Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kedves Fidesz szavazók! Most is büszkék vagytok a kormányra
  2016-05-05 20:06:48, csütörtök
 
 
Kedves Fidesz szavazók! Most is büszkék vagytok a kormányra?
2016.05.04. 22:04

Érdemes kihúznia magát a baráti társaságban annak a kedves kormánypárti szavazónak, aki még mindig úgy gondolja nem közönséges bűnözők vezetik az országot. Tekintetében továbbra is fennkölt nemzeti hitelességgel kell elmagyaráznia a kételkedő senkiházi hazaárulóknak, a kormány bizony az emberek érdekében lopja szét a közpénzt a maga érdekében, és ad elő hozzá olyan mesét, melytől a józan ész tátott szájjal megy neki a falnak. Fejcsóválva kell megértetnie a kormánypárti választónak a nemzet többi részével az adóemelés, az nem megszorítás, ha valamiért többet kell fizetni akkor az Gyurcsány miatt van, ha valahonnan elvonnak támogatást arról a bukott baloldal tehet, és az unió csak a lóvét adja ide, de ne szóljon bele a kisvasút építésbe mikor az olyan szépen zakatol.

A Fidesz támogatói előtt rengeteg kihívás tornyosul. Az ország nagy része nem érti a jelenlegi hatalom működését, nincs tisztában szerintük a vezetők emberi aljasságával, szakmai hozzá nem értésével. Az a sok gazember aki nem fogja fel Orbán Viktor és társai munkásságának a lényegét az ország kifosztásában, annak semmi keresni valója nincs tündérország stadionjainak zöld gyepén.

Egy kormánypárt iránt elkötelezett szerint a jegybank elnöke nem elmebeteg, és teljesen rendben van a közpénz átalakítása az alapítványok segítségével a haverok támogatására. Végül is a kormány iránt elkötelezettnek ehhez semmi köze, neki nem volt devizahitele amelynek átváltásából most olyan bőkezűen osztogat magának kastélyt, szőnyeget, könyvet, tanulmányutat a jegybank vezetője.

Egy kormánypárt iránt elkötelezett szerint Lázár János a kormányinfón mindig igazat mond. Neki elég maga a személy hitelessége, a mondandó tartalmán, és valósághoz való hitelességén már nem akar elgondolkozni. Az fárasztó, inkább szó nélkül tapsol magának a sikerek hallatán, és kaján öröm jelenik meg a szája sarkában ha Lázár János bunkó módon válaszol a neki feltett kérdésre, csak mert megteheti.

Egy kormánypárt iránt elkötelezett szerint Mészáros Lőrinc egy tehetséges üzletember, aki mindig a tudását használva nyeri meg a közbeszerzéseket. Nem zavarja ha azt utána egy kicsit megtoldják a közpénzből mert kevesli a kormány lehetséges hasznát a derék gázszerelőnek. Ez nem az ő pénze, ez másra úgysem kell, legyen hát a derék polgármesteré gondolja a kormánypárt iránt elkötelezett, és iszik még egy sört. Nem is érti hogy feltételezheti azt bárki egy ilyen szorgalmas ember mögött maga Orbán Viktor áll, aki csak strómanként használja ezt a szarházit a maga vagyona gyarapítására.

Egy kormánypárt iránt elkötelezett szerint az üzleteket csak úgy be lehet zárni vasárnap, és később meg csak úgy simán ki lehet nyitni őket. Nincs ez összefüggésben a népszavazás lehetetlenné tételével, a kopaszok erő demonstrációjából adódó kínos helyzettel, a boltzár népszerűtlenségével. Ez csak a szocik hisztije, nem is történt ott semmi, már ne is beszéljünk róla.

Egy kormánypárt iránt elkötelezett szerint a földeket sem lopták el a fideszes haverok. Miért? Van hozzá törvény, nem kell azt ellopni. Látta egyáltalán valaki a lopást? Volt belőle feljelentés az ügyészségen? Rendben voltak az árverések? Igen. Na akkor hol itt a baj? Olyan nehéz megértetni azokkal a gaz földtúrókkal akik a földből élnek, hogy vége a föld megművelésének, az új gazdákat csak a támogatás érdekli, abból lehet munka nélkül jól megélni. Ez ma ország rendje.

Egy kormánypárt iránt elkötelezett nem beteg, nem terheli az egészségügy rendszerét. Nem is lesz beteg soha egyetlen családtagja sem. Nem is érti hogy lehet valaki beteg, mikor ott vannak a szép stadionok az egészség megőrzésére. Tessék sportolni, akkor nem lesz senki beteg. Az orvosok meg fogják be a szájukat, gyógyítsanak, értsék meg, most nincs pénz rájuk, amúgy is qrva jól keresnek. Az ápoló meg vigye ki az ágytálat, máshoz amúgy sem ért, miért akar akkor többet keresni. Ezt olyan nehéz megérteni annak a sok elégedetlennek? Örülni kell annak ami van, ma mindenkinek dolgozni kell a pénzért. Vége az ingyen ebédnek.

Egy kormánypárt iránt elkötelezett szerint egy gyerek sem jár éhesen az iskolába, ez nem életforma. Néha nem reggelizik, nem ebédel, a tanítási szünetben meg adjon neki a szülő, még ha csak közmunkás is. Nincs már a segélyért otthon henyélés, munkahely sincs, legyen elég a közmunka bére. Oszt jó napot. Különben is a gyerek ne enni járjon az iskolába, hanem tanulni abból az egy tankönyvből, hogy utána jó közmunkás váljék belőle. Ha van fűtés az iskolában, akkor a tanár meg tanítsa meg a gyereket arra ami kötelező, a többivel ne foglalkozzon. Főleg ne foglalkozzon a tanár magával az oktatással, csinálja azt amit a központ mond, kussoljon, és írja meg a pöcsöt.

Rengeteg szép dolog történik manapság az országban amire méltán lehet büszke egy kormánypárti szavazó. Élősködők lepik el az ország testét, már százmilliárdokért akarnak a Várba költözni. Az ország jól van tartva a rezsicsökkentéssel meg az adókedvezménnyel, az üzemanyag már annyira olcsó, most lett rajta emelve egy kicsi, nagyon kell még a lóvé a költségvetésnek, és pont ez hiányzik onnan. A nyugdíjasok is majdnem egy százalékot kaptak, és még nem is tetszik nekik. Ezek nem kibaszások, ezeket az unió miatt kell megcsinálni. Viszont függetlenedik az ország, van fasza kerítése, mindig van kit utálni, és mindig akad ellenség is, akire rá lehet fogni az elkövetett hibákat. Valóban van mire büszkének lenni.


http://banditapolitika.blog.hu/2016/05/04/kedves_fidesz_szavazok_most_is_buszkek_ vagytok_a_kormanyra
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: közbeszerzéseket, adókedvezménnyel, költségvetésnek, banditapolitika, elkötelezettnek, összefüggésben, feltételezheti, elégedetlennek, megművelésének, tanulmányutat, elgondolkozni, hitelességgel, függetlenedik, munkásságának, kifosztásában, hazaárulóknak, stadionjainak, elmagyaráznia, gázszerelőnek, polgármesteré, gyarapítására, tündérország, kormánypárti, elkötelezett, gyógyítsanak, aljasságával, foglalkozzon, alapítványok, segítségével, kormányinfón, hitelességén, lehetetlenné, támogatására, devizahitele, átváltásából, földtúrókkal, baráti társaságban, kedves kormánypárti, kételkedő senkiházi, kormány bizony, emberek érdekében, maga érdekében, kormánypárti választónak, nemzet többi, bukott baloldal, unió csak, lóvét adja, kisvasút építésbe, olyan szépen, ország nagy, jelenlegi hatalom, vezetők emberi, Kedves Fidesz, Orbán Viktor, Lázár János, Mészáros Lőrinc,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Png nő  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Popper Péter szavai  Leonardo da Vinci gondolata  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Alázat  Hazára minden embernek szükség...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Paul David Tripp Április 21  Az igazi szeretetért rendszeri...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Bertolt Brecht -től idézet  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Hiányzik  Lóhere  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  képre írva  Idő  Szép álmokat!  Akarat  Facebookon kaptam  képre írva  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Png fotel  Csak a fogyatkozás látható  Ami embereknek lehetetlen, az...  Erdőn  Ágai Ágnes – Csendélet  Lóhere  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Alvó cicák  Png csokor  Rátalálsz  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Png ház  Akarat  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Németh László tollából  Jó éjszakát  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Egy hatékony szolga  Őrizkednünk kell...  Popper Péter szavai  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Alvó cicák  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Png virág  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Örülök, hogy látlak!  Akarat  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Nagyon különös  Png virág  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Fekete-erdő desszert  Éretlen vers  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Még csak most kezdődik a nap  Leonardo da Vinci gondolata 
Bejegyzés Címkék
baráti társaságban, kedves kormánypárti, kételkedő senkiházi, kormány bizony, emberek érdekében, maga érdekében, kormánypárti választónak, nemzet többi, bukott baloldal, unió csak, lóvét adja, kisvasút építésbe, olyan szépen, ország nagy, jelenlegi hatalom, vezetők emberi, ország kifosztásában, kormánypárt iránt, jegybank elnöke, közpénz átalakítása, alapítványok segítségével, haverok támogatására, kormány iránt, jegybank vezetője, kormányinfón mindig, személy hitelessége, mondandó tartalmán, sikerek hallatán, szája sarkában, neki feltett, tehetséges üzletember, tudását használva, kicsit megtoldják, közpénzből mert, kormány lehetséges, derék gázszerelőnek, derék polgármesteré, ilyen szorgalmas, maga vagyona, üzleteket csak, népszavazás lehetetlenné, szocik hisztije, fideszes haverok, földből élnek, föld megművelésének, támogatás érdekli, egészségügy rendszerét, szép stadionok, egészség megőrzésére, ingyen ebédnek, tanítási szünetben, segélyért otthon, közmunka bére, gyereket arra, tanár magával, központ mond, országban amire, kormánypárti szavazó, ország testét, százalékot kaptak, unió miatt, elkövetett hibákat, közbeszerzéseket, adókedvezménnyel, költségvetésnek, banditapolitika, elkötelezettnek, összefüggésben, feltételezheti, elégedetlennek, megművelésének, tanulmányutat, elgondolkozni, hitelességgel, függetlenedik, munkásságának, kifosztásában, hazaárulóknak, stadionjainak, elmagyaráznia, gázszerelőnek, polgármesteré, gyarapítására, tündérország, kormánypárti, elkötelezett, gyógyítsanak, aljasságával, foglalkozzon, alapítványok, segítségével, kormányinfón, hitelességén, lehetetlenné, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3010
  • e Hét: 13277
  • e Hónap: 24388
  • e Év: 177884
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.