Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Elvisszük az Amerikában élő, magyar származású gyereketeket
  2018-02-05 21:04:46, hétfő
 
  Elvisszük az Amerikában élő, magyar származású gyereketeket nyaralni közpénzből, csak legyetek szívesek ránk szavazni

Forgács Erzsébet | Február 4, Vasárnap | 20:04

Szép estét, vidám választási kampányt!

Január 18-án indult és továbbra is tart a Stop Soros törvénycsomag társadalmi egyeztetése, az elmúlt két hétben több mint négyszáz javaslat érkezett be, az eddigi vélemények többsége támogató, vannak közöttük, amelyek szigorításokat szorgalmaznak - mondta el vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár. (MTI)

Tudom, hogy ma volt már erről szó, de az ilyen jó hírekből soha nem elég. Tehát négyszáz embernek volt véleménye erről a hülyeségről. A négyszázból volt olyan, aki gyakorlatilag elvenné a külföldről támogatott szervezetek támogatását. Remélem ez a kedves illető soha az életében nem kerül olyan helyzetbe, hogy szüksége lenne akár jogi, akár anyagi segítségre, mert bizony nem lesz, aki segítsen rajt. Majd irkálhat könyörgő leveleket a kormánynak - postacím egyezik azzal, ahová most a jó ötleteit küldözgeti - és soha nem fog választ kapni.

Tegye fel a kezét, aki nem hallott a kormánytól legalább tizenöt olyan dolgot, ami a magyarság megmaradásának a záloga! Naugye! De biztos, hogy ez újdonság lesz mindenkinek. Mi a mai zálog? Na? A cserkészek. Bizonyám.

Szilágyi Péter: a cserkészek őrző-védő tevékenysége a magyarság megmaradásának biztosítéka.

A cserkészség életforma és elköteleződés, olyan jellemformáló erő, mellyel a közösség tagjai a nemzeti kultúrát, hagyományt és identitást egészen gyermekkortól őrzik - hangsúlyozta Dr. Szilágyi Péter, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkára szombat este a 45. alkalommal megrendezett magyar cserkészbálon San Francisco-ban. (MTI-OS)

Tehát. Van nekünk egy Szilágyi Péter nevű helyettes államtitkárunk. A másik százvalahány helyettes államtitkár mellett elfér. Én ugyan még nem hallottam a nevét, de az semmit nem jelent. Megkerestem a miniszterelnökség hivatalos honlapjára feltöltött önéletrajzát, hogy okosabb legyek. Nem lettem. Mutatom.

szilagyi

Nem arról van szó, hogy ennyit másoltam ki, vagy megvágtam. Nem. Centire ennyi az önéletrajz. Abból tippelek arra, hogy nem kétszer fél évre futott neki az egyetemnek, hogy doktori fokozata van. Akkor meg csak van diplomája is. Hogy miből, az nem igazán derül ki. Igaz, nem is fontos. Az fontosabb, hogy elment San Franciskoba örvendezni a cserkészek báljának. Alighanem ott is el vannak nyomva a magyarok, ha őrizni és védeni kell a magyarságukat. Azt csak remélni tudom, hogy Szilágyi Péter helyettes államtitkár közpénzből utazott el odáig.

Hoppá, van folytatása a közleménynek, mert három részes.

Magyarország Kormányának az elmúlt nyolc évben olyan sikeres nemzetpolitikai stratégiát sikerült felépítenie, mely határokon átívelve összefogja a magyar közösségeket, kiemelt figyelmet fordítva a Kárpát-medencén kívül élőkre is. 2018-ban két új pályázatot írtak ki a diaszpórában élők számára, összesen 500 millió forint keretösszegben: a hétvégi magyar iskolák támogatására 200 millió forintot, míg a diaszpóraszervezetek számára 300 millió forintot különítettek el - mondta a helyettes államtitkár, hozzátéve: a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága a Rákóczi Szövetséggel együttműködésben pályázatot hirdetett 1000 diaszpórában élő 10 és 29 év közötti magyar fiatal számára, hogy az anyaországtól távol élő fiatalok is megismerjék a Kárpát-medencét. A 5-10 napos tanulmányi utakra 2018 januárja és decembere között kerül sor. Ez egy újabb lehetőség a fiatalok számára, hiszen 2014 óta az államtitkárság a Kőrösi Csoma Sándor Program keretében fiatal “nagyköveteket" küld a világ különböző pontjain élő magyar közösségekhez, akik aktívan részt vesznek a helyi közösségi élet szervezésében.

A Magyar Kormány 2010 óta biztos hátországként áll a diaszpóra magyarsága mögött, azonban ahhoz, hogy ez a jövőben is így maradjon és a megkezdett munka folytatódjon, fontos, hogy a külhonban élő magyarok is hallassák hangjukat a közelgő magyarországi országgyűlési választásokon.

Fordítom, jó? Van pénz, mint a pelyva. Elvisszük az Amerikában élő, magyar származású gyereketeket nyaralni közpénzből, csak legyetek szívesek ránk szavazni. Mily kedves!

A cserkészbált követően Dr. Szilágyi Péter helyi idő szerint vasárnap délelőtt ünnepi szentmisén vesz részt a Woodside Priory katolikus templomban, délután pedig előadást tart Magyarország Kormányának nemzetpolitikájáról a San Francisco Öböl Környéki magyar szervezetek vezetőinek találkozóján, amelyen részt vesznek a környékbeli magyar iskolák és egyházak képviselői.

Kiadó: Miniszterelnökség

Tehát. A Miniszterelnökség kiad egy közleményt arról, hogy elküldte San Franciskoba az egyik helyettes államtitkárát azért, hogy ő ott elmondja az egybegyűlteknek: kapnak pénzt, csak szavazzanak a Fideszre. Mert ugye pártokra szavazunk, nem pedig kormányokra. Meg nem miniszterelnökségekre. Utazgatni, kampányolni, pénzt osztani azonban a kormány tud. Semmi különös, csak az történik, ami eddig is: a Fidesz közpénzből kampányol a választásokra. Ismétlem: a Fidesz. Ami egy párt. És amire vonatkoznak a törvények, amely törvények megszabják, hogy milyen forrásból mennyi pénzt költhetnek kampánycélokra. Tiszta szerencse, hogy az Állami Számvevőszék soha, semmi problémát nem talál az ilyen ügyekben.


https://kolozsvaros.com/rovidek/elvisszuk-az-amerikaban-elo-magyar-szarmazasu-gye reketeket-nyaralni-kozpenzbol-csak-legyetek-szivesek-rank-szavazni/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: együttműködésben, egybegyűlteknek, kommunikációért, államtitkársága, nemzetpolitikai, megmaradásának, államtitkárunk, keretösszegben, államtitkárság, szigorításokat, kampánycélokra, anyaországtól, gyakorlatilag, magyarságukat, nagyköveteket, jellemformáló, hátországként, szorgalmaznak, államtitkárát, szervezésében, közösségekhez, törvénycsomag, magyarországi, elköteleződés, választásokon, választásokra, cserkészbálon, gyermekkortól, országgyűlési, közösségeket, hangsúlyozta, magyarország, gyereketeket, cserkészbált, diaszpórában, megrendezett, eddigi vélemények, négyszázból volt, külföldről támogatott, kedves illető, kormánynak –, kormánytól legalább, magyarság megmaradásának, cserkészek őrző-védő, cserkészség életforma, közösség tagjai, nemzeti kultúrát, másik százvalahány, miniszterelnökség hivatalos, cserkészek báljának, elmúlt nyolc, magyar közösségeket, Forgács Erzsébet, Stop Soros, Tuzson Bence, Szilágyi Péter, Magyarország Kormányának, Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága, Rákóczi Szövetséggel, Kőrösi Csoma Sándor Program, Magyar Kormány, Woodside Priory, Francisco Öböl Környéki, Állami Számvevőszék,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A kételkedés kezelése  Adakozás  69 éve hunyt el Albert Einstei...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Png rózsa csokor  Németh László tollából  Mi lenne ha  Png fotel  Akarat  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Szép estét kedves látogatóimna...  Png lepke  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Akarat  Akarat  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Akarat  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Paul David Tripp Április 21  Jó éjszakát  Reggel van  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Szívem tiéd  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam Krisztinától  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Png fotel  Bertolt Brecht -től idézet  Png virág  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  A boldog családok mind hasonló...  Julian Brass gondolata  Akarat  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png cica  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Makszim Gorkij gondolata  Alvó cicák  Png csokor  Csak a fogyatkozás látható  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  képre írva  Örülök, hogy látlak!  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Png virág  Bounty krémes  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Leonardo da Vinci gondolata  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Alvó cicák  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Reggel van  Sose bánj semmit  Alázat  Szívem  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Egy maradéktalanul uralt világ  Tanuld meg ezt a versemet  Png csokor  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Irgalom és ítélet  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Elköszönt  Facebookon kaptam  Png virág  Soha ne kedvezz... 
Bejegyzés Címkék
eddigi vélemények, négyszázból volt, külföldről támogatott, kedves illető, kormánynak &#8211, kormánytól legalább, magyarság megmaradásának, cserkészek őrző-védő, cserkészség életforma, közösség tagjai, nemzeti kultúrát, másik százvalahány, miniszterelnökség hivatalos, cserkészek báljának, elmúlt nyolc, magyar közösségeket, diaszpórában élők, hétvégi magyar, helyettes államtitkár, anyaországtól távol, 5-10 napos, újabb lehetőség, fiatalok számára, világ különböző, helyi közösségi, diaszpóra magyarsága, megkezdett munka, közelgő magyarországi, cserkészbált követően, környékbeli magyar, közleményt arról, egyik helyettes, ilyen ügyekben, együttműködésben, egybegyűlteknek, kommunikációért, államtitkársága, nemzetpolitikai, megmaradásának, államtitkárunk, keretösszegben, államtitkárság, szigorításokat, kampánycélokra, anyaországtól, gyakorlatilag, magyarságukat, nagyköveteket, jellemformáló, hátországként, szorgalmaznak, államtitkárát, szervezésében, közösségekhez, törvénycsomag, magyarországi, elköteleződés, választásokon, választásokra, cserkészbálon, gyermekkortól, országgyűlési, közösségeket, hangsúlyozta, magyarország, gyereketeket, cserkészbált, diaszpórában, megrendezett, támogatására, önéletrajzát, államtitkára, folytatódjon, különítettek, tevékenysége, közleménynek, szövetséggel, százvalahány, számvevőszék, találkozóján, szervezetek, hülyeségről, franciskoba, négyszázból, államtitkár, kormányának, mindenkinek, környékbeli, megkerestem, kampányolni, kormányokra, biztosítéka, szavazzanak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1023
  • e Hét: 11290
  • e Hónap: 22401
  • e Év: 175897
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.