Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Orbán Viktor öl, butít, nyomorba dönt – utána megy a
  2016-06-06 15:50:41, hétfő
 
  Orbán Viktor öl, butít, nyomorba dönt - utána megy a meccsre


Gyorsan le kell zárni a törvénykezést stadionországban, Orbán Viktor ott akar lenni a válogatott első mérkőzésén, így ehhez tartsa magát mindenki. Az a pár tucat törvény, amely esetleg befolyásolja az ország sorsát most még nagyobb rohamtempóban tárgyalandó a mérkőzések miatt, nem érdekes az ország lakosságára gyakorolt hatása, később majd módosítják jó szokás szerint, ha valamit elqrnak közben.


Banánköztársaság | Szerző: András | 2016. június 6. | Nincs hozzászólás

Nem kell egyeztetni most sem senkivel, ahogy azt a kormánypárt eddig sem tette meg, el kell érni az első gépet, hogy időben érkezzenek a lelátóra időben, jelenleg csak ez számít. De legalább amíg ott köpi a szotyit Orbán Viktor a számára olyan fontosnak tartott sporteseményen, addig is kevesebbet tud lopni a maga zsebébe, ezzel egy kicsit lassul a tékozlás üteme.

Végül is minden rendben van jelenleg az ország irányításával, a tanárok kellően át lettek verve a közoktatási átalakításnak nevezett színjáték során, az egészségügy meg csak elmegyeget még ebben a pár hétben a maga rendes akadozásában, legfeljebb a betegek és a kórházi dolgozók még szívnak egy kicsit mielőtt megkapják az életpályamodelljüket, és az újabb szépen becsomagolt üres ígéreteket a kormánypárt rendes szokása szerint.

Orbán Viktor az elkövetkező pár hétben nem folytat semmilyen szakmai egyeztetést a társadalmat érintő fontos döntésekről. Eddig sem csinált semmi ilyet, kizárólag magával volt hajlandó szóba állni bármilyen fontos kérdés megvitatásában, és csak a maga döntésének a helyességét volt szíves elfogadni. Meg kell értenie az országnak végre: csak az a helyes amit Orbán Viktor elképzel a maga akarata szerint, csak az az elfogadható, ami Orbán Viktor fejében megszületik az országban élők mindennapi életével kapcsolatban. Ha valaki beteg, vagy öreg, vagy nem tud már magáról gondoskodni, akkor a Fidesz által elfogadott alaptörvény szerint dögöljön meg ott ahol van, az államot ne nagyon terhelje már az ellátása, csak azért mert egy életen át fizetett maga után sok-sok járulékot. Orbán Viktor szerint mindenki oldja meg a saját problémáját ha nem elég tehetős, neki pont elég a keveset keresőktől elszedett, adóemelésekből befolyt közpénz átcsoportosítsa az egykulcsos adóval jól járó munkavállalók felé.

Na meg itt van a sorosozás meséje is, ha már a menekültekből nem lehet ellenséget csinálni, amivel az országot jelenleg szépen el lehet kábítani az aktuális botrányok helyett. A következő hetekben bőszen lehet majd ezzel elterelni a figyelmet, ez elég szép elfoglaltságot ad az alig hetven milliárdos költségvetésű közmédiának. Ennyi pénzért már igazán elvárható, hogy egész nap azzal foglalkozzon a csatorna, Soros György most éppen milyen összeesküvést sző az ország ellen, csak mert Orbán Viktor most őt találta meg ellenségnek a szavazói számára. Na meg ameddig ezzel van tele minden, addig sem figyel oda sok ember a valódi problémákra, úgy mint a strómanok további meggazdagodása, a jegybank újabb közpénz átalakítási kísérletei a Matolcsy rokonság aktív közreműködésével, a család újabb vagyonosodása, a papa, a saját lábon álló lány családjának kastélyvásárlásai.

Ha kezdődik a meccs, semmi sem drága, csak a közpénz alakuljon át a megfelelő ütemben a kormánypárt hasznára. Nem drága addig a letelepedési kötvény árusítása sem, nem drága Mészáros Lőrinc cégbirodalmának növekedése, még az is hihető ilyenkor, hogy a stróman tud írni, olvasni. Amíg tart a meccs, nem fontos, hogy András György Vajna mélymagyar vállalkozó mennyi hasznot zsebel be az ölébe ejtett törvények segítségével megszerzett játéktermek adózatlan nyereségéből. Addig amíg játék van a pályán fel lehet venni az elrabolt állami földek után járó támogatásokat, a föld megművelése nélkül. Az oktatás is elvan addig a maga nyári szabadságán, a tanárok majd megtanulják mennyit pofázhatnak Orbán Viktor ellen, csak mert nem értenek egyet a tanítási elvárásaival. Mire vége lesz a meccsnek könnyen lehet, az önkormányzatoktól elrabolt iskolákban már újra bevezetik a fideszes nyakkendő viselését is, annak narancssárga színével együtt. Az alsó évfolyamban a KDNP színeire festik majd a kötelező hittant. Előtte azonban még az önkormányzatok, vagyis a szülők, és helyben lakók fizessék ki a nagy átalakítás költségét, az állam erre nem fog adni egy fillért sem, mivel azt inkább el tudja lopni magának a törvények segítségével, vagy mert Orbán Viktor Várba költözésére akarja költeni az adófizetők pénzét, nem az oktatásra.

Szóval most semmi sem számít, most mindenki legyen csendben, de azért ne álljon meg az élet tündérországban. Az a lényeg, hogy épüljenek tovább a stadionok, az ország lakosságának mindig legyen kit utálnia, a haverok vigyenek haza elég közpénzt az állami költésekből, a család legyen boldog, főleg a kormányhoz közeli, mindenki más meg fogja be a száját. Továbbra is érvényesülni kell Orbán Viktor akaratának ahogy ő azt a saját elképzelése szerint rá akarja erőltetni az országra, de előbb kicsit hagyják már foglalkozni a kedvenc hobbijával, ha már arra annyit költött az ország pénzéből, a többi társadalmi terület rovására. Utána, ha vége a meccsnek, majd minden visszatér a maga útjára, és gyaníthatóan semmi nem változik az országban. Orbán Viktor továbbra is folyamatosan hazudni fog, a fizetésekből életpálya modell lesz, az egészségügyi rendszer nem fog összeomlani, de jobb lesz nem belekerülni, az állami közoktatás is szépen termeli majd a jövő közmunkásait. Csak nehogy kikapjon a csapat, mert akkor nem lesz ilyen szép a világ.

Bandita

http://gepnarancs.hu/2016/06/orban-viktor-ol-butit-nyomorba-dont-utana-megy-a-mec csre/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: stadionországban, közreműködésével, banánköztársaság, cégbirodalmának, tündérországban, átcsoportosítsa, önkormányzatok, meggazdagodása, elfoglaltságot, adóemelésekből, sporteseményen, megvitatásában, irányításával, átalakításnak, munkavállalók, támogatásokat, rohamtempóban, összeesküvést, menekültekből, költségvetésű, vagyonosodása, törvénykezést, gyaníthatóan, lakosságának, foglalkozzon, kapcsolatban, segítségével, folyamatosan, közmunkásait, akadozásában, egészségügyi, fizetésekből, befolyásolja, érvényesülni, letelepedési, nyereségéből, törvénykezést stadionországban, válogatott első, ország sorsát, mérkőzések miatt, ország lakosságára, kormánypárt eddig, első gépet, lelátóra időben, szotyit Orbán, számára olyan, maga zsebébe, kicsit lassul, tékozlás üteme, ország irányításával, tanárok kellően, közoktatási átalakításnak, Orbán Viktor, Soros György, Mészáros Lőrinc, András György Vajna, Orbán Viktor Várba,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Hogyan lehet Jézust szenvedély...  s immár én is felragyogva, ért...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Örülök, hogy látlak!  Png rózsa csokor  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Fehér virág  Szép estét kedves látogatóimna...  Popper Péter szavai  Szép estét kedves látogatóimna...  Leonardo da Vinci gondolata  A jó emberek mindig szépek mar...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Egy hatékony szolga  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Az engedelmesség miért nem vál...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Irgalom és ítélet  A kételkedés kezelése  Szép álmokat!  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  A sors  Irgalom és ítélet  Hiányzik  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Png fotel  Alvó cicák  Esti kép  Idő  Az engedelmesség miért nem vál...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Szép napot kívánok  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Alázat  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Esti kép  Nem számIt  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Popper Péter szavai  Soha ne kedvezz...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Kövesd a cowboyt!  Mai harmónia kártyám  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Bertolt Brecht -től idézet  Julian Brass gondolata  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Jónás Tamás – Végtelen b...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Png kislány  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Jó éjszakát  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  A boldog családok mind hasonló...  Bertolt Brecht -től idézet 
Bejegyzés Címkék
törvénykezést stadionországban, válogatott első, ország sorsát, mérkőzések miatt, ország lakosságára, kormánypárt eddig, első gépet, lelátóra időben, szotyit Orbán, számára olyan, maga zsebébe, kicsit lassul, tékozlás üteme, ország irányításával, tanárok kellően, közoktatási átalakításnak, maga rendes, kórházi dolgozók, kicsit mielőtt, újabb szépen, kormánypárt rendes, társadalmat érintő, maga döntésének, helyességét volt, országnak végre, maga akarata, országban élők, saját problémáját, keveset keresőktől, egykulcsos adóval, sorosozás meséje, országot jelenleg, aktuális botrányok, következő hetekben, alig hetven, ország ellen, szavazói számára, valódi problémákra, strómanok további, jegybank újabb, család újabb, saját lábon, közpénz alakuljon, megfelelő ütemben, kormánypárt hasznára, letelepedési kötvény, ölébe ejtett, elrabolt állami, föld megművelése, maga nyári, tanárok majd, tanítási elvárásaival, meccsnek könnyen, önkormányzatoktól elrabolt, fideszes nyakkendő, alsó évfolyamban, kötelező hittant, nagy átalakítás, állam erre, törvények segítségével, adófizetők pénzét, élet tündérországban, ország lakosságának, haverok vigyenek, állami költésekből, család legyen, kormányhoz közeli, saját elképzelése, kedvenc hobbijával, ország pénzéből, többi társadalmi, maga útjára, fizetésekből életpálya, egészségügyi rendszer, állami közoktatás, jövő közmunkásait, stadionországban, közreműködésével, banánköztársaság, cégbirodalmának, tündérországban, átcsoportosítsa, önkormányzatok, meggazdagodása, elfoglaltságot, adóemelésekből, sporteseményen, megvitatásában, irányításával, átalakításnak, munkavállalók, támogatásokat, rohamtempóban, összeesküvést, menekültekből, költségvetésű, vagyonosodása, törvénykezést, gyaníthatóan, lakosságának, foglalkozzon, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2247
  • e Hét: 12514
  • e Hónap: 23625
  • e Év: 177121
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.