Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
SZEMBe A FORGALOMMAL
  2018-01-10 19:00:13, szerda
 
  2018. január 10., szerda

SZEMBE A FORGALOMMAL

A Závecz Research kutatása szerint a baloldali választók többsége közös listát és közös miniszterelnökjelöltet szeretne, jelentős részük bevonná a Jobbikot is az együttműködésbe.
Nem az első eset, hogy a választó okosabb, mint a pártkorifeusok.
Feledhetetlen látvány volt a 2014-es választásokon Mesterházy Attila értetlen és bambán döbbent ábrázata a Műegyetem előtti nagygyűlésen, melyen a választók - MSZP és DK szimpatizánsok együtt követelték az összefogást.
Sokan el sem hitték, hogy ez spontán megmozdulás volt, de aki ott volt, az tudja: senkit nem érdekelt a pártvezetők szánalmas vergődése, a választók ott és akkor választási győzelmet szerettek volna, és senki nem azért vett részt ezen a rendezvényen, hogy négy évre biztosítsa szeretett vezérkéinek helyét a parlamenti padsorokban.
Most is közel a perc, amikor a tömegek megértik, hogy a győzelemhez először saját vezetőiket kell világgá kergetni.
Ők ma még megengedhetik maguknak, hogy fennsőbbséges pofával doktrinerkedjenek, vagy a gyermekkorban hiányzó villanyvasút helyett a politikai játszótéren játsszanak, de a nép egyszerű gyermeke ezt nem engedhetné meg nekik - csak még nem jutott el ennek felismeréséig.

Igen, győzni akarunk, és elkergetni ezt a velejéig rohadt tolvaj bandát, akik páratlan lehetőséget kaptak a történelemtől, amit páratlan pofátlansággal háláltak meg.
Magyarországnak sokféle kormánya volt már, volt bolsevik, nyilas, de olyan, mint most, még soha.
Magyarországon első ízben jutott kormányra a szervezett bűnözés, ami csak annyiban nem meglepő, hogy a fasizmust is Olaszországból importáltuk és importáljuk a mai napig, hát akkor a szervezett bűnözést miért importálnánk máshonnan?
Az idősebbek még emlékezhetnek Andreotti olasz politikus nevére, akit a maffia emberének tartottak, de emlékezhetnek , Aldo Moro, a meggyilkolt miniszterelnök nevére is, akinek halálában Andreottit is bűnrészességgel gyanúsították.
Morot agyonlőtték, így jár, akinek nincs létrája...
A nép pedig csak nézegeti, mi is folyik itt?
Egy ideig hajlamos voltam a baloldali kommunikáció szimpla ügyetlenségének tulajdonítani a kialakult helyzetet, de mára már más a véleményem - ennyire ostobának ingyen nem lehet lenni, ez az emberi agy ismeretében elképzelhetetlen.


Egyszer már megszívta a demokratikus oldal a miniszterelnöki castingot, mikor Gyurcsány lemondott, de nem tanult belőle senki semmit.
Ma éppen a még meg sem szerzett képviselői helyekről folyik az osztozkodás, a lehető legócskább módon.
Erre legszebb a csepeli példa, ahol a szocialisták ráindítják Bangóné Borbély Ildikót az Együtt politikusára, Szabó Szabolcsra, gondolom azért, mert Németh Szilárdot az előző választáson megverte, hát keresni kell mást, és bár Németh segített nekik, de Gobbi Hildát nem találták éppen...
Már maga a helyeken való osztozkodás is kontraproduktív, az emberek nem szeretik a mutyit, márpedig az ilyen osztozkodásoknak kimondottan mutyiszaga van, akárhogy is tálalják a résztvevők.
Itt három politikai iskola vetélkedőjét nézegethetjük, az elsőt a Fidesz képviseli, ők az elitiskola, kitömve pénzzel és korlátlan lehetőségekkel, úgy vehetik meg a számukra szükséges embereket, mint Mari néni a libát a piacon, az igazgató pedig élet-halál ura.A másik politikai iskola a szoci-dk kamarillapolitikai iskola, ahol a döntések homályosan körvonalazott elvek mentén, sötét párthelyiségek mellékhelyiségeiben jönnek létre, száz vezér kétszáz ötletéből.
A harmadik iskola a Jobbiké, ők a terepen ügyködnek és az emberek érzelmeire építenek, - utóbbi tekintetben hasonlítanak a Fideszre, mely gyűlöli is ezért őket.
Itt a Vezér szava szent, csak az a baj, hogy hátát a falnak vetve kell élnie életét, előtte a fal vastagságáról pedig nem hátrányos meggyőződnie.
Nem árt emlékezni a Hosszú Kések Éjszakájára...


Nem tudom, látták-e már a demokratikus politikusok az idei naptárt, talán nem lenne hátrányos vastag filccel bekarikázni az április nyolcadikai dátumot.
Sokaknak ez a nap a politikai halál napja lehet, ne legyen igazam.
Sokan mondják, hogy biztatóbb dolgokról kellene írnom, de az igazság az, ha szidjuk a Fideszt vagy Orbánt, abból választási győzelem még nem lesz.
Így is rettenetes késésben vagyunk, de ma még van egy minimáluis esély, februártól meg már az sem lesz.
Talán nem ártana a vezető demokrata politikusoknak utoljára átgondolni még a teendőket.
Persze illúzióim nincsenek.

http://www.pupublogja.hu/2018/01/szembe-forgalommal.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elképzelhetetlen, osztozkodásoknak, ügyetlenségének, együttműködésbe, bűnrészességgel, miniszterelnöki, magyarországnak, kontraproduktív, olaszországból, pofátlansággal, miniszterelnök, pártkorifeusok, politikusoknak, szimpatizánsok, magyarországon, lehetőségekkel, párthelyiségek, megengedhetik, fennsőbbséges, feledhetetlen, gyanúsították, felismeréséig, körvonalazott, választásokon, tulajdonítani, gyermekkorban, emlékezhetnek, vastagságáról, történelemtől, nézegethetjük, importálnánk, rendezvényen, demokratikus, meggyőződnie, szocialisták, vetélkedőjét, baloldali választók, első eset, választó okosabb, 2014-es választásokon, pártvezetők szánalmas, parlamenti padsorokban, tömegek megértik, győzelemhez először, gyermekkorban hiányzó, politikai játszótéren, velejéig rohadt, szervezett bűnözés, szervezett bűnözést, maffia emberének, meggyilkolt miniszterelnök, ideig hajlamos, SZEMBe FORGALOMMAL, SZEMBE FORGALOMMAL, Závecz Research, Mesterházy Attila, Aldo Moro, Bangóné Borbély Ildikót, Szabó Szabolcsra, Németh Szilárdot, Gobbi Hildát, Hosszú Kések Éjszakájára,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Bertolt Brecht -től idézet  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  A jó emberek mindig szépek mar...  Nem számIt  Nagyon különös  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Png kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Png virág  Egy bizonyos határt  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Szép estét kedves látogatóimna...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Alázat  Szép napot kívánok  Leonardo da Vinci gondolata  Elköszönt  Albert Einsteinről  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Próbálj meg ...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Nagyon különös  Alázat  Paul David Tripp Április 20  Alázat  Próbálj meg ...  Alázat  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  A jó emberek mindig szépek mar...  Neked tudnod kell  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Akarat  Szívem  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Elköszönt  Tanuld meg ezt a versemet  A másik dolog,  Adakozás  A sors  Boldog születésnapot a ma ünne...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Akarat  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Örülök, hogy látlak!  Lóhere  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  A másik dolog,  Alázat  Png kislány  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Egy lelki imádság  Gonosz démon-álarc  Őrizkednünk kell...  Irgalom és ítélet 
Bejegyzés Címkék
baloldali választók, első eset, választó okosabb, 2014-es választásokon, pártvezetők szánalmas, parlamenti padsorokban, tömegek megértik, győzelemhez először, gyermekkorban hiányzó, politikai játszótéren, velejéig rohadt, szervezett bűnözés, szervezett bűnözést, maffia emberének, meggyilkolt miniszterelnök, ideig hajlamos, baloldali kommunikáció, kialakult helyzetet, demokratikus oldal, miniszterelnöki castingot, lehető legócskább, csepeli példa, szocialisták ráindítják, előző választáson, helyeken való, ilyen osztozkodásoknak, számukra szükséges, igazgató pedig, másik politikai, döntések homályosan, harmadik iskola, terepen ügyködnek, emberek érzelmeire, falnak vetve, demokratikus politikusok, idei naptárt, április nyolcadikai, politikai halál, minimáluis esély, vezető demokrata, elképzelhetetlen, osztozkodásoknak, ügyetlenségének, együttműködésbe, bűnrészességgel, miniszterelnöki, magyarországnak, kontraproduktív, olaszországból, pofátlansággal, miniszterelnök, pártkorifeusok, politikusoknak, szimpatizánsok, magyarországon, lehetőségekkel, párthelyiségek, megengedhetik, fennsőbbséges, feledhetetlen, gyanúsították, felismeréséig, körvonalazott, választásokon, tulajdonítani, gyermekkorban, emlékezhetnek, vastagságáról, történelemtől, nézegethetjük, importálnánk, rendezvényen, demokratikus, meggyőződnie, szocialisták, vetélkedőjét, politikusára, villanyvasút, nagygyűlésen, kommunikáció, hasonlítanak, összefogást, játszótéren, megmozdulás, agyonlőtték, vezérkéinek, ismeretében, padsorokban, kimondottan, meggyilkolt, győzelemhez, pártvezetők, osztozkodás, tekintetben, éjszakájára, forgalommal, politikusok, bekarikázni, importáltuk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1201
  • e Hét: 11468
  • e Hónap: 22579
  • e Év: 176075
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.