Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kuss,Terencius!
  2009-05-24 09:13:35, vasárnap
 
  K U S S , TERENCIUS!






2009 május 23 - szombat, 20:27



Amikor egy híresebb személy meghal, sokan nem hiszik el. Teljesen mindegy, miről volt híres, lehetett az gonosztevő vagy az emberiség javát szolgáló valaki.

Gondoljunk csak Petőfire, Rudolf trónörökösre vagy Sztálinra akár. De bárki nyugodtan folytathatná a sort.

Mi volt a helyzet N e r o császárral?

Tegyük félre, amit róla tanultunk. Abban mindenki egyetért, Nero a maga idején kétségtelenül közismert figura volt.

Amikor meghalt, a lealjasított, megbutított nép (hát már akkor is?) hiányolni kezdte néhai uralkodóját.

Lion F e u c h t w a n g e r a kiváló zsidó író (aki mellesleg a Jud Süss szerzője is) regénybe foglalta a Hamis Nero esetét.

A halott császár egyik befolyásos politikusa, bizonyos VARRO szenátor egyik rabszolgájában, Terencius fazekasban Nero császár kiváló hasonmását fedezi fel. Lassanként készíti fel a fazekast a császár szerepére, és amikor már úgy érzi, minden rendben, suttogó ügynököket küld szét a hatalmas birodalomban, akik homályos, kétértelmű kifejezéseket mondanak, hunyorogva ködös félmondatokat mesélnek a császárról, aki nem halt meg, csupán a költészetnek él. Amikor az emberek követelik, lépjen újra színre a császár, előlép a szélhámos szenátor akkorra már Gólemmé gyúrt fazekas-figurája. Átveszi a valódi császár szerepét, abban tetszeleg, de a hatalmas bábút természetesen VARRO szenátor mozgatja.

,,...Gyurcsány...nagyvonalú, kifogyhatatlan energiájú baloldali politikus, amilyen eddig egy sem volt...aki minden erejével ennek a nemzetnek...javát akarta tiszta szívből. Ha soha többé nem akar politikai szerepet vállalni, akkor eltűnését a közéletből a magyar történelem gyászolhatja..."

(Bodor Pál, Diurnus Naplója, 2009. március 30. www.klubhalo.hu.)

Bodor Pálról illik tudni, annak idején a Ceaucescu-rezsimet hatalmas nyelvcsapásokkal támogatta, majd Főnöke bukása után idejött hozzánk, mi pedig befogadtuk az elárvult madárkát.

Hát nem különös?

Gyurcsány mintha meghalt volna, annyira letűnt a színtérről. Van viszont egy esetlen, határozatlan pislogó, nyomoronc utóda, akinek a gatyamadzagját természetesen ő rángatja a háttérből. A Nagy Varázsló tudja, arcát már mindenki elunta, másik jelenet következik. (,,...Új műsorhoz új férfi kell..." - éneklik a Csárdáskirálynőben.) Ez a férfi-féleség most Bajnai Gordon, aki egyelőre jól végzi a színpadi munkát, a rendező rendez, az ügyelő ügyel, a nép szörnyülködve szórakozik. De ez mindegy, mert a jegypénztáraknál hosszú a sor, a jegyszedők nem győzik a jegyszedést...kész a kenyér nélküli cirkusz, no!

Az új Hamis Néró kiváló rendező, rá jellemző szerénységgel eljátszatja huszadrangú ripacsával saját szerepét, hogy aztán majd megint ő lépjen a színpadra az utolsó szünetben, mint rendező.

Igenám, de amikor a Hamis Nero már kezdi magát ,,túljátszani", nem akar holmi marionett bábúként uralkodni, VARRO ellen fordul, ekkor hangzik fel a híres-hírhedt felkiáltás:

K U S S T E R E N C I U S !

Ekkor a bábú összeomlik, nincs rá szükség, mehet a szemétbe, de a szenátor addigis remekül mulatott az ostoba embereken.

Ilyen és hasonló, ijesztő és gátlástalan ember-utánzatok mindig előre lépnek a társadalom méhéből, hogy a megvezetett, hiszékeny tömegen uralkodjanak.

Feuchtwanger a Hamis Nero-ban, de a híresebb JUD SÜSS-ben is vallotta: Tenni kell a butaság és az erőszak ellen. Mindkét művében lázít az ostobaság ellen. A JUD SÜSS-ben a zsidó pénzember növi ki magát félelmetes gólemmé, míg a Hamis Nero-ban a ,,nemzsidó" fazekast formálja az akkori római ,,világkormány" befolyásos szenátora mulatságának tárgyává.

Ha - Morvai Krisztina szóhasználatával élve - Gyurcsány a ,,hibbant Nero", akkor Bajnai szerintem a hibbant Hamis Nero, nyomorúságos ócska báb, akinél már nagyobb erkölcsi hulla nem lehet senki. (Ámbár vigyázzunk a szavakkal, mert annak idején Horn Gyuláról is ezt mondtuk sokan, és őt még követte Medgyessy és Gyurcsány is...)

Az egyszer biztos: Gyurcsány most nem lép fel a kupolás Duna parti cirkusz-épületben. Helyette ott ,,üzemel" a kétbalkezes csődgondnok ilyen-olyan, a szájába adott ötlettel. Előkotornak valami képtelen tervet, aztán eldobják, az idő szalad, aztán előadják, hogy visszavonják, utána újabb szörnyűség.

Bajnai most éppen temetkezési vállalkozó. Valódi értelemben is, ha az általa tönkre tett cégek halállistáját elolvassuk, eredményesen.

Az őt irányító háttérhatalom - mondjuk ki: zsidóhatalom! - kezében ő a szerencsétlen Terencius fazekas, aki előbb még kizsebeli Magyarországot, aztán a nép is mehet a saját pénzén felépített hatalmas krematóriumba.

Az icipici, pillogó emberke pedig itt van, mondogat ezt is, mondogat azt is, mi több: hosszú évek óta először komcsi ember létére, kapaszkodjanak meg: még egy halk, reszkető bocsánatkérés is elhagyta az ajkát. (Több ezer szavazó pedig égreemelte tekintetét: Lám, Szili Kati templomjáró asszony, ez pedig bocsánatot is tud kérni...szavazzunk csak rája.)

Nem panaszkodom, aránylag szép helyén lakom a bűnös városnak. A budai pályaudvar környéke még nem is a nyomorúság panorámája. Az aluljáróban munkanélküliek, sokgyermekes éhező cigány családok vegetálnak. A kosz hömpölyög, betört kirakatok, rossz szagú üzletek, málladozó falak, dőlni készül itt minden. Csatornabűz, szegénységszag. Ezeket nyomorította állattá a zsidó háttérhatalmat megtestesítő Gyurcsány Ferenc és alázatos szolgája, a főnöke által adományozott piros pontokért elkárhozni kész kisúttörő Bajnai.

Ma már nem titok beszélni, a vesztésre álló z s i d ó állam végső menedéke a Kárpát-medence lesz, ezért sürgősen harmadolni kell a magyar populációt. A magyar kultúrát le kell rombolni, ami megmarad, azt az idetelepülő patkány népség produktuma ként kell tálalni. (Zoltai Gusztáv: ,,...mi itt valamennyien Árpád vezér leszármazottai vagyunk...")

De azért mégiscsak szembe ötlő Gyurcsány hirtelen eltűnése, mintha nem ő lövetett volna az emberek közé 2006 őszén. Eltünt tehát a Nagy Varázsló, mintha sosem lett volna. Alkalmas időben előlép majd a háttér homályából, és majd ráförmed az azóta már magát nagynak képzelő, önállósodott kicsi Bajnai Egérkére: ,,KUSS, TERENCIUS!".

Amire az egérke mint a fejfújt, de be nem kötött lufi, gyanús hangokat adva ki magából egyszeriben megsemmisül.

Gyurcsány Ferencet nem látjuk egyik képernyőn sem, amint gólyalábaival evickél előre a szegfűvörös pódiumhoz. A belőle lövellő méreg bűzét érezzük csupán, de ő nem mutatkozik. Hatalmas, gyilkos cirkusz van készülőben. Már érezni ennek az embercsoportnak a bűzös, mocskos lehelletét.

Mert itt van. Itt vannak már egyre többen ,,...Miazhogy. Nagyonis.!..."

(Czékus Jób Nemzeti Hírháló)

http://www.l88.hu/about3738.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: jegypénztáraknál, nyelvcsapásokkal, szóhasználatával, embercsoportnak, háttérhatalmat, kapaszkodjanak, munkanélküliek, gatyamadzagját, szegénységszag, magyarországot, kifogyhatatlan, rabszolgájában, leszármazottai, félmondatokat, halállistáját, szerencsétlen, kifejezéseket, szörnyülködve, háttérhatalom, krematóriumba, természetesen, szerénységgel, bocsánatkérés, gólyalábaival, kétségtelenül, nyomorúságos, zsidóhatalom, folytathatná, mulatságának, lealjasított, visszavonják, eredményesen, adományozott, megtestesítő, határozatlan, nyomorította, híresebb személy, gonosztevő vagy, emberiség javát, maga idején, kiváló zsidó, halott császár, császár szerepére, hatalmas birodalomban, emberek követelik, szélhámos szenátor, valódi császár, hatalmas bábút, elárvult madárkát, gatyamadzagját természetesen, férfi-féleség most, színpadi munkát, Hamis Nero, Bodor Pál, Diurnus Naplója, Bodor Pálról, Nagy Varázsló, Bajnai Gordon, Hamis Néró, Hamis Nero-ban, Morvai Krisztina, Horn Gyuláról, Szili Kati, Gyurcsány Ferenc, Zoltai Gusztáv, Bajnai Egérkére, Gyurcsány Ferencet, Czékus Jób Nemzeti Hírháló,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Mai harmónia kártyám  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Png kutya  Hogy lehet megtartani  Popper Péter szavai  Mi lenne ha  Akarat  Png ház  Fekete István - Akác  Leonardo da Vinci gondolata  George Byron - Ahogy itt jár -...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Akarat  Paul David Tripp Április 20  Paul David Tripp Április 20  Png virág  Szép estét kedves látogatóimna...  Az engedelmesség miért nem vál...  A sors  Png telefon  Esti kép  Popper Péter szavai  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png nő  Facebookon kaptam  Png kutya  Png lepke  Akarat  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Bounty krémes  Zilahy Lajos gondolata  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Reménység és erő Krisztustól e...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Az igazi szeretetért rendszeri...  Leonardo da Vinci gondolata  Alázat  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Még csak most kezdődik a nap  Sose bánj semmit  Akarat  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Szép estét  Csak a fogyatkozás látható  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  képre írva  Kellemes délutánt kívánok  Egy hatékony szolga  Nem méltó hozzád  Egy maradéktalanul uralt világ  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Hazára minden embernek szükség...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  képre írva  Gonosz démon-álarc  Png csokor  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Reménység és erő Krisztustól e...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Mi lenne ha  Mai harmónia kártyám  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png fotel  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Elköszönt  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Adakozás  Ágai Ágnes – Csendélet 
Bejegyzés Címkék
híresebb személy, gonosztevő vagy, emberiség javát, maga idején, kiváló zsidó, halott császár, császár szerepére, hatalmas birodalomban, emberek követelik, szélhámos szenátor, valódi császár, hatalmas bábút, elárvult madárkát, gatyamadzagját természetesen, férfi-féleség most, színpadi munkát, rendező rendez, ügyelő ügyel, jegypénztáraknál hosszú, kenyér nélküli, utolsó szünetben, híres-hírhedt felkiáltás, bábú összeomlik, szenátor addigis, ostoba embereken, társadalom méhéből, erőszak ellen, ostobaság ellen, zsidó pénzember, akkori római, hibbant Hamis, egyszer biztos, kupolás Duna, kétbalkezes csődgondnok, szájába adott, általa tönkre, szerencsétlen Terencius, saját pénzén, bűnös városnak, budai pályaudvar, nyomorúság panorámája, aluljáróban munkanélküliek, kosz hömpölyög, zsidó háttérhatalmat, főnöke által, vesztésre álló, magyar populációt, magyar kultúrát, idetelepülő patkány, emberek közé, háttér homályából, egérke mint, szegfűvörös pódiumhoz, belőle lövellő, jegypénztáraknál, nyelvcsapásokkal, szóhasználatával, embercsoportnak, háttérhatalmat, kapaszkodjanak, munkanélküliek, gatyamadzagját, szegénységszag, magyarországot, kifogyhatatlan, rabszolgájában, leszármazottai, félmondatokat, halállistáját, szerencsétlen, kifejezéseket, szörnyülködve, háttérhatalom, krematóriumba, természetesen, szerénységgel, bocsánatkérés, gólyalábaival, kétségtelenül, nyomorúságos, zsidóhatalom, folytathatná, mulatságának, lealjasított, visszavonják, eredményesen, adományozott, megtestesítő, határozatlan, nyomorította, valamennyien, feuchtwanger, önállósodott, gyászolhatja, költészetnek, birodalomban, uralkodjanak, világkormány, trónörökösre, sokgyermekes, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2234
  • e Hét: 16464
  • e Hónap: 27575
  • e Év: 181071
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.