Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Érdekes kapcsolatai vannak a semmiből 31 milliárd forinttal
  2016-03-31 20:15:11, csütörtök
 
  A semmiből 31milliárddal előtűnő matolcsi-strómanoknál sokkal égetőbb kérdés hogy miből vett magának Juhász Péter fehér (!!!) kenyeret? Miből ez a luxus? Amikor ott volt a barna is.
Bankot kirabolni nem kunszt, csak kell pár TEK-es a közelben. Bankot alapítani az macerás. Na de bankot ellopni, az ma a menő..

Kiben bízzon meg az ember a közvagyon jellegét elvesztett kilapátolt pénze elhelyezésével, ha nem egy magbízható rokonyt.
Igazabol en mar csak azt varom, hogy a tulajdonosok listajaban mikor tunik fol Narcisz kutya.
Mi nem vagyunk bűnözők, mi így élünk!

Tehát a magyar állam megvett egy veszteséges, rossz hitelektől fojtogatott bankot, kifizette az adósságait, majd a felét lepasszolja a haveroknak, és nyilván a másik felét is, csak offshore-on keresztül.
Azt meg hogy a minervának honnan van 31.000.000.000.- Ft-ja azt ki vizsgálja?

Lopott pénzből vettek lopott bankot.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// /////////////////////////////////


Érdekes kapcsolatai vannak a semmiből 31 milliárd forinttal előálló, titokzatos MKB-vásárló Minerva alapkezelőnek

kasnyikm
gazdaság
ma 11:55


Mint tegnap egy gyors szivárogtatás-sajtóközlemény-Reuters-nyilatkozat körből kiderült, a hatodik legnagyobb, reprivatizálás előtt álló magyar bankért, az MKB-ért egészen fura társaság lehet a befutó. Az MKB vezérigazgatója, Balog Ádám elmondása szerint a "legjobb ajánlatot adó konzorcium" elfogadása esetén így oszlik majd meg a rossz hitelektől ügyesen megszabadított bank tulajdoni aránya:

40-50 százalék a Metis Magántőke Alapé lesz (amit a Minerva Tőkealap-kezelő nevű cég indított),
10 százalék Pannónia Nyugdíjpénztáré (ez a pénztár a CIG Pannónia partnere, és nemrég részt vett a Gránit Bank tőkeemelésében),
40-50 százalék a Blue Robin Investments SCA nevű, kínai és indai befektetőket tömörítő befektetési alapé.

UPDATE: az MNB bejelentette, hogy a vételár 37 milliárd, és 45-45-10 arányban osztoznak majd a bankon a befektetők

A Blue Robinról nem tudni semmit, azon kívül, hogy a kellemetlenül offshore-hírű Luxemburgban van bejegyezve, és hogy Balog szerint a távol-keleti befektetőket rejti magában.

A Minerva Tőkealap-kezelő, ami 2012-es alapításától kezdve egészen mostanáig tetszhalott állapotban volt (korábban Ágoston Attila érdekeltségébe tartozott, és piaci információk szerint az uniós Jeremie-pénzekre pályáztak), érdekes módon alig másfél hónap alatt valahonnan talált "magyar szakmai befektetőket", akik 31 milliárd forinttal szálltak be a Metis alapba - amivel egy csapásra ez lett a legnagyobb magyar private equity alap.

Érdekes módon éppen akkor (idén februárban) kapott engedélyt az MNB-től az alap indítására, amikor az MNB jelezte, hogy vevőket keres az MKB-ra.

Pallas Athéné és római klónja, Minerva.

A Minerva Tőkealap-kezelőről további érdekességet szúrt ki a Világgazdaság. Annak ügyvezető-tulajdonosa, a korábban húsz éven át a Raiffeisennél dolgozó Jaksa János ugyanis nem akárhol dolgozott egészen 2009-ig:

Kecskeméten.

Ezzel kapcsolatban nem csak az figyelemre méltó, hogy Matolcsy György édesapja a kecskeméti animációs stúdiót vezette, vagy hogy a kecskeméti Pallas Athéné alapítvány, a Domis Mentis kuratóriumában maga Matolcsy György is ott ül (többek között a korábbi MNB-igazgató Nagy Róza, valamint Halápi Dóra ügyvéd társaságában), hanem:

"a jegybankelnök rokonságában álló Szemereyné Pataki Klaudia, a hírös város polgármestere információink szerint jól ismeri Jaksát, több rendezvényen nyilvánosan is együtt szerepeltek. 2013 júniusában például mindketten tagjai voltak a növekedési hitelprogramról szóló kerekasztal-beszélgetésnek. Ennél is erősebb kapocsnak tűnik, hogy 2008-tól, még a gazdasági ügyekért felelős alpolgármesterként Szemerey intézte a Kecskemét Fejlesztéséért nevű kötvény ügyeit, amelynek kibocsátását Jaksa munkaadója, a Raiffeisen szervezte"

- írja a Világgazdaság. A lap szerint a piacon továbbra sem zárják ki - a Matolcsyék által az MKB élére rakott Balog Ádám, az MNB-s Nagy Márton illetve a Pallasz Athéné alapítványok tagadó nyilatkozatai ellenére -, hogy valamilyen formában az MNB alapítványai is tettek volna pénzt a Metis alapba.


Jaksa János (balra) egy Növekedési Hitelprogramról szóló kecskeméti rendezvényen, 2013-ban. Leghátul jobbra Szemerey Szabolcs feje bukkan elő - ő Szemereyné Pataki Klaudia kecskeméti polgármester férje, Matolcsy György unokatestvére. További képek az eseményről itt.

Hogy konkrétan kik a Minerva Metis alapjának befektetői, akik ilyen rövid idő alatt előköhögtek 31 milliárd forintot, nem tudni, csak áttételes információkból lehet majd rá következtetni, ha egyáltalán.

(Világgazdaság, Reuters)


http://444.hu/2016/03/31/erdekes-kapcsolatai-vannak-a-semmibol-31-milliard-forint tal-eloallo-titokzatos-mkb-vasarlo-minerva-alapkezelonek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: vezérigazgatója, hitelprogramról, nyugdíjpénztáré, beszélgetésnek, elhelyezésével, fejlesztéséért, reprivatizálás, tőkeemelésében, megszabadított, érdekeltségébe, információkból, sajtóközlemény, kuratóriumában, kellemetlenül, alapkezelőnek, polgármestere, raiffeisennél, unokatestvére, jegybankelnök, alapkezelonek, szivárogtatás, információink, nyilatkozatai, világgazdaság, következtetni, rokonságában, alapításától, rendezvényen, kibocsátását, befektetőket, alapítványai, strómanoknál, érdekességet, alapítványok, polgármester, tulajdonosok, semmiből 31milliárddal, közvagyon jellegét, magbízható rokonyt, tulajdonosok listajaban, magyar állam, felét lepasszolja, másik felét, minervának honnan, hatodik legnagyobb, rossz hitelektől, kellemetlenül offshore-hírű, távol-keleti befektetőket, uniós Jeremie-pénzekre, legnagyobb magyar, alap indítására, korábban húsz, Juhász Péter, MKB-vásárló Minerva, Balog Ádám, Metis Magántőke Alapé, Minerva Tőkealap-kezelő, Pannónia Nyugdíjpénztáré, Gránit Bank, Blue Robin Investments SCA, Blue Robinról, Ágoston Attila, Pallas Athéné, Minerva Tőkealap-kezelőről, Jaksa János, Matolcsy György, Domis Mentis, MNB-igazgató Nagy Róza, Halápi Dóra, Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét Fejlesztéséért, MNB-s Nagy Márton, Pallasz Athéné, Növekedési Hitelprogramról, Szemerey Szabolcs, Minerva Metis,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Esti kép  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Nem méltó hozzád  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Őrizkednünk kell...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Paul David Tripp Április 19  Zilahy Lajos gondolata  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Png lepke  Png rózsa csokor  Png cica  Minden harmadik...  Facebookon kaptam Krisztinától  Mindig jusson idő nevetni  Kerüld el az evangélium örömén...  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Hiányzik  Régi emberek, akikre máig büsz...  Png kislány  Jó éjszakát  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Leonardo da Vinci gondolata  Bertolt Brecht -től idézet  Akarat  Boldog születésnapot a ma ünne...  Akarat  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Paul David Tripp Április 21  Minden harmadik...  Őrizkednünk kell...  Kaffka_Margit  Nem méltó hozzád  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Alázat  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Png férfi  Albert Einsteinről  Alvó cicák  Erdőn  Mai harmónia kártyám  Jó éjszakát  Radikális szeretet  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Akik bántanak téged  Németh László tollából  Akarat  Örülök, hogy látlak!  Szép estét kedves látogatóimna...  Alázat  Ami embereknek lehetetlen, az...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Akarat  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Adakozás  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Alázat  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Próbálj meg ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Nem számIt  Hiányzik  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Alázat  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Miért nem menti meg Jézus a jó... 
Bejegyzés Címkék
semmiből 31milliárddal, közvagyon jellegét, magbízható rokonyt, tulajdonosok listajaban, magyar állam, felét lepasszolja, másik felét, minervának honnan, hatodik legnagyobb, rossz hitelektől, kellemetlenül offshore-hírű, távol-keleti befektetőket, uniós Jeremie-pénzekre, legnagyobb magyar, alap indítására, korábban húsz, figyelemre méltó, kecskeméti animációs, kecskeméti Pallas, korábbi MNB-igazgató, jegybankelnök rokonságában, hírös város, növekedési hitelprogramról, gazdasági ügyekért, piacon továbbra, vezérigazgatója, hitelprogramról, nyugdíjpénztáré, beszélgetésnek, elhelyezésével, fejlesztéséért, reprivatizálás, tőkeemelésében, megszabadított, érdekeltségébe, információkból, sajtóközlemény, kuratóriumában, kellemetlenül, alapkezelőnek, polgármestere, raiffeisennél, unokatestvére, jegybankelnök, alapkezelonek, szivárogtatás, információink, nyilatkozatai, világgazdaság, következtetni, rokonságában, alapításától, rendezvényen, kibocsátását, befektetőket, alapítványai, strómanoknál, érdekességet, alapítványok, polgármester, tulajdonosok, kapcsolatban, bejelentette, luxemburgban, társaságában, milliárddal, befektetési, investments, veszteséges, nyilatkozat, előköhögtek, információk, nyilvánosan, szerepeltek, fojtogatott, kapcsolatai, tulajdonosa, lepasszolja, kecskeméten, kerekasztal, tetszhalott, titokzatos, indítására, szemereyné, alapítvány, kecskeméti, figyelemre, minervának, haveroknak, adósságait, mindketten, júniusában, hitelektől, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 842
  • e Hét: 11109
  • e Hónap: 22220
  • e Év: 175716
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.