Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szocialisták
  2012-08-12 18:20:41, vasárnap
 
 
Szocialisták



Rengeteget hallunk a szocializmus dicséretéről baloldali berkekben, de hiányzik mellőle egy jobboldali hang . Mert az izmusok közül, csak azok életképesek, amelyek nemzeti jelleggel jöttek létre . Mindannyian ismerjük az 1933 előtti Németországot . Weimari Köztársaságnak hívtak, ami rombadöntötte telesen a német gazdaságot, ellehetetlenítette az emberek életet, egyedül a zsidó kisebbség érdekeinek kedvezett . A németek eladósodtak, házaikat elárverezték, szép lassan minden tuljadonjog átkerült a spekulánsok kezébe . Ezt a helyzetet változtatta meg egy csapásra Hitler hatalomrajutása 1933-ban . Ismétlem, az ország minden téren romokban állt, a márka szinte semmit sem ért már ekkor, talicskával tolták az értéktelen valamit, amikor kétségbeesésükben, háromnegyedes többséggel megválasztották vezetőjüket .



Ezt akarta volna a zsidóság ? Nem tudom, de rengetegen értekeznek afelől, hogy az első számú közellenségnek kikiáltott Hitlert is ők pénzelték, legalább az elején . Az általa alapított birodalmi márka a német nép munkájára alapult . Csak hozzátett értéktől növekedhet egy gazdaság, ami kezdetben útépítésekkel, víztárolókkal kezdődött, csak később kezdtek el fegyverkezni, a többiekhez hasonlóan . Ez a fajta szocializmus nagyon jól működött a németeknél . Nekünk is bejött Horthy vezetése alatt, amit másként neveztek ugyan, de mégis hasonló elveken alapult . Nemzeti érdekből politizálás, országépítés nagy bűn az atomizált társadalomra törekvő globalizmus szemében ! Ezért támadják kormányzónkat még ma is vehemensen a baloldalhoz kapcsolódó tollforgatók . Furcsa ez a történelem ! Igazságot csak mondatok között olvashat az ember . Akadémikusaink, politikusaink egészen másról beszélnek, mint a nemzet érdeke .



Nemzetek szempontjából létrejövő szocializmus mindig működik, mert építeni akar . Nem rombol, mint nemzetközi társa . Egyik saját magának készíti a szebb jövő reményét, a másik oldalon a nemzet érdekeivel szemben, annak bukása érdekében dolgozik minden erejével, amit külső tőke szabad áramlása biztosít neki . Egyenesen tiltják a közbeszéd kialakítói nekünk, hogy a zsidóságról bármit mondjunk, a legcsekélyebb szinten kritizáljuk őket, azonnal antiszemitizmust kiáltanak . A zsidó szemitizmus nem fér össze egyetlen nemzet sajátos érdekeivel, Izraelt leszámítva . Ez a műállam sem engedi a maga területén, hogy bármiféle, a zsidótól eltérő identitás létezzen . Ezt nevezik nácizmusnak ha jól emlékszem, bár ezt összehozni velük soha sem ildomos .



Kettős beszéd, kettős mérce uralja hétköznapjainkat, amit maguknak ugyan biztosítanak, de nem jár a többségi nemzet képviselőinek, szemben a jól ismert izraeli modell fasiszta túlzásaival . Ott minden csak a zsidóság érdekében működhet . Minden támogatást magukra költenek . Nem tenyésztenek maguk ellen parazita kisebbséget az adófizetők pénzéből ! Otthon mindenki másként szokott viselkedni . Elengedheti önmagát, kényelmesen kinyújtózkodhat, de ma már nem teheti, elvették tőle még a hazához való jogot is betelepített kisebbségei, mindenféle izmusokhoz fűzött ideológiák segítségével . Közbeszédünk meghatározását monopolizálták, miközben rátelepedtek az oktatásra, egészségügyre és a második vonal politikai vezetésére .



Ha Magyarország ki akar szabadulni valamikor ebből a reá kényszerített helyzetből, akkor ezt a tabut le kell döntenie ! Modernkori könyvégetés folyik egészen a mai napig . Közkivánatra megbocsátottak ugyan néhány jeles tollforgatónknak, akiket zsidóellenességgel vádoltak sokáig, bár sehol sincs előírva, hogy szeresse az elnyomóját ! Aki igazságról merészel írni, azt azonnal megbélyegzik bevált módszerük szerint, ami főoldalon, nagy betűkkel szedve jelenik meg szinte minden lapban . Jellemző, hogy újságjainkat, rádió és televízió csatornáinkat privatizálták először ezek a nemzetközi szervezetek . Másnak tényleg nem lenne nyereséges újságot működtetni, mert a reklámokból befolyó hatalmas összeget, csak társaiknak utalják át a nagy tőkeerővel rendelkező cégek . Ezekből támogatják azokat a politikai pártokat, amelyek hatalomrakerülvén, többszörösen visszafizetik a megelőlegezett bizalmat, kormányközeli megrendelések formájában .



Ha valódi nemzeti szocializmus lenne, akkor ideológiai előnyei megvalósulhatnának egy közösség soraiban . Amikor összezár egy nemzet, saját termékeit vásárolja, környezetét tisztán tartja, önmagától végzi el a reá eső feladatokat . A szocializmus magyarországi változatában senki sem érezte övének az országot, csak a könnyen mozdítható valamit vitte haza magával, mert övének mondták . Ha még is elkapták érte, példásan megbüntették . Ez a hazugságokon alapuló, alantas szándékból létrehozott közösség becsapta híveit, olyan dolgokkal ámította, amit képtelenség megvalósítani . Egy globalizált demokráciában nincs szükség azokra, akik eljuttatták őket oda . A kiváltságosok védelmére létrehozott intézmények, és e rendszer rabszolgáin kívül csak néhány milliomos élvezi majd az igéret földjét .



Korunk társadalmait fertőzi a liberalizmus szabadossága gyermekkortól kezdve, hiába próbál megtenni mindent gyermekéért az anya, ha kikerül kezéből, mert dolgoznia kell . Nem elég egy fizetés a család eltartására . Régebben anya volt a család központja, ami megfelelt az anyaközpontú gondolkodás számára . Nem látott akkor konkurenciát egymásban a férfi és a nő . Az anyaság betölti egy asszony életét, akinek az otthonteremtés művészetét tanították az iskolában . Amikor a nők egyenjogúságot követelnek maguknak, sőt olyan nehéz munka elvégzésére törekednek, amire amúgy sem minden férfi alkalmas, akkor megcsóválom a fejem : ki a fenének kellenek ilyen elférfiasodott nők otthon ? Korunk betegsége a szexualitás fokozott hangoztatása, ami összezavarja a kifejletlen lelket, s más irányban indul neki a világnak . Nincs visszatartó erő ma már, mert mindent szabad !



A szociálizmusból eltüntek a szocialisták, nyomuk veszett, helyükbe levitézlett nyugdíjasok kerültek, akik továbbharcolják az eszme értelmetlenségeit, még a hazaárulás bűnét is magukra vállalják, pedig azt sem értik mire megy ki a játék . A bankárok pénzelte különféle izmusok ideje lejárt . Nagy változás előtt áll az emberiség . Képtelenek meglépni a szükséges lépéseket, mert összeomlana egy csapásra minden igaznak hitt elmélet . A fejük tetejéig eladósított társadalmak tovább nyögik a bankárok játékaiból reájuk maradt terheket . Nincs az a hagyományosan működő gazdaság, ami kitermelné munkával ezt a hatalmas összeget . Talán a nemzeti szocializmus szolidaritására épülő rendszer lenne képes megbirkózni ezzel a nagy feladattal, egy zárt társadalom keretében . Más választásunk nem maradt, mert eltűntetnek minden gyarapodásra fordított pénzt a tőke jól ismert hatásait látva .



VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: antiszemitizmust, tollforgatónknak, hétköznapjainkat, szolidaritására, kinyújtózkodhat, szociálizmusból, hatalomrajutása, továbbharcolják, megválasztották, elférfiasodott, meghatározását, megelőlegezett, monopolizálták, akadémikusaink, köztársaságnak, közellenségnek, megbocsátottak, egyenjogúságot, otthonteremtés, rombadöntötte, privatizálták, háromnegyedes, egészségügyre, képviselőinek, víztárolókkal, magyarországi, útépítésekkel, kényszerített, demokráciában, megrendelések, németországot, legcsekélyebb, gyermekkortól, politikusaink, kiváltságosok, szempontjából, szocializmus dicséretéről, jobboldali hang, izmusok közül, 1933 előtti, német gazdaságot, emberek életet, zsidó kisebbség, németek eladósodtak, spekulánsok kezébe, helyzetet változtatta, csapásra Hitler, ország minden, márka szinte, értéktelen valamit, első számú, általa alapított, Weimari Köztársaságnak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimna...  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Búzaszentelés  Nehezen engedem  Nehezen engedem  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  A föld szépségéért  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emlék  Környezetvédelem  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Föld napja április 22  Sokkal bölcsebb a természet,  Ma  Facebookon kaptam  A boldogság ült a világvégén  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Paul David Tripp Április 25  Szép estét kedves látogatóimna...  Ünnepelj csak  Jó éjt  Az Európai Unió is foglalkozik...  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam Krisztinától  Beney Zsuzsa  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Szép estét kedves látogatóimna...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Alakot vált...  Muratáj  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emlék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Föld napja április 22  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Semmit ne higgy el  Minden gyerek jó.  A Mester kezének érintése  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam Krisztinától  Viharban csak az a fa marad ál...  Gaál Viktor gondolata  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Föld napja április 22 
Bejegyzés Címkék
szocializmus dicséretéről, jobboldali hang, izmusok közül, 1933 előtti, német gazdaságot, emberek életet, zsidó kisebbség, németek eladósodtak, spekulánsok kezébe, helyzetet változtatta, csapásra Hitler, ország minden, márka szinte, értéktelen valamit, első számú, általa alapított, többiekhez hasonlóan, fajta szocializmus, atomizált társadalomra, baloldalhoz kapcsolódó, nemzet érdeke, szebb jövő, másik oldalon, nemzet érdekeivel, közbeszéd kialakítói, zsidóságról bármit, legcsekélyebb szinten, zsidó szemitizmus, maga területén, zsidótól eltérő, többségi nemzet, zsidóság érdekében, adófizetők pénzéből, hazához való, második vonal, nemzetközi szervezetek, reklámokból befolyó, nagy tőkeerővel, politikai pártokat, megelőlegezett bizalmat, közösség soraiban, szocializmus magyarországi, könnyen mozdítható, hazugságokon alapuló, globalizált demokráciában, kiváltságosok védelmére, igéret földjét, liberalizmus szabadossága, család eltartására, család központja, anyaközpontú gondolkodás, anyaság betölti, asszony életét, otthonteremtés művészetét, fenének kellenek, szexualitás fokozott, kifejletlen lelket, szociálizmusból eltüntek, eszme értelmetlenségeit, hazaárulás bűnét, bankárok pénzelte, szükséges lépéseket, csapásra minden, fejük tetejéig, bankárok játékaiból, hatalmas összeget, nemzeti szocializmus, nagy feladattal, zárt társadalom, antiszemitizmust, tollforgatónknak, hétköznapjainkat, szolidaritására, kinyújtózkodhat, szociálizmusból, hatalomrajutása, továbbharcolják, megválasztották, elférfiasodott, meghatározását, megelőlegezett, monopolizálták, akadémikusaink, köztársaságnak, közellenségnek, megbocsátottak, egyenjogúságot, otthonteremtés, rombadöntötte, privatizálták, háromnegyedes, egészségügyre, képviselőinek, víztárolókkal, magyarországi, útépítésekkel, kényszerített, demokráciában, megrendelések, németországot, legcsekélyebb, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6073
  • e Hét: 20303
  • e Hónap: 31414
  • e Év: 184910
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.