Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Apátia uralja az ősfideszes várost
  2018-01-09 18:13:04, kedd
 
  Mi vesz rá egy hét gyermekes, mélyen hívő keresztény, jobboldali civilt, aki nyíltan vállalja, hogy Fidesz szimpatizáns volt 2010-ig, hogy Hódmezővásárhelyen, az egyik leginkább Fideszes városban elinduljon a Fidesz ellen? Véleménye szerint az értelmiségnek, az erkölcsös és a jóérzésű embereknek már vállalhatatlan Orbán Viktor pártja. Vállalhatatlan a sok apró bűn, ami stagnálásban és kiszolgáltatottságban tartja városát és az országot. Az érzelmektől nem mentes, tanulságos videót mindenkinek ajánljuk.





Apátia uralja az ősfideszes várost


Unyatyinszki György



2018. január 9., kedd 06:12


Márki-Zay Péter szerint igyekeznek elrettenteni a helyi polgárokat attól, hogy felvállalják szimpátiájukat



Fotó: Nagy Béla / Magyar Nemzet


Megtiszteltetés számomra, hogy támogatásáról biztosított Lázár János miniszter - ez áll a hódmezővásárhelyi Hegedűs Zoltán fideszes polgármester-jelölt terjesztésre váró szórólapján, amely megelőzi a jelölt alkalmasságáról szóló egyéb érvek felsorolását. Vele fog megmérkőzni február 25-én a függetlenként induló Márki-Zay Péter, akit az összes ellenzéki párt - akár kéretlenül is - a támogatásáról biztosított a településen. Alig négy éve 61 százalékos többséggel választották meg a - közelmúltban elhunyt - fideszes Almási Istvánt Hódmezővásárhely polgármesterének, a fennmaradó szavazatok pedig megoszlottak a helyi ellenzéki jelöltek között. Ez már önmagában mutatja, hogy milyen kihívás elé néz a független jelölt, aki ,,kiábrándult fideszes"-ként jellemzi magát, és aki - szokatlanul - a fideszesek támogatását szeretné elnyerni. Hódmezővásárhelyen annak eredtünk nyomába, miként vélekednek az esélyekről a helyiek.



- Hegedűs Zolit támogatom majd. A lényeg, hogy rosszabb ne legyen! - mondta lapunknak egy idősebb nő, aki a város főterén sietett át. A sétálóutcára szemeteszsákokat és seprűket hordozva három nő fordult ki, a közmunkásokra jellemző láthatósági mellényüket - hogy csak alig legyen észrevehető - gondosan behajtogatták a zsákok közé.
Fotó: Nagy Béla / Magyar Nemzet

A lelkünkre beszéltek, hogy csak akkor nyilatkoznak, ha személyük nem derül ki, mert féltették a közmunkásállásukat - beszélgetésünk is innen indult. - Minek nekünk Szegedre tartó új villamos vagy az új utcakő? Munka kell, de többünknek csak a közmunka maradt - nyilatkozta a társaság legfiatalabb tagja. Egyedül ő mert beszélni arról, hogy Márki-Zay Pétert támogatja majd, hátha több munkahelyet tud teremteni, mint a fideszes vezetés.

Ezen a ponton érdemes átugranunk a Fidesz hódmezővásárhelyi irodájában szerzett tapasztalatainkra, mikor a párt helyi képviselőit igyekeztünk megszólaltatni - sikertelenül. Várakozásunk során a párt egyik munkatársától érdeklődött egy időszaki segédmunkából élő férfi, hogy milyen lehetőségek vannak a városban közmunkához jutni, ha megszűnik a munkaviszonya. Tehát nem a helyi munkaügyi hivatalhoz vagy az önkormányzathoz fordult, hanem a Fidesz helyi irodájához. Távozásakor bizakodás látszódott tekintetében, annak ellenére is, mikor keserűen tudomásul vette, hogy szükség esetén mennyire kevés bérre számíthat.





- Helyi vállalkozó vagyok, aki néha közszereplést is vállal - beszédesen ezzel hárította kérdéseinket egy középkorú férfi. Egy nyugdíjas férfi pedig a város főterén, ahol a Fidesz színeiben Hegedűs Zoltánnak gyűjtötte az aláírásokat, azt kérdezte: Ön szerint jönne ennyi milliárd a városba, ha az ellenzék vezetné? Majd azonnal válaszolt is: Aligha. - Ne vicceljen, tudja, milyen itthon - vetette oda, amikor megjegyeztük, hogy elvileg a városvezetés politikai színezetétől függetlenül kellene érkeznie egy településre az uniós és kormányzati forrásoknak. A helyi ellenzékkel és a független jelölttel szemben sem volt rossz szava, sőt, megjegyezte, hogy ,,ott is vannak jó emberek". A várost szerinte jól irányítja a Fidesz, de beszélgetésünk során - szinte vétlenül - kibukott belőle a vezetés egyik gyenge pontja. - No jó, a fiam is elköltözött Budapestre, mert nem tudta a munkaadója itt megfizetni - mondta.
Fotó: Nagy Béla / Magyar Nemzet

- A tanultabb fiatalok Szegedre mennek, esetleg a porcelángyárban vagy egy-két közepes-nagyobb cégnél tudnak elhelyezkedni, de más nincs, csak a ,,százhúszas" bér - mondta lapunk kérdésére egy huszonéves férfi, aki az említett okokból lépett a honvédségbe. Az őt kísérő középkorú nő fogadkozott, hogy nem foglalkozik a helyi politikával, mert az túl ,,mocskos" számára - szavazni sem szokása -, ám egy jelenség mellett nem tudott elmenni szó nélkül. - Egyre inkább nyugdíjastelep ez a város - mondta.

- Ha választhatnék, a Fidesz támogatását szeretném kérni, de mivel igencsak lejáratták magukat, azt sem fogadnám el. Ezért is lettem független jelölt - mondta lapunknak a helyi politikai viszonyokra reflektálva Márki-Zay Péter független polgármesterjelölt. Bár a sajtót bejárta, hogy utcájukba aznap helyeztek térfigyelő kamerákat, amikor bejelentette indulását, Márky-Zayt ez kevésbé zavarja, a kamerákra is szomszédai, barátai hívták fel a figyelmet. Elmondása szerint a helyi polgárokat igyekszik elrettenteni a kormánypárt attól, hogy felvállalják nézeteiket, illetve az ő társaságát.


https://mno.hu/belfold/apatia-uralja-az-osfideszes-varost-2438771
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szemeteszsákokat, polgármesterének, hódmezővásárhely, megtiszteltetés, alkalmasságáról, porcelángyárban, önkormányzathoz, beszélgetésünk, vállalhatatlan, szimpátiájukat, megszólaltatni, nyugdíjastelep, segédmunkából, munkatársától, behajtogatták, értelmiségnek, választhatnék, munkaviszonya, közmunkásokra, közszereplést, függetlenként, támogatásáról, elhelyezkedni, sikertelenül, stagnálásban, kérdéseinket, bejelentette, elrettenteni, tekintetében, unyatyinszki, polgármester, felsorolását, terjesztésre, várakozásunk, közelmúltban, szimpatizáns, egyik leginkább, jóérzésű embereknek, ősfideszes várost, helyi polgárokat, hódmezővásárhelyi Hegedűs, jelölt alkalmasságáról, függetlenként induló, összes ellenzéki, támogatásáról biztosított, fennmaradó szavazatok, helyi ellenzéki, független jelölt, fideszesek támogatását, város főterén, sétálóutcára szemeteszsákokat, közmunkásokra jellemző, Orbán Viktor, Unyatyinszki György, Márki-Zay Péter, Nagy Béla, Magyar Nemzet, Lázár János, Hegedűs Zoltán, Almási Istvánt Hódmezővásárhely, Hegedűs Zolit, Márki-Zay Pétert, Hegedűs Zoltánnak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Png virág  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Radikális szeretet  Fekete-erdő desszert  A kételkedés kezelése  A jó emberek mindig szépek mar...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Örülök, hogy látlak!  Még csak most kezdődik a nap  A kételkedés kezelése  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Akarat  Nagyon különös  Nem számIt  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Még csak most kezdődik a nap  Idő  Aki nem dolgozik, ne is egyék  A másik dolog,  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  képre írva  Zilahy Lajos gondolata  Mindig jusson idő nevetni  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Alvó cicák  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Fehér virág  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Hiányzik  Még csak most kezdődik a nap  A kételkedés kezelése  Adakozás  Lóhere  Akarat  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Régi emberek, akikre máig büsz...  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Szabolcska Mihály – Ákác...  Sokan azt tartják  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Minden harmadik...  Soha ne kedvezz...  Alázat  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Németh László tollából  Facebookon kaptam  képre írva  Erdőn  Kövesd a cowboyt!  Nem méltó hozzád  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem számIt  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Bounty krémes  A másik dolog,  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 20 
Bejegyzés Címkék
egyik leginkább, jóérzésű embereknek, ősfideszes várost, helyi polgárokat, hódmezővásárhelyi Hegedűs, jelölt alkalmasságáról, függetlenként induló, összes ellenzéki, támogatásáról biztosított, fennmaradó szavazatok, helyi ellenzéki, független jelölt, fideszesek támogatását, város főterén, sétálóutcára szemeteszsákokat, közmunkásokra jellemző, zsákok közé, lelkünkre beszéltek, közmunka maradt, társaság legfiatalabb, fideszes vezetés, ponton érdemes, párt helyi, párt egyik, időszaki segédmunkából, városban közmunkához, helyi munkaügyi, önkormányzathoz fordult, középkorú férfi, nyugdíjas férfi, ellenzék vezetné, városvezetés politikai, helyi ellenzékkel, független jelölttel, várost szerinte, vezetés egyik, tanultabb fiatalok, porcelángyárban vagy, huszonéves férfi, említett okokból, helyi politikával, jelenség mellett, város &#8211, helyi politikai, sajtót bejárta, kormánypárt attól, szemeteszsákokat, polgármesterének, hódmezővásárhely, megtiszteltetés, alkalmasságáról, porcelángyárban, önkormányzathoz, beszélgetésünk, vállalhatatlan, szimpátiájukat, megszólaltatni, nyugdíjastelep, segédmunkából, munkatársától, behajtogatták, értelmiségnek, választhatnék, munkaviszonya, közmunkásokra, közszereplést, függetlenként, támogatásáról, elhelyezkedni, sikertelenül, stagnálásban, kérdéseinket, bejelentette, elrettenteni, tekintetében, unyatyinszki, polgármester, felsorolását, terjesztésre, várakozásunk, közelmúltban, szimpatizáns, színezetétől, felvállalják, nyilatkoznak, megjegyeztük, városvezetés, sétálóutcára, választották, legfiatalabb, megoszlottak, megjegyezte, fogadkozott, biztosított, elköltözött, foglalkozik, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 370
  • e Hét: 10637
  • e Hónap: 21748
  • e Év: 175244
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.