Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
POFÁTLANSÁg
  2011-05-15 09:33:46, vasárnap
 
  Egymilliárdot kapott Orbán fogorvosa

Egymilliárdot kapott Orbán fogorvosa
2011. május 13. péntek, 07:37
Írta: Szerkesztő
0 Hozzászólások
E-mail Nyomtatás PDF
fogorvos_rajz1989 környékén a főfogász alakította meg a fogorvosi karon a Fidesz első alapszervezetét.

Egymilliárd forintot kapott a kormánytól a költségvetési tartalékból a fogturizmus népszerűsítésére a Magyar Fogászati Turizmus Programiroda, melynek létrehozója és egyik tulajdonosa Orbán Viktor miniszterelnök fogorvosa.

A HVG szerint a Bátorfi Béla nevével fémjelzett magánvállalkozás alig egy héttel azután jutott a jelentős állami támogatáshoz, hogy konferenciát szervezett fogászatiturizmus-fejlesztés témakörében. A rendezvény azért is különleges volt, mert azon részt vett a kormányfő és a támogatásra utalva azt mondta, "a szükséges kormányzati döntések (...) a tanácskozás előtt megszülettek".

A HVG emlékeztetett Bátorfi érdemei közt arra is, hogy a rendszerváltás környékén ő alakította meg a fogorvosi karon a Fidesz első alapszervezetét. A pénzről döntő kormányrendelet megjelenésének másnapján Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter menesztette a tárca turisztikai helyettes államtitkárát. Horváth Endre a HVG-nek nem kommentálta azt a szakmában terjedő hírt, miszerint azért kellett távoznia, mert helytelenítette a soron kívüli, magánvállalkozást helyzetbe hozó állami támogatást.

http://www.eszakonline.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=22 16:egymilliardot-kapott-orban-fogorvosa&catid=65:ez-toertent&Itemid=105

POFÁTLANSÁG

Amikor kitüntetést kapott Orbán első kormányzati ciklusa alatt a kormányfő cipésze, akkor inkább csak zavartan röhigcséltünk, valahogy úgy, mint azon, aki a vendégségben az asztalnál szellent egyet.

Mikor a szőlőbányák kapcsán világosan kiderült, hogy milyen pofátlanul nyúl a közpénzekhez, akkor azért már háborgott a lelkünk kissé, és még jobban akkor, amikor kiderült: ebben az országban az igazságszolgáltatás máshogy kezeli a parlagi szürke állampolgárt és másként a vezető politikust - ami másnál hivatali hatalommal való visszaélés az nála említésre sem méltó eset.

Most meg itt van a legújabb történet, mely azt támasztja alá, hogy a pofátlanságnak van egy olyan mértéke, amely szinte azonnal felmentést is ad elkövetőjének.

Orbán odalökött egymilliárdot a család fogorvosának, hadd fejlessze belőle a fogászati túrizmust, megmentve ezzel hazánkat a szakadékba zuhanástól...

Ebben az ügyben nem az a félelmetes, hogy akkor urizál a Vezér a mi pénzünkből, amikor állandóan az ország sanyarú helyzetéről szájal, amikor a nyugdíjasok nyugdíjával, a munkanélküliek segélyével, a legszegényebb munkavállalók bérével szórakozik.

Az itt a félelmetes, hogy nincs ebben az országban egy ember sem, aki ne tekintené természetesnek azt, hogy ez a pöttöm akarnok úgy bánik az ország pénztárcájával, mintha abba az ő személyes tevékenysége akár egy centet is hozott volna, valahogy úgy kezelik ezt a kérdést az emberek, mintha a XIV. században élnének, ahol kerál urunk kincstára volt az államkincstár.

Mintha Magyarország felett úgy repültek volna át az évszázadok, mint a libák költözésük idején - az ország népe legfeljebb távoli szárnysuhogást és némi halk gágogást hallott a polgári forradalmakról, a modern kapitalizmus és a parlamentáris demokrácia természetéről.

Természetes a dolog - a Vezér belekotor az államkincstárba és az üres láda fenekéről jó hívének odavet néhány aranytallért, kösöntyűt, boglárt, gyémántos forgót, miegymást...

Az is meghökkentő, hogy hogyan sikerült a saját bandáját olyan helyzetbe hozni, hogy nincs egy ember a jobboldalon, nincs egy valamirevaló igazi polgár, vagy akárcsak egy gerinces ember, aki felállna, és azt merné mondani: "Nagyuram! Ez talán mégsem helyes, hiszen itt zokog az ajtó előtt valami Tiborc nevű jobbágy, aki éppen éhen akar halni a gyerekeivel együtt, tán ők jobban rászorulnának a támogatásra, mint kegyelmességed 19 alkalmazottat foglalkoztató fogorvosa, már megbocsásson!"

Nincs ilyen ember és ez az, ami előrevetíti a jobboldal bukását, mert a szervilizmusból és a meghunyászkodásból még sehol nem nőtt ki virágzó állam.

A miniszterelnöknek sok mindenhez joga van, ezért aztán csak olyan embert szabadna engedni a miniszterelnöki székbe beletelepedni, akinek eléggé szilárd a személyisége és a jelleme ahhoz, hogy önkorlátozással tartsa kordában a hatalom jellemromboló kísértéseit, és aki tudja, hogy bár sok mindent megtehet, de illem is van a világon, meg erkölcs meg tisztesség.

Aki ezeket nem érzi, az álljon autókereskedőnek, ha már a ló kiment a divatból, de ne szerencséltesse az országot az amúgy is gyenge lábakon álló közerkölcsök legmagasabb szinten történő rombolásával.

Tulajdonképpen a miniszterelnöki hatalomnak is kellene ellensúly, mint ahogy a végrehajtó hatalomnak általában, és ez az ellensúly elsősorban a nyilvánosság kellene, hogy legyen.

De ugyan, mit ér az a nyilvánosság, mit ér az a média, amelyik egy ilyen eset mellett laza természetességgel sétál el?

Mit ér az a jobboldali média, amelyik az ilyen eseteket szervilizmusból vagy anyagi érdekei miatt elhallgatja, mit ér az a baloldali média, amelyik fontosabb feladatának látja a baloldal vezető pártját megújítani és korszerűsíteni akaró mozgalom ellehetetlenítését, mint feltenni azokat a kérdéseket, melyeket ez az ügy természetes módon megkövetelne?

Szerencsétlen Zuschlag 50 millióért ül, mint nyárilúd a tojásain, mert az állami pénzt pályázatokon keresztül vitte át rendeltetésellenes célok megvalósítására, most meg egymilliárdot vitt el Orbán egy magánvállalkozáshoz úgy, hogy csak a hülye nem látja, hogy ez a kormányfő magánmutyija, ahol a fogorvosa legfeljebb a Nagy Csendestárs strómanja lehet.

Régebben is történt ilyesmi, a nagyon tehetséges Vitézy család tudna talán erről mesélni, az adriai befektetésekről, miegyebekről, melyek forrását balladai homály fedi, de ezidáig legalább itthon nem mert ilyen mértékben pofátlankodni a Vezér - mára úgy látszik elveszítette minden mértéktartását.

Nem lesz ennek jó vége.

És igen könnyen megeshet, hogy ha a feldühödött tömeg elbeszélget vele, akkor újra kell majd dizájnolni a fogsorát.

Lehet, hogy hallotta a viccet?

- Mi az - piros és rontja a fogakat?
- Tégla

Lehet, hogy ez az egész csak bölcs előrelátás?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: magánvállalkozás, népszerűsítésére, autókereskedőnek, miniszterelnöki, alapszervezetét, kormányrendelet, szervilizmusból, befektetésekről, nemzetgazdasági, helytelenítette, államkincstárba, szerencséltesse, önkorlátozással, megvalósítására, szárnysuhogást, rendszerváltás, korszerűsíteni, megjelenésének, kegyelmességed, mértéktartását, munkanélküliek, természetesnek, forradalmakról, pénztárcájával, tulajdonképpen, pofátlanságnak, miniszterelnök, egymilliárdot, természetéről, államkincstár, parlamentáris, legszegényebb, munkavállalók, emlékeztetett, foglalkoztató, rászorulnának, főfogász alakította, fogorvosi karon, költségvetési tartalékból, fogturizmus népszerűsítésére, héttel azután, jelentős állami, rendezvény azért, támogatásra utalva, szükséges kormányzati, tanácskozás előtt, rendszerváltás környékén, pénzről döntő, tárca turisztikai, szakmában terjedő, soron kívüli, kormányfő cipésze, E-mail Nyomtatás PDF, Magyar Fogászati Turizmus Programiroda, Orbán Viktor, Bátorfi Béla, Matolcsy György, Horváth Endre, Mintha Magyarország, Szerencsétlen Zuschlag, Nagy Csendestárs,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Krisztinától  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Ez a jó az alvásban.  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Szép estét kedves látogatóimna...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emlék  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Paul David Tripp Április 26  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Naplemente  Szent György napi hiedelmek, s...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Alvó cica  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Beney Zsuzsa - Álom  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent György nap  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Életművészet  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Minden gyerek jó.  Szent György nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Ahogy emelkedik a rezgés...  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  Alvó cica  Az Európai Unió is foglalkozik...  Sokkal bölcsebb a természet,  Beney Zsuzsa - Tavasz  A Gömb  Föld napja április 22  Az udvariasság alapja: önismer...  A hét szűk esztendő  Szép estét  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától 
Bejegyzés Címkék
főfogász alakította, fogorvosi karon, költségvetési tartalékból, fogturizmus népszerűsítésére, héttel azután, jelentős állami, rendezvény azért, támogatásra utalva, szükséges kormányzati, tanácskozás előtt, rendszerváltás környékén, pénzről döntő, tárca turisztikai, szakmában terjedő, soron kívüli, kormányfő cipésze, asztalnál szellent, szőlőbányák kapcsán, lelkünk kissé, parlagi szürke, vezető politikust, nála említésre, legújabb történet, olyan mértéke, család fogorvosának, fogászati túrizmust, szakadékba zuhanástól&#8230, ország sanyarú, nyugdíjasok nyugdíjával, munkanélküliek segélyével, legszegényebb munkavállalók, pöttöm akarnok, ország pénztárcájával, libák költözésük, ország népe, polgári forradalmakról, modern kapitalizmus, parlamentáris demokrácia, üres láda, saját bandáját, valamirevaló igazi, gerinces ember, ajtó előtt, gyerekeivel együtt, jobboldal bukását, miniszterelnöki székbe, jelleme ahhoz, hatalom jellemromboló, álljon autókereskedőnek, miniszterelnöki hatalomnak, végrehajtó hatalomnak, ellensúly elsősorban, nyilvánosság kellene, ilyen eset, ilyen eseteket, baloldal vezető, állami pénzt, kormányfő magánmutyija, fogorvosa legfeljebb, nagyon tehetséges, adriai befektetésekről, feldühödött tömeg, egész csak, magánvállalkozás, népszerűsítésére, autókereskedőnek, miniszterelnöki, alapszervezetét, kormányrendelet, szervilizmusból, befektetésekről, nemzetgazdasági, helytelenítette, államkincstárba, szerencséltesse, önkorlátozással, megvalósítására, szárnysuhogást, rendszerváltás, korszerűsíteni, megjelenésének, kegyelmességed, mértéktartását, munkanélküliek, természetesnek, forradalmakról, pénztárcájával, tulajdonképpen, pofátlanságnak, miniszterelnök, egymilliárdot, természetéről, államkincstár, parlamentáris, legszegényebb, munkavállalók, emlékeztetett, foglalkoztató, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5313
  • e Hét: 19543
  • e Hónap: 30654
  • e Év: 184150
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.