Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Barlangokban átvészelt pólusváltás?
  2012-02-26 21:55:21, vasárnap
 
  Barlangokban átvészelt pólusváltás?

Változik a világ. Mindannyian érezzük. Közeledünk valami megmagyarázhatatlan felé, melytől sokan félnek, vagy félelmet keltetnek bennük, sokan várakozással tekintenek rá, de a legtöbben még csak nem is tudják mi az, legfeljebb sejtenek valamit.

A közeljövőre igen sok jóslatot hallottunk már, melyek jelentős része valami szörnyű katasztrófáról szól, több változatban, több féle elemmel. Az egyik ilyen jóslat, lehetséges jövő tudományos módszerekkel is viszonylag könnyedén ellenőrizhető: a pólusváltás.

Ezt sokan úgy képzelik el, hogy az északi felcserélődik a délivel. Vannak olyan elméletek, miszerint átkerül a Föld egy másik pontjára a két pólus, tehát csupán helyszínt vált, eltolódik. Azonban a valóság ennél kissé komplikáltabbnak tűnik...
A földi mágneses mező (és a felszíni mágneses mező) egy mágneses dipólus, melynek egyik pólusa a földrajzi Északi-sark közelében, a másik pólus a földrajzi Déli-sark közelében található. A mező több tízezer km-re terjed ki a világűrbe, ezt magnetoszférának nevezzük. A mágneses mező okát csak sejtjük: a bolygó belső magjában található vas és a külső nikkel mag áramlásából eredő dinamó-mechanizmussal magyarázzák. Azért elgondolkodtató, hogy pont a Föld nevű bolygónak van ilyen vas és nikkel magja, pont a legjobb helyen, s amelyik képes a felszínen kialakult élet védelmére. Aztán ott van az ionoszféra, a pont kellemes hőmérséklet, a víz, és még lehetne sokáig sorolni a ,,véletleneket". Elgondolkodott már valaha ezen valaki? A Földön kialakult élet egy kicsit túl sok feltétel megléte miatt jöhetett létre, ez - ha nem is perdöntően, de - mindenképpen kiegészítésére szorítja a tudományos magyarázatokat, mégpedig a Teremtés irányába - mert a Föld típusú élő bolygók születnek...

No de térjünk vissza a mágneses védelmünkre. A mágneses sarkok helyzete nem állandó, évente átlagosan 15 km-nyit mozdulnak el, véletlenszerűnek tűnő irányba és mértékben.
A Föld mágneses védőpajzsa rohamosan gyengül. Amikor egy dán-francia kutatócsoport a dán Ørsted 2000-es adatait összehasonlította egy amerikai műhold, a Magsat húsz évvel ezelőtti méréseivel, azt találta, hogy ilyen ütemű gyengülés mellett a védőpajzs ezer éven belül eltűnik. A kutatók jelentős része a múltbéli adatok alapján a gyengülést egy közelgő pólusváltás előjeleként értékeli. A hawaii lávaalakzatok vizsgálata alapján arra a következtetésre jutottak, hogy a Föld mágneses tere pólusváltozásokat szenved néhány tízezer évtől néhány millió évig tartó periódusok során, átlagosan 250 000 évenként. A geológiai bizonyítékok szerint a Földön utoljára 780 ezer évvel ezelőtt következett be - aktuális már...
A pólusváltozásokat előidéző mechanizmus még nem ismert. Egyes kutatók szerint a mag instabilitása miatt van az időközönkénti eltolódás, más kutatók szerint viszont a geodinamó kialvása külső hatásból ered, mint pl. egy üstökös közeli haladása, vagy komolyabb naptevékenység. Merészebb kutatók a mágneses mező jelenlegi gyengülését egyenesen az - állítólag egyre közeledő - X-bolygó, vagy népszerű nevén Nibiru hatásának vélik tulajdonítani. Erről az elnyújtott ellipszis pályán keringő bolygóról, mely ~3600 évente kerüli meg a Napot, már a sumérek is említést tesznek a hagyatékukban.
De tulajdonképpen nem is az a lényeg, hogy mi okozza az időközönkénti pólusváltást, hanem az, hogy mivel a Föld mágneses tere védi a földi élővilágot a világűrből érkező sugárzásokkal szemben, ezért a pólusváltások időtartama alatt az élőlények a mágneses tér megszűnése miatt védtelenné válnak.

Köszönet Bukovinainak, aki ajánlott egy előadást a témáról, én is ajánlom ezt mindenkinek, aki még nem látta. Aki meg látta annak is érdemes az ismétlés, pláne az aktualitásokat figyelembe véve. Látszólag csak érintőleges jelen témával, pedig benne van a lényeg.
Born Gergely - Szakrális helyeink működtetése
http://www.youtube.com/watch?v=tvc3d5DbJEs&feature=related

Nagyon érdekes kép kezd kirajzolódni. Úgy tűnik, hogy a híres "idő többé nem lészen" része a Jelenések könyvének fizikailag is megmagyarázható értelmet nyer, mégpedig imigyen:
Az elmúlt másfél évszázadban a Föld mágneses mezejének erőssége 10-15 százalékkal csökkent, és a folyamat gyorsul, állították a kutatók 2004-ben. Állítólag a csökkenés mértéke mára már elérte a 30%-ot is... A Föld mágneses tere tehát lebomlóban van, majd a pólusváltás után újra felépül új pólusközpontokkal. Ám ennek két igen jelentős következménye van:

1. A mágneses mező lebomlása az intelligenciával rendelkező élőlények rövidtávú memóriáját használhatatlanná teszi. Ez azt jelenti, hogy az emberiség akár visszatérhet a pattintott kőkorszakba is, mert már másnap sem emlékszik arra, ki ő, tehát "idő többé nem lészen" - csak a jelennek élő egyedek fognak rohangálni (egy darabig). Utolsó ítéletnek nem utolsó...

2. Amíg a mágneses mező inaktív, a Föld néhány kitüntetett területei kivételével mindenhol lehatolnak a földfelszínre a kozmikus sugarak, ezáltal sterilizálják a bolygót. Az élővilág újrateremtődik majd idővel, ezt a folyamatot jelenthették a próféták Újjá teremtett Földnek nevezve. A kitüntetett helyek pedig maguk a szent helyek, pl. a pálosok által őrzött barlangrendszerek, melyek keresztül-kasul átszövődnek a Kárpát-medencében, Erdélyben, a Pilisben (talán az sem véletlen, hogy ilyen nagy az érdeklődés irántuk mostanában...), de a bolygó számos területén találhatóak ilyen helyek (Egyiptomban, Mezopotámiában, az Andokban, Tibetben stb.). Száz kilométernyi mesterséges földalatti alagutak, de vajon miért?

Itt nyer értelmet egyébként a letűnt korok elmélete is, melyek szerint megállapítható, hogy bizonyos időközönként a földi civilizáció eltűnik, majd a föld alól előbukkanó tanító mesterek adnak ugrásszerű fejlődés-löketeket a túlélő emberiségnek. A föld alatt vészelhetők át a (pl. a maják által megjósolt) precessziós világév váltásakor bekövetkezett katasztrófák.
Megjegyezendő, hogy az Egyesült Államokban is, ha minden igaz gőzerővel folyik a földalatti túlélőközpontok kivitelezése, tehát ott is készülnek valamire... S talán az sem véletlen, hogy a ionszférát buzeráló HAARP projekt helyszínéül is pont az északi pólus közeli Alaszkát választották. Vagy ez csak üres képzelődés lenne?

Továbbá az az elmélet is értelmet nyer, hogy a Kárpát-medence az egyik olyan természetes bárka, amely a bizonyos időközönként megtörténő újrateremtés nehéz évei alatt átörökíti a kultúrát. Lassan össze kell álljon a kép mindenkiben. Nem csak az ivóvíz, a termőföld, vagy a geotermikus energiák miatt akarnak minket mindenáron kiirtani, vagy elüldözni innen. A Kárpát-hazának igen komoly szakrális és védelmi jelentősége van. Elképzelhető-e az a képtelennek tűnő dolog, hogy pólusváltás következtében a Földön csupán néhány területen marad meg valamiféle geotermikus, vagy mágneses védőmező, de a többi részen kipusztul az élet? Mit tudhat erről a háttérhatalom, amelyik igyekszik minden ilyen fontos szakrális helyet elfoglalni, és katonai bázist építeni felettük? Mit tudhattak erről vajon az egyiptomi papok, a tibetiek, vagy a pálosok, kiket módszeresen irtottak? Miért épültek ezeken a helyeken több száz kilométer hosszon földalatti barlang és alagút rendszerek? Talán a mágnes, a mágus, és a magos szó hasonlatossága nem véletlen?

Ha minden ezzel kapcsolatos jóslást, és elméletet megpróbáljuk valahogy egyfelé rendezni, akkor ez egy igazi örömhírnek kell legyen a magyarok számára. Ez az igazi küldetése a magyaroknak. Hogy ezt barlangokban, vagy a felszínen tesszük azt nem tudni, de a feladat adott: átvinni a ,,magokat".

TT

http://mr-moto-velorex.blogspot.com/2011/01/barlangokban-atveszelt-polusvaltas.ht ml
 
 
0 komment , kategória:  Elgondolkodtató  
Címkék: komplikáltabbnak, intelligenciával, magnetoszférának, véletlenszerűnek, elgondolkodtató, megmagyarázható, következtetésre, túlélőközpontok, mezopotámiában, magyarázatokat, tulajdonképpen, naptevékenység, elgondolkodott, hasonlatossága, katasztrófáról, kiegészítésére, mechanizmussal, megállapítható, aktualitásokat, újrateremtődik, felcserélődik, hagyatékukban, tulajdonítani, következménye, időközönkénti, instabilitása, kutatócsoport, háttérhatalom, sterilizálják, megjegyezendő, pólusváltások, sugárzásokkal, következtében, lávaalakzatok, bekövetkezett, ellenőrizhető, közeljövőre igen, egyik ilyen, északi felcserélődik, másik pontjára, valóság ennél, földi mágneses, felszíni mágneses, mágneses dipólus, földrajzi Északi-sark, másik pólus, földrajzi Déli-sark, mező több, mágneses mező, bolygó belső, külső nikkel, legjobb helyen, Köszönet Bukovinainak, Born Gergely, Egyesült Államokban,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png lepke  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Ne kapaszkodj magasabbra,  Egy bizonyos határt  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Szép estét  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Alázat  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Reménység és erő Krisztustól e...  Png ház  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  képre írva  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Alázat  Mi lenne ha  Régi emberek, akikre máig büsz...  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Alázat  Lóhere  Mindig jusson idő nevetni  Fekete-erdő desszert  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Adakozás  képre írva  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Reménység és erő Krisztustól e...  Nevem  Illyés Gyula - Milyen hamar.  A sors  Facebookon kaptam  Nevem  Akarat  Facebookon kaptam Krisztinától  Adakozás  Akarat  Facebookon kaptam  Png kutya  Png lepke  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Alázat  Png csokor  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Esti kép  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Az igazi szeretetért rendszeri...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Nevem  Sose bánj semmit  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Egy lelki imádság  Sokan azt tartják  Gonosz démon-álarc  Garai Gábor - Takarítás  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Julian Brass gondolata  Reménység és erő Krisztustól e...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Julian Brass gondolata  Kaffka_Margit  Boldog születésnapot a ma ünne...  Nem számIt  Mindig jusson idő nevetni  Akarat  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Éretlen vers 
Bejegyzés Címkék
közeljövőre igen, egyik ilyen, északi felcserélődik, másik pontjára, valóság ennél, földi mágneses, felszíni mágneses, mágneses dipólus, földrajzi Északi-sark, másik pólus, földrajzi Déli-sark, mező több, mágneses mező, bolygó belső, külső nikkel, legjobb helyen, felszínen kialakult, pont kellemes, tudományos magyarázatokat, mágneses védelmünkre, mágneses sarkok, dán-francia kutatócsoport, amerikai műhold, védőpajzs ezer, kutatók jelentős, múltbéli adatok, közelgő pólusváltás, hawaii lávaalakzatok, következtetésre jutottak, geológiai bizonyítékok, pólusváltozásokat előidéző, időközönkénti eltolódás, geodinamó kialvása, üstökös közeli, elnyújtott ellipszis, időközönkénti pólusváltást, földi élővilágot, világűrből érkező, pólusváltások időtartama, aktualitásokat figyelembe, elmúlt másfél, folyamat gyorsul, kutatók 2004-ben, csökkenés mértéke, pólusváltás után, intelligenciával rendelkező, emberiség akár, pattintott kőkorszakba, kozmikus sugarak, élővilág újrateremtődik, folyamatot jelenthették, próféták Újjá, kitüntetett helyek, szent helyek, pálosok által, érdeklődés irántuk, bolygó számos, letűnt korok, földi civilizáció, föld alól, túlélő emberiségnek, föld alatt, maják által, földalatti túlélőközpontok, ionszférát buzeráló, északi pólus, egyik olyan, bizonyos időközönként, geotermikus energiák, többi részen, egyiptomi papok, helyeken több, igazi örömhírnek, magyarok számára, igazi küldetése, felszínen tesszük, feladat adott, komplikáltabbnak, intelligenciával, magnetoszférának, véletlenszerűnek, elgondolkodtató, megmagyarázható, következtetésre, túlélőközpontok, mezopotámiában, magyarázatokat, tulajdonképpen, naptevékenység, elgondolkodott, hasonlatossága, katasztrófáról, kiegészítésére, mechanizmussal, megállapítható, aktualitásokat, újrateremtődik, felcserélődik, hagyatékukban, tulajdonítani, következménye, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2444
  • e Hét: 12711
  • e Hónap: 23822
  • e Év: 177318
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.