Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Most másképpen gurul a parlame
  2009-02-07 20:23:29, szombat
 
  Most másképpen gurul a parlamentbe a cionlibsi médiahenger
2009. február 07. 19:43

Lajtabán - HunHír.Hu

A chartások kárognak, hogy rossz volt a kommunikációjuk, s a Fidesz építette ki a tömegmegszólítást. Hallottak önök már libsit igazat mondani? Ugye, nem. Ez is egy elterelő hadművelet. Az SZDSZ helyett mellett most alakul egy lehengerlő médiapárt, a gagyitévék közönségére építve. Sokan vannak a habozók, akiknek ezek a mások, ezek a csinált sztárok a mindent jelentik. Ők folynak ki a csatornákból, a mama gésák, Dávidok, Ráchelek a leszbik, a köcsögök, a cigány rapperek, a settenkedők, a meleg mesterek és egyéb felkapott nullák. De a népnek ez a cirkusz kell, a holokauszt rinyával már nem lehet szavazatot szedni. A csatorna-sztárok majd betolják a parlamentbe más néven, másképpen az igazi megbízókat.

Orbán vigyázz, mert a Hírtv meg az Echo el is vesztheti neked a választásokat, s a marionett-gyurcsányi továbbra is púposkodhat a bársonyszékben. Nem csináltatok nemzeti bulvárt, amelyet kajolna az átlag magyar. A meglévő biztos szavazók kiszolgálására egy csatorna is elég lenne, a másiknak nemzeti sztárgyárrá kellett volna változnia. A zsidók megint okosak voltak. Politikai szinten nyomják majd a magyarozást, fasisztázást, gárdázást. A judeobolsevik őskövületek helyett a reklámzabálók kedvencei építik az új imázst. S be fogja nyelni a megbutított, bamba magyar.

Orbán, ha kell, megint fasiszta leszel, vagy nemzeti radikális - szerintük, mert mindig hibázol. Biztos tisztességes hölgy Járóka Lívia, de cigány. Kisebbségi. És nem olyan a cigányok össztársadalmi elfogadottsága az általuk elkövetett iszonyú mennyiségű bűncselekmény miatt, hogy befogadja a kisember. Kampányarcnak megtervezni - ez lehet, hogy a Likudnak tetszik, de a magyar szavazónak nem. Emiatt még a biztos táborlakók is elfordulhatnak, s mondhatják, milyen aranyos ez a Soma, vagy bármelyik kajmán panelproli-szív "tipró". De a habozó mindenképpen beveszi, mert ő a sztár. Két lehetőség van. Vagy kierőszakolni az előrehozott választást, mielőtt megcombosodnak, vagy hagyni a Jobbikot, hogy vigyen annyi szavazót, amennyit csak akar, mert 12 fős frakciót a legrosszabb esetben is alakíthat. Akkor lesz kivel a fű alatt együttműködni a sordöntő törvények meghozatalánál. Orbán, ezek a cionlibsi médiabohócok beviszik az "eszmét" a parlamentbe. Vérre megy a játék, nem lehet elszúrni.

A hírszerző már nyomja ezerrel, s a gagyitévék, amelyek kajmán tulajdonban vannak, teszik alá a birkát a saját gyártmányaiknak.

Íme: Dopeman, Bakács Tibor Settenkedő, Hajós András, Puzsér Róbert, Para-Kovács Imre, Péterfy Bori és Soma egy fillért sem adna a jelenlegi politikai pártoknak. Inkább a Lehet Más a Politika most indított kampányfinanszírozási programját támogatják, melyet Barack Obama is sikerrel alkalmazott elnökválasztási kampányában. Mindezt a mozgalom YouTube-videóján mondják el. Az LMP célja, hogy kis összegű lakossági támogatásokból gyűljön össze a pénz az EP-választási kampányra.

Az LMP csütörtökön Budapesten tartott sajtótájékoztatóján jelentették be, hogy adománygyűjtő kampányfinanszírozási programba kezdenek. Mint korábban is megírtuk, a mozgalom párttá kíván szerveződni, és indulni kíván a 2009 júniusában tartandó EP-választásokon. Ehhez kérik most a támogatásokat.

Az LMP akciója hangsúlyozottan a parlamenti pártok gyakorlatával ellentétes. A mozgalom nem a gazdasági érdekcsoportoktól, "építőipari és autógyártó cégektől" szeretne pénzügyi támogatást szerezni - mondta Pincés Bálint, az LMP képviselője. "Szemben a többi párttal, az LMP mögött nem állnak befolyásos gazdasági lobbik, és nem a 100 leggazdagabb magyarhoz fordul támogatásért. Nem is ígér nekik cserébe semmilyen ellenszolgáltatást." Ez pedig azon a honlapon olvasható, melyet az LMP a pénzgyűjtés egyik fő motorjaként indított el.

A Nagy átverés: előadják a kisember számára szimpatikus rizsát, de a lógó orrúak ott állnak mögöttük, a karvalytőke meg a a zsidó cégek, szervezetek, toleranciaközpontok, egyéb,a nevükkel ellentétes cselekményeket elkövető kirekesztő intézmények és "szellemi műhelyek". Lesz pénz, amennyi kell, és a beetetés zseniális. Lehet Másképpen is beküldeni a cionistákat a magyar parlamentbe, mint siránkozva, menórázva, holokausztozva. Ez már egy új cionista nemzedék, új fegyverekkel.


http://hunhir.hu/?pid=hirek&id=16552
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kommunikációjuk, elnökválasztási, hangsúlyozottan, gyártmányaiknak, össztársadalmi, cselekményeket, elfogadottsága, kiszolgálására, meghozatalánál, megcombosodnak, holokausztozva, támogatásokból, elfordulhatnak, bársonyszékben, kierőszakolni, judeobolsevik, választásokat, együttműködni, gyakorlatával, kampányarcnak, reklámzabálók, adománygyűjtő, támogatásokat, választásokon, bűncselekmény, médiabohócok, fegyverekkel, leggazdagabb, csatornákból, fasisztázást, támogatásért, mindenképpen, tisztességes, parlamentbe, megtervezni, sztárgyárrá, cionlibsi médiahenger, chartások kárognak, elterelő hadművelet, lehengerlő médiapárt, gagyitévék közönségére, csinált sztárok, mindent jelentik, mama gésák, cigány rapperek, meleg mesterek, cirkusz kell, holokauszt rinyával, csatorna-sztárok majd, igazi megbízókat, átlag magyar, meglévő biztos, Járóka Lívia, Bakács Tibor Settenkedő, Hajós András, Puzsér Róbert, Para-Kovács Imre, Péterfy Bori, Lehet Más, Barack Obama, Pincés Bálint, Lehet Másképpen,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  A Föld napja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Szent György nap  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Különös!  Az idő elsodorja létezésünk  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Ázzal aki csak szép  Messziről jött ember  Emberként automatikusan értéke...  Az idő elsodorja létezésünk  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Ébredj  Nehezen engedem  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  A fák lelke  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Maradék idő  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Naplemente  Az embernek a társa: hiányzik.  Palóc Grand Canyon  Ma  A könnyek összegyűjtése  Bella István: Zsoltár  Becsüld meg azt amid van,...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Beney Zsuzsa - Sirató  Ma  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  A fenyő nem szép fa, (...)  A föld szépségéért  Volt egy...  Paul David Tripp Április 26  Pillangó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét kedves látogatóimna...  Föld napja április 22  Szent György napi hiedelmek, s...  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  Szép estét kedves látogatóimna...  Beney Zsuzsa  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  A Föld napja  Facebookon kaptam  képre írva  Becsüld meg azt amid van,... 
Bejegyzés Címkék
cionlibsi médiahenger, chartások kárognak, elterelő hadművelet, lehengerlő médiapárt, gagyitévék közönségére, csinált sztárok, mindent jelentik, mama gésák, cigány rapperek, meleg mesterek, cirkusz kell, holokauszt rinyával, csatorna-sztárok majd, igazi megbízókat, átlag magyar, meglévő biztos, másiknak nemzeti, zsidók megint, judeobolsevik őskövületek, reklámzabálók kedvencei, cigányok össztársadalmi, általuk elkövetett, magyar szavazónak, biztos táborlakók, habozó mindenképpen, előrehozott választást, legrosszabb esetben, sordöntő törvények, cionlibsi médiabohócok, saját gyártmányaiknak, jelenlegi politikai, mozgalom YouTube-videóján, mozgalom párttá, 2009 júniusában, parlamenti pártok, gazdasági érdekcsoportoktól, többi párttal, honlapon olvasható, pénzgyűjtés egyik, kisember számára, lógó orrúak, nevükkel ellentétes, beetetés zseniális, magyar parlamentbe, kommunikációjuk, elnökválasztási, hangsúlyozottan, gyártmányaiknak, össztársadalmi, cselekményeket, elfogadottsága, kiszolgálására, meghozatalánál, megcombosodnak, holokausztozva, támogatásokból, elfordulhatnak, bársonyszékben, kierőszakolni, judeobolsevik, választásokat, együttműködni, gyakorlatával, kampányarcnak, reklámzabálók, adománygyűjtő, támogatásokat, választásokon, bűncselekmény, médiabohócok, fegyverekkel, leggazdagabb, csatornákból, fasisztázást, támogatásért, mindenképpen, tisztességes, parlamentbe, megtervezni, sztárgyárrá, púposkodhat, médiahenger, tulajdonban, cionistákat, szerveződni, alkalmazott, intézmények, megbutított, szervezetek, pénzgyűjtés, motorjaként, kampányában, settenkedők, őskövületek, csütörtökön, legrosszabb, magyarozást, képviselője, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6073
  • e Hét: 20303
  • e Hónap: 31414
  • e Év: 184910
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.