Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Csatornalap...
  2008-06-15 19:52:06, vasárnap
 
  Csatornalap...





2008 június 14 - szombat, 10:29

Egyik jeles tévésünk élénksárga gumikesztyűvel ragadja meg az egyik csatorna-lapot. Ilyen védőfelszerelést használnak a rovarirtó és a fák tetveit permetező szakemberek is.
Virtuálisan magam is így írom le, miket olvastam az ingyenes és éppen ezért a népet alaposan behülyítő napilapról, amelyet a metró mozgólépcsőjén olvassa naponta az istenadta nép. A lap címét csak elferdítve írom ide, nehogy emiatt főszerkesztőmnek baja essék, abból úgyis van már neki elég.
A lap címe tehát: PETROÚJSÁG legyen.

- "Befejeződtek az írásbelik" - adja tudtunkra a lap. Majd így folytatja: "...közel 125 ezer vizsgázó...problémamentesen adott számot tudásáról 16 napon keresztül az Oktatási Hivatal közlése szerint..." - fejezi be az orgánum.
Ám a lap elfelejtette közölni az egyik érettségi matematika tételt, amely így hangzott, kérem, most mindenki kapaszkodjon meg valamiben: "Ha fél kiló narancs 75 forintba kerül, mennyi narancsot tudok venni 300 forintért?" Máris kérem, akinél van 10 éveske gyermek a családban, kérje már fel e bonyolult feladat megoldására!
Az SZDSZ vezette Hiller Pityti-féle minisztériumban ugyancsak megizzadtak a szakemberek ilyen tétel összeállításában, a PETRO pedig - valószinűleg helyhiány miatt, hiszen egy oldalon (9) azaz kilenc hatalmas hirdetés is olvasható a vagyonőrökről és az akciós áron beszerezhető biztonsági őrök állás lehetőségeiről - nos, a PETRO nem említi a furfangos, talán még a független magyar rendőrség dolgozóit is alaposan megizzasztó matekpéldát.

- "Szeptember végéig nem lesz BKV-sztrájk" - olvassuk a lapban (május 28. szerda) öles betűkkel az első oldalon. (Ha egy folyamatot nem tudsz megállítani, legalább állj az élére - mondta valaki már régen. Így állt az MSZP egykori alvezére, a nemrégiben boldogan bukfencező, jóságos Csintalan Sándor is az egyre fakuló, unalmassá váló, mára már csak néhány vénkisasszony által nézett ócskavas árban folyó műsor élére.
De visszatérve a közlekedésiek sztrájkjához: G. elvtárs, aki 20 éve még a MÁV Landler Jenő Járműjavító telep függetlenített párttitkáraként nyalta főnökei talpát, ahol ő megjelenik, ott van aztán haddelhadd! Az elvtárs alaposan odamond a mai elvtársaknak, aztán felveszi a zsozsót (másnéven: kes!) és máris minden rendben van.
Ha egy cunami fellebbentené azt a nehéz vörösrojtos függönyt, ami mögött a mi pénzünkből ezek isszák az áldomást, és ha ők látnák, hogy lelepleződtek, biz' alaposan meglepődnének.

- május 28, szerda, 3-ik oldal: "Gyurcsány: még várat magára a kiegyezés. Nyilván nem a Monarchiára emlékezető kiegyezésre gondolt a Nagy Géniusz - ez esetben ő lenne Ferencz József és másvalaki Deák Ferenc. Nem, ők éppen Dobogókőn (amely legalább 1000 éve ősi magyar királyi és szakrális központ) szürkemarhát (!) sütnek nyárson és magyarruhában hullatnak könnyeket.
A '48-utáni Bach korszak nyomorúságois huszárjai ők.

- Szerencsére a lap második oldalán B a j n a i Gordon megvígasztal, mert tudtunkra adja, ma már egyetlen óra leforgása alatt lehet vállalkozást alapítani. (Hurrá!) Emlékeznek, ugyebár, ő az a derék, nyílt tekintetű magyar, aki milliárdos csalást elkövetve ma a Gyurcsány-kormány csúcsminisztere. (Hogy többen is öngyilkosok lettek határtalan pénzvágya miatt? Ugyan kérem! Ki emlékszik ma erre?)

- Megvesztegették a zsidó kormányfőt (4-ik oldal) a miniszterelnök kilátásba helyezte, azonnal lemond, ha vádat emelnek ellene.
De ez kit érdekel, nekem sokkal nagyobb megnyugvás, hogy poszthumusz, Amerika legmagasabb kitüntetését kapja a szép, magyararcú és gondolkodású Tom L a n t o s. (Tomika, mert magamban csak így szólítom, igazi zseni, jós, vátesz. Emlékszünk, amikor kijelentette: "...amíg én élek, a Magyar Gárda egyetlen tagja sem teheti be lábát Amerika földjére..." - rá egy héttel meghalt.)
Ezt csinálja utána valaki, ha meri!

- május 28., 17. oldal: "...555 éve bukott el a bizánci birodalom...szomorú, hogy egyik (magyar) honfitársunk is fontos szerepet játszott ebben, mert hatalmas ágyút készített a törököknek, ami eldöntötte a csata sorsát!...sohasem volt és nem lesz ennél rettenetesebb esemény..."
Gyilkos magyarok, román Mátyás király, tót Petőfi, sváb-német Prohászka, szavaink jövevényszavak, a lábunk görbe, a hús a nyereg alatt, most pedig megtudtuk, hogy minden idők legnagyobb árulását egyik hazánkfia követte el: akkora, de akkora ágyút készített, hogy Bizánc emiatt elbukott, meghalt, kifújt, feldobta a pacskert, nesze neked történelem tanulás.

- De azért ne búsuljatok, feleim: Orbán Viktor (2-ik oldal) üzeni odaátra:
"Mi azt kérjük a szocialistáktól, menjenek el, és mindenkinek jobb lesz."
Hát nem megható?
Viktorunk "kéri". Mintha még a kérések idejét élnénk.
Ön kedves Olvasó, hogyan látja: Orbán Viktor megkéri a szocikat, ugyan legyenek szívesek kisség odébbfáradni, mert a nép ezt kéri. A szocik pedig a homlokukra ütnek "hogy ez nekünk eddig nem jutott eszünkbe" szépen kihátrálnak a hatalomból.

Ugye, ezt senki nem gondolja komolyan?
"Ne sokat tégy, de azt jól, így gyarapszik néped" - mondja egy helyen Szent Erzsébet kortársa, Szent Ferenc a XIII. században.
Fontoljuk meg!

(Czékus Jób, Nemzeti Hírháló)

http://www.l88.hu/about3053.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: problémamentesen, védőfelszerelést, összeállításában, főszerkesztőmnek, megvesztegették, párttitkáraként, csúcsminisztere, szocialistáktól, minisztériumban, függetlenített, miniszterelnök, gumikesztyűvel, lehetőségeiről, mozgólépcsőjén, jövevényszavak, közlekedésiek, vénkisasszony, meglepődnének, nyomorúságois, magyarruhában, vagyonőrökről, lelepleződtek, rettenetesebb, fellebbentené, gondolkodású, odébbfáradni, kapaszkodjon, kitüntetését, szürkemarhát, elvtársaknak, sztrájkjához, befejeződtek, beszerezhető, vállalkozást, kijelentette, honfitársunk, egyik csatorna-lapot, népet alaposan, metró mozgólépcsőjén, egyik érettségi, szakemberek ilyen, akciós áron, független magyar, első oldalon, nemrégiben boldogan, egyre fakuló, közlekedésiek sztrájkjához, elvtárs alaposan, cunami fellebbentené, nehéz vörösrojtos, zsidó kormányfőt, miniszterelnök kilátásba, Oktatási Hivatal, Hiller Pityti-féle, Csintalan Sándor, Landler Jenő Járműjavító, Nagy Géniusz, Ferencz József, Deák Ferenc, Magyar Gárda, Orbán Viktor, Szent Erzsébet, Szent Ferenc, Czékus Jób, Nemzeti Hírháló,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  A sors  Facebookon kaptam  Nevem  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reggel van  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  A másik dolog,  Png csokor  Adakozás  Akarat  Örülök, hogy látlak!  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Leonardo da Vinci gondolata  Egy lelki imádság  Jó éjszakát  Sose bánj semmit  Szép estét kedves látogatóimna...  Erdőn  Soha ne kedvezz...  Gonosz démon-álarc  Akarat  Hazára minden embernek szükség...  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Alázat  Mai harmónia kártyám  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Kövesd a cowboyt!  Jó éjszakát  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Erdőn  Facebookon kaptam Krisztinától  Sose bánj semmit  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Ágai Ágnes – Csendélet  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Egy maradéktalanul uralt világ  Jónás Tamás – Végtelen b...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szép álmokat!  Szép estét kedves látogatóimna...  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Sose bánj semmit  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Paul David Tripp Április 20  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png kislány  Boldog születésnapot a ma ünne...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Png csokor  Kellemes délutánt kívánok  Alvó cicák  Mindig jusson idő nevetni  Png ház  A boldog családok mind hasonló...  Elköszönt  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Adakozás  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Nevem  Kövesd a cowboyt!  A televizió nem a kultúrát kép...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Akarat  Hazára minden embernek szükség...  Nem méltó hozzád 
Bejegyzés Címkék
egyik csatorna-lapot, népet alaposan, metró mozgólépcsőjén, egyik érettségi, szakemberek ilyen, akciós áron, független magyar, első oldalon, nemrégiben boldogan, egyre fakuló, közlekedésiek sztrájkjához, elvtárs alaposan, cunami fellebbentené, nehéz vörösrojtos, zsidó kormányfőt, miniszterelnök kilátásba, héttel meghalt, bizánci birodalom, csata sorsát, lábunk görbe, nyereg alatt, kérések idejét, szocik pedig, homlokukra ütnek, helyen Szent, problémamentesen, védőfelszerelést, összeállításában, főszerkesztőmnek, megvesztegették, párttitkáraként, csúcsminisztere, szocialistáktól, minisztériumban, függetlenített, miniszterelnök, gumikesztyűvel, lehetőségeiről, mozgólépcsőjén, jövevényszavak, közlekedésiek, vénkisasszony, meglepődnének, nyomorúságois, magyarruhában, vagyonőrökről, lelepleződtek, rettenetesebb, fellebbentené, gondolkodású, odébbfáradni, kapaszkodjon, kitüntetését, szürkemarhát, elvtársaknak, sztrájkjához, befejeződtek, beszerezhető, vállalkozást, kijelentette, honfitársunk, valószinűleg, elfelejtette, megvígasztal, szakemberek, megizzasztó, matekpéldát, visszatérve, megizzadtak, megoldására, megállítani, legmagasabb, mindenkinek, járműjavító, poszthumusz, monarchiára, szerencsére, vörösrojtos, öngyilkosok, kihátrálnak, virtuálisan, kiegyezésre, csatornalap, szeptember, nemrégiben, emlékeznek, folyamatot, élénksárga, matematika, kormányfőt, biztonsági, használnak, búsuljatok, emlékezető, eldöntötte, történelem, törököknek, petroújság, bukfencező, haddelhadd, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1542
  • e Hét: 11809
  • e Hónap: 22920
  • e Év: 176416
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.