Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hiába, a szellemi-erkölcsi hanyatlásnak egyszerűen nincs abs
  2018-06-13 20:35:51, szerda
 
  Hiába, a szellemi-erkölcsi hanyatlásnak egyszerűen nincs abszolút mélypontja

Molnár Bálint | Ma | 8:03

Jó reggelt, szebb napokat kívánok mindenkinek! De legalább holnap kezdődik a futball vb, ami egy olyan országban, ahol az elsőszámú vezetőnek ez a legsúlyosabb hobbija, és ahol következésképpen szárnyal a sportág ömlik a pénz számolatlanul a falábú felcsúti labadarúgásba, igen nagy esemény. Ja, meg ott is, ahol a válogatott szövetségi kapitánya négy nyeretlen mérkőzés után beletolja az arcunkba, hogy ő látja a fejlődést, úgyhogy nyugodt lelkiismerettel húz el szabadságra.

Azért remélem, így sem marad kormányozatlanul a hon, sikerül minden törvényi maszatolást áttolni a mechanikus narancson. És minden recept időben kiváltódik, hogy a nép szórakoztásának ügye is meg legyen oldva. Erről valamelyik kollégának bővebben is van mondanivalója, úgyhogy én csak röviden. Erről a szakállas testőrökkel ellátott gyóccerfeliratásról az jutott eszembe, hogy már megint etetnek engem a nép eccerű, plebejus gyermeke rablómesével, aki bemén a dokihoz, mint mindenki más és öt perc múlva jön is ki a megoldott problémájával. Még szerencse, hogy ilyenkor mindig van a közelben egy újságíró, akinek köszönhetően dokumentálódik a történet. Igaz, hogy Mátyás király álruhában csinálta az ilyesmit, testőrök nélkül, meg tuti nem pofátlankodott be mindenki elé, dehát a szilárd gyökerű, csavarintos magyar hagyományok is változnak az idők során, hiába nem akarjuk odaadni senkinek se. A kultúránkat. Hát ezt a nyomulós geciséget nem is nagyon kellene.

Ami a katasztrófa foggal körömmel-védelmét illeti, a vihar megint odabaszott az országnak: 70 ezer ember maradt áram nélkül. Na, ezt még a szögesdrótos csirkeháló sem bírja megállítani. Mint ahogy a feneketlen ostobaság terjedését sem.

Tegnap Budapesten járt Szlovákia miniszterelnöke, a korrupcióba burkolt újságíró-gyilkolási ügybe belebukott Robert Fico utódja, Peter Pellegrini. (Gondolom, ezért sem lehetett kivárni a sort az orvosi rendelőben.) Akivel a felcsúti félisten sajtót tájékoztatott. Az elhangzottakból annyit érdemes megjegyezni, hogy sikert sikerre halmoztunk az elmúlt években, egy sikeres régió sikeres országa vagyunk, csupa sikeres szomszédokkal, Európa gyakorlatilag miattunk sikeres (én azt hittem, hogy Európa már megdöglött), minden fasza, mindenben egyetértünk, éljünk mi. Az MTVA mikrofonállványa megkérdezte őfényességétől, mit szól ahhoz, hogy az olaszok nem engedték kikötni a menekülteket szállító hajót, valamint arról, hogy Merkel nemrég pozitívan nyilatkozott Magyarországról. Vagyis olyat kérdezett, amire pozitívan lehet válaszolni. Úgyhogy megtudtuk: ,,a magyar-német kapcsolatok kiválóak", és ő mindig azt kérte a németektől, legyenek toleránsak, így megmaradhatnak a jó kapcsolatok. Amikor az olasz történetet meghallotta, csak annyit mondott egy sóhaj közepette, hogy végre. Igenis meg lehet védeni a tengeri határokat, támogatjuk az olaszokat, hajrá. Őszintén remélem, hogy Bayer kartárs - német nagykövetnek, jó érzékkel megírt - kirohanása csak tovább emelte a német-magyar kapcsolatok színvonalát. Mert ha ez nem, akkor semmi.

Péter csatár és diplomáciai szaktekintély Orbánnal tandemben mozdult rá az olasz témára. Ugyan több olasz város polgármestere emberiesség elleni bűncselekménynek tartja Matteo Salvini belügyminiszter megmozdulását, miszerint nem engedte kikötni a 629 menekültet szállító hajót, Petike lihegve, lefetyelve örvendezett az akciónak. Telefonon egyeztetett Salvini kollégával és forrón gratulált neki a hősiességéért. Így is kell ezt, jól megvédték Európát. Hogy várandós nők, kíséret nélküli kiskorúak és kisgyerekek pusztulnak el éhen-szomjan egy istenverte hajó fedélzetén? Ki nem szarja le, hát hiszen a keresztényi felsőbbrendűségbe az emberség nem fér bele, és kész.

Mindazonáltal a tegnapi napomat és részben a ma reggelemet is Hollik István levitézlett belvárosi fideszkádéenpés frizurbajnok aranyozta be (köszönöm az MTI-nek a közreműködést), akit miután nem fért fel a parlamenti patkóba biztosan befutók listájára sem, valamiért mégis megtettek a Fidesz-KDNP-frakciószövetség szóvivőjének. Valószínűleg azért, mert a fiúk nincsenek jóban az út szélével, ezért nem hagynak ott senkit, aki korábban szorgalmasan fényesítette a kardot, nem beszélt kifele, csak be kellett kapcsolni rajta a play gombot, és bármit lejátszott, amit korábban betanult. Nos, én nem tudom, hogy büntetés, vagy elismerés ez Holliknak, mindenesetre most azt találták ki neki, hogy néven kell nevezni azokat a többségében Soros György által finanszírozott szervezeteket, amelyek továbbra is támogatják a migrációt. Ezért tegnap az Amnesty International Magyarország irodája előtt röhögtette magát a csávó, ahol bejelentette: a többi ilyen szervezethez is elmegy, és ott is előadja magát. Mármint csak a kapuig, mert annyira nem bátor ember ő, hogy a szemébe nézzen azoknak, akiknek az ajtaját összematricázza, hogy mindenki tudja, kik a zsoldosok, akik a migrációt támogatják, és a magyar emberek április 8-án kifejezett akaratával szembemennek. Mit tegyünk? A szellemi-erkölcsi hanyatlásnak egyszerűen nincs abszolút mélypontja.

Az állampárt erkölcsi gerincferdülésének, aljasságának és hatalomtechnikai gátlástalanságának gyönyörű példájával szolgálnak az állami reklámköltések a nyomtatott napi- és hetilapok hirdetési piacán (és akkor az online-ról nem is beszéltünk). Egy, a tavalyi évre vonatkozó elemzés szerint a három legkevésbé olvasott kormánypárti szennylap (Figyelő, Magyar Idők, Magyar Hírlap) úgy kapta meg az összes állami hirdetés 87%-át, hogy közben egyetlen fideszes agymosó orgánum sem került be az öt legnagyobb példányszámban eladott napi- és hetilap közé. Mert a legnagyobb példányszámban eladott, legolvasottabb lapok nem a propaganda seggéből lógnak ki. Vagyis a kéményen dolgozó kisember szempontjából ésszerűség nulla, tökmindegy, hogy senki nem olvassa, a zseton az amúgy is milliárdos baráti Schmidt Máriáknál landol, és a telibekúrt állampárti hirdetéseikkel meg sem próbálják elérni azokat, akik nem a szektához tartoznak. Na, nem mintha olyan nagy baj lenne, hogy a degenerált párthirdetéseik csak azokat mérgezik, akik ezt imádják, de ez a csúcsgeciség akkor is felfoghatatlan. Röviden: így válnak a közpénz-milliárdok magánvagyonná. Így is.

Az megvolt, hogy egyebek mellett azért adósodnak el a kórházak, mert a lakosság elvárásai egyre nőnek? Pedig így van. Szabó Tímea megkérdezte ugyanis a Kásler-minisztériumot, miért emelkedett a szokásosnál kétszer nagyobb mértékben, hatmilliárd forinttal a kórházak adósságállománya. A Rétvári nevű fegyverhordozó pedig válaszolt: a beszállítói és szolgáltatói árak folyamatos emelkedése, a béremelések, és a lakosság által elvárt magasabb szinten nyújtott szolgáltatások költségvonzata miatt. Zacher Gábor-díjat az összes önkritikátlan, felelősséget semmiért nem vállaló beszélő öltönynek!

És miközben a kemény közpénzmilliárdok árán sikeresen szárba szökkent hétköznapi rasszizmus felzabál mindent maga körül, a Jobbikot jelen állás szerint éppen szétverő Toroczkai László által alapított szélsőjobboldali Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom ellenállásra szólított fel a Budapest Pride-dal szemben. Mint közleményükben írják: ha a kormány nem tiltja be a rendezvényt, akkor ők fognak fellépni a magyar ellenállás keretében. Szélsőségesék az egészséges, hagyományos nemi identitásért, a valódi keresztény értékekért és a konzervatív és tradicionális családmodellért mennek hőbörögni július 7-én, a felvonulás napján. Nos, szép idők jönnek, amikor már csak az lesz a kérdés, hogy a Toroczkai, vagy az Orbán-féle szélsőséges, ordas eszmék fogják letörölni a normalitás maradékát is a magyar társadalom bárgyú orcájáról. Nem mintha nem lenne tökmindegy, de akkor is.

Hogy ma se maradjunk olvasnivaló nélkül, az örökzöld Schiffer Andrással készült interjút ajánlom elolvasásra, és bár hosszasan tudnék erről is elmélkedni, most mindenkit megkímélnék ettől. És kivételesen azt sem próbálom megválaszolni, hogy az immár schiffertelen LMP egyébként is érthetetlen működésének megkoronázásaként Demeter Mártát miért nem vették fel a pártba? Tudom, persze, a bázisdemokrácia játékszabályai miatt. Ja, nem. Az ostobaság, a politikai rövidlátás és a totális alkalmatlanság lesz a megfejtés.

https://kolozsvaros.com/rovidek/hiaba-a-szellemi-erkolcsi-hanyatlasnak-egyszeruen -nincs-abszolut-melypontja/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hatalomtechnikai, következésképpen, frakciószövetség, szélsőjobboldali, mikrofonállványa, kormányozatlanul, adósságállománya, bűncselekménynek, párthirdetéseik, lelkiismerettel, összematricázza, elhangzottakból, magyarországról, belügyminiszter, családmodellért, bázisdemokrácia, miniszterelnöke, szórakoztásának, fideszkádéenpés, játékszabályai, dokumentálódik, példányszámban, legolvasottabb, őfényességétől, reklámköltések, hirdetéseikkel, megmaradhatnak, fegyverhordozó, költségvonzata, felfoghatatlan, minisztériumot, közleményükben, pofátlankodott, alkalmatlanság, szolgáltatások, finanszírozott, szellemi-erkölcsi hanyatlásnak, olyan országban, elsőszámú vezetőnek, legsúlyosabb hobbija, sportág ömlik, pénz számolatlanul, falábú felcsúti, válogatott szövetségi, mechanikus narancson, szakállas testőrökkel, jutott eszembe, megoldott problémájával, szilárd gyökerű, idők során, nyomulós geciséget, katasztrófa foggal, Molnár Bálint, Tegnap Budapesten, Robert Fico, Peter Pellegrini, Matteo Salvini, Hollik István, Soros György, Amnesty International Magyarország, Magyar Idők, Magyar Hírlap, Schmidt Máriáknál, Szabó Tímea, Zacher Gábor-díjat, Toroczkai László, Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, Budapest Pride-dal, Schiffer Andrással, Demeter Mártát,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Alvó cica  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Könnyáztatta asszonysorsok  Heltai Jenő: Szabadság  Mélységes szomorúsággal  Facebookon kaptam  Intelem  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Könnyáztatta asszonysorsok  Rejtő Jenő versei  Facebookon kaptam  A magukat nyílt és őszinte emb...  Facebookon kaptam  Benned is ezerféle szín van  Egyet értesz?  Facebookon kaptam  Alvó cica  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  képre írva Március 15 -re emlé...  A közszereplő  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  1848. március 15-én  Esti kép  Facebookon kaptam  Éljen a magyar szabadság!  A halolaj és a hal még a migré...  A tékozló és Isten gondviselés...  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  mindent a népért...  Könnyáztatta asszonysorsok  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őri István - Dal az életről  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nyíljatok meg  Mindig tud adni ,  Esti kép  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Törött csészék  Sötétség és világosság  Dóró Sándor: Tétova lét  Cicus virággal  Nemzeti  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Isten áldja  Magyarország ilyen hely.  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Alvó cica  Könnyáztatta asszonysorsok  Esti kép  Március 15-re emlékve  Március 15 emlékére virágba bo...  Szeüleidtől tanultad  Jó éjszakát  Imádkozás Krisztus értelméért  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Hernádkak  Minden jónak végeszakad egysze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  A gyomorrontás tojással is kez...  Rőzsehordó nő szobra  Könnyáztatta asszonysorsok  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csendes éjszakán  Facebookon kaptam  Atyám !  Hernádkak  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Szent-Györgyi Albert gondolata  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Az agyat és a csontokat is erő...  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Por  Gősi Vali - Tükre lennék...  Facebookon kaptam  A magukat nyílt és őszinte emb... 
Bejegyzés Címkék
szellemi-erkölcsi hanyatlásnak, olyan országban, elsőszámú vezetőnek, legsúlyosabb hobbija, sportág ömlik, pénz számolatlanul, falábú felcsúti, válogatott szövetségi, mechanikus narancson, szakállas testőrökkel, jutott eszembe, megoldott problémájával, szilárd gyökerű, idők során, nyomulós geciséget, katasztrófa foggal, vihar megint, szögesdrótos csirkeháló, feneketlen ostobaság, korrupcióba burkolt, orvosi rendelőben, felcsúti félisten, elhangzottakból annyit, elmúlt években, sikeres régió, menekülteket szállító, magyar-német kapcsolatok, olasz történetet, sóhaj közepette, tengeri határokat, német-magyar kapcsolatok, olasz témára, istenverte hajó, keresztényi felsőbbrendűségbe, tegnapi napomat, parlamenti patkóba, fiúk nincsenek, play gombot, többségében Soros, többi ilyen, szemébe nézzen, ajtaját összematricázza, migrációt támogatják, magyar emberek, állampárt erkölcsi, állami reklámköltések, nyomtatott napi-, tavalyi évre, három legkevésbé, összes állami, legnagyobb példányszámban, propaganda seggéből, kéményen dolgozó, telibekúrt állampárti, szektához tartoznak, degenerált párthirdetéseik, csúcsgeciség akkor, lakosság elvárásai, szokásosnál kétszer, kórházak adósságállománya, lakosság által, összes önkritikátlan, kemény közpénzmilliárdok, magyar ellenállás, valódi keresztény, felvonulás napján, normalitás maradékát, magyar társadalom, örökzöld Schiffer, immár schiffertelen, bázisdemokrácia játékszabályai, politikai rövidlátás, totális alkalmatlanság, hatalomtechnikai, következésképpen, frakciószövetség, szélsőjobboldali, mikrofonállványa, kormányozatlanul, adósságállománya, bűncselekménynek, párthirdetéseik, lelkiismerettel, összematricázza, elhangzottakból, magyarországról, belügyminiszter, családmodellért, bázisdemokrácia, miniszterelnöke, szórakoztásának, fideszkádéenpés, játékszabályai, dokumentálódik, példányszámban, legolvasottabb, őfényességétől, reklámköltések, hirdetéseikkel, megmaradhatnak, fegyverhordozó, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 298
  • e Hét: 631
  • e Hónap: 14823
  • e Év: 147740
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.