Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Megszólalt Orbán a hódmezővásárhelyi választásról: bevándor
  2018-02-26 19:36:49, hétfő
 
  Márki-Zay győzelmének hírére migránsok milliói indultak útnak Bangladesből, Szudánból, Szíriából és Piréziából, hogy Hódmezővásárhelyen telepedjenek le. (Ja, nem...)

Valami elkezdődött! Én azért titokban remélem, hogy az elmúlt 8 év alatt a Fiatal Demenciás Poshadt Szarháziaknak sikerült annyira elveszíteni a kapcsolatot a valósággal, hogy ahelyett, hogy önkritikát gyakorolnak elkezdik a legidiótább, leggusztustalanabb, legordenárébb kampányukat, valamit amire végre felébred a sok elégedetlen de passzív állampolgár és azt mondja, na itt volt elég ennek véget kell vetni.

Ez történt Hmvásárhelyen, és ennek kell történnie Apr. 8.án mindenhol!


"...ha mi nyerni akartunk, a mi közösségünknek kétszer, háromszor annyi energiát kellett mozgósítania, mint az ellenfeleinknek. Ez most is így van, kettőzött erővel kell dolgoznunk, ez a tanulság, és ezen fogunk dolgozni..."

Szóval a lényeg, hogy még jobban fogják tolni azt, amit eddig is toltak. Vagyis még mocskosabb kampány, és még mocskosabb lejárató hadjárat indul.

Csak ott nézték be a dolgot, hogy a népnek pont ebből van elege.


--------------------------------------------------------------------------------- -------------------------


2018. 02. 26. 16:04

Megszólalt Orbán a hódmezővásárhelyi választásról: bevándorlás!

Aki naivan azt hitte, hogy a Fidesz kijózanító pofont kapott hazai pályán, és végre az ország valós problémáival fog foglalkozni, nos, annak a naiv embernek újfent csalódnia kellett. Orbán nem cserélte le a régi lemezt, és a hódmezővásárhelyi fiaskóra válaszul is csak bevándorlózásra futotta tőle.

A Fidesz elnökét, jelenlegi kormányfőt a párt választmányi ülésére tartva a hvg.hu kapta mikrofonvégre. Orbán Viktor úgy értékelt, ,,az emberek új polgármestert akartak választani, és meg is választották". Gratulált az újonnan megválasztott polgármesternek, a független színekben indult Márki-Zay Péternek, és kijelentette, ezután is ,,mindent meg fognak tenni" Hódmezővásárhely fejlődéséért. Orbán szerint pártjának azt a régi tudását kell tudnia felidézni, hogy soha nem adnak semmit ingyen vagy olcsón. (Sőt, a közbeszerzéseket látva meglehetősen drágán - a szerk.)

Mi csak úgy véletlenül, vagy szerencse, vagy a többiek gyengesége révén sose nyertünk választást, ha mi nyerni akartunk, a mi közösségünknek kétszer, háromszor annyi energiát kellett mozgósítania, mint az ellenfeleinknek. Ez most is így van, kettőzött erővel kell dolgoznunk, ez a tanulság, és ezen fogunk dolgozni

- fogalmazott a Fidesz-elnök. A fideszes pártsajtóban is sürgetett szembenézést meghallva azonban már ismét az elmúlt nyolc évben megszokott Orbán Viktor bújt elő: önkritika legcsekélyebb jele nélkül, ,,mellényzsebből" húzta elő a kormányzati szövegpanelt, és kijelentette: szerinte az április 8-i választás továbbra is arról szól, hogy ha marad a Fidesz, akkor nem leszünk bevándorlóország, ha megbukik a jelenlegi kormánypárt, akkor pedig bevándorlóország leszünk.

Ismert, a vasárnapi időközi polgármester-választáson a fideszes jelölt hiába szerzett ezerrel több szavazatot, mint elődje 2014-ben, a függetlenként induló Márki-Zay Péter a szavazatok több mint 57 százalékát begyűjtve simán megnyerte a voksolást.

Márki-Zay győzelmének hírére migránsok milliói indultak útnak Bangladesből, Szudánból, Szíriából és Piréziából, hogy Hódmezővásárhelyen telepedjenek le. (Ja, nem...)


https://alfahir.hu/2018/02/26/hodmezovasarhely_marki_zay_peter_idokozi_polgarmest er_valasztas_orban_viktor
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: közbeszerzéseket, hódmezővásárhely, hodmezovasarhely, bevándorlóország, bevándorlózásra, ellenfeleinknek, polgármesternek, közösségünknek, mellényzsebből, hmvásárhelyen, legordenárébb, mikrofonvégre, szarháziaknak, megválasztott, legcsekélyebb, függetlenként, polgármestert, mozgósítania, meglehetősen, bangladesből, pártsajtóban, kijelentette, szövegpanelt, fejlődéséért, problémáival, választásról, választmányi, választották, telepedjenek, polgármester, szembenézést, polgarmester, elégedetlen, kormányzati, bevándorlás, foglalkozni, népnek pont, hódmezővásárhelyi választásról, ország valós, naiv embernek, régi lemezt, hódmezővásárhelyi fiaskóra, párt választmányi, újonnan megválasztott, független színekben, régi tudását, közbeszerzéseket látva, többiek gyengesége, fideszes pártsajtóban, elmúlt nyolc, kormányzati szövegpanelt, jelenlegi kormánypárt, Megszólalt Orbán, Fiatal Demenciás Poshadt Szarháziaknak, Orbán Viktor, Márki-Zay Péternek, Márki-Zay Péter,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Rátalálsz  Facebookon kaptam  Akarat  Sokan azt tartják  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Adakozás  Esti kép  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png kislány  Facebookon kaptam  Akarat  Png nő  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Egy maradéktalanul uralt világ  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Miért nem menti meg Jézus a jó...  A másik dolog,  s immár én is felragyogva, ért...  Nevem  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Sokan azt tartják  Fehér virág  Png férfi  Adakozás  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Alázat  Facebookon kaptam  Elköszönt  Facebookon kaptam  Alázat  Soha ne kedvezz...  Elköszönt  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Neked tudnod kell  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Akarat  A kételkedés kezelése  Szép álmokat!  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Png virág  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Nem számIt  Png ház  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png fotel  Png virág  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Ami embereknek lehetetlen, az...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Az engedelmesség miért nem vál...  Alázat 
Bejegyzés Címkék
népnek pont, hódmezővásárhelyi választásról, ország valós, naiv embernek, régi lemezt, hódmezővásárhelyi fiaskóra, párt választmányi, újonnan megválasztott, független színekben, régi tudását, közbeszerzéseket látva, többiek gyengesége, fideszes pártsajtóban, elmúlt nyolc, kormányzati szövegpanelt, jelenlegi kormánypárt, vasárnapi időközi, fideszes jelölt, függetlenként induló, szavazatok több, közbeszerzéseket, hódmezővásárhely, hodmezovasarhely, bevándorlóország, bevándorlózásra, ellenfeleinknek, polgármesternek, közösségünknek, mellényzsebből, hmvásárhelyen, legordenárébb, mikrofonvégre, szarháziaknak, megválasztott, legcsekélyebb, függetlenként, polgármestert, mozgósítania, meglehetősen, bangladesből, pártsajtóban, kijelentette, szövegpanelt, fejlődéséért, problémáival, választásról, választmányi, választották, telepedjenek, polgármester, szembenézést, polgarmester, elégedetlen, kormányzati, bevándorlás, foglalkozni, elveszíteni, elkezdődött, győzelmének, fogalmazott, kapcsolatot, állampolgár, legidiótább, választáson, kampányukat, gyakorolnak, kormánypárt, választást, kormányfőt, valósággal, önkritikát, gyengesége, szavazatok, véletlenül, szavazatot, százalékát, dolgoznunk, piréziából, megszokott, kijózanító, mocskosabb, választani, megszólalt, gratulált, szíriából, csalódnia, valasztas, jelenlegi, háromszor, megnyerte, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 370
  • e Hét: 10637
  • e Hónap: 21748
  • e Év: 175244
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.