Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Birodalmi helyzetjelentés
  2012-04-09 21:51:08, hétfő
 
  Birodalmi helyzetjelentés



Amikor egy ország nem maga állítja elő fizetőeszközét, akkor törvényszerűen bukásra van ítélve . Idővel minden felhalmozott tőke, ingó és ingatlan vagyon átszáll azokhoz, akik valutáját hitelezik neki . Európa pénzügyi rendszere reménytelen helyzetben van, már csak azért is, mert külső tényezők jelentős szerepet kapnak az EU gazdaságában, ezért a haszon kivándorol az euroövezetből . Ez az aránytalan kereskedelmi mérleg idővel eltünteti majd az eurot is Európából !



Amikor megalakították 1944-ben a Bretton-Woods-i intézményrendszert : az IMF, a Világbank és a WTO egy új világrend alapköveit tette le . Ez a NWO gúzsba köti az emberiséget, mert ha nem játszanak velük, akkor kivetett páriaként nézhetik csak a mellettük elszaladó világ színes buborékjait . Kilépni nem lehet ebből, mert akkor például szolgálna azoknak, akik képtelenek fizetni a felhalmozott adósságuk kamatait, nem hogy az eredendő tőkét . Eközben a rendszert működtető bankárdinasztiák családi vagyona trillió dollárokat tesz ki, sőt milliók százmillióiban számolják csak a vörös pajzsosokét egyedül .



Hogyan jutott ilyen mélyre a világ ? Háborúk idején ezek a bankárok kölcsönöznek mindkét oldalnak . Az egyik belerokkan a vereségébe, a másik mindenféle kárpótlást követel magának a bankárok kielégítésére . Pedig a szerencsétlenek még háborúzni sem akartak, de a zavarkeltés mesterei gyűlöletet gyújtottak a szívekben . Rengeteg halálos áldozat gyengíti génállományukat, miközben az elvesztett, stratégiailag fontos iparágak hiánya egyre nagyobb eladósodást jelent számukra . Ördögi kör ez a javából ! Miként lehetne a végére járni ennek az aljas összeesküvésnek ? Egyetlen módját látom csak, mégpedig a nyílt beszéd igazságtartalmát követelve, megszállni a médiát, ami a propaganda működtetésével segíti ezt a szörnyű birodalmat .



Göbbels propaganda minisztériuma nagyban elősegítette a III-ik birodalom növekedését, sőt Ilja Ehrenburg munkálkodása sem volt kevesebb a Szovjetúnióban . Két szocialista világnézet ütközött egymással : a nemzeti szocializmus és a nemzetközi szociáldemokrácia kommunista rendszere . Érdekes ahogyan az USA kiállt ideológiai ellenségei mellett, felhasználta a bolsevik szovjetet, az európai civilizáció ellenében . Mindannyian a nemzetek Európájának a hívei voltak . Szinte emberveszteség nélkül fogadták a németek megszállását . Az ellenállók ekkor a föld alá bújtak, ott szervezték tovább a későbbi rombolásukat .



A birodalmi márka elfogadott fizetőeszközzé vált, amit nem terhelt semmiféle kamat, a német munka elegendő fedezetet biztosított . Mindez nagyon felmérgesítette a pénznyomtatást kierőszakoló magánbankárokat, akik intézményeik bukását látták a feltörekvő nácizmusban, ami annyiban különbözött csak az ő birodalmuktól, hogy azok nyíltan képviselték hovatartozásukat . Bankáraink ma sem igyekeznek bevallani azt a tényt, hogy megkaparintották már maguknak a globális médiát, pénzrendszert, kereskedelmet és monopolizálták emellett az ipar szinte minden ágazatát . A kis halakat megeszik a nagy halak ! Lassan minden valódi, megfogható érték a kezükbe kerül, hiszen ma már jól láthatjuk, hogy e nemzetek feletti nagyvállalatok többségi részvényesei azok a bankárcsaládok, akik az összes bank részvényeit magukénak tudják .



Egyre gyarapodnak kárunkra, de adófizetési kötelezettségeiket áthárítják azzal, hogy újabb adósságokba vásárolják bele magukat, ami költségként lép fel, s így veszteségnek számolják el a milliárdos nagyságrendű értékgyarapodást is . Eközben az egyszeri embert egyre nagyobb adókötelezettségek terhelik . Új adónemeket vezetnek be a környezetvédelem nevében, miközben ők szennyezik legjobban a levegőt, s vizet egyaránt . Ki vonhatná felelősségre őket, amikor politikusainkat is elkötelezték már ennek a rendszernek, ami valójában a színfalak mögött szerveződik . Minden politikai pártot ők pénzelnek, reklámokkal segítik, támogatják őket, s ezzel fenntartják ennek a rendszernek a képtelenségeit .



Holliwood filmipara rázúdítja az emberiségre káros gondolatait, megrontva ezzel a fiatalokat, akiktől joggal elvárhatnánk, hogy a jövő társadalmának a vezetője legyen . Minden egyetemet megszállt ez a romboló erő . Ma már csak politikai korrektséget tanulnak a fiatalok egyetemes műveltség megszerzése helyett . Központi témája a bűnös nemzet hollómisztikuma, ami vallási szintre emelkedve, támadja a kétezer éves kereszténység jézusi tanait . Már a kétpólusú világhatalom működésében ott rejlett a fenyegetettség atombiztos erőpolitikája, az a bizonytalanság, ami mára sem lett kevesebb . Ez az egypólusú kétpártrendszer sem jelent biztonságot az emberiség számára, mert nélkülözi az igazságosságot .



Megszűnt kelet-nyugat szembefeszülése, mert kiderült, hogy mindkettőt ugyanaz a kéz eteti, hiába vicsorognak egymásra szüntelen . Már sokan látják a harmadik utat, a kivezető utat ebből az ingoványból . Mindenféle izmus jelképesen a pénzbirodalmat szolgálja . Minden nemzet egy kicsinyke színskálával szolgálná az emberiséget, micsoda szivárvány lenne ez ! Olyan színeket is láthatunk bennük, amiről halvány fogalmunk sem volt eddig, mert e médiabirodalom eltitkolta előlünk őket . Mindenről terrorizmus jut az eszükbe, miközben ők a legnagyobb terroristák, akik büntetlenül robbantgathatnak szuverén államok területén . Rengetegszer előfordult, hogy a békefenntartó erők katonáit fülelték le ezeknek a robbantásoknak az előkészítésénél .



Legnagyobb veszélyt mégis a MOSZAD jelenti az emberiségre, mert szenvedésük nevében bárhová eljuthatnak, és az ott élő egyedeiket mozgósíthatják észrevétlenül . Már országukat is e terror terjesztésével szerezték, amikor piacok szemétkosaraiban bombát rejtettek, sőt különféle dzsámik közelében robbantottak, így egymásra uszítva különböző felekezetek hívőit . Milliókat gyilkolnak le a békeharc nevében, ártatlanok sora válik statisztikává . Központosították az olajfüggőséget, ami nélkül már szinte élni sem vagyunk képesek . Mi lesz ha egyszer elfogynak az energiatartalékok a földről ? Egyszer biztosan elfogynak ! Semmi sem végtelen Isten szeretetén kívül .



Ez az istentelenség az oka annak, hogy ebbe a lehetetlen helyzetbe kerültünk szinte mindannyian, egyetlen népességet leszámítva, akiket kiválasztott magának ez a pénzbirodalom . Nem beszél erről a média, csak egyoldalúan látatja a világot velünk . Milliárdosokról szólnak, mint a világ leggazdagabb ötszáz emberéről, miközben a pénz urai trilliókban számolják jogtalanul szerzett vagyonukat . Mikor lesz ennek vége ? Amikor majd a többiek is észreveszik ennek a helyzetnek a tarthatatlanságát, és lelepleződik ez az épülő birodalom .


VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: robbantgathatnak, értékgyarapodást, központosították, igazságtartalmát, hovatartozásukat, környezetvédelem, bankárdinasztiák, szemétkosaraiban, megkaparintották, politikusainkat, magánbankárokat, előkészítésénél, génállományukat, felmérgesítette, hollómisztikuma, kétpártrendszer, szembefeszülése, helyzetjelentés, milliárdosokról, szerencsétlenek, összeesküvésnek, mozgósíthatják, bankárcsaládok, terjesztésével, robbantásoknak, bizonytalanság, igazságosságot, pénzbirodalmat, médiabirodalom, fenyegetettség, nagyvállalatok, képtelenségeit, megalakították, százmillióiban, monopolizálták, emberveszteség, haszon kivándorol, aránytalan kereskedelmi, mellettük elszaladó, felhalmozott adósságuk, eredendő tőkét, rendszert működtető, vörös pajzsosokét, bankárok kölcsönöznek, egyik belerokkan, másik mindenféle, bankárok kielégítésére, zavarkeltés mesterei, végére járni, aljas összeesküvésnek, nyílt beszéd, propaganda működtetésével, Ilja Ehrenburg,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Föld napja április 22  Az Európai Unió is foglalkozik...  Kellemes esti időtöltést  György napra  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Föld napja április 22  Az elfogadásnak...  Viharban csak az a fa marad ál...  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  A Föld napja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Április 22. a Föld napja,  Gárdonyi Géza - Április végén  William Shakespeare idézet  Szép estét kedves látogatóimna...  Föld napja április 22  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Föld napja április 22  Föld napja április 22  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ébredj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Krisztinától  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  A föld szépségéért  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Rögtön puha Mézes Krémes  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Föld napja április 22  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  Messziről jött ember  Paul David Tripp Április 26  Volt egy...  A keserű igazság  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Emberként automatikusan értéke...  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Föld napja április 22  Két ember becsülete  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam Krisztinától  Volt egy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  S a dalok tanulsága 
Bejegyzés Címkék
haszon kivándorol, aránytalan kereskedelmi, mellettük elszaladó, felhalmozott adósságuk, eredendő tőkét, rendszert működtető, vörös pajzsosokét, bankárok kölcsönöznek, egyik belerokkan, másik mindenféle, bankárok kielégítésére, zavarkeltés mesterei, végére járni, aljas összeesküvésnek, nyílt beszéd, propaganda működtetésével, szörnyű birodalmat, nemzeti szocializmus, nemzetközi szociáldemokrácia, bolsevik szovjetet, európai civilizáció, nemzetek Európájának, hívei voltak, németek megszállását, ellenállók ekkor, későbbi rombolásukat, birodalmi márka, német munka, pénznyomtatást kierőszakoló, feltörekvő nácizmusban, globális médiát, ipar szinte, nagy halak, kezükbe kerül, összes bank, milliárdos nagyságrendű, egyszeri embert, környezetvédelem nevében, színfalak mögött, emberiségre káros, jövő társadalmának, vezetője legyen, fiatalok egyetemes, bűnös nemzet, kétezer éves, kétpólusú világhatalom, fenyegetettség atombiztos, egypólusú kétpártrendszer, emberiség számára, harmadik utat, kivezető utat, pénzbirodalmat szolgálja, kicsinyke színskálával, legnagyobb terroristák, békefenntartó erők, békeharc nevében, lehetetlen helyzetbe, világot velünk, világ leggazdagabb, pénz urai, épülő birodalom, robbantgathatnak, értékgyarapodást, központosították, igazságtartalmát, hovatartozásukat, környezetvédelem, bankárdinasztiák, szemétkosaraiban, megkaparintották, politikusainkat, magánbankárokat, előkészítésénél, génállományukat, felmérgesítette, hollómisztikuma, kétpártrendszer, szembefeszülése, helyzetjelentés, milliárdosokról, szerencsétlenek, összeesküvésnek, mozgósíthatják, bankárcsaládok, terjesztésével, robbantásoknak, bizonytalanság, igazságosságot, pénzbirodalmat, médiabirodalom, fenyegetettség, nagyvállalatok, képtelenségeit, megalakították, százmillióiban, monopolizálták, emberveszteség, pénznyomtatást, törvényszerűen, fizetőeszközét, működtetésével, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6073
  • e Hét: 20303
  • e Hónap: 31414
  • e Év: 184910
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.