Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Valami Amerika
  2012-09-30 18:44:36, vasárnap
 
 
Valami Amerika

Érdekes választási lehetőség elé állítják néhány hét múlva a választókat Amerikában . 2012-őt írunk . Választani lehet egy afrikai származású, és egy mormon vallású állampolgár közül . Mindketten jó amerikaiak, vallásosak, csak egy kicsit eltérnek ők Amerika megszokott arculatától . Barack nevű elnököt még nem láttak ezelőtt ezen a hatalmas kontinensen, az Új Világ földjén, a szabadkőművesek álmodta szuperállamban . A magyar kereszténydemokraták mindenesetre fel vannak dobva annak a lehetőségétől, hogy egy magasrendű pap követheti a jelenlegi fekete elnököt .

Mindketten a cionista lobby kegyeltjei . Ők simítgatták mindkettőjük pályafutását, amikor az elnöki szék közelébe kerültek . Baracknak tetszik az ország vezetése, még gondolkodnia sem kell, helyette elvégzi Bibi Netuddki, a kutya farka, aki azt hiszi, hogy neki kell csóválnia az egész állatot . Szerencsétlen ember, kutyába sem veszik, akkor is csóválni akarják, amikor egészen máson jár az esze . Kutyául bánnak vele mondhatom . A jómúltkor elbeszélgetett francia kollégájával, aki azóta visszatért a láthatatlanság hasznos szerepébe, meglepődött azon, amit Sarkó Jankó mondott neki, mégpedig, hogy elege van, amikor kutyaguminak sem veszik . Ez a Bibi nem nyughat, mindenkit csóválni akar . Ilyen a farok ! Csóválgatja a kutyát .

Barack keményen visszavágott a gillotinmesternek azzal, hogy ő van úgy oda ? Őt reggeltől estig csóválgatja is az az átkozott farok . Ezt a Barackot viccből tették elénk az ostoba liba, és a lefutott veterán mellett harmadiknak . Nyert . Észre sem vették, hogy az első fekete elnököt választották meg általa . Azt hitték a Riviérán nyaralt, azért lett olyan jó színe . Félretéve a tréfát, ezt a jóembert csikágói barátai emelték az elnöki székbe, mert biztosak voltak benne, hogy jó szolgálatokat fog nekik nyújtani hálából . Igaz az utóbbi időben egy kicsit akadozik, nem akar nekiszaladni a perzsák szókimondó mesterének, és magárahagyta Netuddkit . Különös következményei vannak ennek a húzódozásnak . Az ENSZ legutóbbi felszólalásán elfelejtettek kimenni a teremből az elkötelezett demokraták, akik eddig mindig sétáltak egyet, amikor a perzsára került a sor, a demokrácia nevében .

Ők már tudják, hogy mit akar mondani ez a hosszúnevű erőműépítőmester . Pedig Perzsia sokezeréves történelme megérdemelt volna egy kis tiszteletet idáig is, nem lehet tudni, milyen fontos bejelentések vannak a tarsolyában . Mi lenne, ha ez a jóember élne a demokrácia adta legújabb módszerekkel, és megelőző csapást mérne az izraeli atombombák Negev-sivatagi raktárhelyiségére ? Mit szólnának e térség demokratái, akik soha sem ijedtek meg egy kis szomszédozástól, mégha hívatlanul is repültek be oda . Persze ! Azok terroristák voltak, majd elfelejtettem . S mi lesz akkor, ha ez a cseppet sem demokrata elfelejti, hogy az a néhány évtizedes kicsi állam meg éppen demokrata ? Főleg ha Barack sem ad parancsot Bibi védelmére ?

Elgondolkodtató helyzet . Miként szabad Jupiternek az, amit a kisökörnek nem engedélyeznek ? Furcsa korban élünk, alaposan elszaporodtunk, a lustaság évszázadában, amikor világháborúkon kívül mással sem foglalkoztak az emberek, mint ettek, ittak, szórakoztak . Megszünt ebben a térségben az Oszmán Birodalom már 1920-ban, ott is új határokat húzogattak azok, akik nekünk is elég szűkre szabták az életterünket Párizsban . Palesztína része volt ennek az ázsiai birodalomnak, amit szét kellett rombolni a Kárpátmedencéhez hasonló módon, még pedig úgy, hogy határai se essenek egybe az etnikai határokkal . Kemál Atatürk, a törökök atyja nem adta fel olyan simán, mint a mi szoci áldemokratáink, akik őszirózsával a gomblyukaikban rohangáltak fejetlenül egészen addig, amíg Kun Béla és társai ki nem vették kezükből a kormányrudat .

A törökök odacsaptak egyet, amikor az érdekeiket próbálták megnyirbálni az angolok . Igaz belefáradtak ekkor a háborúsdiba az emberek, ráhagyták a muzulmánokra ezt a makacsságot. Megalakult Palesztína, ahová zsidó telepesek is költöztek . Szép lassan építkezni kezdtek ők is, imádkoztak, bólogattak a nagykövek mentén, majd amikor a lakóparkok készen álltak, megvásárolták a környező házakat sorban . Így volt ez egészen a hollódomor, azaz a holly gyomor, na, holokauszt történetéig, ami a hatvanas évek elején kapott a politikai propagandától támogatást, ekkor jelent meg a hatmillió szerencsétlen zsidó áldozat a köztudatban . Azóta sem csökkent az áldozatok száma, pedig egyedül a vicces nevű lengyel városban eltünt hárommillió áldozat !

Aki tudott menekült Németországból, mert megváltoztatta egy őrült diktátor az üzleti viszonyok arányrendszerét . Nem engedte közel az uzsorásokat állami pénzekhez . Nagy szegénység szakadt egyszerre Európa zsidóira, nem akarta senki sem örökbe fogadni őket . Még Palesztínában sem látták szivesen őket, pedig az angol vezetés észrevehette volna, hogy kiket szállít az a nagy hajó, amelyet nem engedtek kikötni ott . Még az USA kikötőjéből is visszaküldték őket, hátha ezzel emelkedhet majd a számháború tétje, rábízták őket a német U-boat-ok kegyeire . Mindegy hogyan, de a végén kiegyeztek hatmillióban, amelyhez annyira ragaszkodnak ,,mint beteg szilva a fájához" . Ekkora áldozat árán, aztán rögvest kaptak egy szegletet más földjén, Palesztínában, amit egyszerűen Izraelre változtattak . Fele lakosságot elűzték földjéről , pontosan annyit, mint amennyiben korábban már megegyeztek a hollóbiznisz kiárusításakor . Nekik ezt sem róták fel azóta sem a vétkeik között .

Így lett a Szent Földből háborús gócpont, ahová az összes zsidó alanyi jogon be van jelentve, sőt, csak ott itélkezhetnek felettük sajátos törvényeik szerint, amely másokat még embernek sem tart, csak magukat, a kiválasztott országbitorlókat . Nem lehet könnyű éppen ezért baracknak a helyzete, de a mormon is ráigért nagyot a Bibinek, hogy őt válassza szövetségeséül . Furcsa ez a politika . Ismeretlen embereket egyszer csak a csillagokba emelnek, elmondanak róluk minden szépet, amit tudnunk kell róluk, majd beköltöznek életünkben, fenyegetnek velük szüntelen, egészen addig, amíg el nem érkeznek az új választás megpróbáltatásai megint . Az amerikaiak eközben tömik magukba a hamburgert, mert nagy döntés előtt állnak . Maradjanak a Baracknál, vagy imádkozzanak Izrael államáért azokkal, akik fejükbe vették, hogy lerombolják a perzsák létesítményeit . Válasszatok kedves barátaim, megéri-e nektek játszadozni a tűzzel, vagy elővesztek egy jókora seprűt, és rendet csináltok odahaza .

Először is, kiebrudljátok Bibi Netuddki embereit onnan, ahol egyébként sincs semmi keresnivalójuk . Másodszor, visszaveszitek a pénzkibocsátás alkotmányos jogát . Ha valakinek ez nem tetszik, akkor ott van az a rengeteg katonátok, akikkel arabokat ijesztgettek a földünk napos tájain, rájuk fér egy kis pihenés, hazai levegő a változatosság kedvéért . Jó munkát Amerika, nekünk is jól jönne, ha valami jót tennétek végre ebben az összezavarodott világban .



VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kárpátmedencéhez, országbitorlókat, erőműépítőmester, megpróbáltatásai, szabadkőművesek, arányrendszerét, összezavarodott, elgondolkodtató, szomszédozástól, szövetségeséül, elbeszélgetett, elszaporodtunk, létesítményeit, németországból, szuperállamban, megváltoztatta, pénzkibocsátás, következményei, kiárusításakor, láthatatlanság, gomblyukaikban, keresnivalójuk, áldemokratáink, visszaveszitek, világháborúkon, visszaküldték, propagandától, palesztínában, engedélyeznek, kiebrudljátok, szolgálatokat, felszólalásán, elfelejtettem, szerencsétlen, változatosság, megvásárolták, választókat Amerikában, afrikai származású, mormon vallású, kicsit eltérnek, hatalmas kontinensen, szabadkőművesek álmodta, jelenlegi fekete, cionista lobby, elnöki szék, ország vezetése, kutya farka, egész állatot, jómúltkor elbeszélgetett, láthatatlanság hasznos, gillotinmesternek azzal, ostoba liba, Valami Amerika, Bibi Netuddki, Sarkó Jankó, Pedig Perzsia, Oszmán Birodalom, Kemál Atatürk, Megalakult Palesztína, Szent Földből,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png cica  210 éve született a SZÓZAT meg...  Png kislány  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Annuska bar...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Akarat  Szép álmokat!  Hazára minden embernek szükség...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Erdőn  Kaffka_Margit  Szép estét kedves látogatóimna...  Png kutya  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Nem méltó hozzád  Irgalom és ítélet  Segítsük barátainkat, hogy meg...  A másik dolog,  Az engedelmesség miért nem vál...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Őrizkednünk kell...  képre írva  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Akarat  Nem méltó hozzád  Kerüld el az evangélium örömén...  Akarat  Facebookon kaptam  Png lepke  Alázat  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Garai Gábor - Takarítás  Az engedelmesség miért nem vál...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Szívem  Facebookon kaptam  Png virág  Szép estét kedves látogatóimna...  Bounty krémes  Alázat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Alázat  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Neked tudnod kell  Bounty krémes  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Elköszönt  Alázat  Reménység és erő Krisztustól e...  Egy maradéktalanul uralt világ  Alázat  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Akik bántanak téged  Szép estét kedves látogatóimna...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Png kislány  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Amikor Jézus rátapos a lábadra  George Byron - Ahogy itt jár -...  Még csak most kezdődik a nap  Egy hatékony szolga  Png kislány  Zilahy Lajos gondolata  Szép napot kívánok  Alvó cicák  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Jó éjszakát  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Próbálj meg ...  képre írva  képre írva  Egy bizonyos határt  Garai Gábor - Takarítás  Png férfi  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Bertolt Brecht -től idézet 
Bejegyzés Címkék
választókat Amerikában, afrikai származású, mormon vallású, kicsit eltérnek, hatalmas kontinensen, szabadkőművesek álmodta, jelenlegi fekete, cionista lobby, elnöki szék, ország vezetése, kutya farka, egész állatot, jómúltkor elbeszélgetett, láthatatlanság hasznos, gillotinmesternek azzal, ostoba liba, lefutott veterán, első fekete, jóembert csikágói, elnöki székbe, utóbbi időben, kicsit akadozik, perzsák szókimondó, elkötelezett demokraták, perzsára került, demokrácia nevében, hosszúnevű erőműépítőmester, jóember élne, demokrácia adta, izraeli atombombák, lustaság évszázadában, életterünket Párizsban, ázsiai birodalomnak, etnikai határokkal, törökök atyja, gomblyukaikban rohangáltak, törökök odacsaptak, érdekeiket próbálták, nagykövek mentén, lakóparkok készen, környező házakat, holly gyomor, hatvanas évek, politikai propagandától, hatmillió szerencsétlen, áldozatok száma, vicces nevű, őrült diktátor, üzleti viszonyok, uzsorásokat állami, angol vezetés, számháború tétje, német U-boat-ok, végén kiegyeztek, hollóbiznisz kiárusításakor, vétkeik között, összes zsidó, kiválasztott országbitorlókat, csillagokba emelnek, amerikaiak eközben, perzsák létesítményeit, jókora seprűt, pénzkibocsátás alkotmányos, földünk napos, változatosság kedvéért, összezavarodott világban, kárpátmedencéhez, országbitorlókat, erőműépítőmester, megpróbáltatásai, szabadkőművesek, arányrendszerét, összezavarodott, elgondolkodtató, szomszédozástól, szövetségeséül, elbeszélgetett, elszaporodtunk, létesítményeit, németországból, szuperállamban, megváltoztatta, pénzkibocsátás, következményei, kiárusításakor, láthatatlanság, gomblyukaikban, keresnivalójuk, áldemokratáink, visszaveszitek, világháborúkon, visszaküldték, propagandától, palesztínában, engedélyeznek, kiebrudljátok, szolgálatokat, felszólalásán, elfelejtettem, szerencsétlen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1201
  • e Hét: 11468
  • e Hónap: 22579
  • e Év: 176075
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.