Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Értékrend-torzulás
  2008-04-13 11:42:52, vasárnap
 
  Értékrend-torzulás

Ez a baj ebben az országban, kérem.

A fehér feketére van mocskolva, a színes fehér színben pompázik. A büdöst jóillatúnak, a tisztaszagút büdösnek kell éreznünk. Mert annak láttatják, és ezért van, hogy a többség valóban annak is látja. Talán a tömegvonzás miatt, talán mert a többség annyira vak meg hülye, és ugye, mondjuk ki bátran: buta és ostoba, hogy nem is akarja az érzékszervei által közvetített tényeket valósággá lefordítani, megmarad a közvetítő közeg által sugárzott hazugságoknál.

Vagy mondjunk inkább gennyes, fertőző keléseket, azzal jobban leírható az a mocsok és hazugságáradat, amelyet az illetékes tudatmanipuláló szervek (sajtó, tévé, rádió, internetes hírportálok) az emberek agyába, fejébe, ítéletüket meghozó döntéshozó szervükbe (amely adott esetben akár a gyomor is lehet) nagy elánnal hosszú hosszú évek alatt beleplántálnak.

A folyamat olyannyira sikeres, hogy mire az átlagmagyar huszonéves korában elcammog szavazni, már sikerrel abszolválta magában a kifordított világ dekadens értékrendjét.

A fűszívás például, simán felmagasztosul, káros szenvedélyből jópofa, laza cselekedetté válik, amellyel a képzelt kispolgárok képzelt bosszantásán túl kellően elbutult személyekké is válhatunk, akik vigyorgó pofával fogadnak majd be minden "pozitív", ""nemes"" (=liberális) gondolatot. (Mert bárki bármit is mondjon, voltaképpen ez a lényeg. A fűszívó, éppen a kemény morfinistához hasonlóan, nem pofázik vissza, megelégszik a gandzsájával.)

A buziság, ugyan még nem lazaság (de az emo- divattal azért ezt is igyekszenek belopni a köztudatba), de megértendő másság, akiket tolerálni kell, akkor is, ha meztelen szőrős vagy szőrtelenített valagukat az Andrássy úton végigriszálják. (Na adnék én nekik Andrássy út 60-at...) Szóval, ők is jópofák, lazák, és meg kell őket érteni. Bizony.

A cigányság... hajjaj! Őket már szeretni is kötelező! Szeresd őket a szaglószerveid heveny tiltakozása ellenére is, szeresd, ha elveszik tőled csoportban értéktárgyaidat, szeresd, szeresd!
Szeresd, ha kést nyomnak a torkodhoz, mert ha ez bekövetkezik, csak a Te hibád lehet! Őket meg kell érteni, mert ez hozzátartozik a kultúrájukhoz. Kultúrájukhoz. Ízlelgessük csak ezt a szót, egy ideig. Cigány - kultúra. Mert ez már megint a szómágia-része, az agykitekercselés, kicsorgatva agy-kifacsarás művészete, ars tudathatalom, ars dekadensis. Mert ez a két szó egész egyszerűen egy napon nem említhető, hacsak nem az ősemberek szintjén tengődő vegetatív létformák kultúrájáról értekezünk.

Zsidóság? Hát ők voltaképpen nincsenek is. Vagy vallás. Vagy micsoda. Nép, fajta, rassz, vallás - egyrészt ezek a liberális szótárban nem létező fogalmak, de ha léteznek is, nem fontosak, ha fontosak is, nem illik beszélni róluk, s ha már feltétlenül beszélni kell róluk, a róluk folytatott diszkusszió csupán pozitív szuperlatívuszokban lehetséges. Mert ugyebár a zsidó, mint olyan, nem létezik. Pláne nem irányít senkit és semmit. Csak védekezik, a szegény. Mert gyűlölik őket, azért kénytelenek. Mert más nem akart kereskedni, azért. Mert ez is katolikusok miatt van, azért. Mert ha őket bántod, minimum hitlerista vagy, ami a perverz anyagyilkossal egyenértékű. Mármint felforgatott liberális demokráciánkban, melynek történelmi alapját ugyebár 1945-ben a győztesek írták. Mondjuk Drezda bombázásával, amit ugyebár, megérdemeltek. Meg még többet is. Mint Schröder, aki idedugta a pofáját, és azon zsidók előtt vartyogott, akiket még lehet, hogy az édesapja kímélt meg egy jól, vagy kevésbé jól megérdemelt tarkónlövéstól. Na ezt a Schrödert ezt tényleg lebombázhatták volna.
A zsidó nem nép ám. És nem is nép ám ít. De nem ám. Ezt csak a buta rasszisták terjesztik, akik a liberális totó szerint egyrészt műveletlenek; másrészt nem volt gyerekszobájuk, harmadrészt nem ismerik a történelemet és közben azt hiszik, mégis; negyedrészt gonoszok és aljasok; ötödrészt hitleristák; hatodrészt látens homoszexuálisok; hetedrészt alkoholisták és újfent buták, mint a segg;, nyolcadrészt bomberdzsekiben járnak és feketében; kilencedrészt nem értik a modern művészeteket; tizedrészt még az ÉS-t sem olvassák; tizenegyedrészt nem tudnak számolni, sem írni, olvasni is csak bizonyos betűket, hieroglifákat, rovásokat; tizenkettedrészt szerintük az eszdéesz egyenlő a zsidósággal, holott nem; tizenharmadik részt szerintük Izrael náci, holott nem; tizenhárom plusz egyed részként szerintük a holokauszt meg sem történt, pedig de.

És ebből a totóból már egy találat is felér a közösség halálos ítéletével.

A magyar társadalom nevelten hülye. Hülyévé nevelése oskolás korában megkezdődik. Azért kész szerencse, hogy Andersen és Grimm meséit korábban tanuljuk, mint a holokausztot. A játékos kedvű, vagy az okosabbja megkapja a lehetőséget a hasonlításra. És közben nevel bennünket a tévé, az ámerikai jóképűek rendre legyőzik a bestiális, erős csontú szőkéket. A jóképűek - és melyik kölök ne akarna inkább hozzájuk hasonlítani? - bölcsebbik társa általában göndör hajú, mérsékelten jóképű, erős orrcsonttal rendelkező, vagy egy színes bőrű emberi rasszhoz tartozó egyén. A győzelem csak együtt lehet teljes, és csakis a szőke fehérbőrűek csúfos felsülésével, megsemmisülésével járhat együtt.
És a délutáni csevejműsorok, amik végleg az agyamra mennek: mérsékelt intelligenciával rendelkező színesbőrűek kedélyes örjöngése, tisztára, mintha élőben kapcsolnák a bolondokházát, vagy a majmok bolygója menne egyenes adásban.

És ezek nevelik a társadalmat, ezek adnak mintát, viselkedésformát, hivatkozási alapot, erről szólnak a viccek, ezeken nevetnek, meg a heti hetesen. Győzike sztár, és persze trágár Fábry is az, meg az agyalágyult szélsőzsidó Heti Hetes.

Mi meg, nyomorult, kirekesztett, jobb esetben megtűrt páriák vagyunk. Mert nem vagyunk dekadensek. Mert nem vagyunk alkalmasak arra, hogy ebben a fogyasztói társadalomban bégetve játsszuk a rendelésre készült forgatókönyv szerint, ahol mindenkinek ki van osztva a szerep: a munkásosztály sörözzön és ne politizáljon, hajtsa a pénzt, verjen át mindenkit, és próbáljon kijönni a fizetésből. Megengedhető, hogy alkohollal és droggal butítsa a talán jobb sorsa érdemes agysejtjeit. A középosztály csemetéinek meg van engedve, hogy globalizáció ellenes harcosnak képzelje magát, mikor nem a plázákban vásárol, megengedjük neki Che Guevarát, meg a CCCP pólót. Nekik is megengedjük, hogy alkohollal és droggal pusztítsák talán különb dologra méltó agysejtjeiket. Megengedjük nekik, hogy lelkesedjenek a melegfesztiválokért, és mindenért, ami fesztivál, őleg, ha Sziget, és hogy ott aztán saját hányadékukban fetrengve, önmagukból kivetkőzve mámoros fejjel kóboroljanak, mint az idomított birkák, szabad szerelmet keresve. Megengedjük nekik, hogy lelkesedjenek a liberalizmusért és a színesbőrűekért. Mert ez mind nagyon nagyon jót tesz nekik. Mindössze annyi hátránnyal jár, hogy elpusztítja az egész világukat, de persze ezzel ők addigra már mit sem törődnek.

Mert már kézben vannak, a gyeplőt pedig a meg nem nevezhetők, a nem is létezők irányítják. Állítólag nem is gyeplő, hanem szabad akarat. Hát persze. Mint Pavlov híres kutyáinak.

És ezek a kutyák, szabadon tüzelhetők, heccelhetők, mert gondolkodni restek, szabadon a GONOSZOK ellen, és gonosz minden, aki felfedi a titkos irányítást, a tudatipar működését, gyűlölni kell a megvezetetteknek mindent, ami ezzel a torz és öngyilkos világképpel az élet elvei alapján ösztönösen szembeszegül!

Gyönyörűen ki van ez találva.

Hát gyűlöljenek csak.

A napsugár akkor is a háborgó viharfelhők felett ragyog.
Az élet pedig a halál felett győzedelmeskedni hivatott.

Ez az a végső törvény, ami ellen ők oly ostobán lázonganak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tizenkettedrészt, agykitekercselés, győzedelmeskedni, intelligenciával, viselkedésformát, megvezetetteknek, tudatmanipuláló, demokráciánkban, értéktárgyaidat, homoszexuálisok, tizenegyedrészt, színesbőrűekért, bomberdzsekiben, liberalizmusért, felmagasztosul, beleplántálnak, tarkónlövéstól, szőrtelenített, végigriszálják, hazugságáradat, lebombázhatták, szaglószerveid, anyagyilkossal, gyerekszobájuk, hieroglifákat, megérdemeltek, szenvedélyből, tizenharmadik, kultúrájukhoz, kilencedrészt, hozzátartozik, hányadékukban, lelkesedjenek, társadalomban, bolondokházát, munkásosztály, fehér feketére, színes fehér, büdöst jóillatúnak, tisztaszagút büdösnek, többség valóban, tömegvonzás miatt, többség annyira, érzékszervei által, közvetítő közeg, illetékes tudatmanipuláló, emberek agyába, folyamat olyannyira, átlagmagyar huszonéves, kifordított világ, fűszívás például, képzelt kispolgárok, Mondjuk Drezda, Mint Schröder, Heti Hetes, Mint Pavlov,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Fekete-erdő desszert  Szép napot kívánok  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Nem számIt  Éretlen vers  Nagyi telefonál  Png telefon  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Png telefon  Facebookon kaptam Krisztinától  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Szép estét kedves látogatóimna...  Próbálj meg ...  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Bounty krémes  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Png virág  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Németh László tollából  A televizió nem a kultúrát kép...  Leonardo da Vinci gondolata  Csak a fogyatkozás látható  Nem tudhatod  George Byron - Ahogy itt jár -...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Még csak most kezdődik a nap  Irgalom és ítélet  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Minden harmadik...  Kövesd a cowboyt!  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Png fotel  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Egy hatékony szolga  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Szép estét  Minden harmadik...  Png telefon  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Szép álmokat!  Png lepke  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Egy lelki imádság  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Rátalálsz  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Paul David Tripp Április 19  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png férfi  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét kedves látogatóimna...  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál 
Bejegyzés Címkék
fehér feketére, színes fehér, büdöst jóillatúnak, tisztaszagút büdösnek, többség valóban, tömegvonzás miatt, többség annyira, érzékszervei által, közvetítő közeg, illetékes tudatmanipuláló, emberek agyába, folyamat olyannyira, átlagmagyar huszonéves, kifordított világ, fűszívás például, képzelt kispolgárok, kemény morfinistához, emo- divattal, szaglószerveid heveny, ősemberek szintjén, liberális szótárban, róluk folytatott, perverz anyagyilkossal, győztesek írták, édesapja kímélt, buta rasszisták, liberális totó, modern művészeteket, eszdéesz egyenlő, közösség halálos, magyar társadalom, játékos kedvű, okosabbja megkapja, ámerikai jóképűek, színes bőrű, győzelem csak, szőke fehérbőrűek, délutáni csevejműsorok, agyamra mennek, majmok bolygója, heti hetesen, agyalágyult szélsőzsidó, fogyasztói társadalomban, rendelésre készült, munkásosztály sörözzön, talán jobb, középosztály csemetéinek, plázákban vásárol, idomított birkák, egész világukat, gyeplőt pedig, titkos irányítást, tudatipar működését, megvezetetteknek mindent, élet elvei, napsugár akkor, háborgó viharfelhők, élet pedig, halál felett, tizenkettedrészt, agykitekercselés, győzedelmeskedni, intelligenciával, viselkedésformát, megvezetetteknek, tudatmanipuláló, demokráciánkban, értéktárgyaidat, homoszexuálisok, tizenegyedrészt, színesbőrűekért, bomberdzsekiben, liberalizmusért, felmagasztosul, beleplántálnak, tarkónlövéstól, szőrtelenített, végigriszálják, hazugságáradat, lebombázhatták, szaglószerveid, anyagyilkossal, gyerekszobájuk, hieroglifákat, megérdemeltek, szenvedélyből, tizenharmadik, kultúrájukhoz, kilencedrészt, hozzátartozik, hányadékukban, lelkesedjenek, társadalomban, bolondokházát, munkásosztály, csevejműsorok, agysejtjeiket, morfinistához, hazugságoknál, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2234
  • e Hét: 16464
  • e Hónap: 27575
  • e Év: 181071
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.