Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Évértékelő 2007
  2007-12-31 18:11:57, hétfő
 
 
2007-12-31 17:57 Belföld | Elemzés


Mielőtt nekiültem volna a szokásos évi összefoglalónknak szétnéztem a konkurenciánál, (na, jó ez erős túlzás a piacvezető portálnál) mit is ír évi összefoglaló gyanánt. Örömmel konstatáltam, hogy töretlenül bíznak népvezéreink 2010-ig tartó regnálásában. Figyelembe véve, hogy megkapták az erre az időszakra járó baksist ez a megállapítás a vágyálmaikat fejezi ki.

Magunkról az idén, nem sokat kell beszélnem szerencsére. A Jobbik.Net szerzői és szerkesztői derekas munkát végezték. Az idén nem érte ,,szerencsétlenség" a portált, ami egyértelműen Yoda szerkesztőtársunk rendszergazdai tevékenységének köszönhető. A honlap idén már öt éves volt, ami azért tekintélyt ad a lapnak. A szerkesztőink sokfélesége garantálta, hogy a jobboldal teljes egészben megjelenjen és igen, a jobboldal igazi hangjaként tartottunk tükröt annak, aki ebbe a tükörbe nézni kívánt.
A fideszesektől jócskán kaptunk szélsőséges jelzőt, a Jobbik és Magyar Gárda hívei pedig orbánimádónak és fideszbérencnek neveztek, sőt egyenesen lezsidóztak minket.

Az ország történetében ez az év a haldoklás éve volt. Lassan elvérzünk és most kellene valami biztatót mondani, csak éppen nem tudok, tudunk. ,,Voltunk mi már ilyen helyzetben, csak én nem emlékszem rá" (Sipánka), hogy egy klasszikust idézzek. Érik bennem a gondolat, hogy jobb lenne teljesen padlót fogni, mert másként az ország lakossága nem képesek kijózanodni.
Arról, hogy ebben az évben minden napra jutott valami, ami miatt egy demokratikus államban a kormány magától felállt volna, felesleges beszélni. Arról is, hogy a hatalomvágy felülír minden más értéket és a szavak elvesztik jelentésüket.

A hatalom legnagyobb bűnéről keveset beszélünk. Az elveszett reményekről és az elveszett jövőről. A pusztulás a hitünkben, a lelkünkben...

A tb privatizáció kapcsán kevéssé került képbe, hogy azért számolja fel az uralkodó hatalom a szolidaritási elvet, mert pillanatnyilag szüksége van arra a pénzre, hogy kihúzza vele 2010-ig. Töretlenül hisz benne, hogy egy nagy kommunikációs kampánnyal maga mellé tudja állítani a választókat. Hiszen ők úgy hiszik, nincs rossz kormányzás, csak rossz kommunikáció. Legalábbis ezt a mesét adták be az egyszeri MSZP képviselőnek. Az már megint más kérdés, hogy a Világbank és az IMF sötét árnyai lepik be ezt a törvényt és Csehország is most készül egészség(biztosítás)a felszámolására. Szinesíti a képet, hogy ugyan a Fidesz szájkaratéban első osztályú a törvényt ellenzők tábora élén, de valóságban semmit nem tett ellene, még csak egy népszavazási kezdeményezést se.

Imádkozzunk Sólyom Lászlóért, hiszen kegyetlen feladat elé állítja őt az élet! Februárban döntenie kell, vagy betartja a törvényeket és felszámolja a demokráciát, vagy törvényt sért és megvédi a fiatal és védtelen Magyar Köztársaságot. Sólyom László tisztában van a helyzettel, de segítenünk kell neki, hogy helyesen járjon el.

Jövőre népszavazunk is. Valószínűleg. Már ha a hatalom önkénye engedi. Sikerült kiíratnia a jobboldalnak egy teljességgel érdektelen kérdéskörről népszavazást, amit úgy állít be, mintha a legfontosabb kérdés volna a mai közéletben, és ami el tudná távolítani a sötét árnyakat a hatalom közeléből. Nem fogja, még csak megingatni sem, pedig nagyot fognak bukni a szocik. Egyre jó csak, pártpolitikai érdeket szolgál, hozzácsapja azokat a szoci szavazókat a Fideszhez, akik mellette szavaztak a ,,szociális népszavazáson" és várhatóan a későbbi választásokon is a ,,győztes csapat" mellett fognak voksolni. Kizárólag a szavazat-maximalizálás eszköze.

Persze pártérdekből az országot és annak jó szándékú, tettre kész fiatalságát a Jobbik Pártnak sem újdonság felhasználnia. Az elmúló év akciói közül mazsolázva mindegyik kizárólag arra szolgált, hogy a Fidesztől, mint nagy, jobboldali gyűjtőpárttól minél több szavazatot szerezzenek. Ugye még egy százalék, még 88 millió apanázs évente... Erre kellett az árpád sávos zászló ,,ajándékozása" Fideszes önkormányzatoknak - felhasználva a Szent Királyok Nemzettségének zászlaját -, mert ha a polgármester átvette és kitűzte - feltétel volt a kitűzés -, akkor igen nehezen kaphatott utána támogatást, azaz a falu ,,verte agyon", ha viszont nem fogadta el, akkor rögtön ,,fúj, hazaáruló, buzi-cigány-liberális Fideszes, ugye megmondtuk, hogy ilyen a Fidesz" lett belőle.

Persze a Magyar Gárda megszervezése - főképp a Nemzeti Őrsereg nyilas karszalagjával kiegészítve - és az MSZP-nek kedvező időpontokban a masírozása sem igazán az Ország érdekeit szolgálta, sokkal inkább Vonáék pártérdekeit. Persze lesz még vonulás, a TB privatizációs törvény februári megszavazása előtt még egészen biztosan, össze kell ám rántani azokat a szoci képviselőket egy kis ,,fasiszta gárda masírozással", mert a végén még rosszul szavaznak.

Egy churchilli parafrázissal szeretném bezárni ezt a kurta-furcsa összefoglalót. Választhatunk. Szégyen vagy háború.

Őszinte szívvel kívánok a Jobbik.NET csapat nevében boldog és reményteli esztendőt! Legyen érdekes évünk, ahogy a kínaiak mondanák!


http://jobbik.net/index.php?q=node/5485
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szerencsétlenség, tevékenységének, fideszbérencnek, nemzettségének, kezdeményezést, pillanatnyilag, felszámolására, konkurenciánál, karszalagjával, rendszergazdai, privatizációs, összefoglalót, maximalizálás, szerkesztőink, köztársaságot, népszavazáson, pártpolitikai, választásokon, választhatunk, parafrázissal, szolidaritási, megszervezése, felhasználnia, gyűjtőpárttól, szájkaratéban, orbánimádónak, fideszesektől, kommunikációs, masírozással, képviselőnek, demokratikus, ajándékozása, kommunikáció, vágyálmaikat, időpontokban, felhasználva, piacvezető portálnál, időszakra járó, vágyálmaikat fejezi, honlap idén, szerkesztőink sokfélesége, jobboldal teljes, jobboldal igazi, tükörbe nézni, fideszesektől jócskán, ország történetében, klasszikust idézzek, ország lakossága, évben minden, demokratikus államban, kormány magától, hatalomvágy felülír, Magyar Gárda, Imádkozzunk Sólyom Lászlóért, Magyar Köztársaságot, Sólyom László, Jobbik Pártnak, Szent Királyok Nemzettségének, Nemzeti Őrsereg,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kaffka_Margit  Esti kép  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Tavaszi kép  Egy hatékony szolga  Fehér virág  Png nő  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam Krisztinától  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Png lepke  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam Mírjam barát...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  George Byron - Ahogy itt jár -...  Nagyon különös  Soha ne kedvezz...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Nagyi telefonál  Albert Einstein gondolata  Mi lenne ha  Szép estét kedves látogatóimna...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Nevem  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Akik bántanak téged  Kövesd a cowboyt!  A Megváltó szolgálatában  Popper Péter szavai  Miért nem menti meg Jézus a jó...  George Byron - Ahogy itt jár -...  képre írva  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Paul David Tripp Április 20  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png rózsa csokor  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Tavaszi kép  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png nő  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idő  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  210 éve született a SZÓZAT meg...  A Megváltó szolgálatában  Reménység és erő Krisztustól e...  Nevem  Az igazi szeretetért rendszeri...  Szívem tiéd  Nem számIt  Idő  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Krisztinától  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Éretlen vers  A jó emberek mindig szépek mar...  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Png telefon  Az engedelmesség miért nem vál...  Sose bánj semmit  Rátalálsz 
Bejegyzés Címkék
piacvezető portálnál, időszakra járó, vágyálmaikat fejezi, honlap idén, szerkesztőink sokfélesége, jobboldal teljes, jobboldal igazi, tükörbe nézni, fideszesektől jócskán, ország történetében, klasszikust idézzek, ország lakossága, évben minden, demokratikus államban, kormány magától, hatalomvágy felülír, szavak elvesztik, hatalom legnagyobb, elveszett reményekről, elveszett jövőről, uralkodó hatalom, szolidaritási elvet, nagy kommunikációs, mesét adták, egyszeri MSZP, törvényt ellenzők, népszavazási kezdeményezést, hatalom önkénye, teljességgel érdektelen, legfontosabb kérdés, sötét árnyakat, hatalom közeléből, szoci szavazókat, későbbi választásokon, árpád sávos, polgármester átvette, kitűzés &#8211, falu &#8222, szoci képviselőket, churchilli parafrázissal, kurta-furcsa összefoglalót, kínaiak mondanák, szerencsétlenség, tevékenységének, fideszbérencnek, nemzettségének, kezdeményezést, pillanatnyilag, felszámolására, konkurenciánál, karszalagjával, rendszergazdai, privatizációs, összefoglalót, maximalizálás, szerkesztőink, köztársaságot, népszavazáson, pártpolitikai, választásokon, választhatunk, parafrázissal, szolidaritási, megszervezése, felhasználnia, gyűjtőpárttól, szájkaratéban, orbánimádónak, fideszesektől, kommunikációs, masírozással, képviselőnek, demokratikus, ajándékozása, kommunikáció, vágyálmaikat, időpontokban, felhasználva, pártérdekeit, népszavazási, megszavazása, polgármester, képviselőket, pártérdekből, történetében, egyértelműen, privatizáció, konstatáltam, megállapítás, valószínűleg, népvezéreink, népszavazunk, jobboldalnak, teljességgel, jelentésüket, legfontosabb, népszavazást, kérdéskörről, regnálásában, összefoglaló, szerezzenek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 721
  • e Hét: 10988
  • e Hónap: 22099
  • e Év: 175595
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.