Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Janus arcúság
  2007-01-31 22:47:20, szerda
 
  MÉLYEN TISZTELT CÍMZETTEK!
A Krisztus utáni 2007. esztendőben vagyunk! Magyarországon! A rendszerváltozásnak nevezett társadalmi átalakulás második évtizedének a vége felé járunk...
A legfelsőbb politikai és gazdasági hatalmat - zömében - azok bitorolják, akik (közvetve vagy közvetlenül) az előző éra "kiemelt" elkötelezettjei-és haszonélvezőiként, az országot az erkölcsi és anyagi csődbe vitték. Most pedig,- ugyanazt folytatják, amit anno dacumál - átmenetileg - abbahagytak, amihez akkor sem értettek, csupán szovjet szuronyokkal, permanens ígérgetésekkel, hazugságokkal és terrorral biztosították uralmukat!
A Gyurcsány kormány funkcionálása során igazolást nyert, hogy pozíciójuk megőrzésére igénybe vették mindazokat a múltban jól bevált "fogásokat", amelyekkel (ha csak átmenetileg is) biztosíthatják az emberek megtévesztését, megfélemlítését és elhallgattatását. Gyurcsány Ferenc (eszmetársai cinkos hallgatása mellett) példátlan méretű: reggeli, esti és éjszakai hazugság tirádával "etette be" a közvéleményt, majd szólótáncot lejtve lopta be magát balek hívei "szíve-csücskébe". Az ellenzéket viszont tömény könnygázfelhőkkel, gumilövedékkel végrehajtott tűzcsapásokkal, lovas rendőr rohamokkal, vízágyúkkal és viperákkal "oktatta" ki a demokrácia újszerű értelmezéséről.
"Dübörgő" gazdaságunk,- az EU-hoz csatlakozott államok sereghajtójává vált. A Fekete-Medgyessy-Békesi-Kupa-Bokros-László-Draskovics-Veres-féle pénzügyi "zsenik", soha nem látott adósság csődbe vitték az országot.
Az elfuserált (Gyurcsány szerint: "elqrt" /Sic!/) gazdaságunk rosszabb helyzetben van, mint az előző rendszer alatt volt, mert az akkor felhalmozott adósság kamatjainak és törlesztésének fizetése mellett, az egykori MSZMP-SZDSZ-es főguruk (valamint holdudvaruk) újabb (jelentős) kölcsönöket vettek fel, milliárdos vagyonra tettek szert a piacgazdaságra történt áttérés zavarosaiban halászva, sokszorosan megsarcolva, kizsigerelve és nyomorba döntve, az adófizető állampolgárok sokaságát.
Talán kevesen érzékelik, hogy a politikai, az erkölcsi és a gazdasági gondok mellett, egyik legnagyobb problémánk, hogy elmaradt a múlt feltárása, a bűnösök elszámoltatása és az évtizedeken át meghamisított történelmi események korrigálása. Mindezek következtében,- a kádári-vidám barakk "agymosott" lakóinak jelentős százaléka közömbösen tűri hőseink vagy nemzeti szimbólumaink kigúnyolását, nem tartja szükségesnek a (toldozott, foltozott) sztalini alkotmány hatálytalanítását, nem kéri a hazánkat megszálló és kifosztó Vörös Hadsereg emlékművének eltávolítását, nem sérti az önérzetét, hogy terek, utak-és utcanevek emlékeztetnek a szovjet és magyar tömeggyilkosokra, szervezetekre vagy szimbólumokra (Leninre, Kunra, Szamuelyre, Szovjet Hadseregre, vörös csillagra, stb.,) és az ellen sem emelnek szót, hogy az egyik legális magyar párt nevébe bekerült a kommunista jelzőcske is.
Zárójelben kellett volna felvetni azt a kérdést, hogy vajon hány dB (decibel) hangerővel visított volna a kormánypárti média reggeltől estig (illetve éjszakáig), ha egy maroknyi párt lett volna olyan "megátalkodott", hogy "hungarista" vagy "nyilaskereszt" melléknévvel bővítette volna eredeti kereszt-és vezeték nevét?
Azt is kevesen tették szóvá, hogy az '56-os forradalom és szabadságharc 50. évfordulójának ünneplése során "kozmetikázták" ki a Fiumei úti temetőben lévő, vörös csillagos szovjet emlékművet, amely felirata szerint: "ÖRÖK HÁLÁVAL" emlékeznek azokra a szovjet hősökre, akik az életüket áldozták az '56-os ELLENFORRADALOM során, a magyar nép szabadságáért.
Vagyis: miközben a kormányfő és meghívott vendégei az '56-os forradalmat ünnepelték az új vasmonstrumos emlékműnél, azalatt egyesek, az ellenforradalom feliratú emlékműhöz zarándokoltak, és piros szegfűkkel emlékeztek meg, a forradalmat eltipró szovjet katonákról.
Vajon felelős-e ennek a feliratnak a "túlélési idejéért" a Budapesti Temetkezési Intézet Rt. vezérigazgatója, az a Simóka Kálmánné, aki egykoron Medgyessy főosztályvezetője volt, majd a Kincstári Vagyoni Igazgatóság igazgatói posztjáról került a Temetkezési Intézethez? Aligha! Nyilvánvaló, hogy elkerülte a figyelmét a hatalmas vörös csillaggal és "ellenforradalmi" felirattal ékeskedő emlékmű, mivel a temetkezési ügyek intézése mellett: a Malév Rt, valamint a Mol Rt. igazgatósági tagsági feladatát sem hanyagolhatta el, nem beszélve néhány más jövedelem-pótlással járó kötelezettségének teljesítéséről.
Aligha vitatható, hogy egy ilyen tudathasadásos helyzetért azok (a bevezetőben megemlített) legfelsőbb politikai és gazdasági hatalmat bitorlók a felelősek, akik a felemás rendszerváltoztatás világában "élik világukat", és elévülhetetlen "érdemeik" vannak a társadalmi megosztottság létrejöttében, illetve fenntartásában.
Abnormális és tarthatatlan állapot, hogy hazánkban emlékművek dicsőítsék azokat, akik 1944-45-ben kirabolták majd megszállták hazánkat, és vétlen állampolgárok százezreit hurcolták el "málenkij robotra".
Abnormális és tarthatatlan állapot, hogy ellenforradalomnak címkézzék egy emlékművön azt a dicsőséges forradalmunkat, amelynek eltiprásáért Jelcin elnök személyesen követte meg a magyar népet 1992-ben, a magyar parlament üléstermében.
Abnormális és tarthatatlan állapot, hogy egy miniszterelnök reggel, este és éjszaka hazudjon az állampolgároknak, évekig ne csináljon (Sic!) semmit, "lekurvázza" az országot (Sic!), majd szétveretteti a (joggal) felháborodott tűntetőket.
Abnormális és tarthatatlan állapot, hogy elismerő szavakkal és két kitüntetésekkel jutalmazzák azt a rendőrtábornokot, aki megszervezte és végrehajtatta a felvonulók (brutális módon végrehajtott szétverését), majd primitív módon letagadta, hogy rendőreinél "vipera" ütő-eszközök lettek volna.
Abnormális és tarthatatlan állapot, hogy tömegével legyenek a rendőrség kötelékében olyan személyek, akik a földön fekvő embereket megrugdossák, a nemzeti színű zászlót megtapossák és fejmagasságra adjanak le célzott lövéseket gyerekekre, nőkre, kezeiket magasra tartó és/vagy földön térdeplő emberekre.
Meg kellene érteni minden "illetékesnek", hogy addig soha nem lesz társadalmi béke és soha nem jutnak konszenzusra a szemben álló felek, amíg az ellentétet kiváltó okokat meg nem szűntetik! Ezek közé az okok közé sorolhatók: az igazságtalanság, a hazugság, a bűnpártolás, a jogtalan haszonszerzés, a nemzet önérzetét sértő kijelentések (nyilatkozatok), intézkedések, valamint a közízléssel ellentétes vagy a közhangulatot negatívan befolyásoló alkotások (létesítmények, módszerek, stb.)

(Prof. Dr. Bokor Imre)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: rendőrtábornokot, tömeggyilkosokra, állampolgároknak, elhallgattatását, elkötelezettjei, ellenforradalom, megfélemlítését, vezérigazgatója, kitüntetésekkel, ellenforradalmi, igazságtalanság, forradalmunkat, gumilövedékkel, miniszterelnök, megtévesztését, ígérgetésekkel, biztosíthatják, tűzcsapásokkal, értelmezéséről, elévülhetetlen, tudathasadásos, teljesítéséről, fenntartásában, elszámoltatása, törlesztésének, piacgazdaságra, sereghajtójává, évfordulójának, magyarországon, létrejöttében, megátalkodott, állampolgárok, hanyagolhatta, szétveretteti, funkcionálása, biztosították, vége felé, legfelsőbb politikai, előző rendszer, adófizető állampolgárok, gazdasági gondok, kádári-vidám barakk, hazánkat megszálló, egyik legális, kommunista jelzőcske, maroknyi párt, szovjet hősökre, életüket áldozták, ellenforradalom feliratú, hatalmas vörös, ilyen tudathasadásos, bevezetőben megemlített, MÉLYEN TISZTELT CÍMZETTEK, Gyurcsány Ferenc, Vörös Hadsereg, Szovjet Hadseregre, ÖRÖK HÁLÁVAL, Budapesti Temetkezési Intézet Rt, Simóka Kálmánné, Kincstári Vagyoni Igazgatóság, Temetkezési Intézethez, Malév Rt, Bokor Imre,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Leonardo da Vinci gondolata  A jó emberek mindig szépek mar...  Akik bántanak téged  Idő  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Png cica  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Szép estét  Gonosz démon-álarc  Nem méltó hozzád  Ami embereknek lehetetlen, az...  Paul David Tripp Április 21  Akik bántanak téged  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Szívem  Fekete István - Akác  Örülök, hogy látlak!  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Nem méltó hozzád  Kerüld el az evangélium örömén...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Makszim Gorkij gondolata  A televizió nem a kultúrát kép...  Nem számIt  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Garai Gábor - Takarítás  Mindig jusson idő nevetni  Hazára minden embernek szükség...  Nevem  Kaffka_Margit  A sors  Akarat  Nem méltó hozzád  Akarat  Png lepke  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Elköszönt  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Png rózsa csokor  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Mindig jusson idő nevetni  210 éve született a SZÓZAT meg...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  A másik dolog,  Png csokor  Nevem  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Elköszönt  Rátalálsz  Tanuld meg ezt a versemet  Tavaszi kép  Popper Péter szavai  Jó éjszakát  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
vége felé, legfelsőbb politikai, előző rendszer, adófizető állampolgárok, gazdasági gondok, kádári-vidám barakk, hazánkat megszálló, egyik legális, kommunista jelzőcske, maroknyi párt, szovjet hősökre, életüket áldozták, ellenforradalom feliratú, hatalmas vörös, ilyen tudathasadásos, bevezetőben megemlített, társadalmi megosztottság, dicsőséges forradalmunkat, magyar parlament, miniszterelnök reggel, rendőrség kötelékében, földön fekvő, nemzeti színű, szemben álló, ellentétet kiváltó, okok közé, jogtalan haszonszerzés, nemzet önérzetét, közhangulatot negatívan, rendőrtábornokot, tömeggyilkosokra, állampolgároknak, elhallgattatását, elkötelezettjei, ellenforradalom, megfélemlítését, vezérigazgatója, kitüntetésekkel, ellenforradalmi, igazságtalanság, forradalmunkat, gumilövedékkel, miniszterelnök, megtévesztését, ígérgetésekkel, biztosíthatják, tűzcsapásokkal, értelmezéséről, elévülhetetlen, tudathasadásos, teljesítéséről, fenntartásában, elszámoltatása, törlesztésének, piacgazdaságra, sereghajtójává, évfordulójának, magyarországon, létrejöttében, megátalkodott, állampolgárok, hanyagolhatta, szétveretteti, funkcionálása, biztosították, fejmagasságra, végrehajtatta, felháborodott, meghamisított, következtében, szabadságáért, vasmonstrumos, kozmetikázták, szabadságharc, nyilaskereszt, szimbólumokra, zarándokoltak, szimbólumaink, eltávolítását, emlékeztetnek, szervezetekre, hazugságokkal, megosztottság, nyilatkozatok, létesítmények, közhangulatot, haszonszerzés, végrehajtott, emlékművének, kijelentések, üléstermében, tarthatatlan, igazgatósági, csatlakozott, zavarosaiban, kizsigerelve, megrugdossák, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2444
  • e Hét: 12711
  • e Hónap: 23822
  • e Év: 177318
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.