Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
"Érted jöttünk, elvtárs, nem ellened" - a Biszku háza előtt
  2012-09-30 11:08:15, vasárnap
 
  2012-09-29. 18:02
"Érted jöttünk, elvtárs, nem ellened" - a Biszku háza előtti tüntetés főszervezője, Novák Előd beszéde

Tisztelt Hölgyek és Urak, kedves rendszerváltó Bajtársak!
Ahogy Pongrátz Gergely mondta: kimentek a tankok, bejöttek a bankok. De hozzátehetjük: Biszku Béla meg itt maradt. A Rózsadombon. Senki sem háborgatta, igaz, kényesen kerülte is a nyilvánosságot, nehogy reflektorfénybe kerüljön. Aztán eljött az ún. fülkeforradalom, és később röhögve nézte, ahogy a Fidesz hétről-hétre leszavazza a kommunista luxusnyugdíjak megvonását célzó jobbikos törvényjavaslatnak még a napirendre vételét is. Biszku ekkor rájött, hogy az élet igenis habos torta, így előbújt, s még Kádár János szobrának nyilvános avatásán is részt vett legutóbb. Merthogy az önkényuralmi rendszernek így is emléket lehet állítani manapság, egy bíróság meg is állapíthatná: ,,erkölcsileg pozitív és társadalmilag hasznos".
Ez már a kommunizmus, vagy lesz ennél még rosszabb is? - kérdezte az átkosban az egyszeri magyar ember, de azt biztosan nem gondolták, hogy a rendszer megbukása után elszámoltatás helyett hatalomátmentés következik. Tán még Biszku elvtárs is azt hitte: a vörös csillagos címert mindenhonnan leakasztják majd, őt pedig fel. Csakhogy holló a hollónak nem vájja ki a szemét! Így a mai napig egykori ügynökök befolyása alatt lévő Fidesz már 1991-ben nemet mondott az ún. Zétényi-Takács igazságtételi törvényjavaslatra. Sőt: a Fidesz volt az egyetlen párt, mely akkor egységesen nemmel szavazott arra a szerény elszámoltatási indítványra is.
De a társadalmi széllel szemben nem lehet, így a szélkakas Orbán Viktor ezt mondta 2010 márciusában: ,,Dolgunk, sőt kötelességünk, hogy amikor erre módunk lesz, és lesz, akkor végére járjunk, kit milyen politikai és törvényi felelősség terhel az ország tönkretételéért. A felelősségre vonással nem a múltnak tartozunk, hanem a jövőnknek" - mondta Orbán a választások előtt, melyen aztán a Fidesz közel 53%-os eredményt ért el. Betegre nyerték magukat, s ennek egyik fő eredője a kampányban szinte naponta hangoztatott elszámoltatási ígéret volt. Erre a magyar népnek elementáris igénye van, és erre ráérzett a választások előtt a Fidesz is. Hogy aztán szembeköpje saját szavazóit. - Na és? - mondaná erre Horn Gyula, akit 80. születésnapja alkalmából nemrég köszöntött Orbán, elismerését fejezve ki pufajkás elődjének.
Ez már a Nemzeti Együttműködés Rendszere, vagy lesz ennél még rosszabb is? Nem tudhatjuk. Annyi biztos, hogy a rákosista alkotmány helyére egy hasonlóan egypárti alaptörvény került, melyet a húsz másik poszt-kommunista országgal szemben, nálunk csak a kormányoldal szavazott meg. Egyetlen jobbító, módosító javaslatot sem fogadtak el, például azt sem, mellyel kizártuk volna a közéletből, aki tevékeny szerepet vállalt a korábbi szocialista államélet irányításában, vagy aki az állampárt vezető tisztségviselőjeként vagy a fegyveres szervezetek vezetőiként közreműködött a magyar nép elnyomásában, a kommunista diktatúra fenntartásában. Így ebben az állítólagosan új rendszerben is állami cégvezető vagy épp pl. országgyűlési képviselő maradhat az egykori cenzor Lendvai Ildikó, az MSZMP KB-tag Kovács László vagy a KISZ KB-titkár Gyurcsány Ferenc. Egyik sem különb a Mátsiknál!
Persze ehhez az ún. lusztrációs javaslatunk megvalósításához is szükség volna előbb az állambiztonsági múlt (többek közt az ügynöklisták) feltárására, akárcsak a kommunista luxusnyugdíjak megvonása érdekében, hogy pl. tudjuk, melyik tartótiszt vagy épp ügynök kap spicliségéért folyósított korabeli jövedelme alapján ma is akár több százezres nyugdíjat. Mert a mi javaslatunk nem csak egy-két szimbolikus Biszku Bélával intézné el a dolgot, ahogy fogja egyszer a Fidesz, ha egyáltalán fogja. A Jobbik javaslata több ezer embert érint, évi több milliárd forintot jelent. Kormányra kerülésünk esetén megszüntetjük nyugdíj-privilégiumát az MSZMP Központi Bizottságának tagjaitól kezdve a vérbírókon-vérügyészeken keresztül a békepapokig mindenkiét, aki az önkényuralmi rendszer egykori fenntartásáért jut ma is jövedelemhez.
Biszku Béla pedig már elmúlt 91 éves... Egyik szomszédja ezt írta nekem ,,Béla bá" mindennapjairól: ,,Amikor egészsége jól szolgál, nagyjából otthon van, tévézik, elmegy teniszezni a Folyondár utcába, néha átjönnek gyermekei/unokái látogatóba hozzá. Régebben, amíg jobb fizikai állapotban volt, eljárt vadászni. A hőn szeretett (már-már imádott) trófeái odalent, a teremgarázs falán pihennek" - írta egy magunkfajta szomszédja, sietve hozzátéve persze: ő senkit nem bátorít semmire...
Biszku Béla ölni tudna a nyugdíjáért, de erre már nincs szükség. A Fidesz napirendre tűzni sem hajlandó a kérdést, miközben pl. épp most hétfőn hoztak egy újabb személyre szabott törvényt: Antall Józsefné kiemeltebb nyugdíjazása érdekében. Mert a rendszerváltást kisiklató kormányfő özvegyének plusztámogatására van pénz, erre van törvényhozási energia. Meg arra, hogy kifogják a társadalmi szelet a Jobbik kettőskereszt árbocán feszülő trikolór vitorlájából, így tavasszal elfogadták egy töredékét a javaslatunknak: a kommunista kitüntetések után járó nyugdíjpótlékokat felülvizsgálják, merthogy a ,,Vörös csillag érdemrend" vagy épp a ,,Fegyveres harcokban részt vett partizán" kitüntetések után - alanyi vagy özvegyi jogon - még most is évente 200 millió forintot fizetnek ki ezernél is több személynek.
De ez nem érinti Biszku Bélát, aki nem valamiféle kitüntetése után kap havi több százezres nyugdíjat, hanem pl. azért, mert az 1956 utáni megtorlásokat irányító belügyminiszterként több fizikai megsemmisítésre adott utasítást. Kitüntetése tán csak az a Sánta kutya-díja van, amit a kommunista bűnök tagadásáért kapott nemrég. Akkor jobb híján ezért jelentette fel őt Szilágyi György képviselőtársam, azonban több mint két év elteltével sem született ítélet (a bíró alkotmányellenesnek ítélte a passzust), miközben párhuzamosan az ún. holokauszt tagadásáért (egy bő évvel későbbi eset miatt) már példátlan büntetést szabtak ki.
Mikor akasztják a hóhérokat? - olvashatjuk a költői kérdést itt az egyik transzparensen, a válasz azonban meglehetősen prózai: még előzetes letartóztatásba sem helyezik a legfőbb gyilkosokat sem, sőt luxusnyugdíjjal jutalmazzák őket Orbánék. Biszku Béla is boldogan él, míg meg nem hal, jogerős ítélettől már nem kell tartania életében.
Kedves Béla Bácsi! Bújjon elő a függöny mögül, jöjjön ide a kerítéshez, ne csak ÁVH-sokkal a háta mögött legyen olyan bátor! Nem kell félni, nem fog fájni. Mondhatnánk: Érted jöttünk elvtárs, nem ellened!
Tisztelt Honfitársak!
A kormányzat antikommunista intézkedései kimerülnek a preambulumok szintjén. Elintézik a dolgot például afféle közhelyszerű alapigazságok kinyilvánításával, mint hogy az MSZMP jogutódja az MSZP. Köszönjük, ezt eddig is tudtuk, inkább érdemi intézkedéseket szeretnénk! Úgy tűnik, a Jobbik kormányra kerülésére vár a három legfontosabb antikommunista követelésünk megvalósítása: az ügynöklisták feltárása, a pártállami vezetők közéletből való kizárása és luxusnyugdíjak megvonása.
Néhány biztató, reményt adó példát is szeretnék mondani. Hosszú nyomásgyakorlásunk után a hazaáruló Károlyi Mihály szobrát végre eltávolították az Országház mellől. Igaz, Siófok fideszes vezetése visszaállította saját közterületükre. A budapesti Kossuth térre árnyékot vető, önkényuralmi jelképeket is megjelenítő obeliszk pedig még mindig marad, bár legalább arra büszkék lehetünk, hogy a szabadságról elnevezett téren 2004 óta kordonok közé kell zárni ezt a kommunista gyalázatot a népharag elől, melynek olykor vörös festékben való megnyilvánulása nyilvánvalóan ,,erkölcsileg pozitív és társadalmilag hasznos".
Ígértem még kapaszkodót: itt van hát Pongrátz Gergely öröksége. A Corvin köz legendás parancsnoka a Jobbik zászlóbontó gyűlésén könnyeivel küszködve mondott egy rövid beszédet, sokunkat meghatva ott már akkor, 2003-ban, de érdemes megtekinteni e videóját az interneten manapság is, én rendszeresen megteszem. Tavaly elértük, hogy Czeglédi János fővárosi képviselőnk kezdeményezésére a XIV. kerületben Pongrátz Gergelyről teret neveztek el, hamarosan pedig talán szobrot is avathatunk ott. Felemás azonban a helyzet, ha arra gondolunk, hogy még nem tudtunk állami támogatást kiharcolni az általa Kiskunmajsán alapított, az ország egyetlen 1956-os múzeumának. És miközben egyetlen közterület sem viseli sehol a névtelen hősökre utaló Pesti Srác - vagy épp Budai Srác - nevet, Magyarország még mindig tele van kommunista utcanevekkel, az ezt betiltó módosító javaslatot is lesöpörték az új önkormányzati törvény elfogadásakor. A kettős mérce leginkább a kárpótlásoknál mutatkozik meg: míg az ún. holokauszt alapján számtalan jogcímen jár jóvátétel, addig a kommunizmus áldozatai csak erkölcsi elégtételt kapnak. Apropó: Hol van most Efraim Zuroff? Vagy az elvtársak bűne bocsánatos? Soha többé! Soha többé kommunizmust!
Orbán Viktor 2010. október 23-án azt mondta, hogy a ,,kétharmados forradalommal" véget ért az '56-osok harca. Bizonyos értelemben persze a pufajkás Horn Gyula is '56-os, az ő végső harca valóban lezárult: börtön helyett luxuskórházi ellátást kap közpénzből, Orbán Viktor személyes közbenjárására. De a mi '56-osaink, köztük Murányi Levente harca nem ért véget, ezért is vagyunk most itt. Rendszerváltás nem, csak módszerváltás volt. Kimentek a tankok, de bejöttek a bankok. Biszku Béla meg itt maradt.
A nemzetközi helyzet pedig csak fokozódik... Így változtak az erőviszonyok is: ma már a hazai helytartók nem Moszkva, hanem Brüsszel, Tel-Aviv vagy éppen Washington útmutatásait keresik, amint azt a WikiLeaks által kiszivárogtatott, botrányos jegyzőkönyvek is bemutatják. Az MSZP és a Fidesz politikusai rendszeresen raportra járnak az amerikai nagykövetségre, és még gondolhatjuk, hova. A háttérhatalmak kiszolgálói egy dologban egyetértenek: nem kommunista gyilkosokat, hanem a Jobbik Magyarországért Mozgalmat tekintik legfőbb ellenségüknek, mely ellen nagykoalícióban tudnak küzdeni. A frontvonalak tehát tiszták, a nemzeti ellenzék az egyetlen alternatíva. Biszku Béla és az őt, illetve luxusnyugdíját védelmező kormány még a helyén van, de csapataink már harcban állnak. Aki magyar, de legalábbis aki akar, velünk tart. Győzzön a Jobbik!

Kapcsolódó: Nézzünk a gyilkosok szemébe! - Antikommunista tüntetés

További részletek: http://kuruc.info/r/6/101954/#ixzz27wUNjqBL
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kiszivárogtatott, kezdeményezésére, megvalósításához, fülkeforradalom, tönkretételéért, hatalomátmentés, állambiztonsági, mindennapjairól, megsemmisítésre, megnyilvánulása, magyarországért, nagykoalícióban, visszaállította, luxusnyugdíjjal, reflektorfénybe, képviselőtársam, letartóztatásba, rendszerváltást, felülvizsgálják, fenntartásáért, javaslatunknak, luxusnyugdíjak, kárpótlásoknál, közbenjárására, közterületükre, eltávolították, antikommunista, intézkedéseket, transzparensen, rendszerváltás, nyilvánosságot, elszámoltatási, fenntartásában, nagykövetségre, háttérhatalmak, luxusnyugdíját, kommunista luxusnyugdíjak, napirendre vételét, élet igenis, önkényuralmi rendszernek, egyszeri magyar, rendszer megbukása, vörös csillagos, egyetlen párt, szerény elszámoltatási, társadalmi széllel, szélkakas Orbán, ország tönkretételéért, felelősségre vonással, múltnak tartozunk, választások előtt, kampányban szinte, Novák Előd, Tisztelt Hölgyek, Ahogy Pongrátz Gergely, Biszku Béla, Kádár János, Orbán Viktor, Horn Gyula, Nemzeti Együttműködés Rendszere, Lendvai Ildikó, MSZMP KB-tag Kovács László, KISZ KB-titkár Gyurcsány Ferenc, Biszku Bélával, MSZMP Központi Bizottságának, Antall Józsefné, Biszku Bélát, Szilágyi György, Kedves Béla Bácsi, Tisztelt Honfitársak, Károlyi Mihály, Pongrátz Gergely, Czeglédi János, Pongrátz Gergelyről, Pesti Srác, Budai Srác, Efraim Zuroff, Murányi Levente, Jobbik Magyarországért Mozgalmat,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jó éjszakát  Radikális szeretet  Őrizkednünk kell...  Hazára minden embernek szükség...  képre írva  Png telefon  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Esti kép  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Alázat  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép napot kívánok  Png kislány  Png férfi  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Sose bánj semmit  Soha ne kedvezz...  Png virág  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Krisztinától  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Alázat  Erdőn  Varga János Veniam - Fontos sz...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Szép álmokat!  Kellemes délutánt kívánok  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam Krisztinától  Nem számIt  Éretlen vers  Szívem  Nagyon különös  Hogy lehet megtartani  Png lepke  Esti kép  Jónás Tamás – Végtelen b...  A boldog családok mind hasonló...  Adakozás  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam Annuska bar...  Az engedelmesség miért nem vál...  A másik dolog,  Irgalom és ítélet  Jó éjszakát  Akik bántanak téged  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Minden harmadik...  Png ház  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Egy hatékony szolga  Mi lenne ha  Próbálj meg ...  Hiányzik  Jónás Tamás – Végtelen b...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Fehér virág  Reménység és erő Krisztustól e...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Őrizkednünk kell...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Mi lenne ha  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Nem tudhatod  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra, 
Bejegyzés Címkék
kommunista luxusnyugdíjak, napirendre vételét, élet igenis, önkényuralmi rendszernek, egyszeri magyar, rendszer megbukása, vörös csillagos, egyetlen párt, szerény elszámoltatási, társadalmi széllel, szélkakas Orbán, ország tönkretételéért, felelősségre vonással, múltnak tartozunk, választások előtt, kampányban szinte, magyar népnek, rákosista alkotmány, hasonlóan egypárti, húsz másik, kormányoldal szavazott, korábbi szocialista, állampárt vezető, fegyveres szervezetek, kommunista diktatúra, egykori cenzor, állambiztonsági múlt, békepapokig mindenkiét, önkényuralmi rendszer, teremgarázs falán, magunkfajta szomszédja, újabb személyre, rendszerváltást kisiklató, társadalmi szelet, kommunista kitüntetések, 1956 utáni, kommunista bűnök, költői kérdést, egyik transzparensen, válasz azonban, legfőbb gyilkosokat, függöny mögül, háta mögött, kormányzat antikommunista, preambulumok szintjén, dolgot például, három legfontosabb, ügynöklisták feltárása, pártállami vezetők, hazaáruló Károlyi, budapesti Kossuth, szabadságról elnevezett, kommunista gyalázatot, népharag elől, rövid beszédet, interneten manapság, általa Kiskunmajsán, ország egyetlen, névtelen hősökre, kettős mérce, kárpótlásoknál mutatkozik, kommunizmus áldozatai, elvtársak bűne, pufajkás Horn, nemzetközi helyzet, hazai helytartók, amerikai nagykövetségre, háttérhatalmak kiszolgálói, dologban egyetértenek, frontvonalak tehát, nemzeti ellenzék, egyetlen alternatíva, gyilkosok szemébe, kiszivárogtatott, kezdeményezésére, megvalósításához, fülkeforradalom, tönkretételéért, hatalomátmentés, állambiztonsági, mindennapjairól, megsemmisítésre, megnyilvánulása, magyarországért, nagykoalícióban, visszaállította, luxusnyugdíjjal, reflektorfénybe, képviselőtársam, letartóztatásba, rendszerváltást, felülvizsgálják, fenntartásáért, javaslatunknak, luxusnyugdíjak, kárpótlásoknál, közbenjárására, közterületükre, eltávolították, antikommunista, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3391
  • e Hét: 13658
  • e Hónap: 24769
  • e Év: 178265
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.