Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Címervágás
  2007-10-17 19:04:03, szerda
 
  Címervágás

Unokám szöszke fejecskéjéhez remekül áll a dédmama kötötte piros-fehér csíkos pulóver. Fasiszta volna, közelebbről talán nyilas Juliska, vagy éppen a dédi? Netán az utcabeli srác, aki a nyáron amerikai zászlóból szabott gatyát kapott ottani rokonaitól. Pólóját természetes kívül viseli, így a csillagos téglalap nem látszik. Piroska pulcsija és S. Robi gatyája ébresztett-e bárkiben félelmet? Nyilván épeszű és tisztességes emberben nem, szenvedett légyen ő, vagy családja a nácik honi csatlósa, a nyilas párt rövid, de annál rémesebb uralma alatt. Ő ugyanis tudja, hogy Szálasiék zászlaja másmilyen volt. A diósgyőri focisták hagyományos piros-fehér dressze sem lehet sértő, bár újabban nem látom rajtuk, talán már nem meri elővenni a szertáros, nehogy a gyűlöletmesterek megrágalmazzák.

Igaz, ami igaz, a honi közélet - kisebb-nagyobb megszakításokkal - a nyilaskeresztesek óta szenvedi az intézményes gyűlöletfertőzést. Akkor a zsidók ellen irányult, Rákosiék osztálygyűlöletet hirdettek és gyakoroltak, ami lassan minden megbízhatatlant elért, hovatovább az egész nép ellen irányult. A nyilasokat vigyorogva bevették a bandájukba. 56 gyönyörű forradalmának első napjaiban angyalt látott az ország, mire a szeretet végigsöpört a városokon, falvakon: ezért kellett megrendezni a parlament előtti vérfürdőt, ezért dördültek el a sortüzek országszerte. Semmiféle katonai okuk nem volt, sokkal inkább a sátáni logika: gyűlöld a másik embert, nehogy már megbocsáss az ávósoknak, meg régi sanyargatóidnak, gyűlölj! Gyűlöleteddel lelököd önmagadat és a régi csibészeket a megjavulás útjáról, vissza gazemberekhez. Segítesz újra összekovácsolni a széthullani készülő bűnszövetkezetet. Tovább és mélyebben: ha gyűlölsz, akkor nem Isten képmása vagy, hanem az ördögé. Őrá és földi cinkosaira, a hazugokra, a gyilkosokra, a gyűlöletmesterekre kezdesz hasonlítani. Lelki ellenállásod hamarosan megtörik, hiszen elveszted a szeretet és tisztaság adta önbizalmat. Ennyi nekik elég a túléléshez. Röhögnek rajtad, amikor ellenük szövetkezel, mert tudják, hogy fertőzött szíveddel előbb-utóbb viszálykodni kezdesz. Hiú leszel, könyökölsz, fontoskodsz, csikarsz a többiek elismeréséért, hibát keresel társaidban, találsz is, meg tódítod is, amikor elmeséled, és a végén jobban gyűlölöd őket, mint a gyűlöletmestereket, akik ellen harcba indultál.

Na ugye, hogy mindenki hazudik - duruzsolják a finom entellektüelek. Nehogy már éppen te különcködj!

A nyolcvanas évek elejére elsimultak gyűlölethullámok: a Mozgó Világ szerkesztőségében, a Duna mozgalmakban, a szamizdatozásban, az ellenzéki összejöveteleken, majd tüntetéseken nyoma sem volt pl. a "népi-urbánus" ellentétnek. Nézeteltérések természetesen akadtak, de hátsó gondolatot, "fajizást" és hasonlókat nem tapasztaltam. A gyűlölet az első Lakitelki Találkozó másnapján lobbant föl, s rögtön átterjedt a világsajtóra - a későbbi SZDSZ jóvoltából. Azóta is folyik, újabban egy született gyűlöletnagymester, az Öszödi Böszme jóvoltából, aki már kiskorában olyan briliáns aljasságokat sugalmazott e szegény népnek, mint a "23 millió román" rémképét.

Maradjunk azonban a csíkos pulcsinál és társainál.

Csak a vak nem látja, hogy módszeres hadjárat folyik az országban. Ragyogóan kiválasztott célpont a nemzeti tudat. Az utóbbi évszázad szörnyű veszteségei következtében túlérzékeny lett, tehát könnyen sebezhető, ugyanakkor a nép legharciasabb csoportját gyűlöletfertőzi, azaz semlegesíti. Minél jobban dühöngenek, annál jobban fasisztázzák őket, ők pedig annál kevésbé látják, hogy az ország ezenközben - például és leginkább - ellopódik.

A hadműveletekben a gyűlöletmesterek számára egyáltalán nem akadály, hanem előny, hogy érveik hamisak. Annál jobban dühíti-fertőzi a célszemélyeket, haha! Mit számít, hogy például a turul semmiféle "ordas" eszmét nem hirdet: címerállata számos mai közhivatalnak, településnek, szoboralakja több ezer emlékműnek - Kárpát-medence szerte. A sasféle nagyragadozók és az oroszlánok világszerte a Napistennek és földi megtestesülésének, a királynak a jelképállatai valának, akik védelmezik a rájuk bízott népet. Még olyan országok címerében is szerepelnek, melyeknek a történelem emlékezete szerint sosem voltak saját uralkodóik, pl.: Izland, Észtország, Finnország, Moldávia, stb. Európában 43 ország közül 16-nak a címerében feszít az oroszlán és 11-ében röpül a sas, sőt, ha a lettek griffjét is ide számítjuk, akkor 12-ben. Soha senki nem hallotta, hogy ezek bármelyikében politikai vagy összehangolt sajtótámadás érte volna e két derék címerjószágot. Nyilván azért nem, mert sehol nem létezik SZDSZ-típusú párt, és Böszme-rendű miniszterelnök.

A legenda szerint őseinket útjaikon a turul vezette. Szemadám György szerint, aki nem csak festőművész és író, hanem jeles madarász is, állattenyésztő eleinket a dús legelők keresésében segítette a ma turulnak nevezett ragadozó madár. A magasból vadászott a rágcsálókra, amelyek viszont fűmagvakkal táplálkoztak, és ott tenyésztek szaporán, ahol bőven nőtt a fű, tehát arra kellett hajtani a gulyát meg a ménest.

Aki látott már élőben, múzeumban, vagy a világhálón hungarista zászlót, és a tisztesség szikrája él benne, az véletlenül sem téveszti össze az Árpád-sávossal. Ez utóbbi négy vörös és négy ezüst/fehér csíkból áll, és ennyi. Nem több Így látható a magyar címerben is. Vele szemben a hungarista - a nyél felől haladva - vörös mezővel kezdődött, ami az egész lobogónak éppen a felét foglalta el. A vörös munkásmozgalmi szín vala ebben a korban: nem csak Sztalin, hanem Hitler emberei is vörös zászlók alatt harcoltak és gyűléseztek, hiszen a Német Nemzeti Szocialista Munkáspárt irányítása alatt álltak. Szálasi is ezt az ideológiát követte.

Nos, a vörös mezőben állt egy csúcsára állított fehér négyzet, abban a zöld nyilaskereszt, annak a közepén pedig egy fehér H-betű. A maradék felületen nem négy, hanem öt vörös és négy ezüst csík osztozott. Tehát a nyilas zászló egyetlen eleme sem azonos az Árpád-sávossal! Továbbá meg lehet számolni, hogy hány elemből is állt a hungarista és mennyiből a történelmi magyar zászló.

Aki fölületesen, vagy inkább hamis tények alapján ítélkezik, annak az amerikai és a libériai lobogót is ki kéne tiltania köztereinkről. Sőt, levenni a H-betűket a járművekről, a postacímekről. Maradhatnak-e a vörös macskák és nők meg piros sportkocsik? Nézzük meg: a zászló másik felének alapszíne a vörös! Vele nincsen semmi baj?

A magyar büntető törvénykönyv - helyesen! - tiltja az önkényuralmi jelképek használatát, így a vörös csillagét, vagy a nyilaskeresztét. Az Árpád-sávokat azonban nem, sőt, védi!

Btk. 269/A. § kimondja: "Aki nagy nyilvánosság előtt a Magyar Köztársaság himnuszát, zászlaját vagy címerét sértő vagy lealacsonyító kifejezést használ, vagy más ilyen cselekményt követ el, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő."

Tessék megnézni: a magyar címer része az Árpád-sáv, a hármas halom a kettős kereszttel és a Szent Korona - amely szintén módszeres és rendszeres támadások célpontja. Nyilvánvaló, hogy a címer egyes elemeinek rágalmazása az egész ellen irányul. Legutóbb éppen a miniszterelnök használt vele kapcsolatban "sértő kifejezést" a sajtó jelenlétében, tehát nagy nyilvánosság előtt a német kancellár 2007. augusztusi parlamenti látogatásakor: "Az az igazság, hogy én mélyen ellenzem, hogy itt van. Szerintem ez a parlament a köztársaság parlamentje, és nem jó a királyság jelképét idehozni."

Ilyen történelmileg tájékozatlan és alantas mondatot a köztársaság miniszterelnöke nem ereszthet meg hivatalos, nemzetközi érintkezésben az ország címerének semelyik részével kapcsolatban.

Az Alkotmány ugyanis így rendelkezik: 76. § (2) A Magyar Köztársaság címere hegyes talpú, hasított pajzs. Első mezeje vörössel és ezüsttel hétszer vágott. Második, vörös mezejében zöld hármas halomnak arany koronás kiemelkedő középső részén ezüst kettős kereszt. A pajzson a magyar Szentkorona nyugszik.

A hadihelyzet tehát az, hogy a kormánypártok és azok vezetői, úgynevezett államférfiak és államnők rendszeresen alattomosan támadják és sértegetik a Magyar Köztársaság címerét. Nem szemből, hanem miszlikbe aprítják a régi jó szalámitaktika jegyében, hátha a buta nép nem veszi észre, hogy miről van szó. Ha a címerünk két támadott elemét kivernék, maradna a mai szlovák címer - csak egy kicsit kéne kékíteni...

Az Alkotmány 35. § (1) a) így rendelkezik: "A Kormány védi az alkotmányos rendet, védi és biztosítja a természetes személyek, a jogi személyek és a jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek jogait;" Nyilvánvaló, hogy az alkotmányos rend védelme ellátásának első lépése magának az Alkotmánynak a tisztelete, ide értve a 76. §-t is.

Vajon ki védi meg az Alkotmányt, a Köztársaság jelképeit, és magát persze az országot a kormánytól?

Kiáltsunk rendőrért?

(Czakó Gábor)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: gyűlölethullámok, gyűlöletmesterek, szamizdatozásban, összejöveteleken, megszakításokkal, bűnszövetkezetet, hadműveletekben, gyűlöletfertőzi, miniszterelnöke, pénzbüntetéssel, megbízhatatlant, nyilaskeresztét, összekovácsolni, sanyargatóidnak, nézeteltérések, entellektüelek, állattenyésztő, célszemélyeket, szalámitaktika, miniszterelnök, munkásmozgalmi, megrágalmazzák, személyiséggel, fejecskéjéhez, lealacsonyító, nyilaskereszt, érintkezésben, látogatásakor, kormánypártok, történelmileg, következtében, köztereinkről, címerjószágot, forradalmának, gazemberekhez, közhivatalnak, dédmama kötötte, utcabeli srác, nyáron amerikai, csillagos téglalap, nácik honi, nyilas párt, diósgyőri focisták, gyűlöletmesterek megrágalmazzák, honi közélet, intézményes gyűlöletfertőzést, zsidók ellen, nyilasokat vigyorogva, szeretet végigsöpört, parlament előtti, sortüzek országszerte, sátáni logika, Mozgó Világ, Lakitelki Találkozó, Öszödi Böszme, Szemadám György, Német Nemzeti Szocialista Munkáspárt, Magyar Köztársaság, Szent Korona, Czakó Gábor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Lóhere  Irgalom és ítélet  Fehér virág  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  A sors  Facebookon kaptam Mírjam barát...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Akarat  Az engedelmesség miért nem vál...  A boldog családok mind hasonló...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Png csokor  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Kellemes délutánt kívánok  Szép estét kedves látogatóimna...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Albert Einstein gondolata  Akarat  Őrizkednünk kell...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Png nő  Szívem  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Jó éjszakát  Julian Brass gondolata  A televizió nem a kultúrát kép...  Elköszönt  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Reggel van  Facebookon kaptam  Akarat  Png férfi  Az igazi szeretetért rendszeri...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Éretlen vers  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Alázat  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Png cica  Egy hatékony szolga  Alázat  Facebookon kaptam  Png virág  Nagyi telefonál  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Png csokor  Alázat  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Albert Einsteinről  Png virág  Jó éjszakát  Png kutya  képre írva  Varga János Veniam - Fontos sz...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png rózsa csokor  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Reggel van  Elköszönt  Facebookon kaptam Annuska bar...  Png telefon  Nagyon különös  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  képre írva  A boldog családok mind hasonló...  A jó emberek mindig szépek mar...  Fehér virág  Png cica  Tavaszi kép 
Bejegyzés Címkék
dédmama kötötte, utcabeli srác, nyáron amerikai, csillagos téglalap, nácik honi, nyilas párt, diósgyőri focisták, gyűlöletmesterek megrágalmazzák, honi közélet, intézményes gyűlöletfertőzést, zsidók ellen, nyilasokat vigyorogva, szeretet végigsöpört, parlament előtti, sortüzek országszerte, sátáni logika, másik embert, régi csibészeket, megjavulás útjáról, széthullani készülő, többiek elismeréséért, végén jobban, finom entellektüelek, nyolcvanas évek, ellenzéki összejöveteleken, első Lakitelki, későbbi SZDSZ, csíkos pulcsinál, nemzeti tudat, utóbbi évszázad, ország ezenközben, gyűlöletmesterek számára, turul semmiféle, sasféle nagyragadozók, oroszlánok világszerte, jelképállatai valának, rájuk bízott, történelem emlékezete, címerében feszít, lettek griffjét, legenda szerint, turul vezette, magasból vadászott, világhálón hungarista, tisztesség szikrája, magyar címerben, nyél felől, egész lobogónak, felét foglalta, vörös munkásmozgalmi, ideológiát követte, vörös mezőben, csúcsára állított, zöld nyilaskereszt, közepén pedig, fehér H-betű, maradék felületen, nyilas zászló, történelmi magyar, libériai lobogót, vörös macskák, zászló másik, magyar büntető, önkényuralmi jelképek, vörös csillagét, évig terjedő, magyar címer, hármas halom, kettős kereszttel, címer egyes, egész ellen, miniszterelnök használt, sajtó jelenlétében, német kancellár, köztársaság parlamentje, királyság jelképét, köztársaság miniszterelnöke, ország címerének, magyar Szentkorona, hadihelyzet tehát, kicsit kéne, alkotmányos rendet, természetes személyek, jogi személyek, jogi személyiséggel, alkotmányos rend, gyűlölethullámok, gyűlöletmesterek, szamizdatozásban, összejöveteleken, megszakításokkal, bűnszövetkezetet, hadműveletekben, gyűlöletfertőzi, miniszterelnöke, pénzbüntetéssel, megbízhatatlant, nyilaskeresztét, összekovácsolni, sanyargatóidnak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1821
  • e Hét: 16051
  • e Hónap: 27162
  • e Év: 180658
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.