Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kormányváltás-DE CSAK AZ!-márpedig lesz
  2016-10-31 22:04:22, hétfő
 
  Kormányváltás-DE CSAK AZ!-márpedig lesz

Közzétéve 2016-10-31


“Egyre kevésbé valószínű a demokratikus kormányváltás Magyarországon"


Németországban a Süddeutsche Zeitung foglalkozott Magyarországgal.

A cikkben Cathrin Kahlweit kiemelte: a politika iránt érdeklődő olvasók tudják, hogy kétharmados parlamenti többséggel rendelkezve Orbán elsőként megfélemlítette a médiát, majd kiüresítette az alkotmánybíráskodást, és azt is tudják, hogy miként gyűrte maga alá a politikai intézményeket az új alaptörvénnyel és jogszabályok százaival, és hogyan töltötte be embereivel az összes, valóban az összes stratégiailag fontos állami pozíciót.
Tudják azt is, hogy ezek az emberek gyakorlatilag elmozdíthatatlanok, és hogy a kormánypárt az állam és a közigazgatás valamennyi szintjére befészkelte magát, és azt is tudják, hogy a választási szabályok megváltoztatásával a Fidesz kiváló esélyt szerzett arra, hogy akkor is megszerezze az alkotmánymódosításhoz szükséges többséget, ha választási eredménye romlik.
“Magyarország számára mindez lényegében azt jelenti, hogy egyre kevésbé valószínű a demokratikus hatalomváltás"- fejtette ki Süddeutsche Zeitung szerzője, kiemelve, miszerint Orbán Viktor “az alkotmányosság leple alatt, alkotmányjogi eszközökkel alkotmányjogi puccsot" hajtott végre.
A vészterhes végkövetkeztetés szerint ez a módszer iskolát teremthet, és az EU eddig nemigen tudott mit tenni ellene - tette hozzá Cathrin Kalhweit.
(Forrás: propeller)
Bal-Rad komm: Jók ezek a tanulmányok a döbrögizmus lényegéről és természetrajzáról, amik mostanság egyre sűrűbben jelennek meg. Egyet lehet érteni a végkövetkeztetésekkel is, de komoly hiányérzetünk van/lehet amiatt, hogy a kialakulás előzményeit nem világítják meg! Mert azok voltak! Azokban pedig a “tehetetlenkedő" EU NYAKIG BENNE VOLT! Jelesül: az ország szemérmetlen szétlopásában és kifosztásában. Amit Döbröginek és hordájának hivatali elődei-az EU-patronáltjai-viteleztek ki. A magyar nép látványos és végzetes tévedése az volt, hogy hogy AKKOR-büntetésből-kétharmados parlamenti többséggel ruházta föl a közismerten bűnöző hajlamú, elmeteg dumagépet. A többi stimmel.
Döbröginek és hordájának alkotmányos eltávolítására valóban nincs lehetőség! Ráadásul-pillanatnyilag-NINCS IS ÉSSZERŰ ALTERNATÍVA! Ha lenne, akkor alkotmányos úton ez a bűnbanda a csalásokra fölkészült udvartartás minden szorgalma és igyekezete dacára simán leváltható lenne!
BŰNÖS ÁLELLENZÉKÉN KÍVÜL VISZONT NINCS ÉRTELMES ALTERNATÍVA! Akkor pedig...
Persze Döbrögiék a nagy hatalomkisajátítási akciósorozatban számtalan durva hibát elkövettek. Ma már ők is látják, és felfogták a végzetük közeledtét. Ami EGYENES ÚT A NEM ALKOTMÁNYOS MÓDON VALÓ kiakolbólintásukhoz a hatalomból.
Sarokba szorított kóbor kutyához hasonló riadt csapkodás és rikácsolás az már amit ők művelnek! ÉRZIK A VESZTÜKET! Nincs ebben semmi csodálni való!
De félő, hogy a Döbrögit és hordájának uralmát fölszámoló MAGYARELLENES ERŐK ténykedése még nagyon komoly fejfájást fognak okozni a magyar népnek!
A sors furcsa fintora, hogy a döbrögista horda és a MAGYAR NÉP úgy kerül egy táborba-a túléléséért küzdők táborába-hogy ezt a magyar nép egyáltalán nem akarta!
PERSZE A MAGYAR NÉPNEK VAN IGAZÁN VESZÍTENI VALÓJA! DÖBRÖGI ÉS HORDÁJA CSAK AZ ELVESZTETT HATALMAT FOGJA SIRATNI!

http://www.balrad.com/2016/10/31/kormanyvaltas-de-csak-az-marpedig-lesz/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: végkövetkeztetés, akciósorozatban, magyarországgal, megfélemlítette, alaptörvénnyel, alkotmányosság, pillanatnyilag, eltávolítására, tehetetlenkedő, magyarországon, németországban, kormányváltás, hiányérzetünk, gyakorlatilag, stratégiailag, alkotmányjogi, hatalomváltás, magyarellenes, kifosztásában, kormanyvaltas, szétlopásában, intézményeket, magyarország, kiüresítette, patronáltjai, jogszabályok, demokratikus, közigazgatás, foglalkozott, álellenzékén, szemérmetlen, süddeutsche, alkotmányos, alternatíva, túléléséért, tanulmányok, demokratikus kormányváltás, cikkben Cathrin, politika iránt, politikai intézményeket, összes stratégiailag, emberek gyakorlatilag, közigazgatás valamennyi, választási szabályok, alkotmányosság leple, vészterhes végkövetkeztetés, módszer iskolát, döbrögizmus lényegéről, kialakulás előzményeit, ország szemérmetlen, közismerten bűnöző, többi stimmel, Kormányváltás-DE CSAK AZ, Süddeutsche Zeitung, Cathrin Kahlweit, Orbán Viktor, Cathrin Kalhweit, NYAKIG BENNE VOLT, Amit Döbröginek, Ráadásul-pillanatnyilag-NINCS IS ÉSSZERŰ ALTERNATÍVA, BŰNÖS ÁLELLENZÉKÉN KÍVÜL VISZONT NINCS ÉRTELMES ALTERNATÍVA, Persze Döbrögiék, EGYENES ÚT NEM ALKOTMÁNYOS MÓDON VALÓ, ÉRZIK VESZTÜKET, MAGYARELLENES ERŐK, MAGYAR NÉP, PERSZE MAGYAR NÉPNEK VAN IGAZÁN VESZÍTENI VALÓJA, DÖBRÖGI ÉS HORDÁJA CSAK AZ ELVESZTETT HATALMAT FOGJA SIRATNI,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Fehér virág  Png cica  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Png férfi  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Bertolt Brecht -től idézet  Png kislány  Idő  Png rózsa csokor  Az engedelmesség miért nem vál...  Kellemes délutánt kívánok  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Png férfi  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Jó éjszakát  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Png virág  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Albert Einsteinről  A nemzeti hovatartozás kulturá...  A kételkedés kezelése  Popper Péter szavai  Akarat  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Png lepke  Erdőn  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Gonosz démon-álarc  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Paul David Tripp Április 20  Popper Péter szavai  Ne kapaszkodj magasabbra,  Fehér virág  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Őrizkednünk kell...  Nem számIt  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Esti kép  Paul David Tripp Április 19  Alázat  Alázat  Png cica  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Kerüld el az evangélium örömén...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Reménység és erő Krisztustól e...  A sors  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Akik bántanak téged  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Kövesd a cowboyt!  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Németh László tollából  Mi lenne ha  Reménység és erő Krisztustól e...  Png csokor  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Elköszönt  Nem tudhatod  A televizió nem a kultúrát kép... 
Bejegyzés Címkék
demokratikus kormányváltás, cikkben Cathrin, politika iránt, politikai intézményeket, összes stratégiailag, emberek gyakorlatilag, közigazgatás valamennyi, választási szabályok, alkotmányosság leple, vészterhes végkövetkeztetés, módszer iskolát, döbrögizmus lényegéről, kialakulás előzményeit, ország szemérmetlen, közismerten bűnöző, többi stimmel, csalásokra fölkészült, végzetük közeledtét, magyar népnek, sors furcsa, döbrögista horda, táborba-a túléléséért, végkövetkeztetés, akciósorozatban, magyarországgal, megfélemlítette, alaptörvénnyel, alkotmányosság, pillanatnyilag, eltávolítására, tehetetlenkedő, magyarországon, németországban, kormányváltás, hiányérzetünk, gyakorlatilag, stratégiailag, alkotmányjogi, hatalomváltás, magyarellenes, kifosztásában, kormanyvaltas, szétlopásában, intézményeket, magyarország, kiüresítette, patronáltjai, jogszabályok, demokratikus, közigazgatás, foglalkozott, álellenzékén, szemérmetlen, süddeutsche, alkotmányos, alternatíva, túléléséért, tanulmányok, döbrögizmus, kétharmados, eszközökkel, közismerten, büntetésből, megszerezze, befészkelte, kormánypárt, előzményeit, rendelkezve, udvartartás, vészterhes, közeledtét, hordájának, választási, lényegében, hatalomból, fölszámoló, valamennyi, ténykedése, lényegéről, parlamenti, döbröginek, többséggel, elkövettek, csalásokra, kialakulás, viteleztek, elvesztett, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1921
  • e Hét: 12188
  • e Hónap: 23299
  • e Év: 176795
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.