlük érkező indítványt, ahogy magát a kisebbik kormánypártot sem gondolta soha épeszűnek, vagy hitelesnek. Mégis megtörtént a boltok vasárnapra való bezárása.

Volt is vita az egészből rendesen, a kisebbik kormánypárt még a templomot is behozta érvként maga mellett, bár maga ebből a szempontból nagyon álszent álláspontot képvisel. Már az elejétől sokan igyekeztek eltöröltetni ezt a nagy felháborodást kiváltó törvényt. Erre lett volna alkalmas a népszavazás intézménye.

Azonban a Fidesz, aki maga ellenzékként kiválóan használta fel a népszavazás adta jogot maga mellett többek között egy háromszáz forintos vizitdíj eltörlése kapcsán, hatalomra kerülve már nem tartotta annyira fontosnak bárki is hasonlót cselekedjen éppen vele szemben. Most ne beszéljen az emlékezet arról miről is szólt volna a vizitdíj abban az időben, és milyen ma az egészségügy helyzete. Szóval mindenféle trükkös törvénykezéssel megnehezítette a népszavazást, még az alaptörvényébe is bevette miről nem lehet az országnak véleményt nyilvánítani. Még az apró részletekre is odafigyeltek a népszavazás akadályozásánál, ha kellet naponta változtattak a szabályozáson ha valaki mégis ellenük akarta volna felhasználni a magát a demokrácia egyik akarati megnyilvánulásaként ismert formáját.

Azok a gaz szocik azonban nem nyugodtak bele a NER rendszerébe, és népszavaztatni akartak a vasárnapi boltzár ügyében. Állhatatosan adták be az újabb és újabb indítványokat amit rendre elutasított a Választási Bizottság. Ha minden rendben is volt a beadvány körül, hol a beadó személye miatt emeltek kifogást, hol a benyújtási idő miatt bukott meg a kezdeményezés, hol meg csak azért mert akkor éppen nem volt rajtuk sapka mikor újra beadták a kérelmüket a népszavazáshoz. Valahogy mindig találtak kifogást a Bizottságban arra ne tudjon a bukott baloldalnak nevezett párt a kormány ellen bármit is tenni még ebben az egy ügyben sem.

És ezeket az elutasításokat mindig törvénybe is foglalta a bizottság, és megkövetelte annak betartását. Előírta az ilyen törvény módosítás például a beadó csak személyesen adhatja be a népszavazási kérdést. Rezsi nénire ez a jogszabály biztos nem vonatkozott, mert a Bizottság hét tagja szerint teljesen rendben van ha ő nem személyesen adja be a népszavazási kérelmét, hiszen ő csak egy közügyek iránt érdeklődő magán személy. Aki véletlenül Orbán Viktor lelkes híve, véletlenül pont két tucat izomagyú barommal együtt akarja éppen azon a napon beadni a kérelmét, véletlenül pont akkor amikor a Kövér László szerint méltatlan szoci párt ezt előre bejelenti.

Persze az ország az teljesen hülye, mert nem lát az események között összefüggést. Na és persze az ország nagy része tiszteli annyira a törvényeket, legyenek azok bármilyen rosszak is az ő szempontjából, azokat fogcsikorgatva betartja. Tudván tudja az ország lakosságának a nagy része a Fidesz választási törvénye úgy rossz ahogy van, és csak a kormánypárt gyáva félelme mutatkozik meg benne a hatalma elvesztése miatt. Abba pedig Orbán Viktor bele is döglene ezért lett az ilyen. Végül is Orbán Viktor a hatalma elvesztésen túl a jogos vagyoni kivizsgálásba biztos bele is fog pusztulni, és vele a kedves barátai is, de most nem ez a lényeg.

Lassan kell leírni a Választási Bizottság hét tagjának a megértés kedvéért az érveket, de mindenkinek szól aki látszólag ellene szólt, mert az egész Bizottságot bemocskolta ez a szánalmas színjáték. A törvényeket, főleg a maga védelme érdekében hozott törvényeket mindenkinek be kell tartani. Ha valaki nem maga adja be a népszavazási kérdését, akkor az nem érvényes. Ez a törvény nem csak akkor érvényes ha azt egy szocialista politikus adja be, hanem minden esetben. Nincs ezen mit gondolkodni, nincs ehhez mit hozzátenni, nincs az az isten aki lemossa a gyalázatot a hét tag fejéről, hogy ezt nem egy rosszul felfogott hatalmi érdek miatti lojalitás miatt tették. És ezek után már azon is érdemes elgondolkozni, amíg az ország jelentős része törvénytisztelőként éli a szegényes mindennapjait, addig döntési helyzetben levő alkalmazottak vajon mennyiért képesek a nyílt törvényszegésre forintban,trafikban, földben kifejezve. Bármennyi is az ilyen módon jelenleg szerzett kétes érték, nem ér semmit majd akkor ha visszatér az országba a tisztesség a becsület, és az egyenes gerinc.


http://banditapolitika.blog.hu/2016/02/29/uzenet_a_nemzeti_valasztasi_bizottsagna k_gyava_es_hitvany_intezmeny_vagytok
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: törvényesítésébe, törvénykezéssel, akadályozásánál, banditapolitika, törvényszegésre, törvénytervezet, agyszüleménynek, alaptörvényébe, népszavaztatni, fogcsikorgatva, megnehezítette, elutasításokat, népszavazáshoz, kezdeményezés, indítványokat, lelkiismerete, felháborodást, kormánypártot, alkalmazottak, szempontjából, elgondolkozni, állampolgárok, mindennapjait, kivizsgálásba, szabályozáson, bizottságban, ellenzékként, megkövetelte, népszavazási, demokráciába, összefüggést, lakosságának, eltöröltetni, állhatatosan, népszavazást, bizottsagnak, rezsi néni, elnököt leszavazták, bizottságban ülők, saját maguk, lakosság nagy, törvényeket bármennyire, jogot betartó, olyan értéket, demokráciába vetett, vasárnapi bolt, nagyobbik kormánypárt, kisebbik kormánypárt, ilyen tőlük, kisebbik kormánypártot, boltok vasárnapra, egészből rendesen, Nemzeti Választási Bizottságnak, Választási Bizottság, Orbán Viktor, Kövér László,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Nem számIt  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Png fotel  Elköszönt  Png csokor  Zilahy Lajos gondolata  Albert Einstein gondolata  Bounty krémes  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png csokor  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Alázat  Még csak most kezdődik a nap  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Tanuld meg ezt a versemet  Popper Péter szavai  Fekete-erdő desszert  Garai Gábor - Takarítás  A televizió nem a kultúrát kép...  Png csokor  Png telefon  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Gonosz démon-álarc  Png férfi  Radikális szeretet  Ne kapaszkodj magasabbra,  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Bertolt Brecht -től idézet  Éretlen vers  Paul David Tripp Április 21  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Bounty krémes  Reggel van  Leonardo da Vinci gondolata  Popper Péter szavai  Png telefon  George Byron - Ahogy itt jár -...  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Idő  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Makszim Gorkij gondolata  Rátalálsz  Png telefon  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Png virág  Egy bizonyos határt  Kerüld el az evangélium örömén...  Elköszönt  Csak a fogyatkozás látható  A másik dolog,  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png fotel  Ami embereknek lehetetlen, az...  Fekete-erdő desszert  Kövesd a cowboyt!  Alázat  Facebookon kaptam  Erdőn  Bertolt Brecht -től idézet  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Csak a fogyatkozás látható  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  képre írva  Png virág  Leonardo da Vinci gondolata  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam Krisztinától 
Bejegyzés Címkék
rezsi néni, elnököt leszavazták, bizottságban ülők, saját maguk, lakosság nagy, törvényeket bármennyire, jogot betartó, olyan értéket, demokráciába vetett, vasárnapi bolt, nagyobbik kormánypárt, kisebbik kormánypárt, ilyen tőlük, kisebbik kormánypártot, boltok vasárnapra, egészből rendesen, szempontból nagyon, elejétől sokan, nagy felháborodást, népszavazás intézménye, népszavazás adta, háromszáz forintos, emlékezet arról, vizitdíj abban, egészségügy helyzete, országnak véleményt, apró részletekre, népszavazás akadályozásánál, demokrácia egyik, vasárnapi boltzár, beadvány körül, beadó személye, bukott baloldalnak, kormány ellen, elutasításokat mindig, ilyen törvény, beadó csak, népszavazási kérdést, jogszabály biztos, népszavazási kérelmét, közügyek iránt, napon beadni, teljesen hülye, események között, ország nagy, ország lakosságának, nagy része, kormánypárt gyáva, hatalma elvesztése, hatalma elvesztésen, jogos vagyoni, kedves barátai, megértés kedvéért, egész Bizottságot, szánalmas színjáték, maga védelme, népszavazási kérdését, szocialista politikus, rosszul felfogott, ország jelentős, szegényes mindennapjait, nyílt törvényszegésre, ilyen módon, egyenes gerinc, törvényesítésébe, törvénykezéssel, akadályozásánál, banditapolitika, törvényszegésre, törvénytervezet, agyszüleménynek, alaptörvényébe, népszavaztatni, fogcsikorgatva, megnehezítette, elutasításokat, népszavazáshoz, kezdeményezés, indítványokat, lelkiismerete, felháborodást, kormánypártot, alkalmazottak, szempontjából, elgondolkozni, állampolgárok, mindennapjait, kivizsgálásba, szabályozáson, bizottságban, ellenzékként, megkövetelte, népszavazási, demokráciába, összefüggést, lakosságának, eltöröltetni, állhatatosan, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2635
  • e Hét: 12902
  • e Hónap: 24013
  • e Év: 177509
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.