Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Lovas István: A borzalmas párt
  2008-10-05 22:23:41, vasárnap
 
  Lovas István: A borzalmas párt önhantolása
2008-10-05. 08:10

Emelje a magasba a karját, aki érti a megfigyelési ügyet. Azt, hogy ki hallgatott le kit és miért; hogy kik az áldozatokat és kik a tettesek. Egy biztos: Szilvásy György titokminiszter - vagyis az az ember, aki elsősorban felelős azért, hogy a legális lehallgatásokat törvényesen végezzék - egyáltalában nem áll ,,minden gyanú" fölött.

Lényét balszerencséjére tökéletesen kifejezi a Demokrata október 1-jei száma borítóján látható arcképe, amely Mefisztót is megszégyeníti. Szilvásyt - akinek rokona működtette a ,,kormányzati jósdát" - mindenesetre azzal ,,vádolják", hogy az MDF alternatív elnökjelöltjét, Almássy Kornélt akarta kiiktatni Dávid Ibolya MDF elnök útjából. Hogy ezt a ,,vádat" ma nagyon sokan simán elhiszik, az éppen annyira jellemző, mint az, hogy ugyanez a Szilvásy György az Antall-kormány Miniszterelnöki Hivatalában helyettes államtitkár volt. Ahol már segített mai főnökének, Gyurcsány Ferencnek.

Az is köztudott, hogy Szilvásy kinevezése előtt - vagyis nem a múlt homályba vesző távolságában - a KISZ Központi Bizottságának szóvivője volt. Szó szerint Gyurcsány elvtársa. Jeszenszky Géza ugyanennek a kormánynak volt a külügyminisztere. A volt külügyi vezető az utóbbi időkben szorgalmasan akarja fenntartani azt a széthulló mítoszt, hogy rokona kormánya valóban rendszert akart váltani, személyi téren is, de az emberek nem ezt akarták.

Legutóbb a Heti Válasz október 2-i számában magyarázkodott, miközben az alkalmat természetesen kihasználva és szokásához híven, jól belerúgott ,,az ún. jobboldali médiába".

És most ismét egy karemelési kérés.

Tegye fel a kezét az, aki elhiszi, hogy az MDF két ismert kampányszlogenje, amelynek alapján megnyerte a választásokat, vagyis a ,,Továriscsi konyec" (Elvtársak, befellegzett) és az ,,Országos TAVASZI NAGYTAKARÍTÁST! MDF" alátámasztotta-e azt a gyakorlatot, hogy a néhai miniszterelnök kormánya tele volt olyan emberekkel, mint Szilvásy, vagy az ugyanazon hátterű Csepi Lajos, aki a legfontosabb helyen, az állami vagyon eladásánál gondoskodott arról, hogy az a külföldiek mellett az MSZMP régi nomenklatúrájának és holdudvarának kezébe kerüljön? (Csepi ma Gyurcsány egyik államtitkára.)

Szabó Iván - akit talán nyugalma és békessége megőrzése érdekében ne jellemezzünk - egykor saját pártja, az MDF tagságát ,,borzalmasnak" nevezte. Talán mondanunk sem kell, ha egy pápuaföldi párt a Szepik folyó felső folyásánál az írástudatlan választókat nevezné borzalmasnak, azok talán előásnák azokat a bográcsokat, amelyekben antropológusok szerint olykor-olykor még a hatvanas években is főztek embert.

Ebben a vonatkozásban borzalmasnak csak a választók - és ha sajtószabadság van, a sajtó munkatársai - nevezhetnek politikai formációt. Márpedig az MDF borzalmas: jórészt, netán teljes egészében ennek a tragikus egyletnek köszönhetjük a személyi következményekkel is járó rendszerváltás elmaradását, amely Magyarország sorsát nemzedékekre tette tönkre, ha nem örökre.

Ne hazudozzon itt senki a népi akarat hiányáról, amikor éppen e nép többsége szavazott a múlt e mefisztói figuráinak tavaszi kitakarítására. Ne hazudozzon itt senki a Nyugat elvárásairól akkor, amikor nem egy világrendszer, de egy ház összeomlásánál is törnek össze értékek. Kivéve persze, hogy az egykori zsarnoki rendszer új életet kapott és bennünket uraló túlélői mindennek nevezhetők, csak értékeknek nem.

Dávid Ibolyástól, a felesége kulturális minisztériumi karrierjét ápoló Csapodystól, a balliberális sajtó simogatásait térdre hullva leső Boross Péterestől, az MDF ma már valóban töretlenül mutatja az ,,antalli örökséget". Beleértve a Schmuck Andor-féle balos Tisztelet Társaságát, ezt a választási szempontból kifizetődő píár bohózatot.

Az MDF-esek eddigi szerepét a megérdemelten fokozódó undor övezi. Most viszont, végre, valóban ,,felemelkedtek" feladatukhoz.

Árkot ásnak borzalmas pártjuknak.

(Lovas István - MN Képeslap)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kampányszlogenje, külügyminisztere, balszerencséjére, miniszterelnöki, lehallgatásokat, elnökjelöltjét, antropológusok, nagytakarítást, alátámasztotta, miniszterelnök, sajtószabadság, magyarázkodott, rendszerváltás, összeomlásánál, kitakarítására, titokminiszter, választásokat, természetesen, megszégyeníti, vonatkozásban, bizottságának, világrendszer, minisztériumi, megérdemelten, felemelkedtek, holdudvarának, szorgalmasan, borzalmasnak, simogatásait, legfontosabb, írástudatlan, köszönhetjük, egyáltalában, megfigyelési, jellemezzünk, államtitkára, borzalmas párt, megfigyelési ügyet, legális lehallgatásokat, éppen annyira, múlt homályba, kormánynak volt, volt külügyi, utóbbi időkben, széthulló mítoszt, alkalmat természetesen, karemelési kérés, néhai miniszterelnök, ugyanazon hátterű, legfontosabb helyen, állami vagyon, pápuaföldi párt, Lovas István, Szilvásy György, Almássy Kornélt, Dávid Ibolya MDF, Antall-kormány Miniszterelnöki Hivatalában, Gyurcsány Ferencnek, KISZ Központi Bizottságának, Jeszenszky Géza, Heti Válasz, Országos TAVASZI NAGYTAKARÍTÁST, Csepi Lajos, Szabó Iván, Dávid Ibolyástól, Boross Péterestől, Schmuck Andor-féle, Tisztelet Társaságát,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nagyi telefonál  Kövesd a cowboyt!  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  A boldog családok mind hasonló...  Akarat  Zilahy Lajos gondolata  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Popper Péter szavai  Alázat  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Esti kép  Neked tudnod kell  Nem méltó hozzád  Akarat  Png ház  Lóhere  Akarat  Egy lelki imádság  A másik dolog,  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Alázat  s immár én is felragyogva, ért...  Png nő  Facebookon kaptam Krisztinától  Hiányzik  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Reggel van  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png virág  Szép estét kedves látogatóimna...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Png fotel  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Png kislány  Png telefon  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Hiányzik  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Bertolt Brecht -től idézet  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam Krisztinától  Szívem  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Akarat  Egy hatékony szolga  Esti kép  Miért kiabálunk amikor dühösek...  A televizió nem a kultúrát kép...  Mi lenne ha  Egy maradéktalanul uralt világ  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam Annuska bar...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Még csak most kezdődik a nap  Nagyi telefonál  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Png kislány  Nem tudhatod  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Reggel van  Alázat 
Bejegyzés Címkék
borzalmas párt, megfigyelési ügyet, legális lehallgatásokat, éppen annyira, múlt homályba, kormánynak volt, volt külügyi, utóbbi időkben, széthulló mítoszt, alkalmat természetesen, karemelési kérés, néhai miniszterelnök, ugyanazon hátterű, legfontosabb helyen, állami vagyon, pápuaföldi párt, írástudatlan választókat, hatvanas években, vonatkozásban borzalmasnak, választók &#8211, sajtó munkatársai, tragikus egyletnek, személyi következményekkel, népi akarat, egykori zsarnoki, felesége kulturális, balliberális sajtó, választási szempontból, megérdemelten fokozódó, kampányszlogenje, külügyminisztere, balszerencséjére, miniszterelnöki, lehallgatásokat, elnökjelöltjét, antropológusok, nagytakarítást, alátámasztotta, miniszterelnök, sajtószabadság, magyarázkodott, rendszerváltás, összeomlásánál, kitakarítására, titokminiszter, választásokat, természetesen, megszégyeníti, vonatkozásban, bizottságának, világrendszer, minisztériumi, megérdemelten, felemelkedtek, holdudvarának, szorgalmasan, borzalmasnak, simogatásait, legfontosabb, írástudatlan, köszönhetjük, egyáltalában, megfigyelési, jellemezzünk, államtitkára, mindenesetre, távolságában, befellegzett, magyarország, elvárásairól, feladatukhoz, nemzedékekre, balliberális, gondoskodott, kormányzati, tökéletesen, csapodystól, hivatalában, bográcsokat, gyakorlatot, nevezhetnek, önhantolása, államtitkár, kihasználva, törvényesen, elmaradását, fenntartani, munkatársai, szempontból, áldozatokat, választókat, társaságát, karemelési, választási, eladásánál, alternatív, pártjuknak, értékeknek, jobboldali, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 842
  • e Hét: 11109
  • e Hónap: 22220
  • e Év: 175716
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.