Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
És akkor tovább az elmebaj fényes ösvényén
  2018-02-07 19:06:55, szerda
 
  És akkor tovább az elmebaj fényes ösvényén

Molnár Bálint | Ma | 8:02

Halihó, itt a nyár! Mármint nem itt és nem nyár, de a többi stimmel. Havazás, ónos eső, erős szél, mostanában ezeket kellene beosztani és majd utána jó lesz. Szeretettel és tisztelettel üdvözlök mindenkit, aki éppen ráér ma reggel. Itt az ideje, hogy újra felvegyük a fonalat, honnan is?

Hát nyilván abból a tágabb kontextusból indulunk ki ma reggel is, hogy egy állandósult tragikomédiában múlatjuk mi az időt itt életvitelszerűen, ahol olyan feladványok elé állítanak naponta a kormányzásra demokratikusan felhatalmazott egyének és alakok, amelyek legnagyobb tétje az, hogy sikerül megőrizni a józan eszünket, vagy sem nem. Nekik az lenne jó, ha rakásra hülyülnénk, és a cinikus gátlástalanságukra bíznánk magunkat.

Itt van például a letelepedési kötvények nevű, sok ponton bűncselekmény-gyanús ügylet, amelynek védőszentje a propaganda minisztere, akit nem mellesleg lehet bűnözőnek nevezni. Ez a mutatvány nem csupán több tízmilliárddal károsította meg az adófizetőket az által, hogy mintegy 20 ezer, sok esetben ellenőrizetlen hátterű embert szabadított Európára, de mint ilyen, súlyos nemzetbiztonsági aggályokat is felvet. Mit kell ilyenkor csinálni? Überelni kell a cinikus geciséget, újabb stratégiai megbízásokat kell adni az érintettnek, hogy még véletlenül se tűnjön úgy, bármi probléma lenne a személyével. Meg kell hosszabbítani Lovasberényig. És lőn. Immár Rogán Antal is tagja annak a nemzetbiztonsági kabinetnek, aminek eddig nem volt tagja. A Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint ennek a kabinetnek már nem csak a belügyminiszter, a honvédelmi miniszter, a külgazdasági és külügyminiszter, valamint a Miniszterelnökséget vezető miniszter képezi a tagságát, hanem a főpropagandász is. Korrekt, nem? Az önmagában is nemzetbiztonsági kockázatot jelentő egyén fog javaslatokat tenni a kormány nemzetbiztonsági politikájával kapcsolatban.

Itt van nekünk aztán - bár nem szeretnék ezzel a kérdéssel hosszasan foglalkozni - az aranytollú véresszáj, aki az egyik minapi műsorában dobta le az agyáról a láncokat, amikor megtudta, hogy a 3-as metró Árpád hídi megállóját a rendszerváltás utáni Magyarország első államfőjéről, Göncz Árpádról akarják elnevezni. Bézsé szerint, ezt nem szabad hagyni, de ha mégis megtörténik, akkor oda kell menni és le kell verni a névtáblát. Jó, hát akkor Bayer Zsolt menjen oda és verje le a táblát, ha ennyire futja, gondolom a Horthy Miklós táblával nem lenne gondja. Aztán ha leverte a táblát, akkor majd viselje a jogi következményeit is, ahogyan a propaganda által rendszeresen meghurcolt Gulyás Márton is viselte a következményeit annak, hogy a kopasz verőemberekről elhíresült választási irodáról szerelte le a táblát. A szájhősködés és fröcsögés egy dolog, már most borítékolható, hogy Bézsé természetesen nem lesz akkora nagy hős, hogy ezt megcselekedje. De nem is ez a lényeg, hanem hogy olvastam egy érdekes véleményt ebben a témában, aminek konklúzióját ide tenném:

Az egész semmi másra nem jó (az átnevezés tudniillik -szerk.), csak arra, hogy egy csomó ember bizonytalanul forgolódjon hónapokig a metróban, hogy most hol is jár, Bayer Zsolt vértolulást kapjon, zakatoljon tovább a meddő kultúrharc, és mindkét oldal begyűjthesse a sérelempontjait.

És akkor tovább az elmebaj fényes ösvényén: Vadai Ágnes írásbeli kérdés formájában érdeklődött Orbánnál, mennyi pénzt égettek el eddig a migrációs hisztériakeltésre. Orbán ilyen piszlicsáré ügyekkel nyilván nem foglalkozik, úgyhogy Dömötör Csabika nevű alattvaló nyögte ki magából: a kommunikációs hadviselésre elbaszott pénz nagyságrendileg sokkal kevesebb, mint amennyit akkor kellene kicsengetni, ha befogadnánk az úgynevezett menekülteket. Van itt egy kis probléma: hazudsz, Dömötör! Nem mintha ezt a két dolgot össze lehetne hasonlítani, mert kurvára nem lehet. Mivel pontos adatokat - az átláthatóság jegyében - nem ismerünk, ezért az összes kretén konzultáció, népszavazás, plakátosdi, és a szolgamédiában nyomatott összes hirdetés értékét 100 milliárd köré érdemes saccolni. Csak tavaly közel 30 milliárdot sikerült eltapsolni sorosozásra és vinnyogásra. Vagyis egy darab kvótamenekültre (az 1294-ből) lényegesen több, mint 22 millió forintot (???!!!!!) kellett volna elkölteni a tavalyi 28,7 milliárdból? Értjük, Dömötör, köpjél fel te is szépen, és állj alá!

A hazudozás az megy. Például Lázár János óta tudjuk, hogy a Tiborcz miniszterelnöki vő viselt dolgairól szóló OLAF-jelentéssel nem az a baj, hogy rávilágít arra, hogy korrupt, erkölcsi hulladékok tekintik saját tulajdonuknak az országot és lopnak, mintha nem lenne holnap, hanem hogy lejáratás van, választási kampányba való beavatkozás van, és ez tűrhetetlen. Hát pedig az Elios-ügyről szóló jelentés egészen kemény dolgokat tartalmaz. Annyit jegyezzünk meg itt és most, hogy az OLAF 35 projektet vizsgált az Elios közbeszerzéseit illetően, ezeknél kivétel nélkül felmerült a visszaélés gyanúja, vagyis a machinációk és trükkök kimerítik a költségvetési csalás bűntettét. Ennél még súlyosabb, hogy a 35-ből 17 eset felveti a szervezett csalás/bűnözés gyanúját is.

Jó, semmi köze ehhez, de közben hatodikos diákokat azzal zsibbasztanak az irodalomtankönyvben is (!), hogy vajon miért terjed a terrorizmus? Baszki, azzal hülyítik a diákokat, hogy Arany János Toldijából vezessék le a terrorizmust, hogy 12 évesen fújják a fideszes propagandát? Miközben szervezett bűnőzéssel összefüggésbe hozható, romlott erkölcsű piócák szívják a vérünket?

És az megvan, amikor Stefka István Németh Szilárddal 70-80 nyugdíjas szeme láttára és füle hallatára megbeszéli, hogy miért kell a Fidesznek újabb választást nyerni és különben is Soros meg a migránsok? Akkor ez jól is van így, szóra sem érdemes. Talán annyit mégis ide pakolok, hogy Szél Bernadett változatlanul nem hagyja nyugodni Szilust, úgyhogy elmagyarázta - ja, azt nem, hogy mi a helyzet a csepeli birkózócsarnokkal, amire 2 milliárd forintot kapott és még se híre, se hamva -, hogy miért vonult ő ki a múltkor a parlament nemzetbiztonsági bizottságának üléséről:

A bizottság nem liberális kávézó, hanem a parlament politikai testülete. Nem arra való, hogy ha szellent egyet egy lepke, azt megtárgyalják.

Kurva nagy az arcotok, rezsibáró úr! Azért jó, ha tudod: amikor majd mented az irhádat, a te esetedben sem fog működni, hogy parancsot teljesítettél a nemzet szolgálatában. De nem ám!

No, akkor fejezzem be lassan, de csakis egy jó hírrel: leszavazta a gazdasági bizottság fideszes többsége azt az MSZP-s javaslatot, amely kiterjesztette volna a tao-támogatást az oktatásra és az egészségügyre is. Pedig az ellenzéki párt szerint az egy legitim javaslat, hogy az egészségügy és az oktatás területén is legyenek olyan beruházások, fejlesztések, mint a sport területén. Mármint nem fűtött gyepes stadionokra gondoltak, hanem értelmes beruházásokra, ha már a tao nem az állami költségvetésbe folyik be. Nos, az igazi fideszes nem hagyhatja, hogy a banda elessen ezektől a pénzektől és pláne nem hagyhatja, hogy ezek a pénzek hasznos célokat szolgáljanak. Úgyhogy Bánki Erik, a gazdasági bizottság fideszes elnökének érve mindent visz:

a tao-rendszernek köszönhetően több pénz jut sportra, és nem tudni, mi lenne, ha az oktatásra és az egészségügyre is adnának belőle.

Az már igaz. Ezt tényleg nem lehet tudni, és erre nincs is, amit mondani. Ez odabasz. Pláne, hogy az a szocialista párt pofázik, amelyik elvett egyhavi bért a pedagógusoktól és az egészségügyi dolgozóktól. Így már kerek. Nem? De.

Ennyi volt a reggeli móka, köszönöm a figyelmet, jövünk vissza!

https://kolozsvaros.com/rovidek/es-akkor-tovabb-az-elmebaj-fenyes-osvenyen/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nemzetbiztonsági, kormányhatározat, életvitelszerűen, tragikomédiában, miniszterelnöki, kvótamenekültre, belügyminiszter, nagyságrendileg, közbeszerzéseit, következményeit, sérelempontjait, külügyminiszter, főpropagandász, rendszerváltás, költségvetésbe, demokratikusan, felhatalmazott, ellenőrizetlen, szolgamédiában, pedagógusoktól, tízmilliárddal, kiterjesztette, verőemberekről, beruházásokra, megcselekedje, egészségügyre, kommunikációs, politikájával, zsibbasztanak, bizonytalanul, szolgálatában, költségvetési, teljesítettél, bűncselekmény, bizottságának, borítékolható, elmebaj fényes, többi stimmel, tágabb kontextusból, állandósult tragikomédiában, kormányzásra demokratikusan, józan eszünket, letelepedési kötvények, propaganda minisztere, cinikus geciséget, nemzetbiztonsági kabinetnek, honvédelmi miniszter, kormány nemzetbiztonsági, kérdéssel hosszasan, aranytollú véresszáj, egyik minapi, 3-as metró, Molnár Bálint, Immár Rogán Antal, Magyar Közlönyben, Göncz Árpádról, Bayer Zsolt, Horthy Miklós, Gulyás Márton, Vadai Ágnes, Dömötör Csabika, Például Lázár János, Arany János Toldijából, Stefka István Németh Szilárddal, Szél Bernadett, Úgyhogy Bánki Erik,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Csak a fogyatkozás látható  Png virág  képre írva  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Nem tudhatod  Png csokor  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Leonardo da Vinci gondolata  Szívem  Tanuld meg ezt a versemet  A Megváltó szolgálatában  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Png fotel  Szép napot kívánok  Hazára minden embernek szükség...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Erdőn  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Akarat  Idő  Elköszönt  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Mi lenne ha  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Kaffka_Margit  Az engedelmesség miért nem vál...  Egy hatékony szolga  Németh László tollából  Erdőn  Idő  Akarat  Bounty krémes  Lóhere  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Alázat  Bertolt Brecht -től idézet  képre írva  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Hiányzik  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Szép napot kívánok  Minden harmadik...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  A jó emberek mindig szépek mar...  Png fotel  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  s immár én is felragyogva, ért...  Kellemes délutánt kívánok  Png férfi  Ágai Ágnes – Csendélet  Alázat  Png cica  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Alázat  Leonardo da Vinci gondolata  Akarat  Sose bánj semmit  Akarat  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Nem méltó hozzád 
Bejegyzés Címkék
elmebaj fényes, többi stimmel, tágabb kontextusból, állandósult tragikomédiában, kormányzásra demokratikusan, józan eszünket, letelepedési kötvények, propaganda minisztere, cinikus geciséget, nemzetbiztonsági kabinetnek, honvédelmi miniszter, kormány nemzetbiztonsági, kérdéssel hosszasan, aranytollú véresszáj, egyik minapi, 3-as metró, rendszerváltás utáni, jogi következményeit, propaganda által, következményeit annak, kopasz verőemberekről, érdekes véleményt, egész semmi, átnevezés tudniillik, csomó ember, meddő kultúrharc, migrációs hisztériakeltésre, kommunikációs hadviselésre, úgynevezett menekülteket, átláthatóság jegyében, összes kretén, szolgamédiában nyomatott, darab kvótamenekültre, visszaélés gyanúja, költségvetési csalás, szervezett csalás, fideszes propagandát, csepeli birkózócsarnokkal, parlament nemzetbiztonsági, parlament politikai, nemzet szolgálatában, gazdasági bizottság, ellenzéki párt, oktatás területén, sport területén, állami költségvetésbe, igazi fideszes, banda elessen, pénzek hasznos, tao-rendszernek köszönhetően, egészségügyi dolgozóktól, reggeli móka, nemzetbiztonsági, kormányhatározat, életvitelszerűen, tragikomédiában, miniszterelnöki, kvótamenekültre, belügyminiszter, nagyságrendileg, közbeszerzéseit, következményeit, sérelempontjait, külügyminiszter, főpropagandász, rendszerváltás, költségvetésbe, demokratikusan, felhatalmazott, ellenőrizetlen, szolgamédiában, pedagógusoktól, tízmilliárddal, kiterjesztette, verőemberekről, beruházásokra, megcselekedje, egészségügyre, kommunikációs, politikájával, zsibbasztanak, bizonytalanul, szolgálatában, költségvetési, teljesítettél, bűncselekmény, bizottságának, borítékolható, megtárgyalják, összefüggésbe, hosszabbítani, természetesen, változatlanul, tulajdonuknak, lovasberényig, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 14230
  • e Hónap: 25341
  • e Év: 178837
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.