Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A kaukázusi ember
  2012-09-23 18:19:15, vasárnap
 
  A kaukázusi ember



Kik azok az európaiak ? Angolul kaukázusi embernek nevezik őket . Sok mindent neveznek másként angolul, mint eredeti nyelvükön . Például Bavarian bayort jelent, amit németül bayern-nek mondanak . Avaria lenne Bayorország ? Amikor volt szerencsém egy kicsivel több időt, majdnem két évet eltöltenem Münchenben bajorok közt, akkor meglepett a viselkedésük velem szemben . Mintha testvérük lettem volna . Hiába kerestem a német felsőbbrendűséget, a kirekesztő nacionalizmust, csak barátságos embereket találtam . Jó volt közöttük lenni . Ma már egy kicsit változott a helyzet ott is, mert a bevándorláshullám felgyorsulása, tájidegen embereket csődített Németország déli részeibe is .



Először törökök jöttek be olcsón dolgozni, majd keleteurópai menekültek sokszínű nyelvjárását hallhattuk . Mára elszemetesedett a hajdani makulátlan ország . Az emberek gyanakvóan megnéznek, nem tudják ki vagy, akcentusod eredetét keresik . A törökök is kaukázusi emberek, de a vallásuk elkülöníti őket a nyugati kereszténység lakta Európától . Sőt, ha jól belegondolunk a történelem okozta labirintusokba, akkor megláthatjuk Konstantinápolyt, Bizánc korábbi központját, a mai Istambult . Itt trónol még mindig a Nagy Szanhedrin, a szőrös kalapot viselő zsidó bölcsek . 1453-ban özönlötték el a Boszporusz környékét az ?igazhitűek? . Nem álltak meg Európa kapujában, hanem hajóra szálltak, és néhány évvel később a Duna és a Száva összefolyásánál, Nándorfehérvár alatt voltak .



A kereszténység védelmében ekkor kardot rántott Hunyadi János, aki Kapisztrán János pápai seregével egyesülve megsemmisítették a török hajóhadat . Ugyanezt tették 907-ben a nyugatról érkező egyesült haderővel szemben, akik meg akarták semmisíteni a magyarokat . Árpád vezér három fiát vesztette el ebben a csatában, de egy évszázadon át megállította a pápaság nyomulását keletre . Hunyadi belehalt a harcokat követő pestis pusztításába . Egyik fiának Lászlónak a fejét vette a rivális hatalom, a másikat, Mátyást királlyá koronázta a népakarat . Kemény, férfias idők jártak még akkor . A kaukázusi fehér ember lassan beleszokott a kereszténység adta kultúrkörbe, ami nagyban különbözik Bizánc birodalmi elgondolásaitól . A görög birodalom meghosszabbított karjává lett az ortodox egyház .



Hasonlóan a görögökhöz, a rómaiak is belátták, hogy bukott birodalmuk megmentése érdekében csatlakozniuk kell a keresztények mozgalmához . Évszázadokon keresztül gyilkolták Jézus követőit a zsidókkal együtt, de végül beletörődtek az általuk keresztrefeszített mártír szolgálatába . Atilla ostorcsapásait megérezve másféle taktikát választottak a globalizmus eme szakaszában . Kezdetben Jézus Krisztuson keresztül egyek voltak Bizánc pópáival, akik más szempontok szerint őrizték a Mester tanításait, mint a gazdagság biztonságából szegénységet hirdető Római pápa . Mind a ketten Jézus nevében szervezték birodalmukat, az egyik jobban ragaszkodott az ószövetségez mint a másik . 1054-ben külön utakra tértek . Egyik keresztes háború a másikat érte Jeruzsálem felszabadítása okán . Kik veszélyeztették a szent várost, ahonnan a pénzhatalom elméletét vették magukhoz a francia templomos lovagok ?



Történelmet mindig a győztesek írják, ezért térnek el egymástól a keleti, és a nyugati kódexek történetei . A kaukázusi ember itt találkozott az árjákkal, akik ugyanabból a térségből származtak ugyan, de elkülönültek Európa észak-nyugati vidékén .



A fehér ember arcfelépítése eltér a többi homo sapiens külső jegyeitől . Az orruk arányosabb az arcuk méretéhez . Az ázsiaiak tömpe orrukkal, vágott szemükkel jellegzetes arckifejezést öltöttek magukra az idő folyamán . Jól látható az ujgorokon az európai beütés, követni lehet miként keveredtek az ázsiai vérrel . Ez a népcsoport Kína nyugati részét képezi . Muzulmán vallásúak . Atilla hunjai innen indultak el Szikambria felé, észlelve Róma hódításait, akik már veszélyeztették a szkíták földjét . A Kárpátmedence egy részét, Pannóniát megszállták már ekkor a római légiók . Isten ostora ezeket jött felszabadítani, a kaukázusi embert, akik Európa őslakosai voltak . Nem véletlenül hívják őket ma is annak angolul .



Nehéz szél ellen vizelni, a tudományos akadémia ellenében jelenteni ki dolgokat, mert azok most is ragaszkodnak a halszagú finnugor elmélethez, amit a Habsbourg birodalom parancsára dolgoztak ki, még a XIX-ik század második felében, ami később megfelelt a szovjet rombolás ideológiájának ugyanúgy, mint a neoliberális, globális birodalom mai elméletének . Ha egyszer a kaukázusi fehérember Európa őslakója, akkor ennek a fajnak kell megvédenie ősei földjét ! A szemita fajú arabok és zsidók külsőben eltérnek tőlük . Húsos orruk, vastag szájuk, gyapjas hajuk hamar elárulja őket, bár hosszú kereszteződések után, egyesek jobban megközelítik az európai ember külső adottságait, mint mások . Jellemző a szefárd zsidóra a kék szem és a szőke haj, ami az északi népek jellemzője . Ezek nagyban eltérnek a kazárok elzsidósodott tömegétől, akik a mai zsidók 95%-át alkotják .



Némelyik négernek az arca európai vonásokat hordoz . Koromfekete a bőre, de csontozata kaukázusi jellegeket hordoz . Főleg az Asszuáni Gát környékéről származó emberek között látni ezt a fajtát . Közöttük többen viselik az Alma nevet, ami generációkról generációkra öröklődik, ősi hagyományt követve . Volt szerencsém egy ilyen leánnyal beszélni . Csodálatos miként változnak az emberi arcok keletről nyugat felé ! Radzsisztán vidékén, Indiában is megfigyelhető a Bihar tartományban élők jellegzetes szépsége . Talán azért látom szépnek őket, mert európai szépségideálok szerint nézem az embereket . Arányosság, forma, kultúra, hagyományok, mind befolyásolják az ember izlését . Nekünk magyaroknak rokonunk szinte az egész emberiség, amit más népek nem érthetnek . Tőlünk keletre mindannyian testvérüknek tartanak bennünket !



Ne szégyeljük származásunkat . Mi itthon vagyunk a Kárpátmedencében . Ugyanúgy e térség őslakói voltak a lengyelek, tótok, oláhok, horvátok, szerbek, akik különböző vallások által elkülönültek tőlünk . Hazánkban is konfliktust jelentett a keleti, és a nyugati kereszténység megjelenése . Mi magyarok egyszer már felvettük a bizánci hitet, Jézus szolgálatát, mielőtt még megjelentek volna nálunk a pápai nunciusok térítői . Ezt a szakadást éltük át István király megkoronázásakor, amikor választanunk kellett kelet és nyugat közöttt . Ősi hitvilágunkat őriztük meg az Anya istenségében, amikor Boldogasszony oltalma alá helyezett bennünket . A férfi központú társadalmak térítői nem értik a mi anyaközpontú gondolkodásunkat . Mi ragozunk, ők előszavakat alkalmaznak mondatszerkesztés közben . Rengetegen kifejtették már ragozó nyelvünk előnyeit, de ezeket a nyelvészeket sajnos, csak nagyon kevesen akarják meghallani .





VGB

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megsemmisítették, gondolkodásunkat, meghosszabbított, kárpátmedencében, megkoronázásakor, konstantinápolyt, veszélyeztették, kereszteződések, elszemetesedett, elgondolásaitól, összefolyásánál, ostorcsapásait, ideológiájának, labirintusokba, nándorfehérvár, nacionalizmust, szépségideálok, származásunkat, felszabadítani, felszabadítása, hitvilágunkat, biztonságából, generációkról, kereszténység, belegondolunk, befolyásolják, elzsidósodott, megfigyelhető, arckifejezést, boldogasszony, arcfelépítése, csatlakozniuk, kárpátmedence, felgyorsulása, istenségében, keleteurópai, kaukázusi ember, kicsivel több, viselkedésük velem, német felsőbbrendűséget, kirekesztő nacionalizmust, kicsit változott, bevándorláshullám felgyorsulása, hajdani makulátlan, emberek gyanakvóan, vallásuk elkülöníti, nyugati kereszténység, történelem okozta, szőrös kalapot, kereszténység védelmében, török hajóhadat, nyugatról érkező, Például Bavarian, Nagy Szanhedrin, Hunyadi János, Kapisztrán János, Kezdetben Jézus Krisztuson, Asszuáni Gát,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Ne kapaszkodj magasabbra,  Csak a fogyatkozás látható  Egy bizonyos határt  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  képre írva  Radikális szeretet  Akarat  Makszim Gorkij gondolata  Png csokor  Reménység és erő Krisztustól e...  Erdőn  Facebookon kaptam  Png ház  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Idő  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Paul David Tripp Április 21  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Elköszönt  Png rózsa csokor  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Szívem tiéd  Akarat  Neked tudnod kell  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  A televizió nem a kultúrát kép...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Sose bánj semmit  Szabolcska Mihály – Ákác...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Németh László tollából  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nevem  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Png cica  Paul David Tripp Április 20  Png virág  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  A Megváltó szolgálatában  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Akarat  Az engedelmesség miért nem vál... 
Bejegyzés Címkék
kaukázusi ember, kicsivel több, viselkedésük velem, német felsőbbrendűséget, kirekesztő nacionalizmust, kicsit változott, bevándorláshullám felgyorsulása, hajdani makulátlan, emberek gyanakvóan, vallásuk elkülöníti, nyugati kereszténység, történelem okozta, szőrös kalapot, kereszténység védelmében, török hajóhadat, nyugatról érkező, pápaság nyomulását, harcokat követő, fejét vette, rivális hatalom, kaukázusi fehér, kereszténység adta, görög birodalom, ortodox egyház, keresztények mozgalmához, zsidókkal együtt, gazdagság biztonságából, ketten Jézus, egyik jobban, ószövetségez mint, másikat érte, szent várost, pénzhatalom elméletét, francia templomos, győztesek írják, nyugati kódexek, térségből származtak, fehér ember, többi homo, orruk arányosabb, arcuk méretéhez, ázsiaiak tömpe, európai beütés, ázsiai vérrel, népcsoport Kína, szkíták földjét, római légiók, kaukázusi embert, tudományos akadémia, halszagú finnugor, szovjet rombolás, kaukázusi fehérember, fajnak kell, szemita fajú, európai ember, szefárd zsidóra, északi népek, kazárok elzsidósodott, arca európai, ilyen leánnyal, emberi arcok, ember izlését, egész emberiség, bizánci hitet, pápai nunciusok, szakadást éltük, férfi központú, nyelvészeket sajnos, megsemmisítették, gondolkodásunkat, meghosszabbított, kárpátmedencében, megkoronázásakor, konstantinápolyt, veszélyeztették, kereszteződések, elszemetesedett, elgondolásaitól, összefolyásánál, ostorcsapásait, ideológiájának, labirintusokba, nándorfehérvár, nacionalizmust, szépségideálok, származásunkat, felszabadítani, felszabadítása, hitvilágunkat, biztonságából, generációkról, kereszténység, belegondolunk, befolyásolják, elzsidósodott, megfigyelhető, arckifejezést, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 386
  • e Hét: 14616
  • e Hónap: 25727
  • e Év: 179223
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.