Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Titkos iratok veszélyessége
  2012-12-13 17:53:15, csütörtök
 
 

Titkos iratok veszélyessége

Rendszerváltásunk óta létezik a titkosítások furcsa újraértelmezése, ami a ,,rendszerváltó" elitre nézve veszélyeket rejteget, mert kitudódhat az is, hogy kik álltak valójában emögött, a világrengető változások mögött . Ezért elfogadhatatlan az egyik JOBBIK-os képviselő elszólása, amikor zsidókat mondott, izraeli kettős állampolgárok helyett, akik valóban nemzetbiztonsági kockázatokat jelentenek minden egyes állam területén . Ezekben a titkosított iratokban olyan mozzanatok szerepelnek, amelyek bizonyítják ezeknek a kettős elkötelezettségű embereknek a káros tevékenységét .

Már 1982-ben, amikor jó kormányunk kapcsolatba lépett az IMF nemzetközi pénzügyi szervezetével, már akkor elkezdődtek ezek a titkosítások, de fel sem tüntek, mert abban az időben nem kivánta kiteregetni saját szennyesét, a kádári diktatúra Központi Bizottság néven nevezett embereinek az összessége . Akkor ütöttük fel a fejünket, amikor a reánk szakadt nagy szabadság közepette, megpillantottuk először a titkosítás szót . Az IMF - el kötött megállapoásunk értelmében, az ő érdekeltségüket vezető, vagy gyarapító embereik teljes szabadságot, büntethetetlenséget, felelősségre vonhatatlanságot élveznek mind a mai napig .

Amikor kiderült a titkosítások mögötti csalafintaságok léte, az már eleve felkeltette a rendszer turpisságait kutató, gondolkodó emberek figyelmét . Izraeli-magyar kettős állampolgáraink elkötelezettsége, megkérdőjelezhetetlenül Izrael államának a feltétlen szolgálatát jelenti, mert a szétszóratásuk után is egységes kereskedő nép, a valódi nacionalizmus megtestesítője a földgolyón . Jó ez a határozat Izraelnek ? Használ e nekünk ? Csak ezen gondolatok szerint működik a nemzetközi zsidóság hatalmi gépezete . Bárki megkérdőjelezné jogukat ehhez a nacionalizmushoz, az antiszemita, náci és fasiszta lesz azon nyomban .

Nevetséges azt feltételezni Magyarországon, hogy pont a titkosszolgálatokat ne ellenőrizné a zsidó érdek . Nem véletlen az sem, hogy e nemzetbiztonsági szervezet vezetőjének a testvére vezetheti az izraeli titkosszolgálatokat, vagy vezette korábban, egyidőben magyarnevű testvérével . Izrael azt hiszi bármit megtehet büntetlenül, mert átvette az EU irányítását strómanjain keresztül, a pénzügyi eszközök kisajátítása révén . Elképesztő aljasságnak tartom ráerőltetni a Goldman Sachs volt vezetőit e régió törvényesen megválasztott miniszterelnökeinek a posztjára, akik valamilyen szempontból képtelenek voltak ellátni a feladataikat, főleg amiatt, hogy ezek a felsőbb érdekek beleszóltak a munkájukba .

Berlusconi nélkül sem lendült fel az olasz gazdaság, sőt a görögök sem kászálódtak ki a csődközeli állapot kényelmetlen helyzetéből, mert a bankok csak sajátjaikat mentenék, mit sem törődve a rászedett emberek millióival . E térség pénzügyeit az a Draghi intézi, aki ugyanennél az amerikai banknál volt korábban felső vezető . Pénzügyi megújulásra igenis szükség van, mert az eladósított államok menthetetlenek így . Egy, a nagybankároktól független, elektronikus pénzügyi rendszert kellene felállítani, s altarnatívaként működtetni nélkülük, miután államosították ezeknek a vagyonát részvényeseikkel együtt, akik arctalanul képviselik velünk szemben ezt a megromlott világot . Tőkés társaságok, különféle alapítványok, saját érdekű kutató intézetek, adófizetés elől kibúvó nemzetközi méretű monopóliumok stb .

Egy megújuló világban semmi keresnivalója sem lenne olyan szerencsejátékosoknak, akik cinkelt lapokkal játszanak . A kommunizmus diktatórikus rendszerének alapjául szolgáló erőszakos monopóliumával kellene kezelni ezeket a dolgokat, mert mai hatalmukat is tőlük örökölték ezek a korábban nemlétező politikai pártok, akik a háttérben meghúzódó támogatóikat képviselik, az őket megválasztó néphatalom nevében . Könnyű úgy hatalomba kerülni, amivel az egész demokratikusnak nevezett rendszert a zsebeimben tartom ! Kétpárti-egypártrendszer ez a javából, ahol a hatalomért küzdő mindkét párt, a számunkra láthatatlan bankárok zsebében van .

Demokrácia ! Micsoda alattomos mellébeszélés görög módra . Római joggal tetézve ez a megsemmisítés igazi eszköze . Hégeli dialektika eredményes működtetése azok részére, akik kivonulnak a társadalomból, és egy láthatatlanul épülő birodalom létrehozásánál bábáskodnak . Mi adunk hatalmat neki ahhoz, hogy ellenünk dolgozhassanak a tudtunkon kívül . Minden nemzet évezredes lakóhelyének a felülvizsgálatára lenne most szükség, amivel az újgazdagok birtokait közhasználatba vehetnénk azoktól, akik játékpénzen megszerezték maguknak korábban azokat .

Hosszú évtizedek óta, útrakészre pakolt bőröndjeiken ülnek ezek a szélhámosok,és nem értik, miért nem csapott le még rájuk a népharag, amiért aljas eszközeikkel manipulálták őket hosszú ideig . Ugyanúgy, ahogyan legitimációt adtak maguknak az államosítások idején ezek a ,,kulákverő" demokraták ! Hasonló eszközökkel kell fellépnünk ellenük, visszavenni jogos tulajdonunkat tőlük . Évszázados lemaradást hoznánk helyre általa, mert a Monarchia által kiutalt földeket is magyar kézbe vehetnénk így . Mennyire találunk társakat ezekhez a visszarendeződésekhez, attól függ majd sikere is egyben .

Nem hiszem, hogy a médiabirodalmuk által megdolgozott agyak működésképesek lesznek majd rövid idő alatt, de az ébredést követő tisztulás helyrehozhatja az általuk akaratlanul elkövetett hibák halmazatát . Meg kell értetni a körülöttünk acsarkodó új nemzetállamok lakóival, hogy a Kárpátmedence mint régió, nagyobb biztonságot jelentene számukra, mint a Szovjetúnió mintájára létrehozott, megosztott, kétsebességes EU . Németország teljesen a cionista vezetés hatása alá került, de összefogó munkájuk eredményezte gyarapodásukat így sem lehet megállítani . Európa jövője rajtuk múlik egyedül .

Titkos iratok felszabadítása egyaránt fontos lenne minden EU-s tagország érdekében . Az emberek meglátnák belőle azonnal, hogy milyen érdekek karmaiba kerültek a tudtukon kívül, megtévesztés által . Amikor Hitler fegyvert ragadott az akkor még várakozó szövetségesek ellen, mindenki kihátrált a zsidó érdek mögül, s üdvözölte Európa felszabadulását egészen addig, amíg a propaganda fegyvereivel meggyőzték őket újra . Eltüntek hirtelen, majd jól szervezetten visszatértek ezek a kaméleonok . Horthy, amikor 1919-ben bevonult Budapestre, visszakozásra kényszerítette rövid időre a sötétben bujkáló patkányainkat, de lassan új erőre kaptak, a nemzetközi brigádok jólszervezett akcóinak köszönhetően . Most változás előtt vagyunk megint, amikor a megtisztulni vágyó földalatti szervezetek legitimitásért könyörögnek . Rajtunk múlik, hogy elfeledjük káros tevékenységeiket, vagy kivetjük őket a nemzet testéből örökre .

VGB

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: részvényeseikkel, elkötelezettségű, elkötelezettsége, vonhatatlanságot, nemzetbiztonsági, tevékenységeiket, nacionalizmushoz, médiabirodalmuk, altarnatívaként, érdekeltségüket, egypártrendszer, megpillantottuk, állampolgáraink, elfogadhatatlan, újraértelmezése, megkérdőjelezné, csalafintaságok, felszabadulását, nagybankároktól, demokratikusnak, kényszerítette, menthetetlenek, gyarapodásukat, dolgozhassanak, közhasználatba, legitimitásért, helyrehozhatja, működésképesek, monopóliumával, magyarországon, államosították, felszabadítása, szétszóratásuk, megállapoásunk, megtestesítője, létrehozásánál, titkosítások furcsa, világrengető változások, egyik JOBBIK-os, titkosított iratokban, kettős elkötelezettségű, káros tevékenységét, kádári diktatúra, reánk szakadt, titkosítás szót, titkosítások mögötti, rendszer turpisságait, feltétlen szolgálatát, szétszóratásuk után, valódi nacionalizmus, határozat Izraelnek, nemzetközi zsidóság, Központi Bizottság, Goldman Sachs, Amikor Hitler,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Fekete István - Akác  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Kövesd a cowboyt!  Soha ne kedvezz...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Akarat  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Png kutya  Rátalálsz  Makszim Gorkij gondolata  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Albert Einstein gondolata  Őrizkednünk kell...  Png nő  Facebookon kaptam Krisztinától  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  A Megváltó szolgálatában  Png virág  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Akik bántanak téged  képre írva  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Nagyi telefonál  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Hiányzik  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Fekete-erdő desszert  Julian Brass gondolata  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Szép estét  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Ágai Ágnes – Csendélet  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Szép estét  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Esti kép  Nagyi telefonál  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Bounty krémes  Adakozás  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Makszim Gorkij gondolata  Bertolt Brecht -től idézet  Boldog születésnapot a ma ünne...  Elköszönt  Jó éjszakát  A televizió nem a kultúrát kép...  Jó éjszakát  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  A sors  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Leonardo da Vinci gondolata  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Szép estét kedves látogatóimna...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png kislány  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  képre írva  Png kutya  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
titkosítások furcsa, világrengető változások, egyik JOBBIK-os, titkosított iratokban, kettős elkötelezettségű, káros tevékenységét, kádári diktatúra, reánk szakadt, titkosítás szót, titkosítások mögötti, rendszer turpisságait, feltétlen szolgálatát, szétszóratásuk után, valódi nacionalizmus, határozat Izraelnek, nemzetközi zsidóság, zsidó érdek, testvére vezetheti, pénzügyi eszközök, felsőbb érdekek, olasz gazdaság, csődközeli állapot, bankok csak, rászedett emberek, amerikai banknál, eladósított államok, nagybankároktól független, vagyonát részvényeseikkel, megromlott világot, megújuló világban, kommunizmus diktatórikus, korábban nemlétező, háttérben meghúzódó, őket megválasztó, egész demokratikusnak, zsebeimben tartom, hatalomért küzdő, számunkra láthatatlan, megsemmisítés igazi, láthatatlanul épülő, tudtunkon kívül, felülvizsgálatára lenne, újgazdagok birtokait, államosítások idején, médiabirodalmuk által, ébredést követő, általuk akaratlanul, körülöttünk acsarkodó, cionista vezetés, emberek meglátnák, tudtukon kívül, propaganda fegyvereivel, sötétben bujkáló, nemzetközi brigádok, megtisztulni vágyó, nemzet testéből, részvényeseikkel, elkötelezettségű, elkötelezettsége, vonhatatlanságot, nemzetbiztonsági, tevékenységeiket, nacionalizmushoz, médiabirodalmuk, altarnatívaként, érdekeltségüket, egypártrendszer, megpillantottuk, állampolgáraink, elfogadhatatlan, újraértelmezése, megkérdőjelezné, csalafintaságok, felszabadulását, nagybankároktól, demokratikusnak, kényszerítette, menthetetlenek, gyarapodásukat, dolgozhassanak, közhasználatba, legitimitásért, helyrehozhatja, működésképesek, monopóliumával, magyarországon, államosították, felszabadítása, szétszóratásuk, megállapoásunk, megtestesítője, létrehozásánál, tevékenységét, megsemmisítés, visszakozásra, keresnivalója, szervezetével, kárpátmedence, államosítások, jólszervezett, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 569
  • e Hét: 14799
  • e Hónap: 25910
  • e Év: 179406
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.