Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Lövésváltás
  2008-12-22 08:27:11, hétfő
 
  Lövésváltás




- z - - 2008. dec 20. 09:05

Gyurcsány maga készíti elő a "konzervatív fordulatot"
A konzervatív fordulat kitapintható és tetten érhető "1968 negligálásától kezdve a legutóbbi, a regisztrált élettársi közösséget elutasító alkotmánybírósági határozatig nagyon sok ponton" - fejtette ki Gyurcsány a Népszabadság szombati számában olvasható interjúban. Őt "megriasztja", hogy az Alkotmánybíróság úgy gondolja: korlátoznia kell két embernek azt a jogát, hogy házasságon kívül kössék össze az életüket.

Hogy mindenki értse, mi "riasztja meg" a miniszterelnököt, a melegházasságot nem hagyta jóvá az Alkotmánybíróság, egészen pontosan a regisztrált élettársi kapcsolatukat.

Így Karácsony előtt még vizionált is egyet a riadozó miniszterelnök: "meg kell nyomni a vészcsengőt", mert ha így megy tovább, a házasság anyakönyvezése előbb-utóbb visszakerül az egyházakhoz, kötelező lesz a hitoktatás, míg végül "a legfőbb hatalom" megmondja, miként kell élni és értéket választani.

Ismét be kellene vezetni a Szabad Nép félórák nyomán a Népszabadság félórákat, hogy garantált "konzervatív fordulat" legyen, hogy még többen riadjanak el Gyurcsánytól. A konzervatív fordulat előszele már így is kitapintható és tetten érhető - hogy a miniszterelnök önbeteljesítő jóslatát felidézzük.




- b - - 2008. dec 17. 16:41

Megint egy "óriási siker"
"A kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy Magyarország, a magyar vállalkozások, a magyar munkavállalók érdekei érvényesüljenek, és óriási siker, hogy ezt sikerült kiharcolni az Európai Unióban" - írja a Kormányszóvivői Iroda.

Ez nyilván azért van így, mert az Európai Unió a magyar vállalkozások és a magyar munkavállalók érdekei ellen harcolt, de a mi kormányunk a sarkára állt - és győzött a gazokkal szemben, amely tényleg "óriási siker" lenne, ha egy szó is igaz lenne belőle...

Csakhogy csupán arról van szó, hogy az uniós pénzeket ezentúl másra használják majd, amire kapjuk, mert mindenféle "átcsoportosításról" döntött a kormány: "Az Új Magyarország Fejlesztési Terv úgynevezett operatív programjai között, illetve azokon belül úgy csoportosít át több mint 260 milliárd forintot a kormány, hogy munkahelyek megőrzését és újak teremtését segítse." Persze "óriási sikerként", hangsúlyozzuk, mert kiharcolták!

Legott meg is tudjuk, hová megy a dohány! Ez nem vicc, így írják! A GOP, KMOP, TÁMOP, KÖZOP, ÁROP, TIOP, KEOP, EKOP és ROP-ok között úgy módosítanak, hogy például a GOP-ot megemelik 117 milliárd forinttal, ezzel szemben a KÖZOP-ból elvesznek 60 milliárdot, az ÁROP-ból 16 milliárdot, a TIOP-ból pedig 57 milliárdot. Tetszik érteni? Pedig világos. Persze "saját hatáskörben", ami annyit jelent, hogy három négy elvtárs "összehajolt"!

Elmagyarázzuk! Kb. arról van szó, hogy a feneketlen bendőjű klientúra, valamint a szocialista vezetésű önkormányzatok szájának újabb betömésére mindenféle álpályázatokkal, gyorsított eljárásában, meghívásos alapon villámgyorsan kiosztják a suskát, és a mire az Európai Unió magához tér a meglepetéstől, vizsgálatot indít a pénzek felhasználásáról, addigra bottal ütheti a kisebbségi kormány nyomát. A bírság kifizetése és a törvénytelenül felhasznált pénzek visszafizetése pedig az új kormányra - lényegében a lakosságra - hárul.

A borongós jóslatot valószínűsíti az eddigi gyakorlat, az Unió átverése, amely rendszeres "óriási siker".






spectator - 2008. dec 15. 08:02

A butaság átmenete bűnözésbe
A hét nyitóhíre szerint a MÁV - megannyi negatív esemény generálója - letarolta a műemléknek nyilvánított kelenföldi épületegyüttes egyik tagját. Az épület már nem kellett (semmire sem volt jó!), útjában volt az esztelen szanáló törekvésnek.

Ez nem egyedi jelenség.

Magyarországon mindennap elpusztítanak valamilyen kulturális örökséget, mert a hatalom mérhetetlen butasága társadalmi érdektelenségbe és elhülyülésbe ment át.

A mávosok védekezése valami olyan bornírt gondolkodást mutatott be, szinte kérkedve, hogy azon kell álmélkodnunk, miért nem csinálunk nagyobb károkat?!

Külföldön járva, általában szégyenkezik a gondolkodásának és pszichéjének autonómiáját még őrző magyar, amikor a rend és az örökség minden darabkáját féltő gonddal kezelő gyakorlatot látja.

A koszos és teljesen elszemetelődött Magyarországon a rendetlenség, a kóros társadalmi elbutulás olyan fokú már, hogy nemcsak a kulturális örökségünkre, hanem saját embervoltunkra is veszélyesek vagyunk már.

A MÁV megsemmisítette öröksége egy részét. Másutt MSZP-s polgármesterek lépnek fel olyan törekvésekkel, hogy a világ egyik legrégibb és legnevesebb szőlőkultúrájába építene bele erőműveket. (Miközben pártjuk kormányon semmit sem tesz az energiakatasztrófánk elkerülésére, vagy a helyi lakosság munkához juttatására!)






- b - - 2008. dec 13. 14:44

Bizony változtatni kéne
Méghozzá kormányfői szinten...

Gyurcsány ugyanis újra ezzel kábította az MSZP választmányát: Változásra és összefogásra van szükség a jövő évben Magyarországon - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, az MSZP elnöke a párt választmányának ülése után tartott szombati sajtótájékoztatón. A politikus szerint a változások a szociális, az önkormányzati és adórendszerben szükségesek elsősorban.

Az ember esze megáll, amikor hat éve újra és újra ezt a lemezt hallgatja, végtelenítve. Az ott ülő MSZP-s káposztafejek meg csak bambán vastapsolnak, újra és újra, és megint újra...




spectator - 2008. dec 12. 13:24

Górcső meg tájékoztatás
Aszongya a gombócman, górcső alá veszi - a sztrájktörvény módosítását sürgetve - hogy a közszolgáltatók eleget tesznek-e a tájékoztatási kötelezettségüknek.

Hahaha!!!

Mondja ezt a gombócman, annak a rezsimnek országlása közepette, amelyiknek miniszterelnöke és pénzügyminisztere nem repülőjáratok, hanem parlamenti választások kimenetelét csalta el azzal, hogy a legfőbb tájékoztatási szerepformát tagadta meg, a költségvetés és az állam pénzügyi helyzetét tükröző pénzügyi adatok közzétételét.

Nincs elég információ Feri hegyen?! Hát, persze! Nincs tájékoztatás Feri hegyen?! Természetesen. Ma ez lehet az egyetlen fegyvere a reptéri sztrájkolóknak, hogy teljes bizonytalanságban tartsák a közönséget.

Hogy közben elvész minden? Hogy lassan a magyar utas sem vált jegyet Malév-gépre? Hát aztán?

A Gyurcsány-rezsim ennél nagyobb mulasztásokat is megenged magának, sokkal nagyobb költségekkel!




spectator - 2008. dec 11. 16:33

A nagy médiarablás
Újabb elképesztő esemény történik, szinte észrevétlenül.

A Magyar Televízió (MTV) márkanevet(annak egyedülvalóságát) tüntetik el egy pimf bírósági akcióban. És ne feledjük, ez éppen az új médiatörvény feletti politikai vita idején történik, amikor az állami közületi közszolgálati televíziózás szabályozásáról van szó (ugyancsak etikai és intellektuális megfontolások mellőzésével).

Mi és ki munkál ebben a folyamatban?

A valóságos tartalmakat álcázó esemény szerint "nem lesz hungarikum tovább az MTV" mert a Fővárosi Ítélőtábla a Magyar Televízió és a Viacom International Inc. perében úgy döntött.

Indoklás szerint a Magyar Televízió és a zenecsatorna egyaránt használhatja az MTV márkanevet, mert "a párhuzamos védjegyhasználat már a nemzetközi szórakoztató adó európai programjának 1987-es indulását követően fennáll".

Igaz, a magyarországi baloldali liberális médiahatalom már kiárusította a nemzeti és állami kizárólagossági jogokat annak fejében, hogy az ízléspluralitás ne jöhessen létre.

Mindent eladtak, illetve megtettek azért, hogy egy nemzeti pluralizmus ne maradhasson meg, ne jöhessen létre a médiakultúrában. A kereskedelmi televíziózásnak eladott jogok, a szabályozás és a médianormák ellenőrzésének elmulasztása (állandó gyengítése) mind azt szolgálja, hogy ne kelljen a kereskedelmi média adójából finanszírozni a nem baloldali médiumokat.

Ez a helyzet nem euroform, a rezsim antidemokratikus hajlamainak jele, csak az a kérdés, hogy a nemzetközi médiaintézetek miért hajlandóak továbbra is a "demokrácia-bélyeket" kiadni neki?!




-ij- - 2008. dec 9. 06:33

A lelkiismeret mint fügefalevél
Az MSZP "elrendelte" a lelkiismereti szavazást - a szóhasználat mindent elmond.

A "lelkiismeretes" MSZP-sek egy emberként szavaztak a főbíró ellen.

Alaposnak tűnik a gyanú: az MSZP-nek tökéletesen megfelel a bírósági káosz. A mostani alfőbíró pályázaton kiválasztja utódját, aki majd évekig alfőbíróként lesz a bírói rend vezetője.

Akinek kételye van, nézze meg: ÁSZ-alelnököket 2001 óta nem sikerült választani...




-ij- - 2008. dec 5. 19:36

Már ezt is sajnálják a BKV-vezértől
Pedig hát mi az a rongyos 20 milla, amiért kocsit bérelnek neki? Mégse járhat villamoson a BKV-vezér!

Ha Demszkynek terepjáró dukált, és az istenadta pesti nép újraválasztotta, akkor most mit izélnek itten azzal a sz..os Audival?

Elvégre ez a Kocsis jó barátja... ezeknek...


http://www.gondola.hu/lovesvaltas.php?lv_id=591
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: egyedülvalóságát, alkotmánybíróság, szőlőkultúrájába, védjegyhasználat, felhasználásáról, antidemokratikus, miniszterelnököt, választmányának, közszolgáltatók, televíziózásnak, médiakultúrában, érvényesüljenek, kizárólagossági, szabályozásáról, kormányszóvivői, ízléspluralitás, melegházasságot, miniszterelnöke, gondolkodásának, újraválasztotta, érdektelenségbe, álpályázatokkal, megsemmisítette, elszemetelődött, önkormányzatok, miniszterelnök, lelkiismeretes, negligálásától, intellektuális, magyarországon, épületegyüttes, médiaintézetek, anyakönyvezése, ellenőrzésének, visszafizetése, törvénytelenül, konzervatív fordulat, regisztrált élettársi, riadozó miniszterelnök, házasság anyakönyvezése, legfőbb hatalom, miniszterelnök önbeteljesítő, kormány mindent, magyar vállalkozások, magyar munkavállalók, sarkára állt, gazokkal szemben, uniós pénzeket, feneketlen bendőjű, szocialista vezetésű, pénzek felhasználásáról, kisebbségi kormány, Szabad Nép, Európai Unióban, Kormányszóvivői Iroda, Európai Unió, Magyarország Fejlesztési Terv, Másutt MSZP-s, Gyurcsány Ferenc, Magyar Televízió, Fővárosi Ítélőtábla, Viacom International Inc,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjt  Ha így haladunk...  Szép estét kedves látogatóimna...  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam  képre írva  A Mester kezének érintése  Paul David Tripp Április 23  Különös!  Ünnepelj csak  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Esti kép  Paul David Tripp Április 23  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Pillangó  William Shakespeare idézet  Gábor Dénes gondolata  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Beney Zsuzsa - Sirató  Gábor Dénes gondolata  Naplemente  Gondolatok az életről és szere...  Volt egy...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A fák lelke  Idézetek a barátságról  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes 
Bejegyzés Címkék
konzervatív fordulat, regisztrált élettársi, riadozó miniszterelnök, házasság anyakönyvezése, legfőbb hatalom, miniszterelnök önbeteljesítő, kormány mindent, magyar vállalkozások, magyar munkavállalók, sarkára állt, gazokkal szemben, uniós pénzeket, feneketlen bendőjű, szocialista vezetésű, pénzek felhasználásáról, kisebbségi kormány, bírság kifizetése, törvénytelenül felhasznált, borongós jóslatot, eddigi gyakorlat, butaság átmenete, műemléknek nyilvánított, esztelen szanáló, hatalom mérhetetlen, mávosok védekezése, örökség minden, kóros társadalmi, kulturális örökségünkre, világ egyik, helyi lakosság, jövő évben, párt választmányának, politikus szerint, ember esze, lemezt hallgatja, sztrájktörvény módosítását, közszolgáltatók eleget, rezsimnek országlása, legfőbb tájékoztatási, állam pénzügyi, egyetlen fegyvere, reptéri sztrájkolóknak, magyar utas, nagy médiarablás, pimf bírósági, állami közületi, valóságos tartalmakat, zenecsatorna egyaránt, párhuzamos védjegyhasználat, nemzetközi szórakoztató, magyarországi baloldali, nemzeti pluralizmus, kereskedelmi televíziózásnak, médianormák ellenőrzésének, kereskedelmi média, rezsim antidemokratikus, nemzetközi médiaintézetek, lelkiismeret mint, lelkiismereti szavazást, szóhasználat mindent, emberként szavaztak, főbíró ellen, bírósági káosz, mostani alfőbíró, bírói rend, istenadta pesti, egyedülvalóságát, alkotmánybíróság, szőlőkultúrájába, védjegyhasználat, felhasználásáról, antidemokratikus, miniszterelnököt, választmányának, közszolgáltatók, televíziózásnak, médiakultúrában, érvényesüljenek, kizárólagossági, szabályozásáról, kormányszóvivői, ízléspluralitás, melegházasságot, miniszterelnöke, gondolkodásának, újraválasztotta, érdektelenségbe, álpályázatokkal, megsemmisítette, elszemetelődött, önkormányzatok, miniszterelnök, lelkiismeretes, negligálásától, intellektuális, magyarországon, épületegyüttes, médiaintézetek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6073
  • e Hét: 20303
  • e Hónap: 31414
  • e Év: 184910
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.