Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ez a következménye annak, ha a félművelt, tehetségtelen futb
  2016-05-31 22:09:38, kedd
 
  int 2016-05-31
Ez a következménye annak, ha a félművelt, tehetségtelen futballistából nem elcseszett jogász, hanem miniszterelnök lesz

Itt egy hír: a korábbi évek gyakorlatával ellentétben idén már június közepén leáll a parlamenti munka, aminek az az oka, hogy a foci Európa-bajnokságra látogató nagyszámú képviselő miatt a kormányoldalnak nincs meg a többsége. Átdarálni bármit a gépezeten, amit fontos lenne átdarálni.

Az atv.hu parlamenti forrásokra hivatkozva tudni véli, hogy - bár az egyes minisztériumoknál még több olyan törvényjavaslat és módosítás van betárazva, amelynek ősz előtti elfogadásához komoly politikai és lobbi érdekek fűződtek -, az urak június 13-án lehúzzák a tavaszi parlamenti ülésszak redőnyét. Csak a véletlen műve lehet, hogy másnap, 14-én Magyarország Ausztriával mérkőzik Bordeaux-ban.

Az atv. hu értesüléseit a 444 parlamenti forrása úgy erősítette meg: a hír igaz, de nem arról van szó, hogy azért nem lesz ülés, mert annyi mezei képviselő jelentette be, hogy nem ér rá meccs miatt. Hanem azért, mert a főnökök Eb-t fognak nézni, az átlagképviselők pedig éltek a lehetőséggel és felpattantak a focivonatra.

Hát tudja a franc. Ha a hír igaz (és miért ne lenne az, hiszen már hónapok óta tudjuk, csak most nyert értelmet), nem tudom melyik magyarázat a borzalmasabb. Hogy testületileg fontosabb a futball, mint a törvényhozás, vagy hogy a főnököknek fontosabb a futball, mint a törvényhozás (értsd mindkét esetben: annak a munkának az elvégzése, amely után felveszik az adófizetők tisztelete jeléül a fizetésüket!) és így a mezei szürkeegerek is örömmel csatlakoznak az idő előtt berekesztett ülésszak után kötelező futballmámorhoz. Vagyis ahhoz, hogy nem munka mellett, hanem munka helyett áldoznak egy mániás őrült hobbijának. Az elsőszámúnak. Őrültnek mármint.

Nem tudom, egyáltalán van olyan, hogy valaki nem szereti, esetleg szívből utálja a focit és felvételt nyerhet az állampártba? Vagy ez tényleg így megy, hogy befogjuk a pofánkat, jó arcot vágunk a vezetőség hobbijához és elvegetálunk a következő választásokig? Jó, nem arra gondoltam, hogy bármennyire is életszerű, esetleg elvárható lenne, hogy bárki is tiltakozni merészelt/akart volna az ellen, hogy három héttel, vagy egy hónappal hamarabb menjen szabadságra, mint szokott. De nyújtsa fel a kezét az, aki megteheti azt ebben a gazdaságilag dübörgő országban, hogy a futball-Eb előtt egy nappal közli a munkaadójával: baszkikám, elmentem szabira. Leszarom, hogy csak július 8-tól vagyok kiírva, de kezdődik az Eb és hát annyi év után mégiscsak történelmi magyar siker, oldjátok meg helyettem, nélkülem, ahogy akarjátok.

Vajon hány honpolgár van, aki várhatóan a Kőbányait fogja a tévé előtt büfögni a nemzeti tizenegy gyepen szaladgálása közben, ahelyett, hogy Orbán Viktor gyanánt Bordeaux-ban, Marseilles-ben, Lyonban, f*sz tudja hol pöfeszkedne a VIP-páholyban? Vagy egy egész ország szabadságra mehet, mert Dzsudzsák&Co. szerzi a hírnevet a hazának? Nem baj, hogy a keselyűk köröznek a haldokló magyar gazdaság hullája felett, hát hiszen hatszáz év után kijutottunk az Eb-re, nem? Recesszió, válságstáb? Ugyan már, ne szórakozzunk.

És nem az a szörnyű ebben, hogy amúgy egész évben példás, érdemi munka folyik a parlamentben és hát istenem, van ilyen, ötven évben egyszer elvonulnak az urak műkedvelni, hanem hogy gyászmenet az egész parlamenti munka, de ezzel még ki is is teszik a pontot a nemzeti pofánfosás megfelelő betűjére. Mert még egyszer: ezek az emberek az adófizető polgárok szolgái, alkalmazottai, akiknek ugyanolyan munkaköri leírásuk van (elvileg), mint a legrosszabbul fizetett szalagmunkásnak. Az adófizető polgár pedig tűri, hogy az ő pénzén, önkényesen megszabott munkaidőben hetekig szotyolát köpködjön egy futballelátón, mert egyébként már minden sínen van és belefér.

Olyan szinten forog minden a futball körül ebben a lezülött országban, olyan szinten van minden alárendelve a kötelező nemzeti sportnak, hogy az már nem csak elgondolkodtató, nem csak jelzésértékű, hanem tragikus. És nem önmagában a futballbuzulás a probléma, hanem hogy úgy ír felül mindent ez a beteges mánia, hogy ráadásul a sportágban nincs, vagy alig van teljesítmény. És a legborzasztóbb benne, hogy egy felkapaszkodott, gumicsizmás tahó miatt forog minden a nem létező, büdösgyenge magyar foci körül.

Ez az információ, amelyet most fogott át a tudatom, új szintet képez ennek a beteges imádatnak a történetében: már a hivatalos munkaidő alól is nyíltan, szemrebbenés nélkül felmentést adnak saját maguknak. Az ország vezetése, a törvényhozás leáll konkrétan, mert a foci fontosabb, mint bármi más. Az sem lenne sokkal jobb, ha kocsmává silányítanák a parlamentet és Kövér László helyett a kivetítőt bámulnák szemfényvesztés-parasztvakítás gyanánt. Mert végül is, amit akartak, azt átvertek, titkosítottak, megakadályoztak. Amit még nem, azt majd megoldják. Akkor, amikor.

Aki meg támadja a parlamenti ülésszak berekesztését, aki szerint nincs rendben ez a fajta munkamorál, az személyesen Orbán Viktort támadja, az nem szereti a hazáját, nem büszke nemzeti sikereinkre, az egy ótvaras Soros-bérenc. Nem tudom, melyik a borzalmasabb, hogy ezt egyáltalán meg merik tenni (az összes többi után), vagy hogy nincsen senki közöttük, aki szarul érezné magát amiatt, hogy munka helyett focit néz és azt mondaná: ezt talán nem kéne.

Fogalmam nincs, hogy a tiszteletdíjukat lesz pofájuk felvenni erre az időszakra, esetleg önként visszaadják, de amennyiben egyik sem fordul meg a fejükben, akkor ez is megy a közönséges lopás kategóriájába. Ha esetleg elszámoltatásra kerül sor, akkor tudjunk róla. És persze sokkal kényelmesebb futballmeccset nézve henyélni, mint egy országot vezetni, törvényeket hozni, de ez a mérhetetlen cinizmus akkor is arcpirító, ha tudjuk: ez a következménye annak, ha tetszőleges félművelt, tehetségtelen futballistából nem elcseszett jogász, hanem miniszterelnök lesz. És ez a következménye annak is, ha a munkáltatói nem küldik el a f*szba, hanem tapsolnak a tehetségtelenségének.

http://kolozsvaros.com/2016/05/31/ez-a-kovetkezmenye-annak-ha-a-felmuvelt-tehetse gtelen-futballistabol-nem-elcseszett-jogasz-hanem-miniszterelnok-lesz/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tiszteletdíjukat, törvényjavaslat, átlagképviselők, megakadályoztak, szemfényvesztés, szalagmunkásnak, elszámoltatásra, futballmámorhoz, elgondolkodtató, felkapaszkodott, kormányoldalnak, futballbuzulás, futballmeccset, legborzasztóbb, parasztvakítás, miniszterelnök, futballistából, miniszterelnok, futballistabol, kategóriájába, futballelátón, következménye, tehetségtelen, tehetsegtelen, munkaadójával, legrosszabbul, berekesztését, alkalmazottai, választásokig, kovetkezmenye, titkosítottak, gyakorlatával, elfogadásához, teljesítmény, borzalmasabb, jelzésértékű, következménye annak, korábbi évek, parlamenti munka, kormányoldalnak nincs, egyes minisztériumoknál, urak június, tavaszi parlamenti, véletlen műve, főnökök Eb-t, átlagképviselők pedig, főnököknek fontosabb, adófizetők tisztelete, mezei szürkeegerek, mániás őrült, vezetőség hobbijához, következő választásokig, Magyarország Ausztriával, Orbán Viktor, Kövér László, Orbán Viktort,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Png csokor  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Reggel van  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  A jó emberek mindig szépek mar...  Jó éjszakát  Popper Péter szavai  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Erdőn  Facebookon kaptam  Png kislány  Jónás Tamás – Végtelen b...  Rátalálsz  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Szép napot kívánok  A Megváltó szolgálatában  Png csokor  Alázat  Facebookon kaptam  Esti kép  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Irgalom és ítélet  Az igazi szeretetért rendszeri...  s immár én is felragyogva, ért...  Egy bizonyos határt  Alázat  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Png cica  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Alázat  Facebookon kaptam Annuska bar...  Png csokor  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Erdőn  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Png ház  Png telefon  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Julian Brass gondolata  Adakozás  Julian Brass gondolata  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam Annuska bar...  A kételkedés kezelése  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Örülök, hogy látlak!  Nagyi telefonál  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Szép estét kedves látogatóimna...  Hogy lehet megtartani 
Bejegyzés Címkék
következménye annak, korábbi évek, parlamenti munka, kormányoldalnak nincs, egyes minisztériumoknál, urak június, tavaszi parlamenti, véletlen műve, főnökök Eb-t, átlagképviselők pedig, főnököknek fontosabb, adófizetők tisztelete, mezei szürkeegerek, mániás őrült, vezetőség hobbijához, következő választásokig, hónappal hamarabb, gazdaságilag dübörgő, futball-Eb előtt, nappal közli, tévé előtt, nemzeti tizenegy, egész ország, keselyűk köröznek, haldokló magyar, urak műkedvelni, egész parlamenti, nemzeti pofánfosás, adófizető polgárok, legrosszabbul fizetett, adófizető polgár, futball körül, lezülött országban, kötelező nemzeti, beteges mánia, sportágban nincs, legborzasztóbb benne, beteges imádatnak, hivatalos munkaidő, ország vezetése, törvényhozás leáll, foci fontosabb, kivetítőt bámulnák, parlamenti ülésszak, fajta munkamorál, személyesen Orbán, összes többi, tiszteletdíjukat lesz, közönséges lopás, országot vezetni, mérhetetlen cinizmus, tiszteletdíjukat, törvényjavaslat, átlagképviselők, megakadályoztak, szemfényvesztés, szalagmunkásnak, elszámoltatásra, futballmámorhoz, elgondolkodtató, felkapaszkodott, kormányoldalnak, futballbuzulás, futballmeccset, legborzasztóbb, parasztvakítás, miniszterelnök, futballistából, miniszterelnok, futballistabol, kategóriájába, futballelátón, következménye, tehetségtelen, tehetsegtelen, munkaadójával, legrosszabbul, berekesztését, alkalmazottai, választásokig, kovetkezmenye, titkosítottak, gyakorlatával, elfogadásához, teljesítmény, borzalmasabb, jelzésértékű, magyarország, silányítanák, szemrebbenés, történetében, elvegetálunk, lehetőséggel, szaladgálása, törvényhozás, felpattantak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 386
  • e Hét: 14616
  • e Hónap: 25727
  • e Év: 179223
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.