Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kaszablanka
  2009-11-09 18:52:46, hétfő
 
  Kaszablanka

2009.11.09.

Hír: "Répássy Róbert, a Fidesz frakcióigazgatója szerint a sajtó lebuktatta Bajnai Gordont és Gyurcsány Ferencet. Közleményében úgy fogalmaz, "kiderült: rendszeresen összejárnak és egyeztetnek!" Azt írta, válaszolniuk kell arra: miért hazudták azt, hogy Gyurcsány Ferenc a háttérbe vonult, és nem kíván részt venni a politikában."

- Szia Feri!

- Szia Gordi, kámin, Klárika szarvasgombás pacalt csinált vacsira, egyél velünk!

- Ferikém, éjjel tizenegy van. Ilyenkor én már csak a nyugtatót nyelem le, mást nem. De köszönöm. Harmadjára rángatsz ide, mit csinálunk ma?

- Megnézzük a Casablancát.

- Ne már! Megint?

- Alapmű, Gordi, gondolj csak az utolsó mondatra!

- Jó, nézzük... Ferenc, miért csináljuk mi ezt?

- Mert jó film.

- Nem erre gondoltam. Minek randizgatunk mi itt éjjelente, amikor olyan fáradt vagyok? Pihennem kéne, basszátok meg, megérdemlem.

- Gordon! Egy: ebben a házban még egyszer ne merj Megyót idézni, pláne ne rosszul! Kettő: ne picsogj fáradtságról! Neked lövésed sincs, hogy engem mi tartott már a vége felé egyáltalán életben.

- Kokó?

- Jobb. De ezt ne részletezzük. Még én is meglepődnék, ha elmondanám.

- Szóval, miért kell úgy tennünk, mintha valami marha fontos dolog történne itt?

- Ülj le! Már szóltam a szobalánynak, hogy hozzon egy üveg szotófoshódöburgonyt a 84-es évjáratból.

- Ínyenc vagy, Feri! Én még nem is hallottam ilyen borról.

- Én sem. Ez Orbánék házibora Tokaj mellől. Küldött vagy harminc literrel, csak a személyzet előtt így kódoljuk Klárikával, nehogy eljárjon a szájuk. Egyébként jó bor, ezt szoktuk szopogatni, amikor Ágh Péter-videókat nézünk.

- Bámulatos! Ilyesmi nekem eszembe sem jutna.

- Dehogynem, Gordi, csak többet kellene dumálnod Kövér Lacival. Neki vannak ilyen ötletei, én tátott szájjal bámulom. Kár, hogy elméletileg nem nekünk dolgozik... Lárifári, térjünk a lényegre. Azért vagy itt, hogy kiderüljön, hogy itt vagy. Répa Robi szépen telekiabálja vele a sajtót, és mindenki azt hiszi majd, hogy mi itt konspirálunk, és tulajdonképpen én irányítom az univerzumot rajtad keresztül. Ne remegjen a szád széle, Gordi, ez pokoli jó móka. Jól megszivatjuk őket.

- A Fideszt?

- A Fideszt? Miért akarnánk megszivatni a Fideszt? Ne hökkents már meg! Soha nem voltunk Orbánnal jobb viszonyban. A birkákat, édes utódom, azokat! Azoknak így a legjobb. Minden a tervek szerint halad, Gordon! Embereink ott ülnek a legfontosabb helyeken. Pénzünk átcsoportosítva. Az öt százalékunk még akkor is meglenne, ha Kósáné Kovács Magdust jelölnénk miniszterelnöknek. Na jó, most túloztam egy kicsit. De a lényeg: közös befektetéseink közös barátainkkal közös biztonságban vannak. (Ezt a mondatot Varga Misa találta ki, de jó. Mi miért nem tudunk ilyen frappánsakat mondani?) És ennél semmi nem fontosabb!

- De egyfolytában hülyét csinálnak belőlünk! Ágh, Kövér, Navra, Répa Robi, Peti...


- Persze. De nem nagy ár ez a biztonságunkért. Valamit valamiért, Gordi! Mi tálcán kínáljuk a kétharmadot, cserébe ők terelik a figyelmet, és még csak nem is veszik észre, hogy ki irányít. Bár, amekkora tulkok tudnak lenni, képesek rá, hogy az utolsó pillanatban elbaszarintsanak valamit. Úgy hallom, Vonával nehezen haladnak. Nagyobb a marka, mint gondolták. De majd Laci megdolgozza. Legalábbis azt mondja.

- De az elszámoltatás, meg a többi?

- Na, igen. Azzal megizzadtunk rendesen. Ha jól emlékszem, azt is Kövér Laci hozta fel először, majdnem küldtem is neki egy szivecskés e-mailt, amiért végre eszébe jutott.

- Miért? Nem lesz?

- Dehogynem lesz! Portástól lefelé mindenkit el fognak számoltatni. Olyan kirakatperek lesznek ellenünk, hogy az ország negyede érzékenyen fog nosztalgiázni. Csak éppen mi rendezzük a kirakatot. Kurva jó, nem, mi?

- Feri, én félek. Miért vagyok most itt?

- Casablancát nézni. Meg azért, mert az egyik testőrömet megkértem, hogy hívja fel a Blikket, és számoljon be, hogy mi itt összeesküvőset játszunk. Répa Robinál ettől beindul a pavlovi, bemorog majd a mikrofonba, ezen aztán egy darabig megint elrágódnak a birkák. Addig mi tesszük a dolgunkat, biztonságba juttatunk mindent és mindenkit. Amikor ez lecseng, majd tálalunk valami mást. Mesterházy Attis és Tibor - a tudodmelyik - már dolgoznak rajta.

- Ezen rágódnak? Hogy én itt vagyok? De ennek semmi jelentősége nincs.

- Persze. Éppen ettől gyanús. Szollárnak külön szóltam, hogy a lehető legidiótább magyarázatot adja, ha valaki megkérdezi, miért mászkálsz ide hozzám késő éjjel.

- Mit fog mondani?

- Hogy azért járkálsz későn, mert korán nem tudsz. Miniszterelnök vagy, napközben dolgozol, legalábbis úgy mondják. Egyébként pedig "külpolitikáról és nemzetközi ügyekről" beszélgetünk.

- Ezt mondja majd Szollár? Senki nem fogja elhinni.

- Nem hát. Na, mekkora király vagyok? A következő alkalommal már fotó is fog készülni a kocsidról, amikor behajtasz a vellához. Címlapos lesz, azt fogja bizonyítani, hogy mi konspirálunk. És hörögni fog mindenki, hogy a jó kurva nénikénket. Hogy miért, azt ők sem tudják, de amíg ezen ropiznak, mi egy csomó fontos dolgot elintézünk. Amelyek szintén szem előtt lesznek ugyan, de senki nem fog vele foglalkozni, mert ez az a hír, ami mindent elhomályosít. Hogy te hozzám járkálsz összeesküdni. És ilyenkor adom az utasításokat.

- Tényleg azt teszed.

- Azt. Csak éppen senki nem tudja, hogy milyeneket. Itt azt hiszi a sok hülye, hogy nekünk annyi, és kétségbe vagyunk esve. Nem is sejtik, hogy most építjük a legragyogóbb jövőt. Magunkban, de velük. És ennek a jövőnek te is része vagy, Gordi! Nézd, itt van a vacsi! Látod, elpazaroltuk a drága időt teljesen semmi dolgokra, ahelyett, hogy már rég házidévédéznénk. Ne sértsd meg Klárit, és egyél egy kis pacalt, igyál hozzá nyolcvannégyest, de előbb ígérd meg, hogy ebben a házban soha többé nem politizálunk! Na, nyomd be a pléjt, Gordi, és ne vágj ilyen rémült arcot!

- Nem vágok, Feri. Megígérem. Megértettem. Eszem. Iszom. Nyomom.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elbaszarintsanak, házidévédéznénk, átcsoportosítva, nyolcvannégyest, biztonságunkért, külpolitikáról, összeesküvőset, tulajdonképpen, befektetéseink, miniszterelnök, nosztalgiázni, szarvasgombás, közleményében, elszámoltatás, telekiabálja, barátainkkal, konspirálunk, szobalánynak, legfontosabb, biztonságban, politizálunk, frappánsakat, fáradtságról, elhomályosít, megizzadtunk, kirakatperek, összeesküdni, utasításokat, egyfolytában, részletezzük, legragyogóbb, magyarázatot, megszivatjuk, beszélgetünk, rendszeresen, válaszolniuk, sajtó lebuktatta, háttérbe vonult, nyugtatót nyelem, utolsó mondatra, vége felé, 84-es évjáratból, személyzet előtt, univerzumot rajtad, szád széle, tervek szerint, legfontosabb helyeken, mondatot Varga, utolsó pillanatban, szivecskés e-mailt, ország negyede, egyik testőrömet, Répássy Róbert, Bajnai Gordont, Gyurcsány Ferencet, Gyurcsány Ferenc, Szia Feri, Szia Gordi, Kövér Lacival, Répa Robi, Kósáné Kovács Magdust, Varga Misa, Kövér Laci, Répa Robinál, Mesterházy Attis,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  Pillangó  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Gábor Dénes gondolata  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Minden gyerek jó.  Szép estét  Esti kép  Próbálkozni kell ahhoz,  Volt egy...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Az embernek a társa: hiányzik.  A fák lelke  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam Krisztinától  A boldogság ült a világvégén  Maradék idő  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A Gömb  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Föld napja április 22  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Az embernek a társa: hiányzik.  Április 22. a Föld napja,  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  802 esztendeje, 1222. április ...  Szent György napi hiedelmek, s...  Jó éjszakát  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Beney Zsuzsa  A fák lelke  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  Becsüld meg azt amid van,...  Búzaszentelés  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul David Tripp Április 26  A végzet az  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  A Föld napja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Két tekintet van  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Különös!  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  képre írva  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
sajtó lebuktatta, háttérbe vonult, nyugtatót nyelem, utolsó mondatra, vége felé, 84-es évjáratból, személyzet előtt, univerzumot rajtad, szád széle, tervek szerint, legfontosabb helyeken, mondatot Varga, utolsó pillanatban, szivecskés e-mailt, ország negyede, egyik testőrömet, darabig megint, lehető legidiótább, következő alkalommal, csomó fontos, legragyogóbb jövőt, drága időt, házban soha, elbaszarintsanak, házidévédéznénk, átcsoportosítva, nyolcvannégyest, biztonságunkért, külpolitikáról, összeesküvőset, tulajdonképpen, befektetéseink, miniszterelnök, nosztalgiázni, szarvasgombás, közleményében, elszámoltatás, telekiabálja, barátainkkal, konspirálunk, szobalánynak, legfontosabb, biztonságban, politizálunk, frappánsakat, fáradtságról, elhomályosít, megizzadtunk, kirakatperek, összeesküdni, utasításokat, egyfolytában, részletezzük, legragyogóbb, magyarázatot, megszivatjuk, beszélgetünk, rendszeresen, válaszolniuk, randizgatunk, elpazaroltuk, foglalkozni, kaszablanka, egyeztetnek, tudodmelyik, univerzumot, megértettem, összejárnak, elméletileg, kétharmadot, biztonságba, casablancát, jelentősége, meglepődnék, megérdemlem, megdolgozza, bizonyítani, számoltatni, százalékunk, megszivatni, politikában, pillanatban, legidiótább, milyeneket, egyáltalán, legalábbis, nénikénket, szivecskés, érzékenyen, elrágódnak, klárikával, kiderüljön, testőrömet, mikrofonba, mesterházy, lebuktatta, szopogatni, nemzetközi, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3451
  • e Hét: 17681
  • e Hónap: 28792
  • e Év: 182288
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.