Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Orbán Hofi Gézájáról szólt a mai nap: főnökei egy része elha
  2013-01-08 20:27:16, kedd
 
  2013-01-08. 17:41
Orbán Hofi Gézájáról szólt a mai nap: főnökei egy része elhatárolódott tőle, Gój "Hanukázó Motoros" Imre megvédte

A forgatókönyv ismét a szokásos volt: mivel sem két hét, sem két év alatt nem lett rend, s a kormány szeretett cigányai ugyanúgy gyilkolásznak, mint korábban, a Fidesz úgy érezte, valahogy meg kell nyilvánulni a szavazók irányába, hogy elhitessék, nem csak a gyilkolászók fontosak számára, hanem a magyarok is, akiknek a szavazataiért rendre ácsingóznak, de a védelmük érdekében semmit sem tesznek - így Bayer ismét szabad kezet kapott: írjon valami keményet, nehogy még több kiábrándult fideszes lássa be: csak a Jobbik akar fellépni a cigánybűnözés ellen.

Zsolti pedig, aki a fideszes parancsot ugyanúgy teljesíti, mint tette azt népszabadságos korában a (látszólag) másik irányból jövővel, készséggel - és nyilván jó pénzért - engedelmeskedett (még be is vallotta később az említett Jobbik-ellenes taktikázást).
(Érdemes egyébként megjegyezni, hogy Orbán és Deutsch barátja írhat ilyet, amikor a pártérdek megkívánja, de a Kuruc.infót, mely ezt teszi évek óta, üldözni kell, megpróbálni betiltani, majd törvényt fogadni el a blokkolásáról. A baj ugyebár az a "szélsőségesekkel", hogy mi valóban a probléma felszámolása érdekében tesszük ezt, nem pedig szavazatokért és állami milliárdokért.)
A többit is ismerjük már. A ballibek felháborodtak, néhány fideszes elhatárolódott, 1-2 zsidó tüntetett, és most elégedetten dől hátra a narancsos birkahad: végre valaki a Fideszből meg merte mondani, de jó lesz most ettől nekünk...
Első Bayer-cikk: "Az állatok meg ne legyenek"
"A tények pedig ezek: a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. Akkor és azzal akar üzekedni, akit és ahol meglát. Ha ellenállásba ütközik, gyilkol. Ott és akkor ürít, ahol és amikor rájön. Ha valamiért ebben akadályoztatva érzi magát, gyilkol. Az kell neki, amit meglát. Ha nem kapja meg azonnal, elveszi és gyilkol. A cigányok ezen része bármiféle emberinek nevezhető kommunikációra képtelen" - írta meg szombaton a teljesen nyilvánvaló igazságot Orbán Hofi Gézája. Mert neki szabad, s neki is csak akkor, ha megengedik, hadd örüljenek a birkák, hogy "nálunk" ezt is ki lehet mondani. (Ismerős, nem?) Ki lehet mondani, mikor szavazatot szerezni vagy megtartani lehet vele. Vagy megpróbálni elvenni egy jobbikos alaptémát. De tenni ellene bármit is? Ugyan már... Sőt még több pénzt nekik, meg európai cigányközpontot!
A hisztériát kiváltó mondata a cikknek: "Az állatok meg ne legyenek. Sehogyan se. Ezt kell megoldani azonnal és bárhogyan!"
Azzal az alapvető ellentmondással persze senki ne törődjön, hogy ugyanez a Bayer Zsolt isteníti rendszeresen a kormányt, s szervez békemenetet mellette, miközben nagyon jól tudja, hogy esze ágában sincs semmit tenni a cigánybűnözés ellen. De hát egy jó fizetés felold mindenféle ellentmondást a "félig sváboknál"...
A forgatókönyv második része: támadnak a ballibek, az Orbán-imádók meg örülnek, hogy végre nem csak nagykoalícióznak velük, hanem meghurcolják a hős fideszeseket az igazságért
LMP:
Az LMP véleménye szerint Bayer Zsoltnak a szombati Magyar Hírlapban megjelent "Ki ne legyen?" című cikke kimeríti a közösség elleni izgatás tényállását. A Lehet Más a Politika úgy gondolja: a Fidesznek el kellene gondolkoznia azon, hogy egy demokratikus párt megtűrheti-e soraiban Bayer Zsolt újságírót. Schiffer András hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, pártjuk álláspontja szerint akár a gyalázkodó tartalmú vagy a rasszista beszéd is belefér a szólásszabadságba. A határ ott van, amikor valaki tevőlegesen uszít egy meghatározott társadalmi csoport elleni cselekedetekre - közölte.
DK:
A DK alelnöke szerint Bayer Zsolt "egy gyalázatos bűnügy kapcsán az európai demokráciákban elfogadhatatlan hangon, minősíthetetlen módon" fogalmazott a magyarországi cigányságról. A Demokratikus Koalíció (DK) arra szólította fel Rogán Antalt, a Fidesz frakcióvezetőjét, hogy emelje fel a szavát Bayer Zsoltnak a szombati Magyar Hírlapban megjelent írásával szemben, és nyilvánítsa ki, hogy annak hangvétele nem fér össze a kormánypárt politikájával. Niedermüller Péter, a DK alelnöke hétfőn eljuttatott nyílt levélben felidézte, hogy Rogán Antal beszédet mondott az antiszemitizmus elleni tömegtüntetésen december elején. Véleménye szerint ezért elvárható, hogy a frakcióvezető - ha komolyan gondolja, amit akkor mondott - a Bayer Zsolt "förtelmes" írásában kifejeződő "mélyen embertelen, aljas szemlélettel szemben" is felemelje a szavát.
Bajnai:
Jobb- és baloldali demokraták egységes kiállását sürgeti Bayer Zsolt szombati írása miatt Bajnai Gordon. A Haza és Haladás Egyesület elnöke az MTI-nek kedden küldött közleményében azt írta: a publicista foltot ejtett a Fidesz és Orbán Viktor becsületén, ezért "Magyarország joggal várja el tőlük, hogy letöröljék azt". A volt kormányfő felidézte, hogy a magyar politikai élet képviselői tavaly decemberben korábban nem látott egységet mutattak: a jobbikos Gyöngyösi Márton parlamenti felszólalása miatt rendezett, nácizmus elleni tüntetésen rajta kívül Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető és Mesterházy Attila, az MSZP elnöke is felszólalt. Ma ugyanerre az egységes kiállásra van szükség - írta Bajnai Gordon, hozzátéve: tűrhetetlen, erkölcstelen és embertelen, hogy Bayer Zsolt a Magyar Hírlapban megjelent írásában "állatoknak nevezte honfitársaink egy csoportját".
Egy kis bónusz:
Felháborító és ízléstelen provokációnak tartja az MSZP "roma tagozata" Bayer Zsolt szombati írását. Közleményükben azt írták, a Magyar Hírlapban megjelent publicisztika célja a figyelemelterelés is lehetett. "Közel van a következő választás, a Fidesz-kormány ámokfutása miatt Magyarország közigazgatási, oktatási, gazdasági és társadalmi viszonyait tekintve is romokban hever, és erre fideszes tollnokok provokációval, figyelemeltereléssel reagálnak" - olvasható. Az MSZP "roma tagozata" kiemelte, hogy a magyar társdalom az elmúlt időszakban kifejezésre juttatatta: "nem kér a gyűlöletből, az antiszemitizmusból és a rasszizmusból, bárhogyan is legyen az becsomagolva". Arra is kitértek, hogy támogatnak minden olyan kezdeményezést, amely a "gyűlöletbeszéd megállítását" célozza.
A forgatókönyv harmadik része: néhány fideszes is elhatárolódik, de az igazi szavazók "tudják", hogy ez csak a Nyugatnak és a libsi szavazóknak szól, s tovább örvendeznek a "fideszes keménység" miatt
Navracsics:
Elítéli Bayer Zsolt szombati írását Navracsics Tibor miniszter, aki szerint ilyen embernek "nincs helye egy közösségben". "Mélyen elítélem ezeket a mondatokat" - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azzal kapcsolatban, hogy Bayer Zsolt a szombati Magyar Hírlapban a szigethalmi késelés kapcsán állatokhoz hasonlította a cigányokat. Navracsics Tibor azt mondta, bár ő maga nem olvasta a szóban forgó cikket, de úgy gondolja, hogy "minden demokratikus közösségi elvet megcsúfol, amiben hiszünk", ugyanis senkit nem szabad származása alapján megítélni. "Ha ezeket Bayer Zsolt komolyan gondolja, ezek a demokráciát sértő dolgok" - mondta a miniszter. A műsorvezető Kálmán Olga kérdésére, miszerint van-e helye a Fideszben Bayer Zsoltnak, Navracsics Tibor azt mondta: "úgy gondolom, olyan embernek nincs helye egy közösségben, aki emberek egy csoportját állatnak tartja".
Deutsch:
Bayer Zsoltot is elítéli Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő, amiért a szigethalmi késelés ügye kapcsán cigányozott - közölte a zsidó politikus Twitter-oldalán. Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő az MTK sportklub elnökeként adott ki korábban egy közleményt a Szigethalmon egy szilveszteri buliban megkéselt fiatal sportolókkal kapcsolatban. Akkor azt írta, "elutasítják azokat a kijelentéseket, amelyek az MTK fiatal sportolójának, Sávoly Gergőnek a tragédiája kapcsán gyűlölködő, rasszista nézeteket fogalmaznak meg", és "szégyellje magát mindenki, aki egy 17 éves sportoló életveszélyes sebesülése kapcsán nem az együttérzés, hanem a gyalázatos cigányozás hangján szólalt meg". Deutsch Tamás hétfő este a Twitter-oldalán közölte: "a Sávoly Gergő megkéselése után kiadott MTK-közleménnyel megegyezik a személyes meggyőződésem. A véleményem mindenkire vonatkozik. Bayer Zsolt barátomra is".
Selmeczi:
A közélet szereplőinek nem szabad indulatból nyilatkozniuk vagy írniuk - kommentálta Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője Bayer Zsolt a szombati Magyar Hírlapban megjelent cikkét. Azt mondta, egyelőre nem tud Bayer elleni eljárásról a Fideszben.
Bayer Zsolt újságíróként írta az ominózus sorokat egy független napilap publicisztikai rovatában - mondta keddi budapesti sajtótájékoztatóján Selmeczi Gabriella, hozzátéve ugyanakkor azt, hogy a Fidesz megérti bizonyos bűnügyekkel összefüggésben a társadalom indulatait, de egy közszereplőnek nem szabad indulatból írni vagy nyilatkozni.
Azzal kapcsolatban, hogy Bayer Zsolt Fidesz-tag is egyben, a szóvivő közölte, a kormánypárt minden esetben az alapszabályában foglaltak szerint jár el, így ha egy tag úgy gondolja, eljárást akar indítani a párton belül, megteheti, de egyelőre nem tud ilyenről beszámolni.
Széles és Stefka:
Széles Gábor tulajdonos és Stefka István főszerkesztő levele az olvasókhoz (részlet): Mindig is vallottuk, most is valljuk, hogy az antiszemitizmus és a rasszizmus csak gyűlöletkeltésre és a társadalmon belüli feszültségkeltésre alkalmas. A publicisztika véleményműfaj - a hír szent, a vélemény szabad. Bayer Zsolt írása is publicisztika volt, saját véleményét írta meg, amely nem tükrözte a lap véleményét. Megjegyezve, hogy szavait tudatosan, rosszindulatúan félremagyarázták. Ha újságíró kollégánk néhány gondolata mégis félreértésre adhatott okot, akkor azért elnézést kérünk minden érintettől, olvasótól. Tudjuk, hogy a Magyar Hírlap elleni támadásnak nem titkolt célja a jobboldali egység megbontása, a Békemenet szervezőinek lejáratása, a többségi társadalom demokratikus erőinek megkérdőjelezése. Ezért a lap továbbra sem adja fel azt a célját, hogy az ország problémáiról, súlyos gondjairól, a valós helyzetről tájékoztassa olvasóit. Elítélünk minden rasszista és antiszemita megnyilvánulást. Még fokozottabban figyelünk arra, hogy olyan írás ne jelenjen meg, amely gyűlöletkeltésre adhat teret akár a jobb akár a baloldal számára. (Kiemelés az eredeti szövegben - a szerk.)
Második Bayer-cikk: A magyarázat és a magyarázkodás
A magyarázat: "Miért írok olyat, amiből garantáltan balhé lesz? (...) Azért, hogy ne a Jobbik tematizálja ezt az egész kérdéskört a maga bornírtságával."
A magyarázkodás: "Nem, nem akarom likvidálni a cigányságot, sem egy részét, sem egyetlen cigányt. (...) Azt akarom, hogy ők ne legyenek, igen. Ne legyenek velünk, ne legyenek közöttünk. (...) Nem akar itt senki likvidálni sem cigányt, sem zsidót, sem feketét, sem arabot, sem senkit. S ha valaki likvidálni akarna, jómagam és a pártom állna elsőként ennek útjába, tetszik ez nektek vagy sem, nem érdekel."
(Lehetőleg - más fegyver híján - majd ne vádoljon azzal, hogy kiragadtunk mondatokat az írásából, a végigolvashatóság érdekében senki nyilatkozatát nem idéztük teljes terjedelmében, aki pedig a Kuruc.info oldalára el tudott látogatni, az a Magyar Hírlapot is megtalálja - a szerk.)
A "tüntetés" és a bajban megismerhető gój barát:
Nagy tömeget vártak
Kedden 14 órára várták a Magyar Hírlap elé a "Bayer Zsolt-jelenség" ellen szervezett flashmob kieszelői azokat, akiket felháborítanak Bayer Zsolt cikkei. Különösen a múlt szombati véleménycikk. A kedd délutáni akcióról elöljáróban a szervező azt mondta: nagyobb táblákon "ismert népirtáshelyszínekről" szóló mondatokat írnak ki, amivel arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy "a népirtások is uszítással kezdődnek, illetve arra, hogy a történelem során ez rengetegszer megismétlődött, mégsem tanulunk belőle". "Szeretnénk megmutatni, milyen veszélyes következményei lehetnek annak, ha a cigányokat állatnak hívjuk" - mondta Köves Nóra, a flashmob egyik szervezője. Szervezőtársával, Marton Anna Borbálával együtt azt szeretnék, ha a társadalom fellépne az ilyen jelenségek ellen. A két kezdeményező az ELTE-n tanul nemzetközi emberi jogot. A megmozdulást magánemberként szervezik. Mikor hétfőn kitalálták a flashmobot, még csak hozzávetőleges tíz résztvevővel számoltak, ám az akció híre gyorsan terjed, így "jóval nagyobb tömeg várható" - közölték a tüntetés előtt.
Nem lett nagy tömeg
A HVG beszámolója: A flashmob kezdete előtt 20 perccel a rendőrök többen voltak a Thököly úti Magyar Hírlap-székház környékén, mint a Bayer-cikkek ellen tiltakozók - jelentette a helyszínről a hvg.hu tudósítója. Rengeteg újságíró is megjelent a megmozduláson.

A környékbeli ablakokból, a székház ablakából is sok ember követte az eseményeket. Először a szervezők szólaltak fel, majd megjelent Mészáros Imre, a Gój Motorosok vezetője (aki egyébként a Magyar Hírlappal egy cégcsoportba tartozó Echo TV munkatársa), aki igazat adott Bayer Zsoltnak, és nehezményezte, hogy a magyarok érdekeit nem védi senki.
Zoom
A közbeszólások hatására Mészáros azt felelte, hogy héberül nem tud, de japánul igen. Mire az összegyűltek arra buzdították egymást, hogy: "mondjátok rovásírással!". Egy idősebb résztvevő azt kérdezte Mészárostól: "Miért zsidózol?". Eközben egy asszony azt kiabálta: "Madarat tolláról, gój motorost barátjáról!"

További részletek: http://kuruc.info/r/2/106404/#ixzz2HPib6RPk
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: gyűlöletkeltésre, szervezőtársával, megkérdőjelezése, félremagyarázták, engedelmeskedett, frakcióvezetőjét, nagykoalícióznak, szélsőségesekkel, minősíthetetlen, cigányközpontot, megnyilvánulást, antiszemitizmus, tömegtüntetésen, alapszabályában, elfogadhatatlan, rosszindulatúan, ellentmondással, összefüggésben, elhatárolódott, közszereplőnek, következményei, felháborítanak, publicisztikai, kijelentéseket, megismétlődött, kezdeményezést, gyűlöletbeszéd, demokráciákban, cselekedetekre, népszabadságos, kommunikációra, bornírtságával, magánemberként, közleményükben, akadályoztatva, hozzávetőleges, része elhatárolódott, forgatókönyv ismét, szokásos volt, kormány szeretett, szavazók irányába, gyilkolászók fontosak, szavazataiért rendre, védelmük érdekében, cigánybűnözés ellen, fideszes parancsot, említett Jobbik-ellenes, pártérdek megkívánja, probléma felszámolása, ballibek felháborodtak, narancsos birkahad, tények pedig, Orbán Hofi Gézájáról, Hanukázó Motoros, Első Bayer-cikk, Orbán Hofi Gézája, Bayer Zsolt, Bayer Zsoltnak, Magyar Hírlapban, Lehet Más, Schiffer András, Demokratikus Koalíció, Rogán Antalt, Niedermüller Péter, Rogán Antal, Bajnai Gordon, Haladás Egyesület, Orbán Viktor, Gyöngyösi Márton, Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető, Mesterházy Attila, Elítéli Bayer Zsolt, Navracsics Tibor, Egyenes Beszéd, Kálmán Olga, Fideszben Bayer Zsoltnak, Bayer Zsoltot, Deutsch Tamás, Sávoly Gergőnek, Sávoly Gergő, Selmeczi Gabriella, Bayer Zsolt Fidesz-tag, Széles Gábor, Stefka István, Magyar Hírlap, Második Bayer-cikk, Magyar Hírlapot, Bayer Zsolt-jelenség, Köves Nóra, Marton Anna Borbálával, Magyar Hírlap-székház, Mészáros Imre, Magyar Hírlappal, Echo TV,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Rátalálsz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szép estét kedves látogatóimna...  Png ház  Jónás Tamás – Végtelen b...  Szép álmokat!  Boldog születésnapot a ma ünne...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Németh László tollából  képre írva  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Png fotel  Paul David Tripp Április 21  Png csokor  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Png kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Zilahy Lajos gondolata  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Egy hatékony szolga  Idő  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Hiányzik  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Erdőn  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Idő  Facebookon kaptam Krisztinától  Fekete István - Akác  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam Annuska bar...  képre írva  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Kaffka_Margit  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Lóhere  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Zilahy Lajos gondolata  Reggel van  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Png ház  Lóhere  Radikális szeretet  Alázat  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Németh László tollából  A másik dolog,  Radikális szeretet  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png virág  Akarat  Albert Einsteinről  Alvó cicák  Az engedelmesség miért nem vál...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Sokan azt tartják  Szép estét kedves látogatóimna...  Egy bizonyos határt  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Akarat  Illyés Gyula - Milyen hamar. 
Bejegyzés Címkék
része elhatárolódott, forgatókönyv ismét, szokásos volt, kormány szeretett, szavazók irányába, gyilkolászók fontosak, szavazataiért rendre, védelmük érdekében, cigánybűnözés ellen, fideszes parancsot, említett Jobbik-ellenes, pártérdek megkívánja, probléma felszámolása, ballibek felháborodtak, narancsos birkahad, tények pedig, cigányság jelentős, cigányság ezen, kell neki, cigányok ezen, teljesen nyilvánvaló, jobbikos alaptémát, hisztériát kiváltó, alapvető ellentmondással, forgatókönyv második, szombati Magyar, közösség elleni, demokratikus párt, gyalázkodó tartalmú, rasszista beszéd, meghatározott társadalmi, gyalázatos bűnügy, európai demokráciákban, magyarországi cigányságról, szavát Bayer, kormánypárt politikájával, antiszemitizmus elleni, publicista foltot, volt kormányfő, magyar politikai, jobbikos Gyöngyösi, egységes kiállásra, következő választás, magyar társdalom, elmúlt időszakban, forgatókönyv harmadik, igazi szavazók, libsi szavazóknak, szigethalmi késelés, szóban forgó, demokráciát sértő, műsorvezető Kálmán, csoportját állatnak, zsidó politikus, szilveszteri buliban, tragédiája kapcsán, gyalázatos cigányozás, személyes meggyőződésem, véleményem mindenkire, közélet szereplőinek, ominózus sorokat, független napilap, társadalom indulatait, szóvivő közölte, kormánypárt minden, alapszabályában foglaltak, párton belül, rasszizmus csak, társadalmon belüli, publicisztika véleményműfaj, vélemény szabad, jobboldali egység, többségi társadalom, ország problémáiról, valós helyzetről, jobb akár, baloldal számára, eredeti szövegben, egész kérdéskört, maga bornírtságával, pártom állna, végigolvashatóság érdekében, bajban megismerhető, múlt szombati, kedd délutáni, történelem során, cigányokat állatnak, flashmob egyik, társadalom fellépne, ilyen jelenségek, megmozdulást magánemberként, akció híre, tüntetés előtt, flashmob kezdete, rendőrök többen, környékbeli ablakokból, székház ablakából, szervezők szólaltak, cégcsoportba tartozó, magyarok érdekeit, közbeszólások hatására, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3203
  • e Hét: 13470
  • e Hónap: 24581
  • e Év: 178077
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.