Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Viccnek kicsit erős, diktatúrá
  2011-11-24 19:06:11, csütörtök
 
  Viccnek kicsit erős, diktatúrának meg gyönge
2011. november 24. 14:21:14

Ránk nézve is roppant ciki, ha a diktatúra az alkalmatlanság miatt nem lesz bevezetve, a megszégyenülésnél már jobb az önfeljelentés; ha ennyire nem megy odafönt, akkor végszükség esetén magam közé is lövetek, elvégre mindez része a nem ortodox posztdemokráciának.

Nem tudok vitatkozni azzal a meglátással, hogy a magyarok akkor fognak megtanulni repülni, ha megpróbálnak elesni, és azt is elcseszik. A tapasztalatok azt mutatják, hogy amikor nomádkodni akartunk, elzavartak minket a besenyők, amikor hont foglaltunk, akkor már csak ez a kelepce volt szabad, amikor kapiskálni kezdtük a működő feudalizmust, akkor bejött mindenki kardozni, midőn nácultunk, kiröhögtek minket az igazi nácik, a szocializmusunk műfajon belül is bénázás volt, a demokráciánkról meg ne is beszéljünk. Úgyhogy most, amikor egy vidéki labdarúgó éppen falangista hatalomátvétellel és diktatúra bevezetésével próbálkozik, nem csoda, hogy elég ergyára sikeredett.

Itt valahogy a diktatúra is slampos, mindenki siet, mert hosszú hétvége lesz, egy vacak szmogriadót sem képesek elrendelni, hogy beégessék a lassító sztrájkot, a taxisok meg csak araszolnak a fővárosban anélkül, hogy bárki is közéjük lövetne.

Addig rendben van, hogy minden a demokráciára vagy a jogállamra emlékeztető intézményt betiltanak, vagy olyan megbízható hülyéket neveznek ki az élükre, mint... mint akiket kineveztek. Ezzel az első fázis lezárult, egy pojáca gyakorolja saját nevének leírását az állam élén, a médiaközpontban életfogytos főnök ül, ahogy a Számvevőszéknél is, és hamarosan a főkúria vezetője sem lóg majd ki a sorból. A sor Orbán Viktor segge mögött kígyózik. A területfoglalás, tehát lezártnak tekinthető. Minden tűzcsap és borókabokor lepisilve, idegen kutyák elkergetve, jöhetett volna a második etap, de semmi.

A Fidesz elkényelmesedett, nincs ellenzéke, Kövér László komolytalannak tartja az LMP-t és a Jobbikot, ami nagyfokú butaságról tanúskodik, viszont indirekt formában jelzi, hogy még mindig fél Gyurcsány Ferenctől, ami szintén.

Nem jutnak ezek így tovább, a kérdés az, hogy segítsünk-e nekik, hiszen mégiscsak a mi kormányunkról van szó. Ránk nézve is roppant ciki, ha a diktatúra az alkalmatlanság miatt nem lesz bevezetve, a megszégyenülésnél már jobb az önfeljelentés; ha ennyire nem megy odafönt, akkor végszükség esetén magam közé is lövetek, elvégre mindez része a nem ortodox posztdemokráciának.

Ám ez sem segít. Ha Orbánék valaha is tudták, hogy mit akarnak, mára elfelejtették, és kétségtelenül igazuk van abban, hogy mindez egy erőteljesen központosított rendszerben a legkevésbé feltűnő, mert aki esetleg megkérdezné, hogy mégis merre hány méter, annak lapátot lehet adni a kezébe, és felszólítani, hogy bontsa le a Puskás-stadiont. A káosz rendezéséhez nem járulnak hozzá Matolcsy György 180 fokos fordulatai, és ennél már csak az rosszabb, ha megpróbálja megmagyarázni, mert attól meg a hozzáértők kezdik el a fejüket fogni, legalábbis a világnak azon a részén, ahol nem kagylóhéjakat cserélnek kecskére.

A kormányzás előtti - egyébként szarul, de működő - rendszer szétesett. Akkoriban mindenki hallgatott, a választási és kormányprogram azonos volt: Gyurcsány Ferenc egy veszedelmes csupor, ezen kívül csak Szijjártó Péter hazudott néha valamit, de arra tényleg senki sem figyelt.

Mostanra mindenkinek visszahozta a cica nyelvét. A legutolsó fideszes polgármester is komplett alkotmánnyal áll elő háromhetente, Kövér László történelemórát tart, Lázár Jánosnak ötletei vannak, Rogán Antal pedig ikerpárt játszik egy szappanoperában, de a kormányzás ettől sem működik. A birkák viszont megzavarodnak, mert az atyaúristen mellett megjelentek a mellékalakok. Így már bonyolult a szárnyas oltár, a franc akar itt rejtvényt fejteni, a Magyar Nemzet olvasóknak egyszerű dolgok kellenek: Gyurcsány bilincsben, kommunisták nyugdíja elvéve, turulszobor minden sarkon, Orbán fején korona és Horthy újratemetés évente.

Ha mindenki szétbeszél, könnyen előfordulhat, hogy a zsebéhez kap, és észreveszi, hogy kevesebb van benne, a hit pedig csak egy darabig pótolja a csirkefarhát adagokat. Ezért folyamatosan festeni kell az ellenségképet. Kezdetnek persze nem rossz, hogy adóhatóság közbeszerzési pályázatot írt ki kábítófegyverekhez való tűkre és géppisztolytisztító szettekre, de itt nem érdemes megállni. Az uzsorások nagyjából felszámolva, a pártújságok és párttévék naponta számolnak be a sikerekről, letartóztatott kölcsönzőkről és felégetett hálózatokról, úgyhogy ideje lenne kiterjeszteni a közutálatot a taxisokra és a fogorvosokra, akiket szintén nem szeret a lakosság. Ugyanis ha nem lesz az alattvaló ellátva ellenséggel, akkor elszomorodik, és - külső segítséggel - még az is megfordulhat a fejében, hogy maga is hibás abban, hogy egy nyomortanyán lakik Balaton Mackó-Alsón és használt autógumikkal fűt, nem beszélve a kormányról, amelyik azt ígérte, hogy minden jó lesz.

Lehangoló ez a tehetségtelenséggel párosul agresszivitás, ez a ,,nagyon határozottan, nagyon gyorsan megcsináljuk az izét" hozzáállás, mert azt már az előző ciklusokban is megtanultuk, hogy ha egy kormány tehetségtelen, akkor jobb, ha teszetosza, mivel azzal csak időt vesztünk, nem mindent.

Forrás: Hírszerző.hu

http://nemenyi.net/default.asp?Location=_arc&SID=1&AID=11&Direkt=9156 8&offsetlo=0
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elkényelmesedett, médiaközpontban, szappanoperában, demokráciánkról, szocializmusunk, számvevőszéknél, területfoglalás, letartóztatott, történelemórát, alkalmatlanság, komolytalannak, kormányprogram, központosított, kétségtelenül, kormányunkról, kiterjeszteni, kölcsönzőkről, bevezetésével, tehetségtelen, megmagyarázni, önfeljelentés, kagylóhéjakat, közbeszerzési, agresszivitás, megzavarodnak, ellenségképet, elfelejtették, tapasztalatok, határozottan, megpróbálnak, nyomortanyán, autógumikkal, feudalizmust, polgármester, folyamatosan, csirkefarhát, alkalmatlanság miatt, magyarok akkor, kelepce volt, működő feudalizmust, igazi nácik, szocializmusunk műfajon, vidéki labdarúgó, vacak szmogriadót, lassító sztrájkot, fővárosban anélkül, demokráciára vagy, jogállamra emlékeztető, első fázis, pojáca gyakorolja, állam élén, médiaközpontban életfogytos, Orbán Viktor, Kövér László, Gyurcsány Ferenctől, Matolcsy György, Gyurcsány Ferenc, Szijjártó Péter, Lázár Jánosnak, Rogán Antal, Magyar Nemzet, Balaton Mackó-Alsón,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép álmokat!  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Esti kép  Örülök, hogy látlak!  A boldog családok mind hasonló...  Kaffka_Margit  Mai harmónia kártyám  Akarat  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Bertolt Brecht -től idézet  210 éve született a SZÓZAT meg...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  George Gordon Lord Byron: Inez...  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Neked tudnod kell  Reggel van  Nem tudhatod  Alázat  Akarat  Facebookon kaptam  Idő  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png cica  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Nagyi telefonál  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  A Megváltó szolgálatában  Minden harmadik...  Éretlen vers  Erdőn  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjszakát  Ne kapaszkodj magasabbra,  Idő  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Png ház  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Próbálj meg ...  Esti kép  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Őrizkednünk kell...  Egy hatékony szolga  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Adakozás  Szép estét  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Hazára minden embernek szükség...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Julian Brass gondolata  Png kislány  Németh László tollából  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Zilahy Lajos gondolata 
Bejegyzés Címkék
alkalmatlanság miatt, magyarok akkor, kelepce volt, működő feudalizmust, igazi nácik, szocializmusunk műfajon, vidéki labdarúgó, vacak szmogriadót, lassító sztrájkot, fővárosban anélkül, demokráciára vagy, jogállamra emlékeztető, első fázis, pojáca gyakorolja, állam élén, médiaközpontban életfogytos, főkúria vezetője, második etap, erőteljesen központosított, legkevésbé feltűnő, káosz rendezéséhez, hozzáértők kezdik, fejüket fogni, világnak azon, kormányzás előtti, veszedelmes csupor, cica nyelvét, legutolsó fideszes, kormányzás ettől, birkák viszont, atyaúristen mellett, szárnyas oltár, franc akar, darabig pótolja, csirkefarhát adagokat, uzsorások nagyjából, alattvaló ellátva, nyomortanyán lakik, előző ciklusokban, kormány tehetségtelen, elkényelmesedett, médiaközpontban, szappanoperában, demokráciánkról, szocializmusunk, számvevőszéknél, területfoglalás, letartóztatott, történelemórát, alkalmatlanság, komolytalannak, kormányprogram, központosított, kétségtelenül, kormányunkról, kiterjeszteni, kölcsönzőkről, bevezetésével, tehetségtelen, megmagyarázni, önfeljelentés, kagylóhéjakat, közbeszerzési, agresszivitás, megzavarodnak, ellenségképet, elfelejtették, tapasztalatok, határozottan, megpróbálnak, nyomortanyán, autógumikkal, feudalizmust, polgármester, folyamatosan, csirkefarhát, előfordulhat, mellékalakok, demokráciára, diktatúrának, elszomorodik, hálózatokról, alkotmánnyal, háromhetente, megfordulhat, fogorvosokra, felszólítani, megcsináljuk, rendezéséhez, rendszerben, próbálkozik, veszedelmes, szmogriadót, atyaúristen, megtanultuk, felszámolva, megkérdezné, közutálatot, megpróbálja, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2635
  • e Hét: 12902
  • e Hónap: 24013
  • e Év: 177509
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.